- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
amin canım hepimize :) mayıs sonuna kadar yolu var ama 10 mayıs gibi duruyor :)
ya ben bugün sonunda bikini bölgemi temzleyebildim
ama çok kötü bişey farkettm kızlar
ayna kullandım, ve gördüm ki rengi ne kadar koyulaşmış ve çirkinleşmişşşş
neredeyse siyah gibi ya, çatı muaynesi hiç olmasam keşke, doktora nasıl göstercem
şimdiden bastı stresi
şimdiden derken zaten ne kaldı ki artık
merhaba hanımlar bugün çok güzel bi hava vardı istanbulda geze geze yorulduk oğlusumla :) lcw da cok güzel salopetler var oğluslar ıcın biz aldık sizde bir bakın :) sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla oh oh cok sevınıyorum ıyı haberlerinizi alınca. benim catlaklar çok fazla oldu moralm cok bozuk yanlarımdaydı artık göbeğimdede varbi sürü bi sürüler bunların gecmycede malsef kesin.
Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.
benimkide çok çirkinn, ve doktor beni geçen hafta muayene etti kaşıntım yüzünden ama dokunmadı sadece baktı ve mantar bu dedi yinede çok utandım yavyanındaki sekreter beni muayene odasına götürdü ve soyun dedi niye dedm muayene edecek dedi yaa etmesin dedim güldü eninde sonunda edecek zaten kaşıntım çok diyorsun bi baksın dedi tamm dedim yattım çatala çok tuhaf yaa eşimde yan odada beni bekliyor bi tuhaf oldum
Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.
canım bakar bakmaz dokunmadan nasıl anladı yaaa
yoksa koyulaşması filan mantar belirtisi mi
ben de kaşıntı filan yok ama, akıntım hep var
canım benim deli gibi akıntım vardı normal adet olurmuşum gibi beyaz bir sıvı geliyordu acil gittim zaten, doktor bakar bakmaz bu ne dedi normaldede böyle çok akıntın olurmu dedi yok dedim mantar bu dedi 4 tane fitil verdi 3 ünü kullandım çok şükür bişeyim kalmadı normal akıntım var her zamanki olan onun dışında bişyim kalmadı
canım olmayan yok inan
lierac alsan da en azından görüntüsünü azaltıyor deniliyor, ben de çatlayan yerlerime sürmeye çalışıyorum.
KULLanıyomusun cnm cnm ıse yaryo mu
masallah kizin kocaman olmus dogana kadarda baya kilo alir. insallah hayirlisi olsun artik saglikli olsunlar yeter :)ben hiç anlamadım gayet fink atıyordum avm de sonra bi sancı girdi aşağı doğru çakılı kaldım yerimde suyum geldi galiba benim diye gülmeye başladım eşimde saçlama birşeyin yok dedi arabaya zor gittim garip ağrılar hissediyorum hala ya biz bi doktora gitsek iyi olur derken kontrol olduk ultrasyonda birşey yok doktor hala yoruldun diyor nst ye girince gerçekler ortaya çıktı apar topar ne olduğumuzu şaşırdık
dimi insan böyle olunca ne yapıcağını şaşırıyor akıl gidiyor, benimde eksikler bolca hiç bitermi olabildiğince intten tamamlamaya çalışıyorum, yarın büyük temizliğe saolsun annemler girişicek ne olur ne olmaz diye ama bende dalga geçiyorum dediğin gibi birde en son ben doğururum onca telaş şimdi yapıyoruz ama
bizimde şartımız o azcık sabır o kadar durdun 2 haftacık daha diye
en son yani kilo söyledikleri zaman 33+3 te 2750 gr dı zaten akciğer gelişim iğnelerimizde vuruldu macburiyetten
artık doğsun sorun olmaz gözüyle bakıyor doktorumuz bende tabi biraz daha rahatım bu sebeple
yok cnm ben okadar beklettem tlfdan yine girerimBendemi yapsam acaba bu sirke konusunu... o bölge cok hassas oldugu icin korkarim da diger yandan bilemedim simdi... bende hamilelikle birlikte genital sigil de cikmisti 3 ay kadar önce lazer yolu ile aldilar acaba onun tekrar cikmasi icin de ise yararmi bu yöntem :26::26:
enfeksiyon icin beniim Prof. bana cay verdi günlük bir iki fincan iciyorum.. persembe günü olan randevumuz da enfeksiyonu kafana takma suan sende yüksek tansiyon var (hamileligin 5. ayin da basladi) magnesium ve tansiyon ilaci enfeksiyondan cok cok daha önemli dedi... birdahaki randevum 35. haftada hala akinti devam ederse sorarim ben yine de
caniim ne güzel tecrübelisin hemen öyle paniklememissin bak iste zaten seni 1-2 gün gece göremezsem dogurdugunu anlarim ben.. ben de suan sanci girdiginde panik yapmiyorum önce bir dikkatle bekliyorum sancilar belirli araliklar da ve her defasinda daha uzun sürüp daha güclü olucakmi diye (babycenter den cok okudum dogum belirtilerini) cok düzensiz oldugu ve biraz hareket edince gectigi icin tamam diyorum buda degildi
