Bu aralar pek giremiyorum, hazırlıklar hızlandı bizde..
Evin içi dolu boş kolilerle dolu her yer berbat durumda, diğer evde henüz bitmedi..
Ben doğum için anneme gitmeyi planlıyorum son haftamda anneme yerleşirim sanırım, tabii taşınabilmiş olursam..
Doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün orada kalırım galiba..
Ayaklarım gün sonunda fil gibi oluyor parmaklarım boğum boğum üzerine basamıyorum, sadece ayaklarım şişiyor ellerimde ya da yüzümde bir şey yok.. O yüzden dışarıda dolaşamıyorum, bir süredir eşim olmadan dışarı da çıkamıyorum..
Karnım ciddi anlamda irileşti, taşıyamıyorum.. İnsanlar sokakta garip garip bana bakıyor sinirim bozuluyor..
Evdeki işlerden, sürekli bir şeylerle uğraşmaktan her daim yorgunum bu aralar..
Geçen gece saat 04:00 e kadar ütü yaptım ama oğlumun nevresim takımlarına kadar her şeyi yıkandı ütülendi hazır, benim bir kaç eksiğim var hastane çantası için.. Diğer eksiklerimizi doğumdan sonra da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.. Çünkü şu an da hepsine birden yetişmem mümkün değil.. Halılar yıkamaya gidecek, yeni evde temizlik yapılacak, yerleşecek falan filan..
Bizden haberler şimdilik böyle..
benim tahmini doğumum 07.07.2013 fakat sezeryan olucağım için haziranın son haftası büyük ihtimal 29 unda olucam inşallah[/QUOTE]Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))
Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
31.haftasına giren benim galiba :)))
Yok canim o arkadasin dogum tarihi 02.07 hatirladigim kadariyla.. Burda son dogum yapan olabilirsiniz belki ama temmuz anneleri topigin de ilk haftalardasiniz ne güzel :))
benim tahmini doğumum 07.07.2013 fakat sezeryan olucağım için haziranın son haftası büyük ihtimal 29 unda olucam inşallah
kızlar selam. nasıl soracağımı bilmiyorum ama umarım cevaplarsınız. ben yarın kontrole gidicem. daha doğrusu 32. hafta raporu alıp çalışmayı bırakıcam. herhangi bir sıkıntım ağrım yok. acaba doktor vajinal muayene yaparmı? daha erken değilmi? açıkçası korku sardı beni. hiç alttan muayene olmadım çünkü. fikriniz nedir?
kızlar selam. nasıl soracağımı bilmiyorum ama umarım cevaplarsınız. ben yarın kontrole gidicem. daha doğrusu 32. hafta raporu alıp çalışmayı bırakıcam. herhangi bir sıkıntım ağrım yok. acaba doktor vajinal muayene yaparmı? daha erken değilmi? açıkçası korku sardı beni. hiç alttan muayene olmadım çünkü. fikriniz nedir?
kızlar ben çok kötüyüm taksi çağardık gidiyorum size yorum yazacaktım olmadı kendinize iyi bakın
Herkese merhaba,
Az bir süre kaldı beni aldı bir telaş.Bebeğim sanki yarın gelecek gibi o derece yani :) Eşim biraz sakin ol diyor ama sanki hiç bir şey yetişmeyecek. Bebişimin eşyalarını yıkadım, ütülüyorum.İlk etapta lazım olacaklar hazır en azındanSon bir kaç gündür ağırlaştım, hareket etmekte zorlanıyorum artık.Beynim vücudumdan hızlı çalışıyor, kafamda bir sürü yapılacaklar listem var.Bir yandan güzel kızımda öyle güçlendi ki her tekmesinde yerimden zıplıyorum resmen :) Tek başınayım ne kayınvalide ne anne var Yaklaşık 2 haftadırda gebelik şekerinden dolayı günde 3 kere insülin kullanıyorum.Şeker yasak, sıkı bir diyet var. Tatlı yiyecek gördüğümde gözümden yaş geliyor.Öyle çikolata alınmayan çocuklar gibi hissediyorum kendimi Tabi Rabbim sabrını veriyor 1 elma tatlı ihtiyacımı görüyor Şimdi böyle yazınca kulağa aslında ne kadar boş geliyor tüm bu sorunlar. Önemli olan Rabbimin verdiği mucizeyi sabırla dünyaya hazırlamak. Bunun için ne gerekiyorsa elimden geldiğince yapmak.Şu panik halimi de atlatabilirsem sanırım daha huzurlu ve mantıklı olacağım.Tüm anne adaylarına Rabbim sabır ve güç versin. Gerisi teferrruat...
Selam kızlar,
Konuya birden dalmış gibi olcam ama size bir sorum var. Şu anda saat sabah 5:24 burda. yarım saattir burun kanamamı durdurmaya çalışıyorum. Tuvalete diye uyandım burnum tıkalıydı temizlemek istedim heryer kan oldu çok korktum. Eşim normal dedi ama aranızda böyle bişeyler karşılaşan varmı. Kanı durdurmak için napıyosunuz benim hala damla damla geliyor.
Bu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..
Eki Görüntüle 698428
Bu aralar pek giremiyorum, hazırlıklar hızlandı bizde..
Evin içi dolu boş kolilerle dolu her yer berbat durumda, diğer evde henüz bitmedi..
Ben doğum için anneme gitmeyi planlıyorum son haftamda anneme yerleşirim sanırım, tabii taşınabilmiş olursam..
Doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün orada kalırım galiba..
Ayaklarım gün sonunda fil gibi oluyor parmaklarım boğum boğum üzerine basamıyorum, sadece ayaklarım şişiyor ellerimde ya da yüzümde bir şey yok.. O yüzden dışarıda dolaşamıyorum, bir süredir eşim olmadan dışarı da çıkamıyorum..
Karnım ciddi anlamda irileşti, taşıyamıyorum.. İnsanlar sokakta garip garip bana bakıyor sinirim bozuluyor..
Evdeki işlerden, sürekli bir şeylerle uğraşmaktan her daim yorgunum bu aralar..
Geçen gece saat 04:00 e kadar ütü yaptım ama oğlumun nevresim takımlarına kadar her şeyi yıkandı ütülendi hazır, benim bir kaç eksiğim var hastane çantası için.. Diğer eksiklerimizi doğumdan sonra da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.. Çünkü şu an da hepsine birden yetişmem mümkün değil.. Halılar yıkamaya gidecek, yeni evde temizlik yapılacak, yerleşecek falan filan..
Bizden haberler şimdilik böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?