2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimde bugün karnım çok gergin. çatlayacak gibi.

birde o bıçak saplanmasının hafifi var sanırım. iğne batar gibi tuhaf bişiler oluyor

bende o hikayeyi okuduktan sonra böyle panik oldum zaten. hatta eşime de okuttum. aksi bi durum olursa nelerle karşılaşacağını bilsin diye

Geçmiş olsun canım ama sen bence öğleye kadar bekleme...eğer yürüyemeyecek kadar ağrın varsa direk doktora git veya ara doktorunu....belki serum falan verir doktorun

kızlar ben çok kötüyüm taksi çağardık gidiyorum size yorum yazacaktım olmadı kendinize iyi bakın

Herkese merhaba,
Az bir süre kaldı beni aldı bir telaş.Bebeğim sanki yarın gelecek gibi o derece yani :) Eşim biraz sakin ol diyor ama sanki hiç bir şey yetişmeyecek. Bebişimin eşyalarını yıkadım, ütülüyorum.İlk etapta lazım olacaklar hazır en azından Son bir kaç gündür ağırlaştım, hareket etmekte zorlanıyorum artık.Beynim vücudumdan hızlı çalışıyor, kafamda bir sürü yapılacaklar listem var.Bir yandan güzel kızımda öyle güçlendi ki her tekmesinde yerimden zıplıyorum resmen :) Tek başınayım ne kayınvalide ne anne var Yaklaşık 2 haftadırda gebelik şekerinden dolayı günde 3 kere insülin kullanıyorum.Şeker yasak, sıkı bir diyet var. Tatlı yiyecek gördüğümde gözümden yaş geliyor.Öyle çikolata alınmayan çocuklar gibi hissediyorum kendimi Tabi Rabbim sabrını veriyor 1 elma tatlı ihtiyacımı görüyor Şimdi böyle yazınca kulağa aslında ne kadar boş geliyor tüm bu sorunlar. Önemli olan Rabbimin verdiği mucizeyi sabırla dünyaya hazırlamak. Bunun için ne gerekiyorsa elimden geldiğince yapmak.Şu panik halimi de atlatabilirsem sanırım daha huzurlu ve mantıklı olacağım.Tüm anne adaylarına Rabbim sabır ve güç versin. Gerisi teferrruat...

çok beğendim. maliyetleri ne oldu, nerden aldın
Canım külahlar 50 kuruş, kurdele 10 metre 3 ya da 4 lira, ayıcıklar 25 kuruş. Suluhandan aldım hepsini.

zeyyyno Oğlunun odası çok güzel olmuş . Ben de halı bakıyorum oda için ama perdeler sorun çıkarıyor

dilca Geçmiş olsun canım. Güzel haberlerle gel

gezegen_gevezesi Mekanı optimum kullanmak ve şıklığı yakalamk bu olsa gerek. Demek ki küçük bir alanda bile bir prenses ortamı oluşturulabiliyormuş

Ahsennnn Geçmiş olsun

Kızlar atladıklarım varsa affola. Karnımı doyurup geleyim yeni resimler ekliycem

Selam kızlar,
Konuya birden dalmış gibi olcam ama size bir sorum var. Şu anda saat sabah 5:24 burda. yarım saattir burun kanamamı durdurmaya çalışıyorum. Tuvalete diye uyandım burnum tıkalıydı temizlemek istedim heryer kan oldu çok korktum. Eşim normal dedi ama aranızda böyle bişeyler karşılaşan varmı. Kanı durdurmak için napıyosunuz benim hala damla damla geliyor.

acemiperi; Canım, çok güzeller ellerine sağlık, insan kendi yapınca daha keyifli şeyler çıkıyor ortaya..

zeyyyno;
Bayıldım gurucum, çok güzel olmuş emeğinize sağlık Emir Ata yayılsın artık güzel odasında :)

dilca; Dikkat canım benim az kaldı zaten son zamanlarda da hasta falan olma, en azından limonlu ıhlamur falan iç..

gezegen_gevezesi; Çok şeker olmuş, ay kız doğurasım geldi :))

Balmond; Canım biraz sakin olmaya çalış bazen zor sorunların çözümleri çok basit olabiliyor, biraz zaman vermeye çalış miniğe, ben 16 aylık alışkanlıklarının bir anda tersine döneceğini düşünmüyorum.. Sen böyle düşünerek kendine daha çok yükleniyorsun..
Hamilesin, rahatsızsın ve bir çocuğun daha var Allah kolaylık versin.. Ama bunlar yoluna girebilecek şeyler.. Ki çocuğunu bu şekilde yetiştirebilmiş biri olarak bence gevşese bile çok da senin sınırlarının dışına çıkamayacaktır.. Dener ama yapamayacağını anladığı zamanda vazgeçer..

