2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sevgili haziran anneleri. doğuma çok az bir zaman kaldı ve hayatınızdaki bu en mutlu günü sonsuzlaştırmak için bir an önce doğum fotoğrafçınızı seçmelisiniz :) çok çok uygun fiyata profesyonel hizmet bekleyenler benimle görüşmeden karar vermesin. dmrl.aysu@gmail.com adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz :)

canım sen taşınıp yerleşsen ben rahatlıycam burada :)
yeni evinde ne kaldı bitmeyen bilmiyorum ama olmadı oda oda yerleştirmeye mi başlasan acaba?
artık ben de yanımda biri olmadan dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum...

Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))
benim tahmini doğumum 07.07.2013 fakat sezeryan olucağım için haziranın son haftası büyük ihtimal 29 unda olucam inşallah[/QUOTE]

Hayirlisi olsun ohalde canim

Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))

ben miyim ki o acepppp

bu arada ben sabahın 5 inde wc için uyandım sonra uyuyamadım
oğlum hasta onunla ilgilenmekten yoruldum paşamın tansiyonu düşmüş
cırcırdan su kaybı fazla olunca

başım dönüyor sanırım uykusuztan

Son düzenleme:
benim tahmini doğumum 07.07.2013 fakat sezeryan olucağım için haziranın son haftası büyük ihtimal 29 unda olucam inşallah

ben miyim ki o acepppp

bu arada ben sabahın 5 inde wc için uyandım sonra uyuyamadım
oğlum hasta onunla ilgilenmekten yoruldum paşamın tansiyonu düşmüş
cırcırdan su kaybı fazla olunca

başım dönüyor sanırım uykusuztan[/QUOTE]
geçmiş olsun canım oğluna,bu aralar salgın var,benim kızda üşütmüştü yeni atlattık çok şükür..sağ sağlim 2.leride doğursaydık :)

kızlar selam. nasıl soracağımı bilmiyorum ama umarım cevaplarsınız. ben yarın kontrole gidicem. daha doğrusu 32. hafta raporu alıp çalışmayı bırakıcam. herhangi bir sıkıntım ağrım yok. acaba doktor vajinal muayene yaparmı? daha erken değilmi? açıkçası korku sardı beni. hiç alttan muayene olmadım çünkü. fikriniz nedir?

Herkese merhabalar....
-Denizkızı geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır... Allah yardımcın olsun canım..
-Minikuss; yatak yanına küçük beşik güzel bir düşünce, bende beşik modellerine bakarken görmüştüm bu modeli...Güle güle kullan canım...
Geçmişe çok fazla dönemedim, umarım diğer arkadaşlar ve bebişleri iyidir...
-Bende birazdan iğneye gideceğim... Haftada bir iğne vurulmaya devam ediyoruz... Herşey bebiş için tabiki... o zamanında doğsun da ben vurulurum her hafta iğneyi önemli değil...

selam hanımlar bende topiğin sessizlerindenim telefondan giriyorum nete o yüzden yazmak inanılmaz zor geliyor. En başından beri hergün takipteyim aslında herkesi tanıyorum diyebilirim bu ara herkes gibi bende temizlik işleriyle meşgulüm herkese kolay gelsin ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun hayırlısıyla doğum yapmak nasip olsun inşallah:)
Bende doğum korkuları başladı çünkü:26:

Canım hiçbir sorunun yoksa alttan muayene etmez... kanaman yada sancın olsa belki gerek duyabilir... ancak senin hiçbir sıkıntın yokmuş o yüzden alttan muayene etmez...

[/QUOTE] geçmiş olsun canım oğluna,bu aralar salgın var,benim kızda üşütmüştü yeni atlattık çok şükür..sağ sağlim 2.leride doğursaydık :)[/QUOTE]

evet canım salgın varmış 1 haftadır sürüyor
ben oğlumla ilgilenmekten ikinciye pek konsantre olamıyorum bu aralar
senin ikincinin cinsiyeti ne canım
ben kız bekliyorum şimdi

32. haftada alttan muayene edeceğini pek sanmam şikayetin yoksa

kızlar çok teşekkür ederim cevaplar için :) tereddüte düşmüştüm, sanki diğer kontrollerden farklı olacakmış gibi bir his sarmıştı beni. sağolun vallahi :))

son ayların etkisiyle bu telaşta olmayan yok sanırım. bende senin gibiyim. fazla mı tembellik ettik ne :) son 2 ayı saymamak gerekiormuş onu anladım. çünkü kendimizi zor götürüyoruz :) önemli olan sağlık. dün ben düşündüm de ani bişi olsa ne olur diye, sağlık olsunda en kötüsü borç harç da olsa biz hastanede yatarken bi yardımcı çağırırız evi halleder. olmadı bebeğin kıyafetlerini bile halleder. yeterki sağlık olsun. stresden erken doğuracaz annemin dediği gibi

benim kanamadı hiç. ama gebelikte normal diye biliorum. eşin de normal demiş zaten.

yaaa bu çok güzel bişeyyymişş beşik almasaydım kesin bundan yaptırırdım bende, hem mantıklı hem çok güzell

geçmiş olsun canım oğluna,bu aralar salgın var,benim kızda üşütmüştü yeni atlattık çok şükür..sağ sağlim 2.leride doğursaydık :)[/QUOTE]

evet canım salgın varmış 1 haftadır sürüyor
ben oğlumla ilgilenmekten ikinciye pek konsantre olamıyorum bu aralar
senin ikincinin cinsiyeti ne canım
ben kız bekliyorum şimdi[/QUOTE]
benim ilki kız şimdide erkek bekliyoruz inşallah.iki şeyide tadıcaz inşallah ne güzel :)

annene gitmen hem senin için hemde ev için iyi olur :)

bende eşime diyorum eğer aniden doğum falan olursa beni annemlere götür :) bizim ev pis ya ondan

sende taşınma telaşında kafan rahat olur annenlerde olursan. misafir derdi vs olmaz. annen ilgilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…