2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Türk kahvesini al bir kaşığa, üstüne biraz limon sık. Çok kötü bir tadı oluyor ama iyi geliyor.

cnm geçmiş olsun senle ben güne kötü başlayanlardanız cnm kuru türk kahvesinden bir tatlı kaşığı al üstüne limon sık kerıştır ve ye tadı kötü ama , isali kesiyo cnm .

cok tsk ederim canlarim ikinizde ayni anda ayni seyi yazmisin :)) benimde hic aklima gelmemisti kahve cok sagolsun hemen deniyecem :)) denizkizi canim bir sorun cikmamasina cok sevindim insallah yarinada agrilarin gecer. asonsör olayina takilmanda cok kötu olmus yine ( neyse cok sürkü diyelim halimize yinede iyi durumdayiz :))

cok sagol canimm. bende neden boyle oldu sabahtan beri dusunuyorum yediklerimi gözden gciyorum ama bulamadim suan (
insallah cabuk gecer. sende yorma kendini ya ben bir kac dk bile aykata kalamiyorum artik masallahh saatlerce kalmak artik benim icin imkansiz hale geldi aman aman cok dikkatli olmak gerek artik canim :))

o haftada hemde bu kadar yoğunluk olmaz
bende senin gibiydim hep geziyim hoplıyım zıplıyım derken mortingen oldum
o şeyde zonklama kasıklarda ağrı normaldir tatlım sanırım son ayda çatının leğen kemiğinin genişlemesinden diye aklımda kalmış
sancıları nst de 100 e dayanan ama doğuramayan biri olarak söylüyorum
genellikle o dayanma anında karnın sertleşip garip bir hal alır,ateş basar, kalp atışların kulaklarında olur ve nefesin kesilir

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldikk oğluşumu da gördük
minikim 2000 gr 43 cm olmuş yani 15 günde 300 gr almış bi öncekinde yarım kg almıştı bu ara iştahım yoktu hemen yansımış minikime bu ara iyi beslenmeliyiz..ama gayet normalmişiz çok şükür haftamızla tam uyumluyuz..bikaç rahatsız haftadan sonra bikaç gün önceki gece rahat uyumalarımın,göbeğimin aşağı düşmesinin sebebi bebeğin dönmesiymiş doğum pozisyonunu almış minikim
tahlil yaptırdık kanımız yine düşük çıktı vitaminler ve kan hapını günde ikiye çıkarttı doktorumuz içim dışım vitamin oldu artık patlama yaşycaz yakında bir deee suyumuz yine çokmuş ama öncekilere göre çok daha normal dedi doktor amca

komşu teyzeler bahçede çay içiyodu bizi de çağırdılar gittik domates gibi olduk fena yandık geldik güneş kremi vakti gelmiş artıkın ...

bizde haberler böyle.geçmişi de okuduk geldik

denizkızı canım geçmiş olsun inş gelip geçici bi durumdur da yarına hiçbişeyin kalmaz..sana şifa ayetlerini okuyup üflüyorum hemen

taliaa canım sana da geçmiş olsun.bebiş döndüğünden,benim göbiş düştüğünden beri bende de kabızlık diye bişey kalmadı hamilelikten önceki performansına döndü benim bağırsaklar biz küçükken ishal olduğumuzda babannem 1 tatlı kaşığı kahveye bikaç damla limon sıkar yedirirdi bize ve kısa zamanda düzelirdik bi dene istersen

denizkızı57 arkadaşım çok geçmiş olsun, umarım bir daha bu şekilde birşey yaşamazsın

