2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kocan sevgilerini almıştır canım eminim lamba çok güzel olmuş canım ellerine sağlık şeker arabasıda çok şekermiş

Sonlara yaklaşan haziran annelerinin hepsinde bu ara temizlik telaşı var demek
bizimde çok şükür temizlik işlerimiz bitti
bende sizin gibi artık doğurabilirim diyorum

çok güzel. nette buna benzer şeyler gördüm ama satılık halini görmemiştim. kaça yaptırıyorsun. benim beşikte yatağımla aynı seviyede oldu. arada parmaklık olacak sadece.

ayy çok güldüm yaa ev yankı yaptı valla bizim kocişlerede söyleyelim bari acil durumda kalırsak neler getireceğini çünkü benim çantam hazır değil henüz,aynı durumda kalmayayım sonra

kesin benim eşimde öyle yapar. çekmeceden şunu ver derim mesela. hangi çekmece der :) çoğu nesnenin doğru düzgün ismini bilmez .

yok ben çok korktum zaten. inş bu hafta sonu hazırlayacağım. bi hafta daha en azından bekler inş oğlum.

bugün işyerinden biri de sen 15 gün sonra doğurursun dedi. iyice tırstım

Selam annişler, minik prensler ve prenseslerine de selam
doktor teyzemizi gördük daha yeni geldik çok yorulduk ama
kan sayımım 12 çıktı, kan ilacına geerek yok dedi doktor ama ben ısrarla istedim
idrarımız temiz bi sıkıntı yok
akkıntı için gayet normal dedi
koyu kahve, kanlı olmadığı sürece ve bir çay bardağını geçmediği sürece normal dedi
bu arada tam 2 kilo olmuşuz
boyumuz da fl 66 , uzun mu olcak ne
raporumuzu da aldık artık resmi olarak da izindeyiz çok şükür
önemli gelişmeler var sanırım şimdi geçmişe dönüyorum hemen

ayy sinir oldum ya. bi veli gelmiş kızının ödevini yapmam için. ben kendi çocuğumun bile ödevini yapmam etik olarak. kendi öğrencim bile değil. artık kim olursa olsun neden yapayım. o ödev öğrencinin yapması için veriliyor. proje ödevi teslim edemeyiz, yetişmez diyor kadın birde .

ohh maşallahh bebişine büyümüş serpilmiş, foto verdimi miniğin sana bu sefer

aynen canim burdakilerde cok kucuk hic birsey sigmaza bende o yuzden cok dusunmustum zaten :)) yarin doktor randevum var hemen carsida doktordan sonra gider alirim onuda helletmis olurum canim netten siparis vermek istemiyorum artik hic memnun kalmaidm istediklerimden en iyisi dokunup almak :)))

bencede guzel dusunmusun canim ama lütfen bukadar kasma kendini daha zamanin var sen o okduuklarini unut etkisi altinda kalma sakin . bak ben 2. bebisimde erken dogum riskin var yataktan kalkmiyacaksin demisti doktor ben dinlemedim her isimi kendim yaptim alisverisimi kendim yaptim elimde tasdim birde okadar uzun mesafe kucagimda bri cocuk daha ama cok sukur hic birsey olmadii hemde oglusum tmm zamaninda geldii bu kadar endise etme sadece hazirlikli olmaya calis olmazsanda sorun degil bence uzme kendini :)) Annende demis ben gelince hallederim diye onu bekle yorma kendini daha fazla :)))

canim cok gecmis olsun insallahj daah iyisindir. suan sancinda cikmis sanirim insallahh gecici bir sancidir buda dikkat et sende kendine lutfen kosturma herseye oyle :))

