kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
Kızlar şu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok şükür gece uykusu sorunu ve rahimde batma hissi dışında yine iyiyim. Ayağa ilk kalktığımda bir an için sanki rahmime iğne sokuyorlar gibi batıyor. Biraz yürüyünce geçiyor. Doktorla da randevu önümüzdeki cuma. Acaba bu sıkıntıyı siz de yaşıyor musunuz?
arkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.
zeynocum bulutlar da odanız da çok güzel olmuş ellerine sağlık emir ata sağlıkla büyüsün içinde....
kızlar yaaa bu ilk nefes programını bugün izledim
cidden ağladım yaaa
hiç aklıma gelmezdi başkasının bebeğinin doğumuna ağlayacağımne masum oluyor bu bebekler. ne minicik oluyorlar
bu arada kardeşimin görümcesinin 15 gün önce bir kızı oldu.3800 doğmuş15 günde aldığı kilolar da cabası. 0-3 aylıklar olmuyormuş neredeyse
doktoru az emzir demiş. şaşırdım ne olur ki istediği kadar emzirse:26:
Zeyno oda cok guzel olmus sade ve aydinlik gorunuyor bende boyle seviyorum.Gule gule eskitin
arkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.
Esimde agliyordu bende kahkahayla gulmeye basladim cok tatli gorunuyordu , bir yardan ne guluyorsun diye kizip guldu aslinda bende kotu oluyorum ama kendimi tuttum.Banada diyorki ayarlasana bizim dogumada gelsinler ama normal dogum dusundugum icin uzgunum gelemezler dedi.Sezeryan olsada cagirmam sanirim hic sevmiyorum kamera onunu heyecanlaniyorum.
Az mi emzir ilk defa duydum boylesinide ay ben daha kiyafet almam belli olmaz bu sefer giydiremezsem icimde kalir.
Kızlar göğüs kalkanı diye bir şey duydunuz mu?
doğum yapmış arkadaşlarım mutlaka alın diyorlar:26:
İçinizde alan oldu mu nasıl bir şey:44:
eşin mi ağladı
benim eşim bakalım benim doğumda ağlayacak mı merakla bekliyorum.
dimi ama ya az emzir ne demek ya
kızlar bu arada şaka maka derken günler bitti ya 30 küsürlerdeyiz anammmmm
ben 20 güne dogururum diye içime doguyor sanki...
iyiyce heycan ve korku bastı beni ama bi yandanda bebişi bir an önce kucagıma alıp sevcegim için sabırsızım.dün gece büyük oglumun bebeklik videolarını izledikçe küçük bebegi özledigimizi farkettik
Buda benim gülcemin yatağııı:)))
tam bilmemekle birlikte 5 az olabilir gibi. ben cibinlik aldım. adam onun için 6 lık demişti. birde 9 metrelik vardı. ben kısasını aldım. istediğim gibi oldu ve 60 -120 lik beşiğime uygun.
Hergun yuruyorum canim. Bugun de evdeydim ama disari cikip yarim saat yurudum. Insallah normal doguma faydasi olur. Bende sezeryan korkusu olustu son zamanlardaPilates topunda oturmayi planliyorum. Kegel egzersizi yapiyorum ve gunluk islerime devam ediyorum. Bugun temizlik yaptim mesela.
Bebegime diyorum ki "oglum orada yedigin ictigin hazir ne guzel dert yok bisi yok, dogsan simdi altin kirlenecek, karnin acikacak, ben belki bakabilicem belki bakamiycam, zamaninda olmayacak belki isteklerin, ne diye cabaliyorsun disari cikmak icin"Yeri daraldi ama bazen cok ittiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?