TALIAA cım geçen günlerde bende senin gibi birkaç gün ağrılı ishal oldum, hatta kesin bu sefer doğuruyorum dedim doğumdan önce ishal olunurmuş ya
çok şükür geçti biraz fazla sanırım soğuk şeylere yüklenmişim
ama tatlı kaşığı kahveye limon u bende duymuştum etkiliymiş

evet canım yaa biz artık daha dikkatli olmalıyız galibaa, :18:

canım çok haklısın bu haftada bu kadar hareket yorgunluk fazla geldi galibaa :26:
zonklama normaldir diye düşündüm bende. ama tuhaf bir şeyler var gibi yolunda gitmeyen..
karnımdada sertleşme oluyor..
eşime yazıyorum msn de, oda herşey hazır ya dogurasın var senin diyor dalga geçiyor (tez canlı oldugumu biliyor)

gercekten benim ki psikolojikte olabilr yaaa :26:

Evet cnm bende yarın ki durumuma göre izin işine karar vericem çok kendimi zorlamayı düşünmüyorum zaten , olmuyosa da olmuyodur çocuğumdan değerli değil

cnm sokaklarda doğurursun bak dikkatet biraz kendine ama artık 36.haftadasın...

evet cnm nasıl da denk gelmiş , asansör çok sinirimi bozdu hem inerken hem hastane dönüşü canım çıktı 0 8 katı çıkana kadar veee çarşambaya kadar sürecekmiş tamirat

öyle demesin görür eşin kucağına alınca bebişi
benim eşimde son rahatsızlanmadan önce dışardayken kötüyüm kötüyüm diyorum bana hee tabi şuraya gidelim istersen, illa mızmızlancan diyip durdu hatta doktora gittik bak birşeyin yok sırf kızını görmek için biliyorum dedi
hastaneye yatıp nst yi izleyince hobaaaa geliyor bu kız diye eli ayağı dolandı

o yüzden fazla konuşmasınlar biz heran süpriz yapmaya açığız

denizkızı canım geçmiş olsun inş gelip geçici bi durumdur da yarına hiçbişeyin kalmaz..sana şifa ayetlerini okuyup üflüyorum hemen
Cnm öncelikle oğluşuna maaşallah , benim kız 2 aydır doğum pozisyonunda onun kafasının rahime yaptığı bası da benim bu ağrılarıma sebep oluyo sanırım zaten rahim uzunluğumda 2.5 cm e düşmüş, koca kafalı kızım kıpır kıpır annesini sağdan soldan tepip duruyo, duaların için çok sağol ağzına sağlık Allahım kabul etsin inşallah cnm

denizkızı57 arkadaşım çok geçmiş olsun, umarım bir daha bu şekilde birşey yaşamazsın
Amin cnm çok sağol inşallah yaşamam ama bu ağrılar zaten sürekli var bugün şiddetlendi sadece

o kaa temızlıkbıttı sonunca evım pırıll pırıl oldu slon oturma odası yatak odaları wc,balkonn
sabah 12 den berı full sonra ..4 gıbı sekerım dustu bır acıktım kostur kostur bırseyler hazırladımmm o an hayal ettım bırısı davet etsede cesıtt cesıt yesem dıye ama hayal sadeceişte:26:
sonra 2 tabak dolusu yedım bır ase yogurt ohh mıss sonra cay ıctım bır bardakda sonra namaz kıldımm ve burdayım camasırlar katlanacakk balkondakıler toplanacakk pöff aksam yemek yapılacak ama enerjım kalmadı uykumm geldii cok kotuuu:26:

karnım agrıyor az az da kasılarımm paşam bugun bayagı rahatsı zoldu cunkumm neyse hayılrısı ınsll bole bole bıtıcek temızlıklerrr

cnm sokaklarda doğurursun bak dikkatet biraz kendine ama artık 36.haftadasın...

