- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Oğlumun odası için 14 liraya aldığım bu lambayı 7,5 liraya süsledim. Ben ucuz lamba ararken mavi üzerine beyaz puantiyeli şahane bir üçlü sarkıt gösterip sonra da 220 lira fiyatı görünce vazgeçen, aklımı o lambada bırakan kocama sevgilerimi yolluyorum
Eki Görüntüle 698460 Eki Görüntüle 698462 Eki Görüntüle 698458
Bu da suluhandan 35 liraya yaptırdığım bebek şekeri sunum arabası
Eki Görüntüle 698465 Eki Görüntüle 698466 Eki Görüntüle 698467
Bu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..
Eki Görüntüle 698428
benim arkadaşım 38. haftasında olmasına rağmen çanta hazırlamamış aniden doğum oluca eşini eve göndermiş bebek havlusunu ve loğusa pijamasını istemiş adam saten gecelikle kullandıkları koca banyo havlusunu alıp gelmişidare etmişler artık yazık
benim arkadaşım 38. haftasında olmasına rağmen çanta hazırlamamış aniden doğum oluca eşini eve göndermiş bebek havlusunu ve loğusa pijamasını istemiş adam saten gecelikle kullandıkları koca banyo havlusunu alıp gelmişidare etmişler artık yazık
kızlar hastahaneden çıkarken çocuk neyin içinde çıkıyor bilen var mı? şu pusetlere mi konup çıkarılıyor? bunda çocuk düz yatabilir mi ki?
Taşıma Koltuğu | Belis
31.haftasına giren benim galiba :)))
Selam annişler, minik prensler ve prenseslerine de selam
doktor teyzemizi gördük daha yeni geldik çok yorulduk ama
kan sayımım 12 çıktı, kan ilacına geerek yok dedi doktor ama ben ısrarla istedim
idrarımız temiz bi sıkıntı yok
akkıntı için gayet normal dedi
koyu kahve, kanlı olmadığı sürece ve bir çay bardağını geçmediği sürece normal dedi
bu arada tam 2 kilo olmuşuz
boyumuz da fl 66 , uzun mu olcak ne
raporumuzu da aldık artık resmi olarak da izindeyiz çok şükür
önemli gelişmeler var sanırım şimdi geçmişe dönüyorum hemen
aynen canim burdakilerde cok kucuk hic birsey sigmaza bende o yuzden cok dusunmustum zaten :)) yarin doktor randevum var hemen carsida doktordan sonra gider alirim onuda helletmis olurum canim netten siparis vermek istemiyorum artik hic memnun kalmaidm istediklerimden en iyisi dokunup almak :)))aynen bende yanim da bulundurayim ne olur ne olmaz diye cantadan hic cikarmayacagim.. iki valiz birden sana yük olurdu zaten orayi bilmiyorum ama burda hastane dolaplari ufacik birsey zaten ceketini as, cantayi icine koy doluyor hemen sonra birsey almak istesen hepsini birden indir tekrarbirseyin kalmamis seninde sadece pjama onuda oturdugun yerden bile siparis verirsin benim de emzirme sütyeni eksik aslin da siparis vermistim kac ay oldu ikide bir mail gönderiyorlar lager da yok diye gidip kendim almam lazim biryerden destekli olan sütyenlerden istiyorum ama bakalim artik
bencede guzel dusunmusun canim ama lütfen bukadar kasma kendini daha zamanin var sen o okduuklarini unut etkisi altinda kalma sakin . bak ben 2. bebisimde erken dogum riskin var yataktan kalkmiyacaksin demisti doktor ben dinlemedim her isimi kendim yaptim alisverisimi kendim yaptim elimde tasdim birde okadar uzun mesafe kucagimda bri cocuk daha ama cok sukur hic birsey olmadii hemde oglusum tmm zamaninda geldiioturduğum yerdeki bebek mağazasından 20 tl ye aldım. basit bişi. beyaz. çok süslü değil.
kızlar dün stresden doğru düzgün uyuyamadım. kasılmam da çok oldu. annem stres yapma ben gelince herşeyi halledicem dedi ama benim bünye bunu anlamıor stres yapıyr. yarı uykulu, yarı rüya, yarı gerçek, yarı bilinçli hp erken doğumla ilgili şeylerle uğraştım. sonra çarpıntım falan oldu bi ara, kasılmalarım oldu ağrılı.
ama ne uyanabildim ne uyuyabildim. tam uykulu değildim ama ayılamadım da. bu düşünceleri kafamdan da atamadım. tuhaf bir geceydi.
talia dediğin gibi alışverişleri haftaiçine atmaya karar verdim. tek alışveriş yapabiliorum ama tek iş yapamıyorum. eğil kalk zor oluyor. haftasonu eşim varken bunu temizle harcamak mantıklı. hatta bu ctesi dr. randevum vardı. onu da haftaiçine aldım haftasonum bölünmesin diye. bu haftasonu odamı derin temizlik yapıp halletcem. çekmeceleri boşaltıp çocuğa yer açıcam. bu arada bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp çekmeceye yerleştireceğim.
