Günaydın kızlar geçmiş i tam bitiremedim ama bugün okurum. Ben sabah işe gidemedim kasiklarima bicaklar batıyo Yürüyemiyorum. Cok cnm aciyo öğle ne kadar izin aldım gecmezse bana yine doktor yolu gözüktü neyapicam ben kızlar bigün iyi bigün kötü
geçmiş olsun canım ama yürüyemiyorsan bence de git hemen bi baktır için rahat etsin, doktora gitmeden kendi kendimize de daha çok stres yapıyoruz çünkü, bari git de ne olduğunu öğrenir rahatlarsın belki. ben de ne zamandır bıçak gibi batmalar yaşıyordum, meğer bebek kilosu ve baskısı yüzünden karındaki lifleri zedelemiş ayırmış. artık ağrı tutunca neden olduğunu biliyorum. ama bıçak batmasını hafife alma derim.. işi de düşünme, gerekirse tam gün izin al, yapamıyoruz ama canımızdan değerli mi, biz mi kurtarıcaz herkesi..
bu aralar erken doğum kabusumuz oluyor tabii, fazla düşünmemeye çalış bence. yaa bi mayıs annesinin hikayesini okudum, 34. haftadaydı çok kanaması olmuş plasenta ayrılmış zor yetişmiş bilmemne, şimdi bebek de o da iyiymiş ama kaç gün rüyalarıma girdi. yok arkadaş ben daha okumam onları. hee ben rahat mıyım evde? tabii ki hayır, ne haftaiçi ne haftasonu eşimle dişe dokunur bişey yapamıyoruz ev için. alışveriş bitti ama odadan gidecek eşyalar var, sonra oda duvar kağıdı ile kaplanacak, avize seçilecek, kıyafetler yıkanıp ütülenecek. kafamı dağıtacak bişeyler bulmaya çalışıyorum çünkü düşündükçe daha da kasılmam artıyor, korktuğum erken doğumu başıma getircem diye başka işlerle meşgul oluyorum napim :18:
Geçmiş olsun canım ama sen bence öğleye kadar bekleme...eğer yürüyemeyecek kadar ağrın varsa direk doktora git veya ara doktorunu....belki serum falan verir doktorun
geçmiş olsun canım ama yürüyemiyorsan bence de git hemen bi baktır için rahat etsin, doktora gitmeden kendi kendimize de daha çok stres yapıyoruz çünkü, bari git de ne olduğunu öğrenir rahatlarsın belki. ben de ne zamandır bıçak gibi batmalar yaşıyordum, meğer bebek kilosu ve baskısı yüzünden karındaki lifleri zedelemiş ayırmış. artık ağrı tutunca neden olduğunu biliyorum. ama bıçak batmasını hafife alma derim.. işi de düşünme, gerekirse tam gün izin al, yapamıyoruz ama canımızdan değerli mi, biz mi kurtarıcaz herkesi..
bu aralar erken doğum kabusumuz oluyor tabii, fazla düşünmemeye çalış bence. yaa bi mayıs annesinin hikayesini okudum, 34. haftadaydı çok kanaması olmuş plasenta ayrılmış zor yetişmiş bilmemne, şimdi bebek de o da iyiymiş ama kaç gün rüyalarıma girdi. yok arkadaş ben daha okumam onları. hee ben rahat mıyım evde? tabii ki hayır, ne haftaiçi ne haftasonu eşimle dişe dokunur bişey yapamıyoruz ev için. alışveriş bitti ama odadan gidecek eşyalar var, sonra oda duvar kağıdı ile kaplanacak, avize seçilecek, kıyafetler yıkanıp ütülenecek. kafamı dağıtacak bişeyler bulmaya çalışıyorum çünkü düşündükçe daha da kasılmam artıyor, korktuğum erken doğumu başıma getircem diye başka işlerle meşgul oluyorum napim :18:
kızlar ben çok kötüyüm taksi çağardık gidiyorum size yorum yazacaktım olmadı kendinize iyi bakındenizkızı,
geçmiş olsun canım ara ara batmalar bende de oluyor ama çok değil yinede.İşe devam,kısmet tabi 37 ye kadar götürebilirmiyim.Şimdilik iyi gidiyor ama.Çok zorluyorsa bırak işi canım,hiçbişey bebeğin ve senden önemli değil,müdürün idare ediyorsa zorla belki izin sorun olmuyorsa
Arkadaslar; ben cildirmak uzereyim. Kuyruksokumumdaki odem yuzunden yuruyemiyorum, yani yuruyorum ama cok canim yaniyor. Fizik tedavi de ise yaramadi. İlac kullabilsem 2-3 gune gecermis, ama kullanamiyorum. Kizimi kimseye emanet edemiyorum. Yardimci bakici tuttum, o oldugu zaman kizim butun huyunu degistiriyor, herseye itiraz ediyor, uykularini uyumuyor. Uykusunu uyumayinca gunun geriye kalaninda melek kizim gidiyor, bir canavar geliyor. Sacmasapan bir agri yuzunden 16 aylik emegim bosa gidecek. Ben kizim programli buyusun, sakin bir bebek olsun diye neler yaptim halbuki, ne fedakarliklarda bulundum.
