2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet ilk defa tansiyonumu 9-4 goruyorum aslinda hep dusuktur ama bu baya dusuk geldi.Doktoruma mail attim tuzlu krakerde yesem mi napmaliyim dedim.Acaba yurudum yoruldum ondan mi boyle oldu diye sordum cvpdinlen yarina kendini daha iyi hissedersin dedi tuzlu ye demedi.
Burda bir kac kisinin yorumunu okudum birde arkadasimin ablasindada olmus hamilelik boyunca ama yinede tuzlu yasakmis.
Boyle dusuk tansiyonla hamileligi gecirmisler, dedigin gibi yuksekten daha iyi birsey. boyleside zor kendimi kotu, halsiz hissediyorum

ya benim doktorum hiç önden yada geriden geliyor diye bişi söylemiyor :26:bende sormadım ultrason kağıdındada bir sürü hafta değeri var anlamadımki:26:
benim kucuğunda kafası 1 hafta önden gidiomuş koca kafalı
dr. bi bana baktı bi eşime baktı
eşime döndü bebek size bezicek galiba dedi:))) dr. yanından çıktık eşim dioki''bu dr. bana hakret mi etti iltifatmı etti'':)))))))

aynen şu 4 hafta bana çok zor geçicek hergün sabah kalkmak her zamnkinden çok daha zor geliyo bana
özellikle sabahları çok zorlanıorum

Canım bence de dinlen, dinlenince halsizliğin geçer. Ben hamilelik öncesi de hamileliğim süresince de en fazla 9-6 yı gördüm.
8-5 de fixlenmiş durumda zaman zaman 7-4 Bebişlere hiçbir zararı yok. Sana halsizlik yapar, onu da dinlenerek halledersin. Uzan ve ayaklarının altına yastık koy.

aaaa yok canim benden daha önde gidenlerde var mayis sonu gözukuyor dogumlari ama bu is yinede hic belli olmaz bebislerin durumuna bakar hayirlisi artik saglikli gelsinlerde benim tahminimde 2 haftaya kadar dogumlar baslayacak ama ilk kim doguracak bilemiyorm haziran basimi gec olmazmi senin icin bence daha erken verirler sanki :))
canim bende okadar cik koydum hatta esimi fln birsey koymadim ev yakin hastnaeye öyle birssey olsa gelir eve artik
ic camasirida hic koymadim ama bir tane koymam gerekiyor unutum onu, cünkü hastanede gerek kalmiyor fileli kilot giydiriyorlar arasina buyuk uzun ped koyuyorsun onla duruyorsun kilot giymiyorsun ama istersen giyede bilirsin tabiki ama bence filei kilot daha rahat oluyor pedi cikarirken birlikte cikairip atiyorsun cok rahat oluyor:26: ya ben cok abartmadim ama valizim kucuk cekmeli olanlardan bugun bebek cantasinada yeterlstirdim hastanede gerekli olacak sampuna krem dis fircasi macunu sabun fln derkenn bir o kozmetik cantasi doldu birde serbetlik yaptirmistim onlari flnda koydum oyle bir kozmetik cantasina 2 oldu birde makyaj malzemem ettimi 3 ana bunlarla doldu canta hepside gerekli seyler 3 gun deyip te gecmemek gerek ya hersey lazim olabiliyoroff tekrar gözden gecirmem lazim :))

ay canim uzulme bence sevinmen gerekir bebisin isiga karsi reflesk göstermis bayada ilerlemis refleksi masallahh canim benim yaa benim bile burdan cok hosuma gitti benim kiizda hic kendisni götsrmiyor yuzunu sakliyor surekli sanirim benim kizda isiga bakmak istemiyorne guzel cok saglikliymis bebisin allah nazardan korusun insallahh.
aaaa ben nts ye 28. haftamdan bu yana girmeye basladim cok gec kalinmis olmuyormu sizler icin nerdeyse bebisler dogacakk

oy canım çok cici bunlar nereden aldın? güle güle giysin bebeğin..

kızlar cıvıl cıvıl bir günden herkese iyi hafta sonları..bugün eşimi ikna edebilirsem büyük bir alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..artık alışverişte son rütuşlar..bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım sabah..ev mis koktu..Birde ütüleyip çantamızı yerleştirebilirsem benden iyisi yok..36. haftaya giriyorum bugün bi an önce hazırlamak lazım..

