gül gülvalla eşimde bana bazen kız diyor hoşuma gitmiyor değil yani bende yok artık kadınım ben diyorum
aman hem kız hem kadın hem anne hepsi olabiliriz sorun yok her yaşın ayrı bir güzelliği var hem ruh yaşı önemli
minikuss nasılsın cnm tosunun nasıllar
73 eylul dogumluyum ben yaaa offf nerdeee genclik. siz katalog internet deyince yok artik dedim o kadarda diil. yuzumuze bakilir ama oole ahim sahim bir afet falanda deilim:)))))))
hele burda bazi arkadaslari gordukten sonra masallah yanii cok guzeldiler.
ufak tefek oldugum dogru esimde bende cok zayifiz zaten. istesekte kilo alamiyoruz yapi meselesi. ama hamileligin ilk aylarinda birden alinca bende cok kilolu olucam sandim. Allahtan durdu kendiliginden
Kızlar merak edenlere diyabetim vardı insülin kullanıyodum erken doğum olabilecek bişeydi ama bu kadar erken beklemiyorduk hiçbişeyimi yıkamamıştım çantam hazır değildi pat diye oldu ama şükür gayet iyiyim tek isteğim sütüm olması ve oğlancığın dolması sizlerede en az benimki kadar kolay doğumlar inş
İyiyim canım sen nasılsın? Tosun da iyi sanırım yarın kontrolümüz var Çapa'ya gidiyoruz yine hiç gözüm kesmiyor taa oralara gidip gelmeyi..
Yarın kayınvalidem de benimle gelecekmiş.. Bu akşam görümcemle uğradılar bana..
Birlikte Eminönünden alışveriş yapacağız benim eksiklerim için.. Tabi ki eşimin dürtmesiyle yapılmış bir hamle yoksa hiç ilgi alaka yok..
Ben de birlikte gitmemek, alışveriş yapmamak için direttim ama eşimi de kıramadım..
Şimdi yarın gider geliriz her şeyi kendileri yapmış olurlar.. Sinir oluyorum, bana kalsa hiçbir şey istemiyorum..
Senin bebik nasıl? Bu aralar pek girmiyorsun.. Arayı açma çünkü artık doğumlar başladı ortada görünmeyeni doğurdu sayarız :))
Ay canım bide karadenizliler açıyorlar müziği horon tepiyorlar boyunaGünaydın kızlar günümüz güzel olsun... Telefondan okudum geçmişi dombik parmaklarımla alıntı yapmak zor oluyor, aklımda kaldığı kadarıyla..
kntsz bebişin çok tatlı valla siyah beyazda böyleyse sen bi de onu renkli hayal et o yanaklar tam sıkmalık olmuş
kralkaya sevindim eşinin biraz daha iyi olmasına, hepimiz nefret ettik çünkü kayınvalidenden, inşallah eşin yanında olur herşey düzelir canım
merveTALIAA komşu teröründen bahsetmişsiniz valla düşüncesiz ayı insanlardan gına geldi zaten, bnm üst katta bi kadın var 2 çocuklu, şu anda bile oğluna bağırıyor deli dana gibi. Ve o çocuklar gece gündüz demeden babalarıyla evde futbol oynayıp bi de gooool diye bağırıyolar ve kadın bnm hamile olduğumu bilio, arada karşılaşınca da yalandan ayyy biz çok ses yapıyoruz dimi kusura bakmayın dio ama evde hiç çocuklarını susturduğunu görmedim. Geçen akşam tv izliyorum, oğlu almış hakem düdüğünü öttürr öttürr apartmanı inletti en az yatım saat ve kimseden de sus oğlum diye bi ses duymadık. Camdan silkeledîkleri de cabası ayy ne iğrenç bi kadın o yaa. Kınayıp da oğlumun öyle olmasından korkuyorum ama en azından ben anası gibi davranmazdım üff gerzekler yaa :)
Canım hiç halim yok yürüyüş yapamıyorum.bende tam tersini düşünüyordum dün ev süpürdükten sonra şişti ayağa yük bindi ondan oldu dedim galibabenim ev kayınvalide ile aynı bahçede 50m mesafe ,sabahtan başlıyorum akşam yatmaya kadar neredeyse 20-30 kere git gel yapıyorum
şimdi annemdeyim annemde olunca ayaklarım şişiyor senin tabirinle fil ayağı gibi oluyor zaten 40 numara giyiyorum
yani şunu anladım tek çare yürüyüş hareket ev içindeki hareket yetersiz geliyor
şimdiye kadar hiç böle sorun yaşamadım hep dikkatimi çekiyor anneme gelince ayaklarım davul gibi oluyor
tuz fazla tüketmem zaten
Canım eşime desem delleniyor gidip kavga çıkarır kesin.ee bende evde tek oluyorum geceleri eşim çalışıyoruyar gitsin senin canından kıymetlimi valla bizimde üst komşudan sesler geliyodu sabah 8 gece 11yöneticiyi aradı eşim söyledi o da uyarmış biraz cevizimiz vardıda onları kırıyoduk demiş:26: e kırında kırmanında saati var neyse kesildi sesleri
Minikussum aynen dediğinden yaptım ama bu ilk sıcak su aşamasını bilmiyordum soğuk su ve masaj çok iyi geldiCanım Allah kolaylık ve sabır versin,umarım iyi haberler paylaşırsın bizimle..