canm sanada cok gecmis olsun nedne bukadar kendinizi kasiyorsunz anlamiyorum canim bakici tutmusun ne guzel birak baksin o sinirlenip kizma boyle diyenlerede bende tecrubeli biri olarka diyorum sana ne kadar benim istedigim gibi yetissin benim kurallarima uysun desende ilerki zamanlarda bu böyle olmuyor ne yazikki onlar senin kurallarini coktan asmis oluyor artik istedigin zaman uyumuyorlar istedigini yaptiramiyorsun cocuklara ve sen kendini yordugun uzdugunle kaliyorsunn :)) bende snein gibi bu saati asmasin uyuku saatleri bu yemek saatleri bu diye planli yurutuyordum herseyi takki bir kac yil öncesine kadar artik cocgunlukla benim dedigim degil onlarin dedigi oluyor nerdeyse :)) bu yuzden bencede birak bakiciya alissin biraz uyku saati flnda bir muddet sonra duzene girer bakiciylada merak etme :)) bu arada benim oglumda kucukken kimsede kalmza kimsede uyumazdi annemde dahi kalmazdi daha sonra cok zor oldu okulla geziye dahi gönderemiyorduk bu yil ilk defa gidecek kendi istegiyle bakalim nasil olcak kalabilcekmi yoksa bir saat sonra arkadan tlf gelip gelin alinmi diyecekler bu nedenle birazcik cocuklari kendinizdende uzak tutmaniz gerekiyor soyleyenlere kizma gercekten onlarda senin icin demisler :)))

canim olsun sorun degil zaten bende nett gitmistir diye tahmin ettmistim pat diye cikmayacagini biliyordum :)))
ohhh ne guzel sabah sabah guzel b ir hava almisiniz bebisinlee afiyte bal olsun bebisien yarasin :)) is arkadaslarinida tebrik ederim cok iyi insanlar demekki hemen unutmamislar seni :)))

canim hosgeldin bizlerde snei özlemistik netten dolayi giremdigini biliyorum ama firsat buldukca glip yazarsin insallahh gerci suan ciktinmi onuda bilmiyorum artik ne zaman görebilirsin yazimi .:)) islerinide bitirmisin masallahh kizinada masallahh. kizimin adasi dogum fln yaparsan haber ver mutlaka hemen :)))

slm kizlar nasilsiniz ben bugun cok kötüyüm hatta zor ayakta durmaya calsiyormm resmen (
sabah kalktim sabah dediysem öglene dogru :)) felaket basim dönuyor herhakde dedim aciktim ondandir (
zar zor kalktim birseyler yedim alel acele ama gecmedi bas dönmem sonra wc ye gttim afedersiniz ishal olmusum;((
karnim cok fena agriyorr gecmesi icin ne patates ne pilav yiyebilirimm sekerimi yukseltiyor hemen bunlar.((

benimde bugün karnım çok gergin. çatlayacak gibi.

birde o bıçak saplanmasının hafifi var sanırım. iğne batar gibi tuhaf bişiler oluyor
cnm ozaman kendini yormadan dinlenmeye çalış da şiddetlenmesin ağrın, çünkü ben bu haftasonu yoruldum dinlenmedim ve ağrılarım şiddetlendi.

İyi sonuç alırsın umarım canım, tansiyon için sıkıntı yapma, benim sürekli öyle hatta büyük 10'a falan çıkınca yükseldi gözüyle bakılıyor :)

Sancıların çok mu çıkıyor canım.
Bizi habersiz bırakma.

denizkizi gecmis olsun canim haber ver bize lutfen

Geçmiş olsun canımm ya çok düşmüş tansiyonun

sancın olmasında tansıyonun mıhım degıl bende hep oyle cıkıyor cnm gecen 10/8 cıktı bas agrısından sureklı cay ıctmde gectıı hayırlı sonuclar al ınsll
cok hos gule gule kullanın ınsll

denizkızı canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi :18:

canım geçmiş olsun inş. önemli bişi yoktur umarım. sen sakin olmaya çalış

Canım haberlerini bekliyoruz umarım serumdan sonra geçer şikayetlerin....

Denizkizi; canim insallah ciddi birsey yoktur. Sancin var mi? Varsa da artik guzel haftalardayiz, saglicakla alirsin bebegini kucagina. Senden haber bekliyoruz, bizi habersiz koyma.

çok geçmiş olsun. sancı çıktı mı?

Herkese merhabalar....
-Denizkızı geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır... Allah yardımcın olsun canım..
.