Son düzenleme:

Bilmiyordum evet hamileligi boyunca bu araluklarla tansiyonu geciren cok kisi varmis.Tuzlu yiyebilmek icin bahanem olur demistim :) tuh ya doktor direk kesti atti neyse madem yorulmadan dinlene dinlene devam edicez.

Ay ne guzel sizin hazirliklariniz benide heyecanlandiriyor :) sizin yaklastikca benimde yaklasiyor diye dusunuyorum , arkanizdan bizimkiler yavas gelecek kolay gelsin.
İzne ayrilmama 4 bucuk hafta var daha of ya sonraki 3 haftada bebisi beklicez sayili gun cabuk gecer derler bakalim

Haha :) bizim bebeginde kafasi buyukmus bi ara baska bir doktora gitmistik o da esime dedi babaya benzicek galiba diye esimde bozuldu ama esim hep dua ediyor sana benzesin diye, bende ona benzemesiniz istiyorum.Bakalim ne cikacak ama ultrasondaki olculer hep tahminiymis.
Bendensin demek nasil gececek su 4hafta nasil gecicek soyle anlamadan su gibi gecer insallah birde benimki bu haftayi sayarsam 5 hafta oluyor neyse allah saglik kuvvet versin insallah

tam bilmemekle birlikte 5 az olabilir gibi. ben cibinlik aldım. adam onun için 6 lık demişti. birde 9 metrelik vardı. ben kısasını aldım. istediğim gibi oldu ve 60 -120 lik beşiğime uygun.

kızlar 2 hafta sonra doğumlar başlıcak dediniz beni de heyecan bastı. daha hiç hazırlığım yok benim ama

birde şu ikilimde kalıorum. ev temizliğini erken yapsam, haziranın 15 inde falan gelirse çocuk o zamana aynı kirlenir. ben kirletmesem bizim bu semtin tozu pisinden kirlenir gene kirlenir. az bekleyip mayıs sonu gibi temizlik yapayım diyorum. o zaman da ya erken doğarsa diye korkuyorum. napcaz ya

alışverişi bitirip öyle işlere gririşeyim diordum ama alışverişi bitirmeyi beklemicem sanırım. haftasonlarını alışverişle geçirirsem ev böle pis pis kalır.

huu huuu slm kızlar iyi pazarlar hepimize
kızlar perşembe akşamından itibaren büyük yorucu ve çok zor 2 gün atlattım
büyük temizlik bittiii, herşey yerleştirildi, ev dip köşe tarihinde böyle temizlik görmemişti

şu an çok ama çok mutluyumm darısı hepinizin başınaa

bugunde telefon bakmaya gidicem eşimle, bizden bu kadar..
geçmişi tam okuyamadım ama rahatsızlananlara çok geçmiş olsun, hazırlıklara başlayanlara allah yardım etsin çok zorrr

Son düzenleme:

gözünaydın :) darısı başımıza olsun gerçekten

Bana da kalan magnezyumu kullan sonra birak dedi. Eleviti cok once biraktirmisti. Kan hapina devam. Ben de egzersizlere basliycam insallah. Her gun duzenli yuruyorum zaten.

ne güzel her gün yürüyorsan daha ne olsun. egzersiz olarak ne yapacaksın canım? bu arada sen de normal doğum düşünüyorsun değil mi?

maşallah değerler çok güzel
yüzünü bende ne zamandır göremiyorum aman boşver zaten yakında kendisini görcez sıpaların :)

güzel bir pazar gününden herkese slm kızlar,

umarım hepimiz iyiyzdir bayanlar.şuan çok sinirliyim.kocama bir bayan musallat oldu ya.iş yerinden geçiçi bir arkadaş.cuma ingiltereye geri dönüyormuş allahtan.geçende bize geldi.düğün fotolarını görünce eşime,bu fotolardaki bayan hiç karınıza benzemiyo demiş.ayyy çok saldım tabi kendimi.bense ev haliyle,yemek yapmış,koca göbeğimle kokmuş haldeydim.nasıl olsaydım yani.kadın kaldı kocişimin üstünde.az önce aramış bana ne zaman kahvaltıya geliyorsunuz cumaya dönüyorum demiş.
Kızlar siz siz olun salmayın ben gibi kendinizi.yoksa kocişler gidecek elimizden baksanıza.Şu oğlum doğsada eski formuma geri dönsem.kendimi yarım dünya gibi hissediyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…