Canım, benim gittiğim eğitimde önce sıcak su sonra soğuk su da bekletin dediler, yani iki kova su koyup sırayla içinde bekletip sonra da ayaklarını tüm vücudundan yüksek bir yere kaldırman bu pozisyonda dinlemen gerekiyor..
Maşallah oğlunaBence de hiç dert etme hatta ben tercih ederdim normal doğumu kolaylaştırıyor bebeğin ufak olması.. Zaten doğumdan sonra hepsi semirecek :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ayy çok sevindim umarım sağlıklı ve mutlulardır.. İki doğumdan sonra, ilk ikizlerimiz de geldi ohh mis gibi 4 bebişimiz oldu...
Çok merak ediyorum nasıllar.. Bebişler neye benziyor azıcık sevseydik keşke..
Miss gibi kokuyorlardır şimdi off doğurasım geldi :)
Maşallah oğlunaSelam kizlar gecmis ne kadar birikmis öyle okumaya üsendim zaten en son hangi sayfadaydim onu bile hatirlamiyorum..
Bugün kontrolümüz vardi sabahin 8 den bu saate kadar disarda doktordan doktora gidip durdum bacaklarim agridan sizliyor resmen..
Oglusum 32+5 haftasin da 2660 gram 46 cm boyu var kordonundaki kan akisi ve kalp atisi cok cok iyi durumda karnim da oglusum bolca idrari var ve bebegimin midesi doluymus (artik ne ile dolu bilmiyorum) Gün icinde adet sancisi gibi giren sancilarin sebebi bebegin büyüklügünden kaynaklaniyormus.. Oglusum hala israrla dönmüyor onun icin hastanede dogum bölümünde ki ebelere yönlendirildim orada ayak serce parmaklarima yatmadan önce yapistirip yakmam icin moxen denilen bir terapi verildi haftaya tekrar gidecegim döndümü diye yok bu terapide ise yaramazsa artik baska bir yöntem uygulanicak.. Hastanenin dogum bölümünde ki bas doktor magnesium alimi konusun da uyardi 35-36 haftadan sonra almayi birakmak gerekiyormus yoksa dogum sancisini engeller buda senin icin iyi degil dedi...
Bizde haberler böyle
Canım sitede ya her akşam 11 gibi çıkıyor bir tane çirkin sarı dişli bir kızo kim yaaa? tv demi yoksa forumdami?
