2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım sizin bebek aşılama felan değil demi normal yoldandı hatırladığım kadarıyla:26:

ben bebe yünü ile ördüm canım ama lif ipiyle de olur seninki neden öyle oldu acaba sen fotoğrafını koy bakalım nerde yanlış yapmışsın

bi dene bakalim bende suan yiyorum canim cektii :26::26: insallah yukselmez seninde yersin rahat rahatt :))

ay aman bosver okadar almisya markasinida gelince ögrenirsin artik. heheh okadarinida iyi ögrenmis yiende masallahhhh
ay valla neyseki iyiki almamisiniu ona cok sevindimm . insallah canim saglicakla buyutmek nasip olsun icinde :))))

Canım sizin bebek aşılama felan değil demi normal yoldandı hatırladığım kadarıyla:26:

yumurtlama takibi ve tedavisiyle oldu canım bizde iki taraflı sorunlar vardı

gözün aydın tatlım kayınvalide kıymış sonunda paracıklarına bir şekilde getirir artık güle güle kullanın sağlıkla....

anladım canım tamam bizdede iki taraflı sorun vardı.Allahın takdiri işte
Sorma valla paraya kıydı kadın sonunda bide pahalı yani öyle ucuz birşeyde almadım haberin olsun diyor
Bende bilerek sormadım ne kadara aldın diye

şu yeşil olan lif ipiyle öbürü merserize iple deneme amaçlı yapmıştım güya bunları ama o kadar iğrenç oldularki

hahaha iyi barii bende ucuz birsey fln aldiysa diye korkmustumm
gerci okadarini yapcaginida sanmiyordum cunku hava atmasi var birde bu isinn heee bak bukadara araba aldim toruna diyee
onuda hesaba katmistirr

hahaha iyi barii bende ucuz birsey fln aldiysa diye korkmustumm
gerci okadarini yapcaginida sanmiyordum cunku hava atmasi var birde bu isinn heee bak bukadara araba aldim toruna diyee
onuda hesaba katmistirr

Havaya civaya pek düşkündür kendisi
buradaki komşular fosforlu cevriye lakabını takmışlar

Ohh eşimin kahvaltılığınıda hazırladım öğle yemeğinide içim rahat etti
garibim hasta yazık yarın işe gidecek.aç aç gştmesn bari

Eki Görüntüle 699120
şu yeşil olan lif ipiyle öbürü merserize iple deneme amaçlı yapmıştım güya bunları ama o kadar iğrenç oldularki

canım bence ilk deneme için gayet başarılı bunlar neresi iğrenç ön tarafını diyorsan oraya zaten çiçek yada fiyonk yaparsın gözükmez bence hiçte iğrenç değil haksızlık etme kendine

kızlar bu arada benim çok uykum geldi yatayım size iyi geceler bebişli rüyalar

Eki Görüntüle 699120

hicte bile igrenccc olmamiss canim delimisin bende baska birisinin yaptigi patikleri ekledin sandim cok guzel olmuslarr yesil olan cok daha duzgun durmus ama o rengi ben sevmiyorumm pek malesef:26: pembe olanda cok tatli duruyor sadece onun ustunden gecne bagcigi biraz daha arkadan yapman gerekiyordu sanirim birtek orasi bozmus sanki yoksa cok guzel olmuslarr bana göree bence giydir kizinaa hic atma saga solaa hemde annesinin emegini giymis olur ne guzell iste

Evet ön taraf bir değişik oldu ama dediğin gibi aslında süs yaparsam ön tarafa kapanır gider
tekrardan gaza geldim bak şimdi

İyi geceler canım aLLAH Rahatlık versin

Kız ciddimisiniz anaaa çok sevindim ahanda yeniden şevklendim valla
Canım o yeşil ip vardı öyle evde onu değerlendirmek için yaptım
pembede deneme yani.sökeceğim baştan işleyeceğim oleyyy beğenmenize çok sevindim

Ohh eşimin kahvaltılığınıda hazırladım öğle yemeğinide içim rahat etti
garibim hasta yazık yarın işe gidecek.aç aç gştmesn bari
hangi ara hazirladin sen onlari maslalahh

canim sanada iyi geceler allah rahatlik versin sanada bebisli ruyalar hoscakalll

ayyy kizlar az daha ölüyordum heegenzime kendi tükürügüm kactiii biraz yatar pozisyonda duruyordum ayyy ökspr öksür nefesim kesildii bi an ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…