2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
iyi geceler kızlarrrrr......temizlik yapan arkadaşlar temizlikleriniz bitmiştir inşallah.
ailesiyle sorunu olan arkadaşlar sakın kafanıza takp strest yapmayın bebeginize ve kendinize zarar verirsiniz sütünüz olmaz yada dogunca kesilir flan sallayın gitsin öyle insanları

hamile fotosu çekinen arkadaşada maaşallah diyorum inşallah bebişle olan resimlerinizide görmek nasip olur hayırlısıyla

73 eylul dogumluyum ben yaaa offf nerdeee genclik. siz katalog internet deyince yok artik dedim o kadarda diil. yuzumuze bakilir ama oole ahim sahim bir afet falanda deilim:)))))))
hele burda bazi arkadaslari gordukten sonra masallah yanii cok guzeldiler.
ufak tefek oldugum dogru esimde bende cok zayifiz zaten. istesekte kilo alamiyoruz yapi meselesi. ama hamileligin ilk aylarinda birden alinca bende cok kilolu olucam sandim. Allahtan durdu kendiliginden

İyiyim canım sen nasılsın? Tosun da iyi sanırım yarın kontrolümüz var Çapa'ya gidiyoruz yine hiç gözüm kesmiyor taa oralara gidip gelmeyi..
Yarın kayınvalidem de benimle gelecekmiş.. Bu akşam görümcemle uğradılar bana..
Birlikte Eminönünden alışveriş yapacağız benim eksiklerim için.. Tabi ki eşimin dürtmesiyle yapılmış bir hamle yoksa hiç ilgi alaka yok..
Ben de birlikte gitmemek, alışveriş yapmamak için direttim ama eşimi de kıramadım..
Şimdi yarın gider geliriz her şeyi kendileri yapmış olurlar.. Sinir oluyorum, bana kalsa hiçbir şey istemiyorum..

Senin bebik nasıl? Bu aralar pek girmiyorsun.. Arayı açma çünkü artık doğumlar başladı ortada görünmeyeni doğurdu sayarız :))

Valla öncelikle maşallah diyorum... Resimleri önce temsili katalog resmi sandım ben... Hani yüzümü göstermek istemediğim için falan yazmışsın... Yüzünü göstermek istemediğin için temsili resim koydun sandım... Aman nazar değmesin tü..tüü..tüüü... Yaşın bir önemi yok bence... önemli olan genç görünüyor olmak ve öyle hissetmek...

herkese iyi akşamlar kızlar bugün nts ye girdim yine ağrım çıktı dr da biraz korkutucu konuştu bi ağrın olursa hiç bekleme gel dedi yatarak dinlen dedi.nts de ağrı çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum aynı durumu yaşayan var mı?Bu konuda sizin doktorunuz bilgi verdi mi? yani bu hissedilmeyen ağrı ne olunca ortaya çıkıyo bebeğin hareket etmesi esnasında mı yada karnımız bazen çok sert oluyor o anda mı oluyor acaba çok merak ediyorum?bugün dr ada soramadım yoğunluktan devlet hastanesi olduğu için iki üç kişiyi birden alıyolar odaya. Özel hastaneye de gidiyorum kendi dr.umada sorcam ama kontrolüme 10 gün var daha.

-Canım güle güle büyüt oğluşunu.. Allah uzun ömürler versin oğluşuna...
-Yine diğer doğum yapan arkadaşlar daha vardı... birisinin ikizleri olmuştu sanırım... onlara da geçmiş olsun diyorum ve güle güle büyütsünler bebişlerini...
-Bebişimolsun; sanada geçmiş olsun... Umarım bebişlerin biraz daha bekleyebilirler... Allahım onları korusun inş... Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişlerini inş....
-Minikuss; seninde bebişin tosuncuk olmuş, allah sağlık versin, bebişini sağ salim kucağına alırsın inş... sezeryan olma durumun varmış... Benimde sezeryan olacak... Bende şu anda bir korku yok... Ama zamanı gelince hastaneye doğum için gidince korku başlar mı hiç bilemiyorum...

iyi olmanıza sevindim cnm Allah iyilikler versin herdaim inşallah bizde iyiyiz işte herkes gibiyiz sancılarla ağrılarla gidiyoruz evet telim bozuldu yapılmaya verdim yattığım yerden giriyordum benim bel ağrılarım çok o yüzden pc başında fazla oturamıyorum o yüzden de giremedim bu ara bide elbise ördüm kızıma o yüzden de gelemedim
ohh iyi ya gider gelirsin iyi haberlerle tabi olsun tek gitme gelmek istiyorlarsa gelsinler Rabbim yardımcın olsun valla yollar çekilmiyor artık havalarda ısındı kalabalığa hiç gelemiyorum bayılacak gibi oluyorum

tallia ve merve kızlar hoş geldiniz özledim sizi valla ne zamandır sohbet edemiyoruz iyisinizdir inşallah şimdi çıkıyorum belim fena ağrıyor biraz dinleneyim bi ara vakit bulursam gelirim yine hayırlı geceler

Kızlar biliyorsunuz ben bebeğimde çıkan sorunlardan kaynaklı Çapa'ya gidip geliyordum kontrollere..
Bebeğimde ki böbrek büyümesi için doğum sonrası kontrole karar verildiği için aslında ben istediğim hastanede doğum yapabiliyorum ama özelde sezeryana alırlar korkusuyla Çapa'ya devam ediyordum..

Ben artık ciddi bir şekilde ağırlaştım her hafta Maltepe'den Çapa'ya kontrole gidip gelmek çok zor oluyor..
Doğum başladığında Çapa'ya yetişememek gibi endişelerim var..

