ya ben bugün sonunda bikini bölgemi temzleyebildim
ama çok kötü bişey farkettm kızlar
ayna kullandım, ve gördüm ki rengi ne kadar koyulaşmış ve çirkinleşmişşşş
neredeyse siyah gibi ya, çatı muaynesi hiç olmasam keşke, doktora nasıl göstercem
şimdiden bastı stresi
şimdiden derken zaten ne kaldı ki artık
neredeyse siyah gibi ya, çatı muaynesi hiç olmasam keşke, doktora nasıl göstercem
şimdiden bastı stresi
şimdiden bastı stresi
şimdiden bastı stresi
bizimkilere kalsa bizde keşke beraber yaşasak ama ben de kayınpederimden rahat edemiyorum.
şimdi yatak odaası hazırlamış bize kayınvaldem, iki odaya da , hem onlarınkine hem bizimkine tv koymuş.
hani herkes odasında rahat eder diye
bu kadar heveslenmiş kırmayım diyorum 3-4 gün gidiverelim de geliriz napalım.
canım ya onları neyde kaynatcaz ay
kullanmadığımız bi tencere olmalı, kaynatrken içine bişey koymuyoruz deil mi
normal beyazlarla yıkadıktan sonra sadece suyla kaynatıyoruz?
Caddeye gittik yuruttu kocam beni 2 saat oluyorum ya ayaklarim sisti yandi babetlerim vurdu gidip terlik aldik.
Erkenden sanci yasayan arkadaslar Allahtan 35. Haftadasiniz bebek kendi bile solunum yapabilir ama insallah 37. Haftaya kadar dayanir minnaklariniz.
Kocam yolda yururken butun bebekleri gosteriyor hamileyim bebegede baktigimi gorduklerinde utaniyorum :) hic es gecmiyor pusetde ayagini gorup bile seviyoruz.
Slm canlar sabahtan arkadaşım vardı kahvaltıda yazamadım o yüzden ancak oturdum daha yoruluyorum artık nefes nefese kalıyorum. Ufff çok kilo aldım yaaaaa 20 kilo utanıyorum vallahi Nasıl vereceğiz bu kiloları. İlk kızımda da 32 kilo almıştım ama onda 49 la hamile kalmıştım. Şimdi 60 ile kaldım oldum 80 doğuma 85 ile gireceğim bu gidişle Bu arada benim bebiş 5 gün geriden geliyordu ya geçen pazartesi kontrole gittiğimde 4 gün öne geçmiş bebeği beslemek önemli:))
ya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:
üzme kendini canim bukadar düzelir hatta normal olmasi gereken kilodan fazla bile olur belki bellimi olur.. bak burdaki arkadaslarin cogu bebek geriden gelir birden öne geciyor sen kendini cok yorma bol bol dinlen insallah vaktin de gelir bebisin... agri sizi bu aralar hepimiz de var malesef gecmis olsun canim hamileligin basi ayri bir dert sonu ayri bir dert baslarda da bulanti gibi sikayetler vardi.. cok birsey kalmadi allahin izniyle biraz daha sabredecegiz artik
sağolasın canım benim inşallah dediğin gibi olur aslında ben başından beri hiçbir iş yapmıyorum düzenli besleniyorum neden böyle oluyor anlamadım artık Allahtan hayırlısı neyse o olsun diyorum sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah
merhaba hanımlar bugün çok güzel bi hava vardı istanbulda geze geze yorulduk oğlusumla :) lcw da cok güzel salopetler var oğluslar ıcın biz aldık sizde bir bakın :) sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla oh oh cok sevınıyorum ıyı haberlerinizi alınca. benim catlaklar çok fazla oldu moralm cok bozuk yanlarımdaydı artık göbeğimdede var bi sürü bi sürüler bunların gecmycede malsef kesin.
ya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:
Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.