2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol canım siz açıklayınca anladım ama ultrason kağıdında 4 tane edd olunca kafam karışmıştı, adet tarihime göre doğum tarihim 29.06 bir değer onunla aynı biri 1 hafta önde biri 1 hafta geride böyle olmasıda normal anladığım kadarıyla teşekkür ederim canım aydınlandımmm

çok kötü bişey yaa bi yakalandınmı bi daha durmuyor artık, kızılcık şerbeti iyi geliyormuş diye duydum doğum yaptıktan sonrada onu denemeyi düşünüyorum ben belki işe yarar

bendeki kronik sanırım. regl olmadan önce başlamıştı hatta küçükken. ilk regl den bir iki yıl önce başlamıştı sanırım. hiç geçmedi, normal halini bilmiorum :) alıştım bende. çare de bulamayınca.

bendede evlendikten sonra başladı hatta balayında , tatilin 3. günü bir karın ağrısıyla uyandım dooorruu Antalya merkeze acil gittik o günden beride sürekli çekiyorum enfeksiyon kaşıntı akıntı...

offf bugün kocişde yok geç gelecek akşam yemeği bile yemedim meyveyle geçiştirdim booşş booşş oturyuyorum gözlerim bozulacak sabahtan beri bilgisayara bakmaktan

günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım

tamam canım sorayım buraya da yazarım

canım ben zaten büyük temizliigimi kendim yaptım boya badana işlerimiz bitince.o yüzden büyük temizlikte rahatsızlaştım suyum flan geldi ardından kanama vs
şimdi günlük iş yapıorum malum 4 yaşında oglumda olunca her yer dagılıyo

bendede evlendikten sonra başladı hatta balayında , tatilin 3. günü bir karın ağrısıyla uyandım dooorruu Antalya merkeze acil gittik o günden beride sürekli çekiyorum enfeksiyon kaşıntı akıntı...
kız desene o zaman hep kocalarımızdan geciyo bize enfeksiyon baksana olmayıp olmayıp balayında olunca...bendede evlendikten sonra başladı

arkadaşlar ben rahim bölgeme hiç bakmamıştım bugün ayna yardımıyla baktım içi kan dolu 2 tane büyük baloncuk vardı. uçuğun kan dolu hali gb. annem sıcak suyla yıka dedi. patlatsam tehlikeli mi olur dr a da sormaya utanıyorum başına böyle bir şey gelen var mı? sürekli sıcak suyla yıkamakda zor zaten yıkamakda da zorlanıyorum. offf bu kist falan değildir di mi?

eveeettt bencede bütün suç onların

selammm kızlarrr bebişimin mevlüt şekerini yaptırdık bu gün biz yarın eklerim resmini

canım hiç patlatma doktoruna sormadan dokunma derim, utanacak bişey yok sağlık sonuçta bu baksana biz erkek doktorlara gidip onda doğum yapcaz utanıp sıkılıyoruz ama yapacak bişey yok onlar dr sen mutlaka sor

Arkadasa tansiyonunu olc dedim ama bende kendimi kotu hissediyordum olceyim dedim ve tansiyonum 9 a 4 limonlu tuzlu soda ictim yoruldum diye mi boyle oldu

geçmiş olsun tatlım benim de kafama dolap kapağı düştü kafama ve omzuma çarptı bi müddet şoka girdim bebek nerdeydi ki diye karnımda olduğunu hatırlayınca rahatladım

hamileligin basindan buyana deli gibi okumadigi forum ve konu kalmayinca insanin az biraz ögreniyor canim neyin ne oldugunu
bakalim artik canim ama benim icimden bir ses senin daha önce doguracagini söyleyip duruyor hatta ilk doguracagin sen olduguna inaniyorum nedense bana sezeryan icin randevu verirlerse büyük bir ihtimal haziranin basina verirler 38. haftaya falan yani... canim seninkisi suan da normal dogum gözüküyor en fazla 3 gün kalicaksin hastanede hersey yolun da giderse kendin icin hazirladigin canta ne kadar büyüklükte bilmiyorum ama iki tane canta götürdügün gibi getirirsin gibi geliyor bana.. benim hazirladigim oglusuma aldigim wickeltasche icine 1 Pjama, 1 Gecelik, Sabahlik, Bornoz, 2 emzirme sütyeni, 3-4 ic camasiri, corap, terlik, esim icin 1 t-shirt (sezeryan olursam onlar da genelde o heyecanla perisan oluyorlar bazan ebe tavsiye etmisti birtane de esine kiyafet koy diye)
Kozmetik cantam, oglusuma hastane cikisi ve evraklar... bunlarin hepsini ogluma aldigim wickeltasche e yerlestirtim sigdi inan... aslin da ic camasiri terlik hastane cikisi disin da hicbirseye gerek yok herseyi hastane veriyor ama ben yinede her duruma karsi bunlari hazirladim