Ve diğer alternatifim Kartal Umut hastanesi ama bu hastaneyle ilgili pek bilgim yok..
Bilenler, tecrübe edenler, hastane hakkında iyi kötü bir şeyler duyan var mı?
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben hastaneyi daha önce gezmiştim odalar falan fena değil ama önemli olan başka şeyler de var..

Artık uyuyup yarın güzel bi gün geçirip haftasonu da bebis için hazirliklara tam gaz devam etme vaktiiiiiiii

Ay canım bide karadenizliler açıyorlar müziği horon tepiyorlar boyuna
İsmail Türüt'ün şarkılarını ezberledim resmen onlar ev sahibi biz kiracı olduğumuz için böyle rahat davranıyorlar
seninkide çekilir dert değil valla Allah yardımcımız olsun
Canım hiç halim yok yürüyüş yapamıyorum.bende tam tersini düşünüyordum dün ev süpürdükten sonra şişti ayağa yük bindi ondan oldu dedim galiba
Canım eşime desem delleniyor gidip kavga çıkarır kesin.ee bende evde tek oluyorum geceleri eşim çalışıyor
ne olur ne olmaz diyorum kötü komşuda çekilecek çile değil valla
Minikussum aynen dediğinden yaptım ama bu ilk sıcak su aşamasını bilmiyordum soğuk su ve masaj çok iyi geldi
biraz indi şişi teşekkür ederim canım benim
Maşallah oğluna Nazar değmesin
anam ne inatçı çıktı senin bu paşa ama umudunu kaybetme bak benimki 35'te döndü 2 haftan var daha
o kim yaaa? tv demi yoksa forumdami?
Canım sitede ya her akşam 11 gibi çıkıyor bir tane çirkin sarı dişli bir kız
Koltukaltı kıllarını gösteriyor adıda Fatmagülmüş:120: hepimiz isyanlardayız

Son düzenleme:
Bende cikiyorum kizlar. Eve gidiyorum artık haftasonu başladı benım için cuma Cumartesi ve pazar çalışmıyoruz bol bol dinlenmek istiyorum. İnşallah burnum falan kanamaz ve sancım olmaz yine. Erken doğumdan çok korkuyorum Mayıs sonuna kadar hiç olmazsa doğurmasam ondan sonrasına Allah Kerim. Normal doğum istediğim için şu an bir problem çıkarda sezryan olursam diye çooook korkuyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Aslında bir yandanda oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım gerisi umurumda değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimiz ve bizler Allah'a emanet. İyi geceler.

Ayy canım harika bayıldım Maşallah diyelim güzel annemize nazarımız değmesin
Kek tarifi için teşekkürler canım
Bu ARada k.validenin tavsiyesine uy tuzlu soğuk su konusunda bugün yaptım denedim ve faydasını gördüm

Şu resimleri gördükten sonra kendimi sahile atasım geldi eşime söylesem yarın beni Şile tarafına götürse ne güzel olur
Ama bu şiş halimle hiç dışarı çıkasım yok

tallia ve merve kızlar hoş geldiniz özledim sizi valla ne zamandır sohbet edemiyoruz iyisinizdir inşallah şimdi çıkıyorum belim fena ağrıyor biraz dinleneyim bi ara vakit bulursam gelirim yine hayırlı geceler

Canım benim geçmiş olsun senin bu aralar fazla ağrın var galiba dikkat et kendine
Başka zaman gene gel sohbet edelim

İnşallah canım ben kız bebek hastasıyım. Oğlum sağlıkla gelsin sonra bir de prensesim olsun
insallahj nasip eder canim 2.bebisin kiz olur :)) bende bunu hissetigim icin sanirim senin bebisi kiz saniyorum surekli böyle karistirdigim bir iki kisi daha vardi. yine ben senin bebisine kiz dersem kizma bana olurmu :26:

allahim allahim bu nasil bir plandirr ruh hastasi bunlar resmenn . canim dikkatli ol sende kimseye derdini acma ser ver sir verme sakin. daga tasa anlat derdini kimseye deme bu nasil bir kumpaz aklim sasdi inan ( rabbim her daim yardimcin olsun onlarin oyununuda kedni ayaklarina dolandirsin insallah kendilerinde bulsunlar . seni unutup kendi dertlerine düssünler :)))

owwww bu nasill bir göruntudurr ya bayildimmmm cok guzellll ve bende kiskandim acikcasi:26: keske benimde böyle imkanim olsaydi
gercekten cok guzel bir hatiraa . masallahhhhh masallahhhhhhhh ay yasini duyuncada cok sasirdim burda hic öyle göstermiyorsun resmen 18 lik citir gibi duruyorsun canim allah nazarlardan korusun :)))

canimmm sen umduunu yitirme sakinn heran dönebilirr daha sansi cok var insallah döner en kisa zamanda annesini uzmezz :))
bu baba annenin ayak ucundan fln konusunca dönebiliyormus burda birisi demisti onlari fln denedinmi sen canim ayaklarini duvara dayayip sirt ustu uzanmak flnn ise yariyormuss bi dene bunlari gun icinde belki senin bebisinde dönmesine sebeb olur.
himmm tavuk ve hamur isi kilo yapmis olabilirr masallahhhh.
aaaaaa sakin bir daha kendini uzup bebisi ac birakma yazik degilmi oglusunaa ne derdin vardi böyle butun gun hic birsey yemiyecek kadar .(

cok gecmis olsun canimm bizde seni merak etmistik dogum fln yaptigini dusunmeye baslamistik artik. neyseki senin bebisler daha acele etmemis. insallahh biraz daha beklerler. rabbim kolaylik versin :)))

Hosbulduk canim bizde snei özledik tlf bozuldugu icin gelemiyormusun insallah en kisa zamanda yapilir sende rahat rahat gelirisn yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…