hahahahaha deme öyle deme öyleee

ay evet yaa, bencede konuşmasınlar fazlaa biz artık süpriz yumurta gibiyiz her an içimizden bebek çıkabilr

tşk ederiz canım ben döndükten sonra çok rahatladım sana da rahatsızlık veriyo demek işe bak ama işte rahim uzunluğun tetikliyodur bu durumu.benim hamileliğin başında bi doktorun yine yanlış tesbiti sonucu rahim ağzı uzunluğuna bakılmıştı 3,5 gibi bişeydi gayet normal bi sıkıntı yok demişti baktırdığım doktor.normali ne acaba kaç cm olması gerekiyo :44: bende sadece günde bi iki defa baskı gibi bişy oluyo oda bebiş aşağı doğru vurunca

biz geldik annişler çook şükür oğluşum iyiymiş,suyumuz kilomuz herşeyimiz yolunda,1 hafta önde gidiyoruz yine,iri bir bebek geliyor dedi doktorumuz 3 hafta sonra görücek tekrar sonra haftada bir nst uygulucaz dedidoğum pozisyonunu da almış oğluşum sabret bebeğim 7 haftamız kaldı

baska aklıma gelmıyor ama bol su ıcerek takvıyede bulun cnm benım tansıyonunmu dustu acabakıne basın cok donuyorr

ayy cnm benım gecmıs olsun yaa ıı muayenede fasla acımamıss gercı dıger acıların dan dır acıyı hıssetmemem zarr:44:
dıkkt et ısı batsın sne ı olda yaa
aynen bende boleyımbana da kızıyorlar yaa sımdı oturdum ama uykum geldı enerjım bıttı de az dann
gozunuz aydın olsun cnm benım darısı basımıza ıı haberlerınınsll

mevsim değişikliğinden heralde canım dengemiz bozuluyor,ben de zor kalkıyorum yataktan bu aralar hemen yoruluyorum..geçmiş olsun kahve iyi gelir sanırım ishale..bol bol su iç dinlen, azıcık daha sabır

3-4 tane karanfil yut,muz ye bir de maden suyu iç canım çok iyi geliyor.ben de böyle olmuştum dr um tavsiye etti

okuyabildiğim kadarıyla rahatsızlıklar baş göstermeye başlamış bu gidişle haziran diil mayıs annesi olacağız çünkü benim oğluşum da gelmek için acele edenlerden..biz de bu hafta sonunu hastanede gecirdik.bilginiz olması açısından anlatayım kısaca..
cumartesi aylık kontrolumuz vardı, sabah hazırlanmak için kalktım tuvalete gittim bir de ne göreyim kanamam var korktum çünkü kırmızıydı ama Allahtan eşim yanımdaydı ve zaten doktora gidecektik. ilk sıra bizimdi nst ye girdim hafif ağrılarım çıktı alttan muayene oldum açılma var dedi 2.6 cm gibi bişe duydum yalan olmasın. tedbir amaçlı gece hastanede kaldık 2 koca şişe serum yedim,kan uyuşmazlığı iğnemi oldum ( bebeği korumak için dedi dr) , bebeğin gelmesini durdurmak için de nidilat isimli ilacı kullanıyorum.. bu hafta kullanmaya devam edicem.bu haftayı da atlat dedi doktorumuz ondan sonra doğabilir..işte böyle kızlar dikkat edin.ben hiç bi iş yapmıyorum dedim ama dr seninle alakası yok dedi. bebek gelcem diyo :26:

DENİZKIZI; çok geçmiş olsun canım senin minik aceleci çıktı topiğin ilk bebeği olmaya çalışıyor yaramaz neyse ki ikiniz de iyisiniz....

TALIA; sanada geçmiş olsun canım doğum yaklaştıkça bağırsakların yumuşayıp ishal olunduğunu okumuştum senin öncekilerde olmuşmuydu böyle bir şey?

Artık yavaş yavaş sıra haziran annelerine geliyor sanırım mayıs anneleri sayfasınıda takip ediyorum bir taraftan nerdeyse birçoğu nisan ayında doğum yaptı bakalım burdan ilk kim doğum yapacak geçmiş olsun bu arada biraz daha kalıp gelişimlerini iyice tamamlasalardı süper olacak ama insan bir an önce doğsa diye de hevesleniyor hani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…