- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
canım bak anlatmaya çalışcam ben
BDP dediği bebeğin kafasının gelişimi, 30W5D dediği , 30 hafta 5 günlük
AC dediği bebeğin karın çevresi
FL kemik uzunluğu, burda da boyunu anlıyoruz 29W4D , 29 hafta 4 günlük
EDD ise beklenen doğum tarihi, yani 24.06 2013 sata göre
02.07.2013 ise sanırım bu değerlere göre doğum tarihi.
sonuçlara bakılınca azcık küçük gibi, ama benmki de böle çıkmıştı en son, gayet normal demişti doktor.
çok kötü bişey yaa bi yakalandınmı bi daha durmuyor artık, kızılcık şerbeti iyi geliyormuş diye duydum doğum yaptıktan sonrada onu denemeyi düşünüyorum ben belki işe yarar
bendeki kronik sanırım. regl olmadan önce başlamıştı hatta küçükken. ilk regl den bir iki yıl önce başlamıştı sanırım. hiç geçmedi, normal halini bilmiorum :) alıştım bende. çare de bulamayınca.
günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım
cnm oğluşunun mevlütlüğü çok güzel, hiç yenisini alma zaten yeni gibidir o bikere anca giydirebilmişsindir.
Bide temizlik yapıp da kendini yorma sen bir sürü tehliket atlattın kanama falan, canım bırak yaa eve misafir gelirse dersin zaten kusuruma bakmayın yapamıyorum temizlik diye bırak kaynanan o şekilde utansın
kızlar anca işim bitti ya.şimdide banyoyu çamaşır suyuna yatırdım yatmadan yıkıycam
evet canım mevlütlügümüz çok güzel yeni duruyorda ne bileyim aynısını bu oglumda da giydirince tuhaf olmazmı resimlerde flan aynısı olur hani
Cnm benim doktorum hiç alttan çatı muayneyenesi yapmadı hep ultrasonla ölçüm yapıyoson haftalara doğru bakıcam alttan dedi.
Mikailesra cnm kokusuz beyaz akıntı normal benim sürekli var, tahlilde yaptırmıştım bişey çıkmadı doktor normal demişti...
tamam canım sorayım buraya da yazarım
canım ben zaten büyük temizliigimi kendim yaptım boya badana işlerimiz bitince.o yüzden büyük temizlikte rahatsızlaştım suyum flan geldi ardından kanama vsçok yorma canım kendini benim kv hiç yardım edeyim demez hatta geçen hafta misafir geleceği zaman sen temizliğini yap pastalarınıda yap dedi eee ne kaldıki geriyebende büyük temizlik yapmadım zaten sildim süpürdüm o kadar büuük temizliğe kadın gelir artık ilerleyen haftalarda
kız desene o zaman hep kocalarımızdan geciyo bize enfeksiyon baksana olmayıp olmayıp balayında olunca...bendede evlendikten sonra başladıbendede evlendikten sonra başladı hatta balayında, tatilin 3. günü bir karın ağrısıyla uyandım dooorruu Antalya merkeze acil gittik o günden beride sürekli çekiyorum enfeksiyon kaşıntı akıntı...
canım ben zaten büyük temizliigimi kendim yaptım boya badana işlerimiz bitince.o yüzden büyük temizlikte rahatsızlaştım suyum flan geldi ardından kanama vs
şimdi günlük iş yapıorum malum 4 yaşında oglumda olunca her yer dagılıyo
kız desene o zaman hep kocalarımızdan geciyo bize enfeksiyon baksana olmayıp olmayıp balayında olunca...bendede evlendikten sonra başladı
arkadaşlar ben rahim bölgeme hiç bakmamıştım bugün ayna yardımıyla baktım içi kan dolu 2 tane büyük baloncuk vardı. uçuğun kan dolu hali gb. annem sıcak suyla yıka dedi. patlatsam tehlikeli mi olur dr a da sormaya utanıyorum başına böyle bir şey gelen var mı? sürekli sıcak suyla yıkamakda zor zaten yıkamakda da zorlanıyorum. offf bu kist falan değildir di mi?
kızlar demin bi tehlike atlattım. ustaların plastik kesmek için kullandığı aletin metal kısmı parçalandı. o ara ben onlara bakıordum. bana çarptı. neyseki koluma geldi. kolum acıdı hafif kanadı ama ucuz atlattım. daha kötüsü olabilirdi . karnıma falan gelmedi iyi ki
yok cnm ben okadar beklettem tlfdan yine girerimbak demekki sende biliorsun yalanci sanciyi :) hem gercekten sanci gelince baska oluyor ben ilkkinde kör cahil oldugum halde hemen anlamstim dogum sancisinin basladigini. ben o durmda anladiysam siz hayli hayli anlarsiniz7 bu bilgilerle. canim benim tahmini dogum ilerde ama senin bebisin gelisimi ilerde belki sen daha önce dogurursun tabiki hayirlisi ile:)) hadi gozun aydin senin cantada tmm olmus baska cantaya aktarmak kolay is ya benim valizde almiyacak bende bebegin cantasinida goturmeyi dusunuyorum sizce abartimi olur:26::26:
Arkadasa tansiyonunu olc dedim ama bende kendimi kotu hissediyordum olceyim dedim ve tansiyonum 9 a 4 limonlu tuzlu soda ictim yoruldum diye mi boyle oldu
Canim egitimde cok tavsiye etti hemsireler. Gogus hassasiyeti durumunda cok kullanisli oluyormus. Ama ben almayi dusunmuyorum nedense icimden gelmiyorKızlar göğüs kalkanı diye bir şey duydunuz mu?
doğum yapmış arkadaşlarım mutlaka alın diyorlar:26:
İçinizde alan oldu mu nasıl bir şey:44:
Bana da kalan magnezyumu kullan sonra birak dedi. Eleviti cok once biraktirmisti. Kan hapina devam. Ben de egzersizlere basliycam insallah. Her gun duzenli yuruyorum zaten.yani ufak ufak bişeyler hissediyorum ama orada çıkan kadar çok değil. gerçi kullandığımız magnezyum falan da hissetmemizi önlüyormuş. dr bana bu hafta hepsini bıraktıracak artık. sadece kan hapı ve elevit doğuma kadar dedi. kendimi korumak da sadece bu hafta için sonra hareketlenmem lazım ki normal doğuma kolaylık olsun. ağır hareketler yine de hariç tabi...
Canim egitimde cok tavsiye etti hemsireler. Gogus hassasiyeti durumunda cok kullanisli oluyormus. Ama ben almayi dusunmuyorum nedense icimden gelmiyor
Bana da kalan magnezyumu kullan sonra birak dedi. Eleviti cok once biraktirmisti. Kan hapina devam. Ben de egzersizlere basliycam insallah. Her gun duzenli yuruyorum zaten.
kramplari onlesin diye verdi. Cok sukur gecenlerde beni aglatan kramplardan dort bes gundur haber yokmağnezyumu doktor neden vermişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?