- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
okumam gereken bi 60 sayfa var
ama benm hiç halim yok, yarına erteliyorum ödevimi
yeni geldik piknikten, nasıl yoruldum nasıl yoruldum
sadece tuvalete git gel zaten 3 km yapmışımdır
neyse özetleyim
yarın doktora gidicez, çok heyecanlıyız, erken yatıcaz çok yorgunuz
gece bi kötü olduk, ilk defa boğazım acıdı, burnum tıkandı
bugün iyiydi ama akşama doğru yine pek iyi sayılmam
burnum bi fena umarım ilerlemez
eşim hastaydı, ayrı yatıyorz zaten bana bulaşmasın diye ama yine de kaptım sanırım
dua edin de kızlar ilerlemesn ne olur
bebişm gayet iyi, bugün hep onun yararlanacağı şekilde beslendik, tekmelerin keyfi yerinde
yarn hastane dönüşü hem herşeyi okucam, hem de olanları anlatırım kızlar
seviyoruz siizi, iyi geceeler
ya ben ara ara telefondan bakıyorum kafamı dağıtmak için de, rahim (ya da göbek) sol alt köşesinde saplanan bi ağrım vardı, sanırım sinirsel olarak arttı, daha çok hissediyorum çünkü dün karşı komşum vefat etti, dün akşamdan beri ağlama, bağırma sesleri, dua sesleri içinde oturuyorum evde
okuyorum bende :) ilerleme olmayınca topikte girmedim fazla, okuyup geçtim. odamı toparlayabildim sadece. yoruldum oturuyorum şimdi
okumam gereken bi 60 sayfa var
ama benm hiç halim yok, yarına erteliyorum ödevimi
yeni geldik piknikten, nasıl yoruldum nasıl yoruldum
sadece tuvalete git gel zaten 3 km yapmışımdır
neyse özetleyim
yarın doktora gidicez, çok heyecanlıyız, erken yatıcaz çok yorgunuz
gece bi kötü olduk, ilk defa boğazım acıdı, burnum tıkandı
bugün iyiydi ama akşama doğru yine pek iyi sayılmam
burnum bi fena umarım ilerlemez
eşim hastaydı, ayrı yatıyorz zaten bana bulaşmasın diye ama yine de kaptım sanırım
dua edin de kızlar ilerlemesn ne olur
bebişm gayet iyi, bugün hep onun yararlanacağı şekilde beslendik, tekmelerin keyfi yerinde
yarn hastane dönüşü hem herşeyi okucam, hem de olanları anlatırım kızlar
seviyoruz siizi, iyi geceeler
canim sen yinede ic camasir bulundur yaninda belki sizin oralarda farkli oluyordur almanyada bile eyalete göre degisebilyior kurallar :)) o yuzden her ihtimala karsi cikarma cantandan onlari :)) bende en sonunda valizimi hazirladim tek valiz göturecem
herseyimi aldirdim sonunda ee tabi kisisel bakim icin koyduugm bazi seyleri aldimcok gerekli olanlari aldim sadece :)) neyse icim rahatladi artik 2 tane daha pijama alirsam tamam olcak:))
merak etme canım son doğuran ben olacağım galiba
kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
gecmis olsun canim dikkat et kendine böyle batma hissi gibi diyorsan bende de oluyor arasira gün icin de, komsun icinde mekani cennet olsun insallah.. ben hic dayanamam böyle seylere günlerce rüyama girer yaa
aynen öyle oluyor zaten çok etkilendim valla sağol teşekkür ederim. dün gittik duramadım kurtlu gibi, kendi doktoruma da 1 hafta vardı, toplamda 3 haftadır haber de almamış olacaktım gittim valla pazar pazar acile :) meğer sol alt tarafta yüzeye yakınsa ağrım, bu karın kaslarının zorlanması ve bebeğin ağırlığıyla liflerin ayrılması yüzünden oluyormuş, doğuma kadar sürecekmiş. eğer derinlerde hissediyorsak ağrıyı, bu da bağırsağa olan baskıymış. ben 1. seçeneği seçtim :) oğlumuzun da durumu iyiymiş onu öğrenip sevinip geldik evimize..(hala bebek odası hazır olmayan evimize)
Günaydın kızlar,
Minik bebeğim 2.600 gr olmuş ve tahmini doğum 31 Mayıs gözüküyor.Doktorum normal istiyorsan bol yürüyüş yapacaksın dedi.Yürüyüş süreni kendin belirle dedi.Normal düşünüyorum hayırlısı tabiki.