1 mayısı alışverişle değerlendirmeye karar verdim :)
canim cok gecmis olsun insallahj daah iyisindir. suan sancinda cikmis sanirim insallahh gecici bir sancidir buda dikkat et sende kendine lutfen kosturma herseye oyle :))Günaydın kızlar geçmiş i tam bitiremedim ama bugün okurum. Ben sabah işe gidemedim kasiklarima bicaklar batıyo Yürüyemiyorum. Cok cnm aciyo öğle ne kadar izin aldım gecmezse bana yine doktor yolu gözüktü neyapicam ben kızlar bigün iyi bigün kötü
canm sanada cok gecmis olsun nedne bukadar kendinizi kasiyorsunz anlamiyorum canim bakici tutmusun ne guzel birak baksin o sinirlenip kizma boyle diyenlerede bende tecrubeli biri olarka diyorum sana ne kadar benim istedigim gibi yetissin benim kurallarima uysun desende ilerki zamanlarda bu böyle olmuyor ne yazikki onlar senin kurallarini coktan asmis oluyor artik istedigin zaman uyumuyorlar istedigini yaptiramiyorsun cocuklara ve sen kendini yordugun uzdugunle kaliyorsunn :)) bende snein gibi bu saati asmasin uyuku saatleri bu yemek saatleri bu diye planli yurutuyordum herseyi takki bir kac yil öncesine kadar artik cocgunlukla benim dedigim degil onlarin dedigi oluyor nerdeyse :)) bu yuzden bencede birak bakiciya alissin biraz uyku saati flnda bir muddet sonra duzene girer bakiciylada merak etme :)) bu arada benim oglumda kucukken kimsede kalmza kimsede uyumazdi annemde dahi kalmazdi daha sonra cok zor oldu okulla geziye dahi gönderemiyorduk bu yil ilk defa gidecek kendi istegiyle bakalim nasil olcak kalabilcekmi yoksa bir saat sonra arkadan tlf gelip gelin alinmi diyeceklerArkadaslar; ben cildirmak uzereyim. Kuyruksokumumdaki odem yuzunden yuruyemiyorum, yani yuruyorum ama cok canim yaniyor. Fizik tedavi de ise yaramadi. İlac kullabilsem 2-3 gune gecermis, ama kullanamiyorum. Kizimi kimseye emanet edemiyorum. Yardimci bakici tuttum, o oldugu zaman kizim butun huyunu degistiriyor, herseye itiraz ediyor, uykularini uyumuyor. Uykusunu uyumayinca gunun geriye kalaninda melek kizim gidiyor, bir canavar geliyor. Sacmasapan bir agri yuzunden 16 aylik emegim bosa gidecek. Ben kizim programli buyusun, sakin bir bebek olsun diye neler yaptim halbuki, ne fedakarliklarda bulundum.
Bir de herkes ikinci gelince zaten bu kadar ozenemeyeceksin birinciye, biraz rahat ol, uyumazsa uyumasin, sana cok alismis, biraz bakiciya birak git, dolas vs diye yorumlar yapiyorlar, cildiriyorum.
Bu arada ev bulduk sonunda, nasil tasinacagim diye kara kara dusunuyorum. Annem hep yarim agiz yardima gelirim diyor. sanki gelse ben ona is yaptiracagim. Varligi yeter ama gelmemek icin bin turlu bahane yaratiyor. Aglamamak icin kendimi tutuyorum, tutuyorum, ama olmuyor. Cildirmak uzereyim. Sagligim yerine gelse, hicbir problem kalmayacak ama...
canim olsun sorun degil zaten bende nett gitmistir diye tahmin ettmistim pat diye cikmayacagini biliyordum :)))
talia canım bu arada dün gece pat diye çıkmış gibi oldum kusura bakma lütfen, elektrikler kesildiii
bizimde bu sabah iş yeri şilede köy kahvaltısına gidiyorlarmış sabahın köründe benide aldılar, daha yeni geldim eve
dışarısı yanıyor yaz bu defa geldi galibaaa
canim hosgeldin bizlerde snei özlemistik netten dolayi giremdigini biliyorum ama firsat buldukca glip yazarsin insallahh gerci suan ciktinmi onuda bilmiyorum artik ne zaman görebilirsin yazimi .:)) islerinide bitirmisin masallahh kizinada masallahh. kizimin adasikızlar nasılsınız pek muhabbete gelemiyorum evimde netim yok eşimin dükkanına gelince nete giriyorum anca geçmişi okuyamadım haliylee bakim dedim doğuran filan var mı şimdilik yok sanırım aman olmasında daha erken
bizde gün sayıyoruz artık aynen temizlik günleri bizdede başladı çoğu şeyi yaptık bitti sadece halıların üstü ve dip köşe paspaslama işi kaldı çok şükür benimde eşim yardım ettii kızlar görmeniz lazım bir cam sildi ki benim diyen kadın silemez okadar güzel pimapenleri camları pırılpırıl yaptı tülleri ben yıkadım o astıevim şimdiden bile gayet temiz doğurabilirim yaniii
bebişimin işleride bitti sayılır artık kızımızı bekliycez
kızlar beni korkular sarmaya başladı sizdede var mı korkma diyolar ama insanın elinde değil işteee
hepiniz Allaha emanet olun arasıra girip okuyorum şimdiden hepimize kolay doğumlar ..
