2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimkide çok çirkinn, ve doktor beni geçen hafta muayene etti kaşıntım yüzünden ama dokunmadı sadece baktı ve mantar bu dedi yinede çok utandım yavyanındaki sekreter beni muayene odasına götürdü ve soyun dedi niye dedm muayene edecek dedi yaa etmesin dedim güldü eninde sonunda edecek zaten kaşıntım çok diyorsun bi baksın dedi tamm dedim yattım çatala çok tuhaf yaa eşimde yan odada beni bekliyor bi tuhaf oldum

canım olmayan yok inan
lierac alsan da en azından görüntüsünü azaltıyor deniliyor, ben de çatlayan yerlerime sürmeye çalışıyorum.

Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.

canım sana kağıtta yazanları yazayım bak; FL:5.63CM G.A. 29W4D+- 14D EDD 02.07.2013 BDP:7.64CM G.A. 30W5D+-22D EDD 24.06.2013 Bunun gibi 2 değer daha var aua falan yazmıyor kafanı karıştırdımmı :26:

canım bakar bakmaz dokunmadan nasıl anladı yaaa
yoksa koyulaşması filan mantar belirtisi mi
ben de kaşıntı filan yok ama, akıntım hep var

Demekki normal gidiyor ama biraz geri yada ileri olmasininda sakincasi yok Edd(lmp) degeri sat a gore gerceklesecek dogum tarihin, edd(aua) bebegin olculeriyle ongorulen ortalama dogum tarihi.

neyse canım yaa netten bakayım dedim kafam karıştı benimde demekki normal gidiyorki dr bişey demiyor bana kafaya takmamak lazım

canım bakar bakmaz dokunmadan nasıl anladı yaaa
yoksa koyulaşması filan mantar belirtisi mi
ben de kaşıntı filan yok ama, akıntım hep var

canım benim deli gibi akıntım vardı normal adet olurmuşum gibi beyaz bir sıvı geliyordu acil gittim zaten, doktor bakar bakmaz bu ne dedi normaldede böyle çok akıntın olurmu dedi yok dedim mantar bu dedi 4 tane fitil verdi 3 ünü kullandım çok şükür bişeyim kalmadı normal akıntım var her zamanki olan onun dışında bişyim kalmadı

benimde çok akıntım var. ama hep vardı. evlenmeden önce çok dr. gittim bunun için. bi çözüm olmadı. şimdi de fitil falan kullandım ama geçmedi. ben de her zaman çamaşır değiştiriyorum. elimden başka bişi gelmior

masallah kizin kocaman olmus dogana kadarda baya kilo alir. insallah hayirlisi olsun artik saglikli olsunlar yeter :)

yok cnm ben okadar beklettem tlfdan yine girerimbak demekki sende biliorsun yalanci sanciyi :) hem gercekten sanci gelince baska oluyor ben ilkkinde kör cahil oldugum halde hemen anlamstim dogum sancisinin basladigini. ben o durmda anladiysam siz hayli hayli anlarsiniz7 bu bilgilerle. canim benim tahmini dogum ilerde ama senin bebisin gelisimi ilerde belki sen daha önce dogurursun tabiki hayirlisi ile:)) hadi gozun aydin senin cantada tmm olmus baska cantaya aktarmak kolay is ya benim valizde almiyacak bende bebegin cantasinida goturmeyi dusunuyorum sizce abartimi olur:26::26:

hala bitmedi iş, ama ben çok yoruldum
hatta yatıp uyuyasım geldi, azcık uyusam mı acaba
amaan önceden 1 saatte yaptığım işleri bugün tüm güne yaydım yine de bitiremedim ya ben
masallah cnm ya ben bir dolapla ugrastim cnm cikti
canım sanadA geçmiş olsun biz olsak koştur koştur acile gitmiştik sen tecrübelisin anlamışsın yalancı sancı olduğunu bakalım biz o haftalara gelince ne yapacağız:26:
saol cnm cok tsklere sizde gider bir hava alip gelmis olursunuz artik hayirlisi olsun cnm o zaman gelsin sendeanlarsin merak etme