Taşınma işi benim de başımda var bugün doğum yapsam kolilerin arasında kalırız.. O yüzden bu evde temizlik yapmıyorum.. Temiz biri gelse tozlanıp gider o derece :)

Butunduamvesenam; Geçmiş olsun.Hamilelikte olabiliyor diye biliyorum canım, hatta burada bunu yaşayan arkadaşlar vardı hamileliğin başlarında..Kafanı geriye atıp dinlenerek geçmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok diye düşünüyorum..

dunku soruma takıa dıında cvp gelmemıs hayılrısı bakalımm hep gobıs altında yer alıyorr gobegım sıp sıvrıı:18:
hayırlısıı
:18:

sbh 11 de uyandık dun acık hava bayagı yormuss:26:bahar temızlıgıne basladık yatak daları oturma odası her yer supuruldu oturma odası halısı kaldırıldı balkona atıldı yazlık halısı serıldı sılındı yer yerr salon cekyat altları ve mutfak supurup slınecekk sonrada banyo wc
az dınlenelım dedık aşam la yoksam supururkene batıyor aşam elı ayagıı haylrısı ınsll camları sılmeye eltım gelıcek bende o ara kapıları sılerımm mutfak dolabı ara ara sılıyorum zatenn vee bıttı az cok halılarım temız dogumdan sonra kısa dogru yıkamaya ınsll dgıdecekk sonrada bebısımın besıgı yatak odası genel temzlıgı olacakk ve sorada paşamın st gunlerı sayıcaz ınsl hayırlıs ıleeeaz dınleneelım tabım gercı esım duysa bunca ısı bır gune sıydırdıgımı benı fuururrr
belkım aksama mısafırde gelır am cocukları nı evde bıraksınlar yaa yoksam temızledıgım evm gerı harappp olucakkk

nasil göbisin altina toplaniyor ben anlamadim canim bu yuzdende cevap yazmiyacaktim ama baktim kimsedE birsey yazmamis.
benim bu konuda hic bir fikrim yok malesef sen doktoruna bir soru istersen agri sanci yapmiyorsa bir sorun yok bana kalirsa :))
sukur agrı sancı yok da cnm yanıyor oray gerdıgı ıcın sıvrı sıvrı duruyorrmazara paşam benımm

ohhh bebısını gor gel ıı haberlele cnm ınsl darısı bısee

cok sukur cnm gosunuz aydınn olsun kg sı muuhım dgl ama beslenmene dıkkat ett sekerrrcunku son aylarda bebısler kg alıyorr
dondugu ıcınde gozun aydınn

Bu aralar pek giremiyorum, hazırlıklar hızlandı bizde..
Evin içi dolu boş kolilerle dolu her yer berbat durumda, diğer evde henüz bitmedi..
Ben doğum için anneme gitmeyi planlıyorum son haftamda anneme yerleşirim sanırım, tabii taşınabilmiş olursam..
Doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün orada kalırım galiba..
Ayaklarım gün sonunda fil gibi oluyor parmaklarım boğum boğum üzerine basamıyorum, sadece ayaklarım şişiyor ellerimde ya da yüzümde bir şey yok.. O yüzden dışarıda dolaşamıyorum, bir süredir eşim olmadan dışarı da çıkamıyorum..
Karnım ciddi anlamda irileşti, taşıyamıyorum.. İnsanlar sokakta garip garip bana bakıyor sinirim bozuluyor..
Evdeki işlerden, sürekli bir şeylerle uğraşmaktan her daim yorgunum bu aralar..
Geçen gece saat 04:00 e kadar ütü yaptım ama oğlumun nevresim takımlarına kadar her şeyi yıkandı ütülendi hazır, benim bir kaç eksiğim var hastane çantası için.. Diğer eksiklerimizi doğumdan sonra da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.. Çünkü şu an da hepsine birden yetişmem mümkün değil.. Halılar yıkamaya gidecek, yeni evde temizlik yapılacak, yerleşecek falan filan..
Bizden haberler şimdilik böyle..

Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of

Bu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..

Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of

İyi sonuç alırsın umarım canım, tansiyon için sıkıntı yapma, benim sürekli öyle hatta büyük 10'a falan çıkınca yükseldi gözüyle bakılıyor :)

park yatak kullanacak olanlar... 4 aylık bir bebek yatakla file arasına sıkışıp boğulmuş yatak ölçülerinize dikkat edin file esniyosa araya bişeyler sıkıştırın çok duyulmadık bişey ama tedbiri elden bırakmayalım

Çok yorma kendini. taşınmak yeterince stresli zaten
Bebek yatağını da beğendim çok kullanışlı olur

Geçmiş olsun canımm ya çok düşmüş tansiyonun

sancın olmasında tansıyonun mıhım degıl bende hep oyle cıkıyor cnm gecen 10/8 cıktı bas agrısından sureklı cay ıctmde gectıı hayırlı sonuclar al ınsll
cok hos gule gule kullanın ınsll

kizlar bebisin odasini hazirladim ben fakat yanimda kalacagi sure icin birsey almadim.tatilde memlekete gittigimizde de kullaniriz diye birde park yatak dusundum.siz ne dusunuyorsunuz ne aldiniz yada alacaksiniz?jokerde indirimde bir yatak var icinde
siltede var yaziyor o yatak mi oluyor tekrar yataga gerek kaliyor mu

ilhttp://www.joker.com.tr/urun/tripper-seyahat-yatagi/20392

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…