hahahaha öyle olacak galibaaaaa
eşim şuan şoklarda, sen ve uyuyamamak diyeee
ee napıyoruz hayatımm gececiler olarak kops kopslar başlasınn mıı
Zeyno simdi farkettimde ayni gun evlenmisiz, benim sanmiyorum ama sen evlilik yildonumunuzde dogurabilirsin cok guzel bir rastlanti olur
biri daha katildi aramiza oleyyyy yuppiiiii
kopalim canim hadi disko dans küt küt kütt
ay unuttum biz hamileyiz dimii :26::26::26::18::18::18:
neyse sen patlat bir konu yazisalim en iyisi
canım aslında bana bu konularda çok güven olmazzbenim diğer adım uykucudur aslında
5 dakika sonra ben yatıyorum diyebilirim
Selam kızlar bız geldık bı ugrayalım dedık ıkı gundur gıremedık ama cok ozledık sızı :)
Bıraz bıraz temızlık yapma modlarındayız on dakika temızlık yarım saat dınlenme derken buralara ugramaya halımız bıle kalmadı :)
Bugun yarım saat kadar suren berbat bı mıde krampı atlattık aklımız gıttı Allah hıcbırınıze yasatmasınbabamız da bızde cok korktuk tam hastaneye gıtmeye nıyetlenmısken pat dıye gectı ama omrumuzden omur gıttı..
Yarın da sabah kontrolumuz var cok heycanlıyız dua edın guzel haberlerle gelelım..
Bu arada gecmısı okuyamadık affınıza sıgınıyoruz ıns anneler de mınıkler de ıyıdır dualarımız hep sızınle .. :)
aleykümselam canim hosgeldin bugunlerde herkes temizlik yapmaya calsiyor. o yuzden fazla kimse giremiyor
sen o saray yavsusu gibi evi nasil temizliyorsun ya ben kücücük evle bas edemiyorumm masallah sana ama dikkat et yorma kendini temizliyecem diye oldugu kadar olsun bebisini dusun :)))
cok gecmis olsun canimmm migdene kramp girmis suan fark ettim o yazini tmm okumamistim sanirim:26: bende tmm dikkat et diye yaziyordum sanasuyla fln cok ugrastiysan usutmus olabilrsin aman aman evin isini bosver canim kim ne derse desin bul birisni temizlett insallah yarin kontrolunda guzel gecerr bir sorun cikmazzz :))
Ben bı yerı temızlıyorum dıger yerler bıtene kadar ılk temızledıgım yer yıne elden gecırecek hale gelıyo boyle bı kısır donguyle ugrasıyorum canım :) kı ıkı kısıyız gelen gıdenımız de yok ama dedgın saray yavrusu olunca boyle canına okuyo ınsanın ama yavas yavas pes etme modlarındayım yetısemıyorum cunkı artık bosvercem bu gıdısle..ve zaten dogum olunca da burda yenı oldugum ıcın ve kımsem burda olmadıgı ıcın gelen gıdenım de uc bes ınsanı gecmez ama yıne de rahat olamıyorum nıyeyse hep temızleme ıhtıyacı hıssedıyorum
Mıdemde durup dururken oldu uzun sure etkısınden kurtulamadım ama bende hamılelıkten once de mıde rahatsızlıgı vardı alıskınım.tabı ama hamılelıkte olunca olaganustu hal ılan edıyoruz evde :) oyy guluyorm ama beter bı meret yasamayın ıns hıcbırınız
Ins canım guzel guzel haberler alırız ruyamda bebısım sadece 2yuz gr almıs oluyodu moralım bozuluyodu ıns tersı olur da normal seyrnde gelısmıs olur mınıgım.erken kalkcaz ama heycandan uyuyamıyoruz yaa :)
güle gül kullanın. uyku setinin koruyucuları nasıl sığdı merak ettim.
canım ne kaldı şunun şurasında hepimizin arasında bi kaç hafta olacak sadece :) hepimizin kırkları karışacak :))
canım ben şöyle düşündüm ve kendime bi plan yaptım
ben yarın 34. haftama giriorum inşallah
bu hafta sonu konsolun içini,tv ünitesinin içini temizlicem
çarşamba tatil
o günde mutfak dolaplarının içinin temizlicem ve herşeyi yıkıcam buzdolabını fırını falan temizlicem zaten mutfağa bi girersem bi gün çıkamam
diğer hafta sonu bu hafta sonu 35'e giriyo olcam
gardolabımın içini temizlicem , komodinleri temizlicem,kışlıkları yıkıcam,bebişin kıyafetlerini yıkıcam, bazanın altını temizlicem 2 günde yaparım....
diğer hafta sonu 36'ya giriyo olcam
2 tane tekli koltuğum var onu silcem,diğer koltuklarımın yüzlerini yıkıcam , sandalyelerimi silcem
diğer hafta sonu 37 ye giriyo olcam
banyomu temizlicem, duşakabini söküp içini kapısını duvarlarını heryerini güzelce temizlciem,ayakkabılığımı temizlicem
diğer hafta sonu 38'e girio olcam ve bu hafta benim izne ayrıldığım hafta
salon halımı ve mutfak halımı yıkamaya vercem
kadın tutcam,kapı pencere silincek herşeyin tüm mobilyanın beyaz eşyanın altı çekilip silinip süpürülcek:) dip köşe ince temizlik bittikten sonna
kabasınıda yaptırcam sonna bebeişin beşiğini falan kurarım
zaten bu temzilikten sonra ben evde olcağım için hiçbiyerin kirlenmesine izin vermem elim sürekli evin üstünde olur
hergün süpürürüm silerim toz alırım evdeyim nasıl olsa ev sürekli temiz düzenli tutarım
hem işlerimi yavaş yavaş bitiririm yorulmam , hemde ev kirlenmeden sürkeli temiz tutarak strese girmem diye düşündüm:)
mesela bugünki planım tv ünitesinin içini ve konsolu temizlemek birazdan içlerindekini makinaya atcam tozlanmıştır. sonrada içlerini bi güzel cifle silcem:)
Ben hastaneden öyle fileli ic camasiri verdiklerini hic bilmiyordum canim bak bunun söylemen cok iyi oldu bana... Benim de cantayi tekrar bosaltmam gerek iste tam bitti diyorum birsey cikiyor ya... Offf simdi heyecanlandim ben sen 2 haftaya dogumlar baslar dedin diye insallah son doguran ben olmam yaa bakalim artik mayis sonu haziran basi nezamana karar vericek hastane.. Bazan uyusam uyansam 38. haftaya gelmis olsam diyorum artik ya zaman gecmek bilmiyor...
kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?