Bir de herkes ikinci gelince zaten bu kadar ozenemeyeceksin birinciye, biraz rahat ol, uyumazsa uyumasin, sana cok alismis, biraz bakiciya birak git, dolas vs diye yorumlar yapiyorlar, cildiriyorum.
Bu arada ev bulduk sonunda, nasil tasinacagim diye kara kara dusunuyorum. Annem hep yarim agiz yardima gelirim diyor. sanki gelse ben ona is yaptiracagim. Varligi yeter ama gelmemek icin bin turlu bahane yaratiyor. Aglamamak icin kendimi tutuyorum, tutuyorum, ama olmuyor. Cildirmak uzereyim. Sagligim yerine gelse, hicbir problem kalmayacak ama...
evet cAnımm yaa benim 8 haftam kalmış vay beeee
Canım külahlar 50 kuruş, kurdele 10 metre 3 ya da 4 lira, ayıcıklar 25 kuruş. Suluhandan aldım hepsini.çok beğendim. maliyetleri ne oldu, nerden aldın
sukur agrı sancı yok da cnm yanıyor oray gerdıgı ıcın sıvrı sıvrı duruyorrnasil göbisin altina toplaniyor ben anlamadim canim bu yuzdende cevap yazmiyacaktim ama baktim kimsedE birsey yazmamis.
benim bu konuda hic bir fikrim yok malesef sen doktoruna bir soru istersen agri sanci yapmiyorsa bir sorun yok bana kalirsa :))
ohhh bebısını gor gel ıı haberlele cnm ınsl darısı bıseeSelam kızlar bız geldık bı ugrayalım dedık ıkı gundur gıremedık ama cok ozledık sızı :)
Bıraz bıraz temızlık yapma modlarındayız on dakika temızlık yarım saat dınlenme derken buralara ugramaya halımız bıle kalmadı :)
Bugun yarım saat kadar suren berbat bı mıde krampı atlattık aklımız gıttı Allah hıcbırınıze yasatmasınbabamız da bızde cok korktuk tam hastaneye gıtmeye nıyetlenmısken pat dıye gectı ama omrumuzden omur gıttı..
Yarın da sabah kontrolumuz var cok heycanlıyız dua edın guzel haberlerle gelelım..
Bu arada gecmısı okuyamadık affınıza sıgınıyoruz ıns anneler de mınıkler de ıyıdır dualarımız hep sızınle .. :)
Selam hayirli gunler kizlar nasilsiniz bakalim
biz dimdi dokyordan geliyoruz 32+5 olmuşuz kilomuz 1.830 boy 48cm olmus cok buyuk degil normal 3 kilo civarinda dogar dedi 1 ayda 1 kilo almisiz yarim kilo kixim yarim kiloda ben edimde kizdi bana iyi beslenmiyorsun diye
Sizlerde durumlar iyidir ama kizim saglikli o bana yeter kilosu hic onemli degil ters pozisyondaydi gecen ay dönmüş kızım nornal doğum için bir sıkıntı yok şimdilik
Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
Çok yorma kendini. taşınmak yeterince stresli zatenBu aralar pek giremiyorum, hazırlıklar hızlandı bizde..
Evin içi dolu boş kolilerle dolu her yer berbat durumda, diğer evde henüz bitmedi..
Ben doğum için anneme gitmeyi planlıyorum son haftamda anneme yerleşirim sanırım, tabii taşınabilmiş olursam..
Doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün orada kalırım galiba..
Ayaklarım gün sonunda fil gibi oluyor parmaklarım boğum boğum üzerine basamıyorum, sadece ayaklarım şişiyor ellerimde ya da yüzümde bir şey yok.. O yüzden dışarıda dolaşamıyorum, bir süredir eşim olmadan dışarı da çıkamıyorum..
Karnım ciddi anlamda irileşti, taşıyamıyorum.. İnsanlar sokakta garip garip bana bakıyor sinirim bozuluyor..
Evdeki işlerden, sürekli bir şeylerle uğraşmaktan her daim yorgunum bu aralar..
Geçen gece saat 04:00 e kadar ütü yaptım ama oğlumun nevresim takımlarına kadar her şeyi yıkandı ütülendi hazır, benim bir kaç eksiğim var hastane çantası için.. Diğer eksiklerimizi doğumdan sonra da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.. Çünkü şu an da hepsine birden yetişmem mümkün değil.. Halılar yıkamaya gidecek, yeni evde temizlik yapılacak, yerleşecek falan filan..
Bizden haberler şimdilik böyle..
Geçmiş olsun canımm ya çok düşmüş tansiyonunKızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
sancın olmasında tansıyonun mıhım degıl bende hep oyle cıkıyor cnm gecen 10/8 cıktı bas agrısından sureklı cay ıctmde gectııKızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
cok hos gule gule kullanın ınsllBu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..
Eki Görüntüle 698428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?