bugün babam bizi pikniğe götürdü canlar
hava çok güzeldi ortam çok güzeldi
çok güzel şeyler yedim ooh yarasın kızcığıma
ne zamandır kola içmiyordum bugün iki bardak içtim resmen hasret kalmışım öyle tatlı geldi ki
bir sürü resim çektik
hemen her resmimde ağzım dolu elimde bir şeyler var
heh dedim sonunda belgelendi aç bir şişko patates olduğum

geçmişe bakayım dedim anam yok uzamış da uzamış yine
umarım herkes iyidir sağlıklıdır mutludur
annemlerde olduğum için nete sık giremiyorum geri kalıyorum hep
evimde olsam günün her saati bakabiliyorum buraya ama annemler bırakmıyorlar yine
benim kocanın geleceği tarih hala belirsiz
benden gelişmeler böyle canlar

Arkadasa tansiyonunu olc dedim ama bende kendimi kotu hissediyordum olceyim dedim ve tansiyonum 9 a 4 limonlu tuzlu soda ictim yoruldum diye mi boyle oldu

tansiyonun düşükmüş cidden canım muhtemelen o saydığın sebeplerdendir diye düşünüyorum
biraz tuzlu ayran içip uzanırsan normale döner belki
ama çok dert etme çünkü asıl problem olan tansiyonun yüksek olması
düşük tansiyonu gebelikte iyi bile sayanlar var
ama tabi bence sen bir tuzlu ayran iç ve dinlen

Kızlar göğüs kalkanı diye bir şey duydunuz mu?
doğum yapmış arkadaşlarım mutlaka alın diyorlar:26:
İçinizde alan oldu mu nasıl bir şey:44:
Canim egitimde cok tavsiye etti hemsireler. Gogus hassasiyeti durumunda cok kullanisli oluyormus. Ama ben almayi dusunmuyorum nedense icimden gelmiyor

Bana da kalan magnezyumu kullan sonra birak dedi. Eleviti cok once biraktirmisti. Kan hapina devam. Ben de egzersizlere basliycam insallah. Her gun duzenli yuruyorum zaten.

minikkus eviniz hayirli olsun

Dilca gecmis olsun. Enfeksiyon istenen bir sey degil biliyorsun. Bol bol su icerek hafifletebilirsin

Ben bugun doktora gittim. Bebegim 2500 gram olmus, yarim santim de uzamis 49,5 cm

Amma velakin bu oglan beni deli ediyor yine gostermedi kendini. Hem de doktor kamerayi yuzune tutunca iki elini capraz yapip yuzunu kapadi Doktor aleti cekiyor benimki elleri cekiyor yuzunden ama alet tekrar gelince hop diye kapatiyor. Uc dort kez yapti bunu. Doktorun pek bir hosuna gitti "cok sirin" deyip durdu ama gel de bana sor Sonra da yuzunu iyice gomdu rahmime. Kamera alttan bakiyor yuzunu ceviriyor yandan bakiyor elleriyle kapiyor.Neden ama ya Cok uzuldum ben yine Doktor saglikli, haftasiyla uyumlu, soyle iyi boyle iyi diyor ama iih ben koptum bir kere. Neden bu kadar bozuluyorum anlamiyorum. Cocugum bir de dilini cikardi kizlar Icerde resmen oyun oynuyor. Disari cikinca da boyle turlu turlu huyu olacak diye tirstim ilk defa bebegimden

Durum boyle olunca elimde hic fotograf yok malesef. Bebegimi hayal etmeye devam edicem mecburen.

NSTye 36.haftadan sonra girecekmisim. Sonra her hafta kontrolum olacak. Ayin 15'inden sonra her an dogabilir dedi. Artik sona biraktigim islere el atmam lazim

mağnezyumu doktor neden vermişti ?

kızlar biesorum olacak Bizim karyolamız 60 a 120 boyutunda cibinlik diktirmek istiyorum da bas kısmından değil de yan kısmından cibinlik demiri ile takılacak..5 mt tül yeterli olurmu bu sekilde cibinlik alan yada diken varmı acaba..Bide kenarına kurdela ya da fisto diktirmek istiyorum..maharetli bayanlar yardım etsin lütfen..Bide yurt dısındayım burda isteidğimi anlatmak ta zor olacak..Dikebilen varsa ayrıntılı anlatır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…