2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım aslında haklısın takılmamak lazım da biliyorsun biz doğudayız burada küvez ve yeni doğan yoğun bakımcı yok erken ve düşük ağırlıklı bebeklere müdahale edemiyorlar geçen yıl bir arkadaşım çok tehlikeli olmasına rağmen 35. haftasında izmir'e gitmek zorunda kaldı sırf bu yüzden, aslında doktorum çok iyi biri şanslıyım en azından bu konuda çapa mezunu Recep HAS'ın öğrencilerinden güveniyorum ona şimdilik korkacak birşey yok diyor ama ne yapayım endişeleniyorum:18: inşallah dediğin gibi ölçümler hatalıdır sağ salim bi alsam kucağıma ancak o zaman rahatlıycam herhalde

canim bence cok bekleme ne olur ne olmaz mayis annelerini bende okudum dun o bayanin hikayesi benide cok etkiledi ve ürküttü bence zor olan isleri bir an önce bitirmek gerekiyor. firsat buldukcada hafta ici fln alisverisini yapmaya calis bence :))

sezaryen olmıcam canım yani şimdilik planlar normal doğum üzerine. dr.un öngörüsünü yazdım ben :)
anladim canim sen gun tarih verince bende oyle dusundum hayirlisi olsun artik becede en iyisini yapmisin normal dusunmekle :))

masalah canim senin palanini okurken ben yoruldum inanki bence en önemli olanlair daha erken yapmaya calis canim birde ya 38. haftadan önce gelirse diye dusunmek gerekir ve gözle görunecek camlar fln fln bir an önce bitme,li diye dusunuyorum ben :)) allah kolaylik versin valla tek basina is yapmak cok zor))

canim sen yinede ic camasir bulundur yaninda belki sizin oralarda farkli oluyordur almanyada bile eyalete göre degisebilyior kurallar :)) o yuzden her ihtimala karsi cikarma cantandan onlari :)) bende en sonunda valizimi hazirladim tek valiz göturecem
herseyimi aldirdim sonunda ee tabi kisisel bakim icin koyduugm bazi seyleri aldim cok gerekli olanlari aldim sadece :)) neyse icim rahatladi artik 2 tane daha pijama alirsam tamam olcak:))

hareketli bebek doguncada öyle olur derler dogrulik payini bende tmm bilmiyorum :)) benim kiz 3 gundur az hareket etmeye basladi öncekine oranla :)) önce cok yorduldugum icin diye dusndum ama ondan degilmis . benim göubis asagiya indi sanirim o yuzden alani iyice daraldi rahat hareket edemiyor artik bir kac tekme disinda yaptigi birsey kalmaid

kızlar işte oğluşumun odasıı bide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
masallahh canim cokk guzel olmus oglusunun odasi gule gule kullanmak kismet olur insalahh bulutlarda cok guzel olmus annesi elerine saglik oglun cok sansli cok becerekli bir annesi olcakkk

Buda benim gülcemin yatağııı:)))
canim senin kzinin odasida cok guzell olmuss pembe pembe harika gözukuyorr masallahhh. sana da gule gule kullanmak nasip kismet olsun insallahhh

Genelde kabiziz hatta beni ishal edebilecek seyler yesem bile bagirsaklarim cok yava calisiyor, sen hem ishalsin birde 3 gundur diyorsun bence doktoruna bir sor .Son haftalar oldugu icin biraz daha kontrollu olmakda fayda var
hamıslıgım basından berııı ıshal modundayımmm sukurhıc sıkntı cekmedım ve kanılacına basladım oda destek oldu ve devamm ıshal modunaa
o yusden gun ıcındekı su oranını esıt tutuyorum ama mutlaka ıcıyorum ve paşamın suyu su normall sukurr
hayırlı haberlerle elınınsl canım benımm
Buda benim gülcemin yatağııı:)))
cok tatlı yaa bas ucndakı aydınlatmaya bayıldım helee senn yatak konumun benım kı ıle aynıı ınsll kullanmak hayırısı ıle nasıp olurpetegın dıbııı yatagın sagıı

eşin mi ağladı
benim eşim bakalım benim doğumda ağlayacak mı merakla bekliyorum.
dimi ama ya az emzir ne demek ya
bnmkısı paşamın tekmelerıne bıle bır hal oluyor kaldıkı dogumm
arkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.
bol su ıc ınsl ve dr danış ınsl cnm

kızlar işte oğluşumun odasıı bide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
gule gule kullanın maaslalah cok tatlı olmusss cnm benım

kızlar bır sorum vaer sızeee benım paşaa hep göbişimin altına toplanıp uyuyor normalmı dır bu sızce yaa dr dahaa cok varrr daaasımdıde gobıs altına toplnadıı totosunu dyadı sanırmm cnm da yanıyor ama normal mıdırkıne sızcee:44:

cokkk uykumuz geldiii ınsl normaldır paşamın bu dursuu sıze ıı gecelerrr bız gıdıyoruz pşamlaaaa

eşin mi ağladı
benim eşim bakalım benim doğumda ağlayacak mı merakla bekliyorum.
dimi ama ya az emzir ne demek ya

