2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende yaşıyorum ama doktorum bebeğin pozisyonundan dolayı normal dedi

arkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.

canım sadece hamilelikte degil, normal zamandada uzun süren ishal tehlikeli olabilir diye düşünüyorum, sen yakın bir hastaneye ugra istersen, yada doktorunu arama şansın varsa bir görüşebilirsin .

zeynocum bulutlar da odanız da çok güzel olmuş ellerine sağlık emir ata sağlıkla büyüsün içinde....

canım benim çok tşk ederim
geçmişte okudum sende naz zayıf diye üzülmüşsün, niye takıldın bu kadar anlamadım, bu ölçümler kesin degil kii, takılma lütfen

bana hatırlarsan en son yazdıgımda 2.500 demişlerdi yazmıştım buraya , 3-4 gün önce hani düşmüştüm ya omzum çıkmıştı, onun için ortapediye gittim kontrol için, tekrar bebegede baktılar bu kez 2.450 dediler, aynı ultrasaon cihazında hemde. ne yani şimdi içerde kilo mu verdi bebegeim. inan hiç takılmadım doktorda söyledi bunlar ortalama ölçümler diye

Esimde agliyordu bende kahkahayla gulmeye basladim cok tatli gorunuyordu , bir yardan ne guluyorsun diye kizip guldu aslinda bende kotu oluyorum ama kendimi tuttum.Banada diyorki ayarlasana bizim dogumada gelsinler ama normal dogum dusundugum icin uzgunum gelemezler dedi.Sezeryan olsada cagirmam sanirim hic sevmiyorum kamera onunu heyecanlaniyorum.
Az mi emzir ilk defa duydum boylesinide ay ben daha kiyafet almam belli olmaz bu sefer giydiremezsem icimde kalir.

arkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.

Genelde kabiziz hatta beni ishal edebilecek seyler yesem bile bagirsaklarim cok yava calisiyor, sen hem ishalsin birde 3 gundur diyorsun bence doktoruna bir sor .Son haftalar oldugu icin biraz daha kontrollu olmakda fayda var

okumam gereken bi 60 sayfa var
ama benm hiç halim yok, yarına erteliyorum ödevimi
yeni geldik piknikten, nasıl yoruldum nasıl yoruldum
sadece tuvalete git gel zaten 3 km yapmışımdır
neyse özetleyim
yarın doktora gidicez, çok heyecanlıyız, erken yatıcaz çok yorgunuz
gece bi kötü olduk, ilk defa boğazım acıdı, burnum tıkandı
bugün iyiydi ama akşama doğru yine pek iyi sayılmam
burnum bi fena umarım ilerlemez
eşim hastaydı, ayrı yatıyorz zaten bana bulaşmasın diye ama yine de kaptım sanırım
dua edin de kızlar ilerlemesn ne olur
bebişm gayet iyi, bugün hep onun yararlanacağı şekilde beslendik, tekmelerin keyfi yerinde
yarn hastane dönüşü hem herşeyi okucam, hem de olanları anlatırım kızlar
seviyoruz siizi, iyi geceeler

Buda benim gülcemin yatağııı:)))

Eklentiler

• $DSC04254.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSC04255.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC04256.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC04257.webp
    7 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC04258.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47

eşin mi ağladı
benim eşim bakalım benim doğumda ağlayacak mı merakla bekliyorum.
dimi ama ya az emzir ne demek ya

canım sanırım salgın var
benimde oğlum ishal ve ailemde de bir kaç kişi oldu bi doktora git derim 3 gün olmuş

zeynoo odanız çok sade ve çok şirin olmuş güle güle büyüsün oğlun içinde

dilca iyi haberlerle gel inş. görüş günü gelmiş :))

bu arada sanırım en son haziran annesi ben olacağım 26 haziran gibi çıkıyor
bu yüzdende daha hiç çanta falan hazırlamayı düşünmüyorum 35. haftada hazırlıcam
abartmayı düşünmüyorum hastaneye götürlecekleri zaten evim çok yakın hastaneye
bir çanta kızıma bir çanta kendime
beni neyin beklediğini de biliyorum accık korkum var sadece

eşin mi ağladı
benim eşim bakalım benim doğumda ağlayacak mı merakla bekliyorum.
dimi ama ya az emzir ne demek ya

benim eşim doğum da yanımdaydı sezeryan da
benden bi 5 dk falan önce çıkardılar ardından beni getirdiler odaya
bi girdim ki bizimki annemle ağlaşıyooo

ama öyle müthiş bi andı ki ağlamamak mümkün değil

yani benim buzdolabı eşim bile duygulandıysa ne diyim artık siz düşünün

ya biz yaa biizzz
bu duyguyu hiç tatmayanlar ve uzun zamandır yolunu gözleyenler olaraktaaaannn
çoooookkkk çabuk geçsin günler gelsin bebişlerrrr

tam bilmemekle birlikte 5 az olabilir gibi. ben cibinlik aldım. adam onun için 6 lık demişti. birde 9 metrelik vardı. ben kısasını aldım. istediğim gibi oldu ve 60 -120 lik beşiğime uygun.

cok sağol canım..Kaca ve nerden aldığınıda yazarmısın zahmet olmazsa..hatta fotoğraf eklersen:26::26:İnternetten falansa uğrasmıyım anneme aldırayım Türkyeden gelirken getirir..6 mt de cok mus yaa..Diktirirsem daha pahalıya gelecek sanki..

ben hemen kasılıp kalıyorum ya korkuyorum diye de sanırım böyle oluyor, bu akşam yine oldu tırsıttı beni... önce belim ağrıyor oradan karnımın altı ağrıyor, taş kesiliyor sanki komple karnım... bebeğim de çok hareketliydi bu akşam... yoksa benim gibi normal isteyen birinin hareketli olması lazım. sen yapabiliyorsun ne mutlu sana.
bebişin çok hareketli senin maşallah canım ya cidden merak ediyorum doğduktan sonraki halini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…