yarın bir deneyeyim bakalım az az yerim belki sıkıntı olmaz
o kadar uzun yolculuk riskli olmazmı canım ben 22. haftada İstanbul a gittim o zaman bile doktorum karayoluna izin vermedi uçakla gidip geldim 26. haftada döndüm giderken de gelirken de uçakta rapor istediler sen doktorunla konuştunmu bunu izin verdi mi?
Melinnaz canım burdaysan sana bir soru soracağım ben bu patiği
normal lif ipi varya işte ondan başladım ama kalıp gibi durmuyor ezik büzük duruyor
öyle elimde gevşek değildir hani yaptımmı güzelde durur örgüde
bende tuttum merserize aldım o hepten yılışık bir ip çıktı onunla hiç olmadı zaten
Sen hangi iple örmüştün?
bi dene bakalim bende suan yiyorum canim cektii :26::26:yarın bir deneyeyim bakalım az az yerim belki sıkıntı olmaz
o kadar uzun yolculuk riskli olmazmı canım ben 22. haftada İstanbul a gittim o zaman bile doktorum karayoluna izin vermedi uçakla gidip geldim 26. haftada döndüm giderken de gelirken de uçakta rapor istediler sen doktorunla konuştunmu bunu izin verdi mi?
Aynen bende çok sevindim valla kuzucuğum için inşallah sağlıcakla kullanır yavrum benim annesinin gülü
Markasını sordumda bilemedi ayol.cahil kadınneydi neydi unuttum diyor halbuki dili dönmüyor
Bide gitti gideli bi bonjour bide mösyö demeyi öğrenmiş döndürüp döndürüp onları sayıklıyor bize
Evet canım ben araştırma içine girmiştim en son.eşimlede konuşmuştum tamam alırız demişti oda
şükür almış ya
Melinnaz canım burdaysan sana bir soru soracağım ben bu patiği
normal lif ipi varya işte ondan başladım ama kalıp gibi durmuyor ezik büzük duruyor
öyle elimde gevşek değildir hani yaptımmı güzelde durur örgüde
bende tuttum merserize aldım o hepten yılışık bir ip çıktı onunla hiç olmadı zaten
Sen hangi iple örmüştün?
Canım sizin bebek aşılama felan değil demi normal yoldandı hatırladığım kadarıyla:26:
ben bebe yünü ile ördüm canım ama lif ipiyle de olur seninki neden öyle oldu acaba sen fotoğrafını koy bakalım nerde yanlış yapmışsın
yumurtlama takibi ve tedavisiyle oldu canım bizde iki taraflı sorunlar vardı
gözün aydın tatlım kayınvalide kıymış sonunda paracıklarına bir şekilde getirir artık güle güle kullanın sağlıkla....
anladım canım tamam bizdede iki taraflı sorun vardı.Allahın takdiri işte
Sorma valla paraya kıydı kadın sonunda bide pahalı yani öyle ucuz birşeyde almadım haberin olsun diyor
Bende bilerek sormadım ne kadara aldın diye
hahaha iyi barii bende ucuz birsey fln aldiysa diye korkmustumm
gerci okadarini yapcaginida sanmiyordum cunku hava atmasi var birde bu isinn heee bak bukadara araba aldim toruna diyee
onuda hesaba katmistirr
Havaya civaya pek düşkündür kendisi
buradaki komşular fosforlu cevriye lakabını takmışlar
Eki Görüntüle 699120
şu yeşil olan lif ipiyle öbürü merserize iple deneme amaçlı yapmıştım güya bunları ama o kadar iğrenç oldularki
Eki Görüntüle 699120
şu yeşil olan lif ipiyle öbürü merserize iple deneme amaçlı yapmıştım güya bunları ama o kadar iğrenç oldularki
canım bence ilk deneme için gayet başarılı bunlar neresi iğrenç ön tarafını diyorsan oraya zaten çiçek yada fiyonk yaparsın gözükmez bence hiçte iğrenç değil haksızlık etme kendine
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yatayım size iyi geceler bebişli rüyalar
hicte bile igrenccc olmamiss canim delimisin bende baska birisinin yaptigi patikleri ekledin sandimcok guzel olmuslarr yesil olan cok daha duzgun durmus ama o rengi ben sevmiyorumm pek malesef:26: pembe olanda cok tatli duruyor sadece onun ustunden gecne bagcigi biraz daha arkadan yapman gerekiyordu sanirim birtek orasi bozmus sanki yoksa cok guzel olmuslarr bana göree bence giydir kizinaa hic atma saga solaa hemde annesinin emegini giymis olur ne guzell iste
Eki Görüntüle 699120
hangi ara hazirladin sen onlari maslalahhOhh eşimin kahvaltılığınıda hazırladım öğle yemeğinide içim rahat etti
garibim hasta yazık yarın işe gidecek.aç aç gştmesn bari
canım bence ilk deneme için gayet başarılı bunlar neresi iğrenç ön tarafını diyorsan oraya zaten çiçek yada fiyonk yaparsın gözükmez bence hiçte iğrenç değil haksızlık etme kendine
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yatayım size iyi geceler bebişli rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?