ellerine sağlık çok cici olmuşlar
güzel günler geçirin canım bu oda da inş. herşeyi çok güzel olmuşkızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
güzel günler geçirin canım bu oda da inş. herşeyi çok güzel olmuş
bende kirlenir korkusu ile geç yıkamak istiyordum. ama mayıs annelerinden bi kızın hikayesini okudum. 34. haftada doğum yapmış. ansızın gittikleri için çantası hazır olduğu halde kıyafetleri götürememişler. benim çantam bile yok ortada. aksi durum olsa pis pis giymek zorunda kalacak oğlum o kıyafetleri. birde ben nasıl olsa yıkayacam diye baya bi odada süründürdüm kıyafetleri.
1 mayısta yıkama işlemlerini yapayım diyorum. ütülü ütülü temiz temiz son dakikaya kalsa iyiydi ama neyse artık. olmadı ilerki haftalarda bi ütü daha basarım :)
Bu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..
Eki Görüntüle 698428
Bu aralar pek giremiyorum, hazırlıklar hızlandı bizde..
Evin içi dolu boş kolilerle dolu her yer berbat durumda, diğer evde henüz bitmedi..
Ben doğum için anneme gitmeyi planlıyorum son haftamda anneme yerleşirim sanırım, tabii taşınabilmiş olursam..
Doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün orada kalırım galiba..
Ayaklarım gün sonunda fil gibi oluyor parmaklarım boğum boğum üzerine basamıyorum, sadece ayaklarım şişiyor ellerimde ya da yüzümde bir şey yok.. O yüzden dışarıda dolaşamıyorum, bir süredir eşim olmadan dışarı da çıkamıyorum..
Karnım ciddi anlamda irileşti, taşıyamıyorum.. İnsanlar sokakta garip garip bana bakıyor sinirim bozuluyor..
Evdeki işlerden, sürekli bir şeylerle uğraşmaktan her daim yorgunum bu aralar..
Geçen gece saat 04:00 e kadar ütü yaptım ama oğlumun nevresim takımlarına kadar her şeyi yıkandı ütülendi hazır, benim bir kaç eksiğim var hastane çantası için.. Diğer eksiklerimizi doğumdan sonra da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.. Çünkü şu an da hepsine birden yetişmem mümkün değil.. Halılar yıkamaya gidecek, yeni evde temizlik yapılacak, yerleşecek falan filan..
Bizden haberler şimdilik böyle..
Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
Kremlerde kimyasal olduğu için hamilelere önerilmiyor canımKızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorumKrem olsa cok iyi olacak
Kızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorumKrem olsa cok iyi olacak
gecmis olsun canim dikkat et kendine böyle batma hissi gibi diyorsan bende de oluyor arasira gün icin de, komsun icinde mekani cennet olsun insallah.. ben hic dayanamam böyle seylere günlerce rüyama girer yaa
henüz 31. haftasina yeni girmis bir arkadas gördüm canim burda bu isler belli olmaz ama eger tahmini tarihlere göre gidersek ikimiz de sonuncu degiliz ama ben cok kiskaniyorum artik yaa bu 35- 36 hafta da olanlari offf
benim arkadaşım 38. haftasında olmasına rağmen çanta hazırlamamış aniden doğum oluca eşini eve göndermiş bebek havlusunu ve loğusa pijamasını istemiş adam saten gecelikle kullandıkları koca banyo havlusunu alıp gelmişidare etmişler artık yazık
bnm dren fasla 5 dk kaldg ıcın muhım degıl kullanabılırsın dedı ama guclu olan hangısı acabaa:44:Kremlerde kimyasal olduğu için hamilelere önerilmiyor canım
aynen bene kıskanıyorum ama yaaaa neyse bebişler zamanıda gelsinde gerisi önemli değil üst kat komşumda 33 haftalık hamile ve nst de sancısı çıkmış bir hafta yatacaksın demiş onu bugün öyle görünce korktum bendedaha ne geceliğimi aldım ne bebeğin biberonunu falan yıkama işlerini falanda 35. haftada yaparım diyordum ama yapmak lazım ne olacağı hiç belli olmuyor
31.haftasına giren benim galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?