Evet ilk bebek fuarinda albumlere bakarken sayfayi cevirdikce gozlerim doldu artik kendimi tutamiyacagim an esime donup baktim o da benim gibi sinirdaydi bu ne ya deyip albumu biraktik bir yandan kendimize guluyoruz bir yandan gozlerimizi caktirmadan siliyoruz.Sonra sonra ben olaya adapte oldum ama kendimi tutmaya calisiyorum, o hic oyle degil hemen gozleri dolmaya basliyor bugunde farkettim tam aglamasina ramak kaldi gulmeye basladim aslinda bende kotu oldum ama cok hosuma gitti o da bana kiziyor ne guluyorsun diye bir kac damla goz yasi dokuldu ama ben guldugum icin tum duygusalligini altust ettim.Bence herkes aglayacak ama benim gibi herseye aglayan insan yine aglamam gereken yerde aglamam ilk kalp atisini duydugunda aglarsin demisti herkes artik soyleye soyleye tum sihrini yitirdi galiba beni ne bekledigine o kadar alistirmisimki hic aglamadim.
ilk gordugum an sanki aglarim gibi geliyor birde aglama ihtimalimin en yuksek oldugu an topugundan kan almalari olacak gibi geliyor kiyamam of ya icim gidiyor

nasil göbisin altina toplaniyor ben anlamadim canim bu yuzdende cevap yazmiyacaktim ama baktim kimsedE birsey yazmamis.
benim bu konuda hic bir fikrim yok malesef sen doktoruna bir soru istersen agri sanci yapmiyorsa bir sorun yok bana kalirsa :))

merhb ben yeni okudum sizleri.biraz alakasız olack ama bisey sorucam. 34.haftanın içindeym doktora gidicem acaba alttan muayene yaparmı ona göre hazırlıklı gitmek lazım.lütfen cevappp...

l
lütfen banada cevap atarmısınz

zeynoo odanız çok sade ve çok şirin olmuş güle güle büyüsün oğlun içinde

cnm çok tşk ederim

olsun sen yinede içini ferah tut ve herşey zamanında olacak ve hiç bir sorun yaşanmayacak diye düşünnmeye çalış.. çünkü genellikle korkulan şey başa geliyor.. hiç daraltma kendini olur mu canımm

Zeyno; çok güzel olmuş, bulutlarda gayet güzel olmuş, ferah hoş bir oda, daha ne olsun... güle güle kullanın...

saol tatlım çok tşkler

masallahh canim cokk guzel olmus oglusunun odasi gule gule kullanmak kismet olur insalahh bulutlarda cok guzel olmus annesi elerine saglik oglun cok sansli cok becerekli bir annesi olcakkk

canım çok tşk ediyorum sen daha iyi bilirsin sonuçta herşey onlar için öyle dil miii
gule gule kullanın maaslalah cok tatlı olmusss cnm benım

canım tşk ediyoruz çok saol

ilkkez bu saatte topikteyimm burada gecede hayat varmış yahuuuuu

merhb ben yeni okudum sizleri.biraz alakasız olack ama bisey sorucam. 34.haftanın içindeym doktora gidicem acaba alttan muayene yaparmı ona göre hazırlıklı gitmek lazım.lütfen cevappp...

hosgeldin canim hayirli dogumlar diliyorum simdiden insallah bebisini kucagina almak nasip olsun:: ama malesef seninde soruna cevap veremiyecem tamm olarak.. ben turkiyede yasamiyorum bu yuzden ordaki yöntemler akradaslardan anladigim kadariyla farkli oluyor . ben her gidisimde bakliyor altan turkiyede oyle degil ama sanirim daha altan muayne icin sizlere erkenmis. sen ne olur ne olmaz hazirlikli git istersen :)))

Bende 33. Haftamdayim bilmiyorum ama her gidimde hazirlikli gidiyorum nolur bilemem belki ultrasonda birsey gorurbirde alttan bakiyim der diye hep temizliyorum.
Birde her an hersey olabilir hep temkinli olmak gerekir.

zeynooo evet canim haklisin hrsey onlar icin :))) yaa desene bundna sonra sende gececi olmaya basliyacaksinn

zeynooo evet canim haklisin hrsey onlar icin :))) yaa desene bundna sonra sende gececi olmaya basliyacaksinn

hahahaha öyle olacak galibaaaaa
eşim şuan şoklarda, sen ve uyuyamamak diyeee
ee napıyoruz hayatımm gececiler olarak kops kopslar başlasınn mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…