Kız ciddimisiniz anaaa çok sevindim ahanda yeniden şevklendim valla
Canım o yeşil ip vardı öyle evde onu değerlendirmek için yaptım
pembede deneme yani.sökeceğim baştan işleyeceğim oleyyy beğenmenize çok sevindim
ay valla cok guzel duruyorlarr bence sökme melinnazin dediig gibi önune bir süs yap kaybolur o daha guzel dururur ama ayagindan cikabilir gibiyse tabiki ozamn sökmen gerekebilirr
canım sabaha patates haşladım öğlen içinde kıymalı menemen bulgur pilavı yaptım bide cacık çırparım şimdi
benim elim işte gözüm oynaşta
aman canım dikkat et ya su iiç kalkta
banada oluyor o çok tehlikeli aslında
canım sabaha patates haşladım öğlen içinde kıymalı menemen bulgur pilavı yaptım bide cacık çırparım şimdi
benim eşim işte gözüm oynaşta
aman canım dikkat et ya su iiç kalkta
banada oluyor o çok tehlikeli aslında
ohh ohhh masallah bu saate bu marifett helal olsunn sanaa esinede afiyet olsunn insallahh
ay bende öyle yaptim canimm hemde cok tehlikelii biliyorum neyseki birsey olmadii:))
ben yatiyorum tekrardan iyi geceler herkesee canim hoscakalinnn
o kadarini biliyoruz len sislede iyi kotu atki neyim orerimde tig isini hic yapamiyorum ya yapanlara helal olsun nasil yapilio cozemedim geciremiyorum tigi
Bence sende kesin seker var doktorunla birdaha konus derimTatli olan hicbirseyi yeme hatta meyvelerden cok tatli olaninida yeme.Kilolu bebek ilerki yaslarinda seker,kalp ve tansiyon hastaliklarina yakalanma riski daha fazla.Beyaz unlu seyleride yememelisin.
Allahım sana sonsuz şükürler olsun bugün itibariyle 32 haftalık olduk:))) Rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
GÜNAYDINN teteler
tortillam ve ben iyiyiz, bugün evdeyiz, tatilin tadını çıkarcaz inşallah
önce duş , sonra kahvaltı, sonra da evimizi toparlar yemeğimizi yaparız
yarın da yıkansın çamaşırlar, hazırlansın çantalar
sizler de iyisinizdir inşallah