2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Cnm benim doktorum hiç alttan çatı muayneyenesi yapmadı hep ultrasonla ölçüm yapıyo son haftalara doğru bakıcam alttan dedi.

benim de ik kez sancım çıkınca yaptı ondan önce hiç yapmadı. çatı muayenesi de 36. haftaya geliyor zaten. normal zamanında yapıyor olacak...

tabii ki yazarım canım burada. normal düşünüyorum evet, muayenede bir fikir edinelim bakalım çatım müsait mi ona göre artık...

ya ben bugün sonunda bikini bölgemi temzleyebildim
ama çok kötü bişey farkettm kızlar
ayna kullandım, ve gördüm ki rengi ne kadar koyulaşmış ve çirkinleşmişşşş
neredeyse siyah gibi ya, çatı muaynesi hiç olmasam keşke, doktora nasıl göstercem
şimdiden bastı stresi
şimdiden derken zaten ne kaldı ki artık

Güldürdün beni deli kız çirkinleşmiş öyle mi ayy anam zaten güzelmi ki:))) Şahtı şahmeran oldu bıbışlar:)))

benimde öyle hiç güzel değil

Taliaa ve mslvt
kızlar hepimizin zamanları aynı sayılır. sancılar başlamış oy oy oyyyy :)
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

amaaaannn onlar neler görüyolardır boşver :))

Pazarlarda falan 5,10 liraya aleminyum tencerelerden alabilirsin onemli olan kaynatmak ama ben olsam toz sabunlardan icine koyardim mis gibi kokar :)

öksürürken bütün karnım kasılıo, gerilio. bişi olmaz dimi

Caddeye gittik yuruttu kocam beni 2 saat oluyorum ya ayaklarim sisti yandi babetlerim vurdu gidip terlik aldik.
Erkenden sanci yasayan arkadaslar Allahtan 35. Haftadasiniz bebek kendi bile solunum yapabilir ama insallah 37. Haftaya kadar dayanir minnaklariniz.
Kocam yolda yururken butun bebekleri gosteriyor hamileyim bebegede baktigimi gorduklerinde utaniyorum :) hic es gecmiyor pusetde ayagini gorup bile seviyoruz.

ya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:

sağolasın canım benim inşallah dediğin gibi olur aslında ben başından beri hiçbir iş yapmıyorum düzenli besleniyorum neden böyle oluyor anlamadım artık Allahtan hayırlısı neyse o olsun diyorum sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah

merhaba hanımlar bugün çok güzel bi hava vardı istanbulda geze geze yorulduk oğlusumla :) lcw da cok güzel salopetler var oğluslar ıcın biz aldık sizde bir bakın :) sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla oh oh cok sevınıyorum ıyı haberlerinizi alınca. benim catlaklar çok fazla oldu moralm cok bozuk yanlarımdaydı artık göbeğimdede var bi sürü bi sürüler bunların gecmycede malsef kesin.

ya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:

Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…