Ayy canım harika bayıldım Maşallah diyelim güzel annemize nazarımız değmesinkoyabilecegim butun resimler bunlar. yuzumu gostermek istemiyorum malum
Eki Görüntüle 701139 Eki Görüntüle 701140 Eki Görüntüle 701141 Eki Görüntüle 701142 Eki Görüntüle 701143
Kek tarifi için teşekkürler canım
hemen sana sık yaptığım kekin tarifini verim tatlım her yaptığımda da tutar herkeste bayılır farklı tarifleride vardır ama bnm brownim 10 numaradır yazıorum
2su b. şeker(1)
1su b.süt(2)
1su b. sıvıyağ(2)
2 su b. un(4)
4 yumurta(1)
1 kabartma tozu(5)
kakao (3)
vanilya (6)
3e kadar parantezde olanları hallediosun önce şekerle yumurtaları bi güzel 15 dk çırp sonra 2 ve 3ü ekle çırp karışımdan bir bardak ayır
snra unu ele kabartma tozunu ve vanilyayı ekle fırına sür piştiğinde sıcakken çıkar kalıptan ve ayırdığın o çikolatayı bir güzel sür üstüne heryerine çnkü sıckken çekmesi gerek kekin harcını kalıba dökmeden güzelce yağla margarinle un koy pat pat yap kalıptan fazlasını at öyle karışımı dökki yapışmasın okiş
allah şifa versin annene canım zr günler gerçiriosun gerçekten sende bebişle kendine dkkt et
ben çözümü buldum doğurana kdr bol bol anneme gidicem yrn yine gidiorum çekilmio hafta sonları evde ıyyy kocada çalışıo sinir bozucu bi durum
daha ayrılmadın mı cnm sende yazık ya çalışan annelere üzülüorum biz evde uf puf ediyrz diz dışarda 2 canınızla tez zamanda ayrılırsın inş izne
kız o kdr saat aç durulur mu ben 2 saat aç dursam kusuyorum acı acı sinyal verio yavru bari kek fln yiyeydin meyve suyuyla tutar en azından son aylar beslenme çok önemli ben dkkt etmeye başladım bnde snin gibiydim 2 ay öncesine kdr artık mecbur yiyorum bebiş için
çok sevindim tatlım iyi olmuş normal doğurursun inş yavruyu
bnmde sol göğsümün ucu çok var sağda yok :) büyükler dio ki ayıptır söylemesi doğuma kdr kocana emdir diolar öyle çıkarmış bnde bu aletten alıcam ama şmdi kullanmak sakıncalı bnm zaten maşallah akıo göğüsler kaç gündür erken doğum riski sıkmış gbi oluosun o aletle yapma bnce cnm doğuma çıkar diolar bazı kişilerde uçlar için olmadı pompa alırsın sütün gelirse
bugün kayınvalidem dedi ayakların şiştimi evet brz ddm soğuk tuzlu suda bekletmemi söyledi deniycem bakalım işe yarıycak mı ben beyaz ekmek harici yemedim valla cnm hamileliğimde vzgeçemem ondan başka ekmek yiyemiorum yinede kilomda yok şekerimde bünyeyle alakalı bi durum bu tamamen
cnm maşallah 3 kiloyu geçer yine mrk etme sen :) hem doktorumda söyledi bnm ileri olması gelişimin normal doğumu engelliyor 3 3300 doğsa yeter ddi bana
çoğumuzun daha var inmesine bnm yukarda epeyce göğüs altımda hssediorum ayaklarını 36 olsakta inse azcık sandalyede oturmak ölüm eşek sıpası kaburgalarımı kırdı resmen
sen nerden öğrendin ki cnm maşallah ikizlerimizde geldi sağlıklıdırlar inş gelsede anlatsa bizlere yavruları :)
ayy snnde çok az kalmış gününde gelir inş cnm iyi geçinde bari oğlanla erken gelmesin 40 çeksin tosuncuk olsun :)
süt iç bol bol annesi kudurur mrk etme :)
bu uyku hali bendede var neden ya lohusalı kadın gibi uykum gelio erkenden gündüzleride uyuyorum bikaç saat doğum zmanları yakında ondan mıdır nedir anlamadım gtti.Rüyalar herkeste var cnm normalmiş görmek bu tür rüyalar
cnm bana kalırsa yani bnm hissim ben temmuzda doğurucam bnce zaten 24 normal tarihim hep temmuz hssediorum hayırlısı olsun
ay işleri güçleri yokmu bunların ya allaha havale et anacım salla gitsin muhatapta olma
tallia ve merve kızlar hoş geldiniz özledim sizi valla ne zamandır sohbet edemiyoruz iyisinizdir inşallah şimdi çıkıyorum belim fena ağrıyor biraz dinleneyim bi ara vakit bulursam gelirim yine hayırlı geceler
Bende baktım şimdi korselere.ama bayağı fiyatı var ya.eşim bu kadar para vereceğine şişmanlık sana yakışıyor der.hatta hatta sarkmaların olsa bile benim için bir harikasın der.offf yaaaa
insallahj nasip eder canim 2.bebisin kiz olur :)) bende bunu hissetigim icin sanirim senin bebisi kiz saniyorum surekliİnşallah canım ben kız bebek hastasıyım. Oğlum sağlıkla gelsin sonra bir de prensesim olsun
allahim allahim bu nasil bir plandirr ruh hastasi bunlar resmenn . canim dikkatli ol sende kimseye derdini acma ser ver sir verme sakin. daga tasa anlat derdini kimseye deme bu nasil bir kumpaz aklim sasdi inanKızlar inanamayacaksınız pes diyeceksiniz az önce eltim aradı telefonu açar açmaz kendi sesimi duydum tüm konuşma boyunca da kendi sesimi duydum. Kaynanam eltimlerde sözde kaynımla kaynanam kavga etmiş kaynanam da komşuya geçmiş bu da o arada beni aramış . Ağzımdan laf almaya çalıştı sorular sordu kaynanamı övdü hiç uyanmadım bir ara kadının sesini duydum . Sonradan aklım başıma geldi bunlar bana tuzak kurdu hoparlör açıktı ve kaynanam evdeydiAllah yüzüme baktı olumsuz hiç bir şey söylemedim.delireceğim yaaa nasıl insanlara düştüm ben.
