2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
denizkızı canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi :18:

acemiperi-minikuş kızlar çok tşk ederim daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inş

minikuş canım bu arada yatagın yanına yapacagın karyolaya bayıldımmm

talia
canım bu arada dün gece pat diye çıkmış gibi oldum kusura bakma lütfen, elektrikler kesildiii

bizimde bu sabah iş yeri şilede köy kahvaltısına gidiyorlarmış sabahın köründe benide aldılar, daha yeni geldim eve

dışarısı yanıyor yaz bu defa geldi galibaaa

ellerine sağlık çok cici olmuşlar

kızlar işte oğluşumun odasıı bide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
güzel günler geçirin canım bu oda da inş. herşeyi çok güzel olmuş

Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of

canım geçmiş olsun inş. önemli bişi yoktur umarım. sen sakin olmaya çalış

benim arkadaşım 38. haftasında olmasına rağmen çanta hazırlamamış aniden doğum oluca eşini eve göndermiş bebek havlusunu ve loğusa pijamasını istemiş adam saten gecelikle kullandıkları koca banyo havlusunu alıp gelmiş idare etmişler artık yazık

çok kullanışlı bi beşik olacağa benziyor . iyi günlerde kullanın

Minikusscumm kendini cok yorma ama...yeni eve tasinmak zordur(( kendine coook dikkat et...
Bu arada benim de karnım bayaa bir büyüdü galiba, artık insanlar çok fazla bakmaya başladı çünkü..

Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of

Canım haberlerini bekliyoruz umarım serumdan sonra geçer şikayetlerin....

Kızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorum Krem olsa cok iyi olacak

Kızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorum Krem olsa cok iyi olacak
Kremlerde kimyasal olduğu için hamilelere önerilmiyor canım

Keşke kuaföre gidebilseniz :s 5-10 dakikalık işlemden sonra uzun süre rahat ederdiniz. Ben her ihtimale karşı dün kuafördeydim, rahatım artık.

slm tetelerrrr
çok yorgun ,halsiz,bitkin haldeyim üstüne bide sıcaklar artınca iyce kötüleştim
kendimi taşıyamıyorum artık penguenler gibi yürümeye başladım
hamileliğin en zor süreci bu ay galiba
son 21 günümüz kaldı
hem heyecanlı ,hem duygusal, hem cahil, hem korkulu..... hem ,hem,hem işte herşey bende birikmiş gibi:44:
göbüşümün altına iğne batıp batıp duruyor sancı değildir umarım uzanınca geçiyor ayağa kalkınca başlıyor
yarın nstye gircem bakalım hayırlısı erkekiim biraz daha beklesin çoook erkeeeeeeenn:18:

aynen bene kıskanıyorum ama yaaaa neyse bebişler zamanıda gelsinde gerisi önemli değil üst kat komşumda 33 haftalık hamile ve nst de sancısı çıkmış bir hafta yatacaksın demiş onu bugün öyle görünce korktum bende daha ne geceliğimi aldım ne bebeğin biberonunu falan yıkama işlerini falanda 35. haftada yaparım diyordum ama yapmak lazım ne olacağı hiç belli olmuyor

çok geçmiş olsun, hastanedesin zaten emin ellerde sıkıntı yapma ki sancıların da çoğalmasın.. tansiyonun normal benim de sürekli 7ler ve 8lerde doktorum çok iyi diyor sen de sıkıntı yapma.. haberlerini bekliyoruz

ii olmus ark..heehh nıye hazır etmemmıs akıllııı ben sımdıden ayar adım onemlılerı bılemmm benım ark..evlendıgı gun kanaması cokolmus hast gıtmısler esı ılee hemsıre yatıs yapmıss dıkıs atak ıcın ark esını eve gondermıskı gecelık vs aldıye oda kırmızı saten gecelıgı getırmıs hast.gulusmusler yenı evlı oldukları bellı dıyeeeeeee

Kremlerde kimyasal olduğu için hamilelere önerilmiyor canım
bnm dren fasla 5 dk kaldg ıcın muhım degıl kullanabılırsın dedı ama guclu olan hangısı acabaa:44:

kızlar nasılsınız pek muhabbete gelemiyorum evimde netim yok eşimin dükkanına gelince nete giriyorum anca geçmişi okuyamadım haliylee bakim dedim doğuran filan var mı şimdilik yok sanırım aman olmasında daha erken
bizde gün sayıyoruz artık aynen temizlik günleri bizdede başladı çoğu şeyi yaptık bitti sadece halıların üstü ve dip köşe paspaslama işi kaldı çok şükür benimde eşim yardım ettii kızlar görmeniz lazım bir cam sildi ki benim diyen kadın silemez okadar güzel pimapenleri camları pırılpırıl yaptı tülleri ben yıkadım o astı evim şimdiden bile gayet temiz doğurabilirim yaniii
bebişimin işleride bitti sayılır artık kızımızı bekliycez

kızlar beni korkular sarmaya başladı sizdede var mı korkma diyolar ama insanın elinde değil işteee
hepiniz Allaha emanet olun arasıra girip okuyorum şimdiden hepimize kolay doğumlar ..

Telas yapma tabiki ama bence artik bir an önce basla eksikleri tamamlamaya.. Zaten alisverisi bitirdigin zaman yika, ütüle ve hazirla derken en fazla 1-2 gününü alir cok sükür benim suan tek eksigim oglusum 6. ayda basladim yavas yavas tamamladim hepsini simdi cok rahatim

31.haftasına giren benim galiba :)))

Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))

Arkadaslar malum anneler günü geliyor ne hediye alicaksiniz? Alicakmisiniz?:26: Biraz fikir olsun benim bu yil aklima birsey gelmiyor

Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))[/QUOTE]
benim tahmini doğumum 07.07.2013 fakat sezeryan olucağım için haziranın son haftası büyük ihtimal 29 unda olucam inşallah

Pellori, Borealis, Minikuss, Denizkizi; hepinize cok tesekkur ederim. Soyle bir oturup hungur hungur aglasam rahatlayacagim biraz ama hem icerdeki hem de disaridaki bebek elimi kolumu bagliyor.
Moonletter; diyabetle ilgili yazdiklarini cok iyi anliyorum. Ayni durumdayim. Ama beterin beteri var, belki okumussundur, yuruyemiyorum 18 gundur dogru duzgun, o yuzden halimize hep sukretmek lazim. Simdi keske diyorum tek derdim diyabet olsaydi. Ve evet, ben de cok yalnizim. Kendimi tukenmis ve carsiz hissediyorum.

Denizkizi; canim insallah ciddi birsey yoktur. Sancin var mi? Varsa da artik guzel haftalardayiz, saglicakla alirsin bebegini kucagina. Senden haber bekliyoruz, bizi habersiz koyma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…