söyle bir 3 hafta daha beklesin de ondan sonra gelicekse gelsin annesi hepiniz heyecanla bekliyorsunuz simdi kizinizi artik.. ben cogu zaman senin hamilelik haftani görünce off keske onun yerin de olsam diye geciriyorum icten inan ben bile henüz 32. haftadayim sabredecek hic gücüm kalmamis gibi hissediyorum biran önce olsun bitsin istiyorum cünkü artik okadar zor geliyor ki birde havalar isindi birde bukadar kilo alinca kendimden utaniyorum benim kocis artist gibi süslenip püsleniyor ben kendimi onun yanin da rezil bir durum da gibi gördügümden artik sokaga cikasim bile yok
ben sözde cantammi tamamen hazirlamistim birtek bornozum eksikti oda geldi simdi canta oydu buydu derken doldu baska cantaya bastan hazirlamam gerekiyorcamasirlarla ugrasmaya gitmissin canim kolay gelsin buarada
masallah cnm ya ben bir dolapla ugrastim cnm ciktihala bitmedi iş, ama ben çok yoruldum
hatta yatıp uyuyasım geldi, azcık uyusam mı acaba
amaan önceden 1 saatte yaptığım işleri bugün tüm güne yaydım yine de bitiremedim ya ben
saol cnm cok tsklere sizde gider bir hava alip gelmis olursunuz artikcanım sanadA geçmiş olsun biz olsak koştur koştur acile gitmiştiksen tecrübelisin anlamışsın yalancı sancı olduğunu bakalım biz o haftalara gelince ne yapacağız:26:
tsk ederim cnm senin dogum belli olmus gaiba sezeryanmi olcan ayyyy masallah cok az kalmis yaTaliaa ve mslvt
kızlar hepimizin zamanları aynı sayılır. sancılar başlamış oy oy oyyyy :)
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
sagol cnm biz 36 olduk bugun ama 37 dolmadan gelsin istemiyorum insallah bekler bebislerCaddeye gittik yuruttu kocam beni 2 saat oluyorum ya ayaklarim sisti yandi babetlerim vurdu gidip terlik aldik.
Erkenden sanci yasayan arkadaslar Allahtan 35. Haftadasiniz bebek kendi bile solunum yapabilir ama insallah 37. Haftaya kadar dayanir minnaklariniz.
Kocam yolda yururken butun bebekleri gosteriyor hamileyim bebegede baktigimi gorduklerinde utaniyorum :) hic es gecmiyor pusetde ayagini gorup bile seviyoruz.
kizkar cirkin fln demisinz benide guldurdunuz valla ay sanki önce cok guzeldidebenimkide çok çirkinn, ve doktor beni geçen hafta muayene etti kaşıntım yüzünden ama dokunmadı sadece baktı ve mantar bu dedi yinede çok utandım yavyanındaki sekreter beni muayene odasına götürdü ve soyun dedi niye dedm muayene edecek dedi yaa etmesin dedim güldü eninde sonunda edecek zaten kaşıntım çok diyorsun bi baksın dedi tamm dedim yattım çatala çok tuhaf yaa eşimde yan odada beni bekliyor bi tuhaf oldum
canım düzenli kullanınca yaradığı söyleniyor, yani görüntüyü azaltıyormuş
ben pek düzenli sayılmaz da kullanmaya çalışıyorum
henüz bi gelişme görmedim ama
canım sana kağıtta yazanları yazayım bak; FL:5.63CM G.A. 29W4D+- 14D EDD 02.07.2013 BDP:7.64CM G.A. 30W5D+-22D EDD 24.06.2013 Bunun gibi 2 değer daha var aua falan yazmıyor kafanı karıştırdımmı :26:
canım sana kağıtta yazanları yazayım bak; FL:5.63CM G.A. 29W4D+- 14D EDD 02.07.2013 BDP:7.64CM G.A. 30W5D+-22D EDD 24.06.2013 Bunun gibi 2 değer daha var aua falan yazmıyor kafanı karıştırdımmı :26:
Şiştiimmmhemde hiç şişmediğim kadar çok şiştim artık balon gibi oldum :26:
hafta hafta gelişime bakıldığında bundan sonra şişmemek garip karşılanır deniliyor
normal canım sıkma canını, az kaldı
Şiştiimmmhemde hiç şişmediğim kadar çok şiştim artık balon gibi oldum :26:
benimde çok akıntım var. ama hep vardı. evlenmeden önce çok dr. gittim bunun için. bi çözüm olmadı. şimdi de fitil falan kullandım ama geçmedi. ben de her zaman çamaşır değiştiriyorum. elimden başka bişi gelmior
Fl bebegin uyluk kemigi olcusu bunu sanirim 7 ile carpinca bebegin tahmini boy olcusu cikiyor
Edd lerden birisi senin son adet tarihine gore olan dogum tarihin
Diger edd ise bebegin olculerine gore ultrasonun verdigi dogum tarihi
24 haziran eger son adet tarihine gore olan dogum tarihinse , bebek 8 gun geride gorunuyor
02 temmuz son adet tarihine gore olan dogum tarihinse , bebek 8 gun ileride gorunuyor
Ancak bu aradaki fark hep ayni ise muhtemelen dollenme tarihinden kaynakli oluyor, yada anne ve babanin vucut yapisina gorede degerlendiriliyor,Birde her hafta bir bolgesi ayri olarak daha ileriye gidebiliyor mesela bir hafta kafasi cok buyukken diger hafta oranlar ortalamaya gelebiliyor.
Mesela bizim bebegimiz 10 gun falan ileride ama doktor normal karsiliyor cunku ben ve esim cok uzun boyluyuz.Doktorun farkli bir durum sezseydi sana mutlaka soylerdi cunku onlar daha pimpirikliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?