Doğum yapacağım hastanenin odalarını gezdim.Normal oda ile suit oda arasında 300 TL fark vardı sadece.Bende suit tercih ettim tabi doğum tarihimiz netleşmediği için ayırtamadık.Şansımıza artık.Bu arada hastane odası süsleyenlerden fiyatlar aldık.Farklı farklı seçenekler var.Paket paket.Sadece kapı süsü yapanlar,çiçekten balonlarla odayı süsleyenler,beyaz orkideler kırmızı güllerle odayı süsleyenler...aslında çok şık ama 1 gün için o kadar masrafa girilir mi,,şuan onun üzerinde düşünüyorum.
cok sağol canım..Kaca ve nerden aldığınıda yazarmısın zahmet olmazsa..hatta fotoğraf eklersen:26::26:İnternetten falansa uğrasmıyım anneme aldırayım Türkyeden gelirken getirir..6 mt de cok mus yaa..Diktirirsem daha pahalıya gelecek sanki..
Günaydın kızlar geçmiş i tam bitiremedim ama bugün okurum. Ben sabah işe gidemedim kasiklarima bicaklar batıyo Yürüyemiyorum. Cok cnm aciyo öğle ne kadar izin aldım gecmezse bana yine doktor yolu gözüktü neyapicam ben kızlar bigün iyi bigün kötü
maşallah bebişineyaa evet bu arada sen söyleyince fark ettim, normal doğumda günümüz belli değil, odamız da belli değil, umarım o gün boşta suit oda olur da bir de ilk saatlerde bunu stres yapmayız yaa işte bu bir günlük masraflar konusu benim de içinden çıkamadığım bişey.. ben kapı süsünü takı yastığını çikolata sepetini aldım havuzluhandan, içeriyi de bi arkadaşımın eşi süsleyecek işte yatak başına isimdir, çikolatalardır, değişik lohusa taçlarıdır :) bence sen de önemini düşün, yaptırmazsan pişmanlık duyar mısın onu düşün, ona göre paraya kıy ya da kıyma :) ben de baby shower işini düşünüyorum bayağı bi pahalıymış meğer ama yapacak bişey yok herkese duyuruldu bi kere yapacağımız.. bana da bir gün için o para manasız geldi ama sonra düşündüm, hamilelik boyunca pek bi şımarıklık yapamadım, eşim çok yoğun çalıştı, bu da şımarıklığım olsun :) yıllar sonra fotoğraflara bakar sevinirim, hem ilk çocuk...uff yine de çok para beee
Günaydın kızlar geçmiş i tam bitiremedim ama bugün okurum. Ben sabah işe gidemedim kasiklarima bicaklar batıyo Yürüyemiyorum. Cok cnm aciyo öğle ne kadar izin aldım gecmezse bana yine doktor yolu gözüktü neyapicam ben kızlar bigün iyi bigün kötü
oturduğum yerdeki bebek mağazasından 20 tl ye aldım. basit bişi. beyaz. çok süslü değil.
kızlar dün stresden doğru düzgün uyuyamadım. kasılmam da çok oldu. annem stres yapma ben gelince herşeyi halledicem dedi ama benim bünye bunu anlamıor stres yapıyr. yarı uykulu, yarı rüya, yarı gerçek, yarı bilinçli hp erken doğumla ilgili şeylerle uğraştım. sonra çarpıntım falan oldu bi ara, kasılmalarım oldu ağrılı.
ama ne uyanabildim ne uyuyabildim. tam uykulu değildim ama ayılamadım da. bu düşünceleri kafamdan da atamadım. tuhaf bir geceydi.
talia dediğin gibi alışverişleri haftaiçine atmaya karar verdim. tek alışveriş yapabiliorum ama tek iş yapamıyorum. eğil kalk zor oluyor. haftasonu eşim varken bunu temizle harcamak mantıklı. hatta bu ctesi dr. randevum vardı. onu da haftaiçine aldım haftasonum bölünmesin diye. bu haftasonu odamı derin temizlik yapıp halletcem. çekmeceleri boşaltıp çocuğa yer açıcam. bu arada bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp çekmeceye yerleştireceğim.