gecmisi bitirdim dogum haberlerini okudum harikasiniz:)
kralkaya : hakikaten hayretler icindeyim. Allah yardimcin olsun soyleyecek sey bulamadim.
bu arada vazelin ise yaradi dun gece burnum hic kanamadi kizlar haberiniz olsun. kulak temizleyicini vazeline batirip burun deliklerimin icini guzelce vazelinle kapladim. hic rahatsiz etmedi beni. kokusuz bisey zaten. ayrica doktorumun asistani burun kanamasi ciddi bir sey dedi. haftaya protein testi yapacaklar. idrarda protein fazlaysa dogum tarihini one cekecekler 37 hafta bitince suni sanci verecekler. hayirlisi olsun bebegim saglikli olsunda suni sanciyla daha zor oluyomus ama katlaniriz artik napalim.
ayaklarinizin sismesini istemiyorsaniz ayaklarinizi otururken bile yuksekte tutmaniz gerekiyor. ben ofiste ayaklarimi koyacak bisey koydum masamin altina hep oraya koyuyorum sisme olmuyo. bir kere olmustu o zamanda yere koyuyodum ondan olmus.
sizler asiri istahtan sikayet ediyosunuz bende istahim olmamasindan sikayetciyim. canim hic bisey yemek istemiyor. birde azicik yiyince hemen doyuyorum. ama neyseki bebis buyuyor hatta ben hic kilo almadigim halde. bu arada 2 adette resim ekliyorum:)
Eki Görüntüle 701068 Eki Görüntüle 701069
Ayy canim ya bende biktim artik bu ilaclardan inan tansiyon icin magnesium, eisen falan derken artik yetti valla hadi önceden bildigin hapti verdigi magnesium en son seferde magnonorm diye suya katilip icilenden verdi ki ben suya katilan ilactan asiri tiksinirim zorla iciyorum bigun en son ictikten sonra kustum 1 hafta daha alayim ben birakicam tamamen ne yapayim.. Oglusumun dönecegine birkere ben inanmiyorum canim senin kizin gibi buda bu konuda nazli bazan hissediyorum kafayi yukardan saga dogru getiriyor popo tam solum da ha indi inecek derken tekrar eski pozisyona cikiyor artik bu haftalar gider gider gelirim hastaneye bu sebepten... Beslenme konusuna gelincede bu 8 ay icinde yedigim birsey kalmamistir sanirim özellikle cok tavuk ve hamur isi yedim artik onlarmi yaradi tosunuma bilmiyorum
Canim benim doktor da hep haftasindan büyük diyor suana kadar 2-3 hafta öndeydi bugün 1,5 hafta ilerde dediler bizim kuzularin kilosu cok iyi masallah evet ama bu hizla kilo almaya devam ederlerse aldigim hastane cikisi falan hic olmayacak :)
aaaaaa sakin bir daha kendini uzup bebisi ac birakma yazik degilmi oglusunaa ne derdin vardi böyle butun gun hic birsey yemiyecek kadar .Canim dün birseye cok üzülmüstüm moralim okadar bozuktuki kalkip birsey yiyemedim ama gece acisi cikti benden sabaha kadar sancim vardi normal de bende hic dayanamam acliga ama dün su icmek bile gelmiyordu icimden kuzum da kac saat ac durdu yavrum benim
cok gecmis olsun canimm bizde seni merak etmistik dogum fln yaptigini dusunmeye baslamistik artik. neyseki senin bebisler daha acele etmemis. insallahh biraz daha beklerler. rabbim kolaylik versin :)))iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tallia ve merve kızlar hoş geldiniz özledim sizi valla ne zamandır sohbet edemiyoruz iyisinizdir inşallah şimdi çıkıyorum belim fena ağrıyor biraz dinleneyim bi ara vakit bulursam gelirim yine hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?