ayyyy ne oldu gelince mutlaka yaz canım yaa merak ettim

Kızlar hepinize çok teşekkürederim. Biz yeni geldik hastaneden, Şimdi doğru düzgün anlatim: Sabah kalktım geceden biraz ağrım vardı herzamanki gibi sağımdan soluma dönemiyodum kasıklarım ağrıyodu , sonra kalktım az ağrı vardı ama hazırlanırken gitgide yürüyemez hale geldim en son dayanamıycam dedim ve işyerine haber verip hastaneye gittim taksiyle - buarada ben yürüyecek halde değilim ve asansör bozulmuş 8. kattan ıkına ıkına acıdan ağlaya ağlaya inmek zorunda kaldım- hastanede doktor alttan muayene etti bi tırstım :18: ama kısa sürdü fazla acıtmadı ,açılmam yokmuş çok şükür, NST ye yolladı beni ama ordada şiddetli ağrı çekmeme rağmen bişey çıkmadı ama inanın ki dayanabilecek durumda olsaydım hastaneye gitmezdim zaten 12ye kadar evde dayanmaya çalıştım, yani kızlar ben adım attığımda tam vajinamın üstü yani hani sezerryan ameliyatında kestikleri yer varya orasını kesiyolar gibi acıyodu (ben sezeryan olmdım tabi sadece benzetme yaptım yanlış anlaşılmasın), gözümden yaş geliyodu ama ne sancı çıktı ne de açılma, doktor da bi anlam veremedi ama halimi de gördü bu hiç normal değil deyip durdu, plesentanın ayrılmasından şüphe etti o da normal ama zamanla da olabilen bi durummuş o yüzden eve gidince seruma rağmen ağrıların şiddetlenirse hiç tereddüt etme gel dedi! en son içinde ağrı kesici olan serum verdiler o biraz rahatlattı en azından şimdi yürüyebiliyorum ama yine de ayağa kalkarken yada bacaklarımı hareket ederken o kesik acısı gibi olan acıyı çekiyorum bu nasıl bişey anlamadım. Ayrıca işyerimden izne ayrılmam için baskı yaptılar ama doktor da tam kesin bişey demiyo ki belki yarına hiçbir ağrın kalmayadabilir yarın olsun sen karar ver dedi. Bakıcam artık daha çok erken eğer yarın normale dönersem işe gidicem kızlar.
zeyno; oğluşunun odasına bayıldım duvardaki bulutlart çoook cici olmuş eline sağlık
acemiperi;cnm senin de avize çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Kızlar ben biraz dinlenim serumun etkisi geçmeden az yatıp uyumaya çalışcam şimdilik benden böyle korkulacak bi durumum yok ama çektiğim ağrıları ben biliyorum keşke geçse yarına....

Son düzenleme:

Türk kahvesini al bir kaşığa, üstüne biraz limon sık. Çok kötü bir tadı oluyor ama iyi geliyor.

cnm geçmiş olsun senle ben güne kötü başlayanlardanız cnm kuru türk kahvesinden bir tatlı kaşığı al üstüne limon sık kerıştır ve ye tadı kötü ama , isali kesiyo cnm .

çok mantıklı ve hoş, ne kadara yaptırıyosun canım bunu?

Türk kahvesini al bir kaşığa, üstüne biraz limon sık. Çok kötü bir tadı oluyor ama iyi geliyor.

cnm aynı anda aynı şeyi yazmışız

denizkızı, talia kızlar her ikinizede çok geçmiş olsun dikkatli olun lütfen,

gerçi size diyorum ama 36. haftadayım daha totomu bi yere koyup uzanamadım
hiç dinlenmiyorum sürekli bişilerle uğraşıyorum herkes kızıyor ama kimseyide dinlemiyorum

dün gece 3 e dogru uyudum, sabah 6 da kalkıp kahvaltıya gittim mesela..şimdide şeyimde bir zonklama var bide yürürken dogrulamıyorum, igne batmalarını hiç söylemiyorum acaba sancı mı ya buu :26: tırsmaya başladımm

Bu kadar ağrı olması ve sebebinin bulunamaması çok ilginç. İnşallah çabucak düzelirsin. Bir süre dinlen. Erken diyorsun ama bu acılarla da işe devam edemezsin canım. Eğer ağrın devam edecek olursa boşver izin alıp evde dinlenmeye bak. Sağlıktan önemli değil ya

kızlar bayadır giremiyodum .. annemin yanına gittim bi haftadır ordaydım.. yeni geldim.. kontrolümüzüde olduk.. herşey yolunda.. 1770 gram olmuş oğluşum iki hafta sonra yine gitcez..geçmişe bakamadım herkes iyi değilmi.. özledim valla sizi =)) bu arada bi video izledim anne karnında bebeğin gelişimi son aylardaki hareketini gösteriyo ya çok hoşuma gitti .. izlemek isterseniz..[/COLOR]

L' Odyssée de la Vie - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…