cnm ozaman kendini yormadan dinlenmeye çalış da şiddetlenmesin ağrın, çünkü ben bu haftasonu yoruldum dinlenmedim ve ağrılarım şiddetlendi.benimde bugün karnım çok gergin. çatlayacak gibi.
birde o bıçak saplanmasının hafifi var sanırım. iğne batar gibi tuhaf bişiler oluyor
İyi sonuç alırsın umarım canım, tansiyon için sıkıntı yapma, benim sürekli öyle hatta büyük 10'a falan çıkınca yükseldi gözüyle bakılıyor :)
Sancıların çok mu çıkıyor canım.
Bizi habersiz bırakma.
denizkizi gecmis olsun canim haber ver bize lutfen
Geçmiş olsun canımm ya çok düşmüş tansiyonun
sancın olmasında tansıyonun mıhım degıl bende hep oyle cıkıyor cnm gecen 10/8 cıktı bas agrısından sureklı cay ıctmde gectııhayırlı sonuclar al ınsll
cok hos gule gule kullanın ınsll
denizkızı canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi :18:
canım geçmiş olsun inş. önemli bişi yoktur umarım. sen sakin olmaya çalış
Canım haberlerini bekliyoruz umarım serumdan sonra geçer şikayetlerin....
çok geçmiş olsun, hastanedesin zaten emin ellerde sıkıntı yapma ki sancıların da çoğalmasın.. tansiyonun normal benim de sürekli 7ler ve 8lerde doktorum çok iyi diyor sen de sıkıntı yapma.. haberlerini bekliyoruz
Denizkizi; canim insallah ciddi birsey yoktur. Sancin var mi? Varsa da artik guzel haftalardayiz, saglicakla alirsin bebegini kucagina. Senden haber bekliyoruz, bizi habersiz koyma.
çok geçmiş olsun. sancı çıktı mı?
Herkese merhabalar....
-Denizkızı geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır... Allah yardımcın olsun canım..
.
ayyyy ne oldu gelince mutlaka yaz canım yaa merak ettim
slm kizlar nasilsiniz ben bugun cok kötüyüm hatta zor ayakta durmaya calsiyormm resmen(
sabah kalktim sabah dediysem öglene dogru :)) felaket basim dönuyor herhakde dedim aciktim ondandir(
zar zor kalktim birseyler yedim alel acele ama gecmedi bas dönmem sonra wc ye gttim afedersiniz ishal olmusum;((
karnim cok fena agriyorr gecmesi icin ne patates ne pilav yiyebilirimm sekerimi yukseltiyor hemen bunlar.((
slm kizlar nasilsiniz ben bugun cok kötüyüm hatta zor ayakta durmaya calsiyormm resmen(
sabah kalktim sabah dediysem öglene dogru :)) felaket basim dönuyor herhakde dedim aciktim ondandir(
zar zor kalktim birseyler yedim alel acele ama gecmedi bas dönmem sonra wc ye gttim afedersiniz ishal olmusum;((
karnim cok fena agriyorr gecmesi icin ne patates ne pilav yiyebilirimm sekerimi yukseltiyor hemen bunlar.((
Bu arada düşünenler varsa ben ilk aylar için, yatağımın yanına böyle bir beşik yaptırıyorum, ölçüleri verdik mobilyacı zaten tanıdık
85*45 ölçülerinde yatağımın boyuna uygun olacak, yeni evde oda çok küçük karyola sığdıramayacağımız için böyle bir çözüm bulduk, Alt kısmında bir raf daha olacak, bez falan koymak için, ayaklarında tekerlekler olacak, yaklaşık 5-6 cm lik şilte dikilecek içine..
En fazla iki ya da üç ay yanımda yatmasını düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettik..
Eki Görüntüle 698428
Türk kahvesini al bir kaşığa, üstüne biraz limon sık. Çok kötü bir tadı oluyor ama iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?