tansiyonun düşükmüş cidden canım muhtemelen o saydığın sebeplerdendir diye düşünüyorum
biraz tuzlu ayran içip uzanırsan normale döner belki
ama çok dert etme çünkü asıl problem olan tansiyonun yüksek olması
düşük tansiyonu gebelikte iyi bile sayanlar var
ama tabi bence sen bir tuzlu ayran iç ve dinlen
kramplari onlesin diye verdi. Cok sukur gecenlerde beni aglatan kramplardan dort bes gundur haber yok
benim kucuğunda kafası 1 hafta önden gidiomuş koca kafalıya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:
Biraz sismemiz normal bende oyle ozellikle ayaklarim bugun sicaktan fena oldular ama sen elim yuzum gozum heryerim baya sisti diyorsan ara ara tansiyonunu olcttur doktorunada mutlaka olctur cnm.Son ay kesin davul gibi olucam of simdi 4 hafta daha ise gitmem gerekiyor boyle hic gitmek istemiyorum pijamalarla oturayim evde artik disari cikmak istemiyorum
Evet ilk defa tansiyonumu 9-4 goruyorum aslinda hep dusuktur ama bu baya dusuk geldi.Doktoruma mail attim tuzlu krakerde yesem mi napmaliyim dedim.Acaba yurudum yoruldum ondan mi boyle oldu diye sordum cvpdinlen yarina kendini daha iyi hissedersin dedi tuzlu ye demedi.
Burda bir kac kisinin yorumunu okudum birde arkadasimin ablasindada olmus hamilelik boyunca ama yinede tuzlu yasakmis.
Boyle dusuk tansiyonla hamileligi gecirmisler, dedigin gibi yuksekten daha iyi birsey. boyleside zor kendimi kotu, halsiz hissediyorum
hamileligin basindan buyana deli gibi okumadigi forum ve konu kalmayinca insanin az biraz ögreniyor canim neyin ne oldugunu
bakalim artik canim ama benim icimden bir ses senin daha önce doguracagini söyleyip duruyor hatta ilk doguracagin sen olduguna inaniyorum nedensebana sezeryan icin randevu verirlerse büyük bir ihtimal haziranin basina verirler 38. haftaya falan yani... canim seninkisi suan da normal dogum gözüküyor en fazla 3 gün kalicaksin hastanede hersey yolun da giderse kendin icin hazirladigin canta ne kadar büyüklükte bilmiyorum ama iki tane canta götürdügün gibi getirirsin gibi geliyor bana.. benim hazirladigim oglusuma aldigim wickeltasche icine 1 Pjama, 1 Gecelik, Sabahlik, Bornoz, 2 emzirme sütyeni, 3-4 ic camasiri, corap, terlik, esim icin 1 t-shirt (sezeryan olursam onlar da genelde o heyecanla perisan oluyorlar bazan ebe tavsiye etmisti birtane de esine kiyafet koy diye)
Kozmetik cantam, oglusuma hastane cikisi ve evraklar... bunlarin hepsini ogluma aldigim wickeltasche e yerlestirtim sigdi inan... aslin da ic camasiri terlik hastane cikisi disin da hicbirseye gerek yok herseyi hastane veriyor ama ben yinede her duruma karsi bunlari hazirladim
minikkus eviniz hayirli olsun
Dilca gecmis olsun. Enfeksiyon istenen bir sey degil biliyorsun. Bol bol su icerek hafifletebilirsin
Ben bugun doktora gittim. Bebegim 2500 gram olmus, yarim santim de uzamis 49,5 cm
Amma velakin bu oglan beni deli ediyor yine gostermedi kendini. Hem de doktor kamerayi yuzune tutunca iki elini capraz yapip yuzunu kapadiDoktor aleti cekiyor benimki elleri cekiyor yuzunden ama alet tekrar gelince hop diye kapatiyor. Uc dort kez yapti bunu. Doktorun pek bir hosuna gitti "cok sirin" deyip durdu ama gel de bana sor Sonra da yuzunu iyice gomdu rahmime. Kamera alttan bakiyor yuzunu ceviriyor yandan bakiyor elleriyle kapiyor.Neden ama ya Cok uzuldum ben yine Doktor saglikli, haftasiyla uyumlu, soyle iyi boyle iyi diyor ama iih ben koptum bir kere. Neden bu kadar bozuluyorum anlamiyorum. Cocugum bir de dilini cikardi kizlar Icerde resmen oyun oynuyor. Disari cikinca da boyle turlu turlu huyu olacak diye tirstim ilk defa bebegimden
Durum boyle olunca elimde hic fotograf yok malesef. Bebegimi hayal etmeye devam edicem mecburen.
