2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay valla cok guzel duruyorlarr bence sökme melinnazin dediig gibi önune bir süs yap kaybolur o daha guzel dururur ama ayagindan cikabilir gibiyse tabiki ozamn sökmen gerekebilirr

canım sabaha patates haşladım öğlen içinde kıymalı menemen bulgur pilavı yaptım bide cacık çırparım şimdi
benim elim işte gözüm oynaşta
aman canım dikkat et ya su iiç kalkta
banada oluyor o çok tehlikeli aslında

Son düzenleme:
kizlar bende cikiyolrumm belim cok agrimaya basladii yarin öglende doktora gitcemm . yarin grs insallah herkese hayirli gecelerr kib aeol alalh rahatlik versin tatli rüyalar diliyrum kocaman öpüyorz kizimla sizlerii

kizlar bende cikiyolrumm belim cok agrimaya basladii yarin öglende doktora gitcemm . yarin grs insallah herkese hayirli gecelerr kib aeol alalh rahatlik versin tatli rüyalar diliyrum kocaman öpüyorz kizimla sizlerii

iyi geceler canımcım Allah rahatlık versin sanada dikkat et kendine öpüyorum seni
Doktordan gelince muhakkak yaz bize iyi haberlerle gel inşallah

ohh ohhh masallah bu saate bu marifett helal olsunn sanaa esinede afiyet olsunn insallahh
ay bende öyle yaptim canimm hemde cok tehlikelii biliyorum neyseki birsey olmadii:))
ben yatiyorum tekrardan iyi geceler herkesee canim hoscakalinnn

yerinde olsam bunlari bozmam kizimin odasina süs bile yaparim ilk ördügüm patikler diye hatira saklarim

doğru dedin kız sökmeyeceğim hatıra olarak kalsın demi
senin elinden geliyor mu böyle örgü işi felan cücüğüm

34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?

Bence sende kesin seker var doktorunla birdaha konus derimTatli olan hicbirseyi yeme hatta meyvelerden cok tatli olaninida yeme.Kilolu bebek ilerki yaslarinda seker,kalp ve tansiyon hastaliklarina yakalanma riski daha fazla.Beyaz unlu seyleride yememelisin.

Allahım sana sonsuz şükürler olsun bugün itibariyle 32 haftalık olduk:))) Rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

günaydın kızlaR
NASILSINIZ BAKALIM.ÜŞENGEÇLİK YAPTIM GECMİŞİ OKUYAMADIM
DOGURAN FLAN VARMI

GÜNAYDINN teteler
tortillam ve ben iyiyiz, bugün evdeyiz, tatilin tadını çıkarcaz inşallah
önce duş , sonra kahvaltı, sonra da evimizi toparlar yemeğimizi yaparız
yarın da yıkansın çamaşırlar, hazırlansın çantalar
sizler de iyisinizdir inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr. Benim kabuslardan uyana uyana sabah yürüyüşüm yine yalan oldu beni de duş paklar bu kadar terleme nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…