Taliaa ve mslvt
kızlar hepimizin zamanları aynı sayılır. sancılar başlamış oy oy oyyyy :)
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
tsk ederim cnm senin dogum belli olmus gaiba sezeryanmi olcan ayyyy masallah cok az kalmis ya

sagol cnm biz 36 olduk bugun ama 37 dolmadan gelsin istemiyorum insallah bekler bebisler

kizkar cirkin fln demisinz benide guldurdunuz valla ay sanki önce cok guzeldide
ya ben her gidisimde altan bakiyor biz baya alistik artik

canım düzenli kullanınca yaradığı söyleniyor, yani görüntüyü azaltıyormuş
ben pek düzenli sayılmaz da kullanmaya çalışıyorum
henüz bi gelişme görmedim ama

anladm cnm ah bu sıpalar doğmadan neler edyolar annelere :)

Fl bebegin uyluk kemigi olcusu bunu sanirim 7 ile carpinca bebegin tahmini boy olcusu cikiyor
Edd lerden birisi senin son adet tarihine gore olan dogum tarihin
Diger edd ise bebegin olculerine gore ultrasonun verdigi dogum tarihi
24 haziran eger son adet tarihine gore olan dogum tarihinse , bebek 8 gun geride gorunuyor
02 temmuz son adet tarihine gore olan dogum tarihinse , bebek 8 gun ileride gorunuyor

Ancak bu aradaki fark hep ayni ise muhtemelen dollenme tarihinden kaynakli oluyor, yada anne ve babanin vucut yapisina gorede degerlendiriliyor,Birde her hafta bir bolgesi ayri olarak daha ileriye gidebiliyor mesela bir hafta kafasi cok buyukken diger hafta oranlar ortalamaya gelebiliyor.
Mesela bizim bebegimiz 10 gun falan ileride ama doktor normal karsiliyor cunku ben ve esim cok uzun boyluyuz.Doktorun farkli bir durum sezseydi sana mutlaka soylerdi cunku onlar daha pimpirikliler.

canım bak anlatmaya çalışcam ben
BDP dediği bebeğin kafasının gelişimi, 30W5D dediği , 30 hafta 5 günlük
AC dediği bebeğin karın çevresi
FL kemik uzunluğu, burda da boyunu anlıyoruz 29W4D , 29 hafta 4 günlük

EDD ise beklenen doğum tarihi, yani 24.06 2013 sata göre
02.07.2013 ise sanırım bu değerlere göre doğum tarihi.

sonuçlara bakılınca azcık küçük gibi, ama benmki de böle çıkmıştı en son, gayet normal demişti doktor.

hafta hafta gelişime bakıldığında bundan sonra şişmemek garip karşılanır deniliyor
normal canım sıkma canını, az kaldı

Canım şişmek neyse de benim kız sanki içeri de cihan harbi yapıyor öyle bi kıpraşım içindeki karşıdan anlaşılıyor desem yeridir... Hele babası elini karnıma koyduğunda Allahım ya zaten tombilik birşeyim bide hop hop içimde valla canım çıkıyor. durumlar nedir Sizde

Şiştiimmm hemde hiç şişmediğim kadar çok şiştim artık balon gibi oldum :26:

Biraz sismemiz normal bende oyle ozellikle ayaklarim bugun sicaktan fena oldular ama sen elim yuzum gozum heryerim baya sisti diyorsan ara ara tansiyonunu olcttur doktorunada mutlaka olctur cnm.Son ay kesin davul gibi olucam of simdi 4 hafta daha ise gitmem gerekiyor boyle hic gitmek istemiyorum pijamalarla oturayim evde artik disari cikmak istemiyorum

çok kötü bişey yaa bi yakalandınmı bi daha durmuyor artık, kızılcık şerbeti iyi geliyormuş diye duydum doğum yaptıktan sonrada onu denemeyi düşünüyorum ben belki işe yarar

hmmmsğol canım yani benim bebek bazı değerlere göre 1 hafta ileride bazı değerlere göre bir hafta geride ama bütün ultrason kağıtlarda hep böyle birer hafta arayla tarihler var, dediğin gibi bir sorun olsa dr söylerdi, son kontrolümde 3500 kg nin üstünde doğar dedi aman aman 3500 doğsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…