NSTye 36.haftadan sonra girecekmisim. Sonra her hafta kontrolum olacak. Ayin 15'inden sonra her an dogabilir dedi. Artik sona biraktigim islere el atmam lazim
oy canım çok cici bunlar nereden aldın? güle güle giysin bebeğin..
Canım bence de dinlen, dinlenince halsizliğin geçer.Ben hamilelik öncesi de hamileliğim süresince de en fazla 9-6 yı gördüm.
8-5 de fixlenmiş durumda zaman zaman 7-4Bebişlere hiçbir zararı yok. Sana halsizlik yapar, onu da dinlenerek halledersin. Uzan ve ayaklarının altına yastık koy.
oy canım çok cici bunlar nereden aldın? güle güle giysin bebeğin..
kızlar cıvıl cıvıl bir günden herkese iyi hafta sonları..bugün eşimi ikna edebilirsem büyük bir alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..artık alışverişte son rütuşlar..bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım sabah..ev mis koktu..Birde ütüleyip çantamızı yerleştirebilirsem benden iyisi yok..36. haftaya giriyorum bugün bi an önce hazırlamak lazım..
benim kucuğunda kafası 1 hafta önden gidiomuş koca kafalı
dr. bi bana baktı bi eşime baktı
eşime döndü bebek size bezicek galiba dedi:))) dr. yanından çıktık eşim dioki''bu dr. bana hakret mi etti iltifatmı etti'':)))))))
aynen şu 4 hafta bana çok zor geçicek hergün sabah kalkmak her zamnkinden çok daha zor geliyo bana
özellikle sabahları çok zorlanıorum
kızlar biesorum olacak Bizim karyolamız 60 a 120 boyutunda cibinlik diktirmek istiyorum da bas kısmından değil de yan kısmından cibinlik demiri ile takılacak..5 mt tül yeterli olurmu bu sekilde cibinlik alan yada diken varmı acaba..Bide kenarına kurdela ya da fisto diktirmek istiyorum..maharetli bayanlar yardım etsin lütfen..Bide yurt dısındayım burda isteidğimi anlatmak ta zor olacak..Dikebilen varsa ayrıntılı anlatır mı
huu huuuslm kızlar iyi pazarlar hepimize
kızlar perşembe akşamından itibaren büyük yorucu ve çok zor 2 gün atlattım
büyük temizlik bittiii, herşey yerleştirildi, ev dip köşe tarihinde böyle temizlik görmemişti
şu an çok ama çok mutluyummdarısı hepinizin başınaa
bugunde telefon bakmaya gidicem eşimle, bizden bu kadar..
geçmişi tam okuyamadım ama rahatsızlananlara çok geçmiş olsun, hazırlıklara başlayanlara allah yardım etsin çok zorrr
yaaa
bu koyulaşma neden acaba ya çok saçma değil mi ne alaka?
ayyy çok az kalmış ne güzell yaaa bebişine kavuşacaksın Allahım hepimize göstersin o günlerii
tsk ederim cnm senin dogum belli olmus gaiba sezeryanmi olcan ayyyy masallah cok az kalmis ya
Bana da kalan magnezyumu kullan sonra birak dedi. Eleviti cok once biraktirmisti. Kan hapina devam. Ben de egzersizlere basliycam insallah. Her gun duzenli yuruyorum zaten.
Ben bugun doktora gittim. Bebegim 2500 gram olmus, yarim santim de uzamis 49,5 cm
Amma velakin bu oglan beni deli ediyor yine gostermedi kendini. Hem de doktor kamerayi yuzune tutunca iki elini capraz yapip yuzunu kapadiDoktor aleti cekiyor benimki elleri cekiyor yuzunden ama alet tekrar gelince hop diye kapatiyor. Uc dort kez yapti bunu. Doktorun pek bir hosuna gitti "cok sirin" deyip durdu ama gel de bana sor Sonra da yuzunu iyice gomdu rahmime. Kamera alttan bakiyor yuzunu ceviriyor yandan bakiyor elleriyle kapiyor.Neden ama ya Cok uzuldum ben yine Doktor saglikli, haftasiyla uyumlu, soyle iyi boyle iyi diyor ama iih ben koptum bir kere. Neden bu kadar bozuluyorum anlamiyorum. Cocugum bir de dilini cikardi kizlar Icerde resmen oyun oynuyor. Disari cikinca da boyle turlu turlu huyu olacak diye tirstim ilk defa bebegimden
Durum boyle olunca elimde hic fotograf yok malesef. Bebegimi hayal etmeye devam edicem mecburen.
NSTye 36.haftadan sonra girecekmisim. Sonra her hafta kontrolum olacak. Ayin 15'inden sonra her an dogabilir dedi. Artik sona biraktigim islere el atmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?