1 mayısı alışverişle değerlendirmeye karar verdim :)
Arkadaslar; ben cildirmak uzereyim. Kuyruksokumumdaki odem yuzunden yuruyemiyorum, yani yuruyorum ama cok canim yaniyor. Fizik tedavi de ise yaramadi. İlac kullabilsem 2-3 gune gecermis, ama kullanamiyorum. Kizimi kimseye emanet edemiyorum. Yardimci bakici tuttum, o oldugu zaman kizim butun huyunu degistiriyor, herseye itiraz ediyor, uykularini uyumuyor. Uykusunu uyumayinca gunun geriye kalaninda melek kizim gidiyor, bir canavar geliyor. Sacmasapan bir agri yuzunden 16 aylik emegim bosa gidecek. Ben kizim programli buyusun, sakin bir bebek olsun diye neler yaptim halbuki, ne fedakarliklarda bulundum.
Bir de herkes ikinci gelince zaten bu kadar ozenemeyeceksin birinciye, biraz rahat ol, uyumazsa uyumasin, sana cok alismis, biraz bakiciya birak git, dolas vs diye yorumlar yapiyorlar, cildiriyorum.
Bu arada ev bulduk sonunda, nasil tasinacagim diye kara kara dusunuyorum. Annem hep yarim agiz yardima gelirim diyor. sanki gelse ben ona is yaptiracagim. Varligi yeter ama gelmemek icin bin turlu bahane yaratiyor. Aglamamak icin kendimi tutuyorum, tutuyorum, ama olmuyor. Cildirmak uzereyim. Sagligim yerine gelse, hicbir problem kalmayacak ama...
Arkadaslar; ben cildirmak uzereyim. Kuyruksokumumdaki odem yuzunden yuruyemiyorum, yani yuruyorum ama cok canim yaniyor. Fizik tedavi de ise yaramadi. İlac kullabilsem 2-3 gune gecermis, ama kullanamiyorum. Kizimi kimseye emanet edemiyorum. Yardimci bakici tuttum, o oldugu zaman kizim butun huyunu degistiriyor, herseye itiraz ediyor, uykularini uyumuyor. Uykusunu uyumayinca gunun geriye kalaninda melek kizim gidiyor, bir canavar geliyor. Sacmasapan bir agri yuzunden 16 aylik emegim bosa gidecek. Ben kizim programli buyusun, sakin bir bebek olsun diye neler yaptim halbuki, ne fedakarliklarda bulundum.
Bir de herkes ikinci gelince zaten bu kadar ozenemeyeceksin birinciye, biraz rahat ol, uyumazsa uyumasin, sana cok alismis, biraz bakiciya birak git, dolas vs diye yorumlar yapiyorlar, cildiriyorum.
Bu arada ev bulduk sonunda, nasil tasinacagim diye kara kara dusunuyorum. Annem hep yarim agiz yardima gelirim diyor. sanki gelse ben ona is yaptiracagim. Varligi yeter ama gelmemek icin bin turlu bahane yaratiyor. Aglamamak icin kendimi tutuyorum, tutuyorum, ama olmuyor. Cildirmak uzereyim. Sagligim yerine gelse, hicbir problem kalmayacak ama...
çok güzel olmuş canım bayıldımm
Zeyyynocum çok güzel olmuş odası minnoşunun:)))) bulutlara da bayıldım:))))
Yerleşim de gayet ferah ferah güzel olmuş
çokkk tatlı olmuşşşbulutlar da gayet profesyonel duruyor bence süpperrr...darısı bütün odasını bitiremeyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?