2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hahahaha öyle olacak galibaaaaa
eşim şuan şoklarda, sen ve uyuyamamak diyeee
ee napıyoruz hayatımm gececiler olarak kops kopslar başlasınn mıı

biri daha katildi aramiza oleyyyy yuppiiiii
kopalim canim hadi disko dans küt küt kütt
ay unuttum biz hamileyiz dimii :26::26::26::18::18::18:
neyse sen patlat bir konu yazisalim en iyisi

Zeyno simdi farkettimde ayni gun evlenmisiz, benim sanmiyorum ama sen evlilik yildonumunuzde dogurabilirsin cok guzel bir rastlanti olur

Zeyno simdi farkettimde ayni gun evlenmisiz, benim sanmiyorum ama sen evlilik yildonumunuzde dogurabilirsin cok guzel bir rastlanti olur

aa evet bende sen söyleyince farkettim demekki 2 yıl 11 ay önce ikimizde aynı şeyleri yaşamışızzz

erken gelmezse ve sezeryan düşünseydim kesin 29 mayısda olurdum

biri daha katildi aramiza oleyyyy yuppiiiii
kopalim canim hadi disko dans küt küt kütt
ay unuttum biz hamileyiz dimii :26::26::26::18::18::18:
neyse sen patlat bir konu yazisalim en iyisi

canım aslında bana bu konularda çok güven olmazz benim diğer adım uykucudur aslında
5 dakika sonra ben yatıyorum diyebilirim

Selam kızlar bız geldık bı ugrayalım dedık ıkı gundur gıremedık ama cok ozledık sızı :)
Bıraz bıraz temızlık yapma modlarındayız on dakika temızlık yarım saat dınlenme derken buralara ugramaya halımız bıle kalmadı :)
Bugun yarım saat kadar suren berbat bı mıde krampı atlattık aklımız gıttı Allah hıcbırınıze yasatmasın babamız da bızde cok korktuk tam hastaneye gıtmeye nıyetlenmısken pat dıye gectı ama omrumuzden omur gıttı..
Yarın da sabah kontrolumuz var cok heycanlıyız dua edın guzel haberlerle gelelım..
Bu arada gecmısı okuyamadık affınıza sıgınıyoruz ıns anneler de mınıkler de ıyıdır dualarımız hep sızınle .. :)

aleykümselam canim hosgeldin bugunlerde herkes temizlik yapmaya calsiyor. o yuzden fazla kimse giremiyor
sen o saray yavsusu gibi evi nasil temizliyorsun ya ben kücücük evle bas edemiyorumm masallah sana ama dikkat et yorma kendini temizliyecem diye oldugu kadar olsun bebisini dusun :)))

cok gecmis olsun canimmm migdene kramp girmis suan fark ettim o yazini tmm okumamistim sanirim:26: bende tmm dikkat et diye yaziyordum sana suyla fln cok ugrastiysan usutmus olabilrsin aman aman evin isini bosver canim kim ne derse desin bul birisni temizlett insallah yarin kontrolunda guzel gecerr bir sorun cikmazzz :))

kizlar bu gece neden bukadar sakin yaa burasii (( ben gecmisi okuyor olsam suan sohbet akiyor olurduu gecmis bittiya bugun sohbet edim dedimya kimsede tik yokk (((

merve nerde acaba dünde yoktuu iyidir insallahhh merviskoo gelde su gecelerin tozunu atalim birazz artik ya

Ben bı yerı temızlıyorum dıger yerler bıtene kadar ılk temızledıgım yer yıne elden gecırecek hale gelıyo boyle bı kısır donguyle ugrasıyorum canım :) kı ıkı kısıyız gelen gıdenımız de yok ama dedgın saray yavrusu olunca boyle canına okuyo ınsanın ama yavas yavas pes etme modlarındayım yetısemıyorum cunkı artık bosvercem bu gıdısle..ve zaten dogum olunca da burda yenı oldugum ıcın ve kımsem burda olmadıgı ıcın gelen gıdenım de uc bes ınsanı gecmez ama yıne de rahat olamıyorum nıyeyse hep temızleme ıhtıyacı hıssedıyorum
Mıdemde durup dururken oldu uzun sure etkısınden kurtulamadım ama bende hamılelıkten once de mıde rahatsızlıgı vardı alıskınım.tabı ama hamılelıkte olunca olaganustu hal ılan edıyoruz evde :) oyy guluyorm ama beter bı meret yasamayın ıns hıcbırınız

Ins canım guzel guzel haberler alırız ruyamda bebısım sadece 2yuz gr almıs oluyodu moralım bozuluyodu ıns tersı olur da normal seyrnde gelısmıs olur mınıgım.erken kalkcaz ama heycandan uyuyamıyoruz yaa :)

tahmin edebilyiorum canim biz bile bukadarcik eve bas edemiyoruz gerci benim canvalarlar sagolsun hallediyorlar heryeri canim bencede bosver evin isini sen nasilsa gelen gidende olmaz diyorsun olsada artik durumunu izah dersin riski bir gebeklik gecirdigini fln anlatirsin karsindakilerde odun dgeilse anlayis gösterirler insallah :)))

bende bugun esime mutfak dolaplarini sildirttim daha buz dolabi firin fln odlugu gibi duruyor artik onlarda yarina kaldi. ben sadece durdum yaninda bosaltgi tabak tencereelri alip verdim sadece o bile nasil yordu beni anlatamam bir saat uzandimda kendime geldim agridna duramiyordum yoksa hamilelikte yasanan heragri cok zordur canim cok gcmis olsun tekrar insallah bir daha yasamazsin böyle bir agriyi insallah ruyanda tersine cikar kocaman olmustur insallah bebisinn

Günaydın güzel annişler! oğluşumu görücez bugün ,pek bi mutluyuz iyi haberlerle geliriz inşallah hepinize güzel günlerrrrr

ohh herşey planlı programlı, bu programı yapmak bile beni yoruyor bizde biryerden başlayacağız bakalımm

merak etme canım son doğuran ben olacağım galiba

Günaydın kızlar ve tatlı minnoşları

Hepimize güzel bir hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…