2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hehe
Canım ben eşimi bir arayayım yarın beni gezdirmesi için söz alayım bekle beni

zaten bende bir wc birde mutfak turu yaptim geldim yiyeceklerimizi yigdik önumuze
ohh ohhh gez bakalim canimm sahil turu yapmak istiyormusun ohh bizim burda ölye gidecek sahilimizde yokk

zaten bende bir wc birde mutfak turu yaptim geldim yiyeceklerimizi yigdik önumuze
ohh ohhh gez bakalim canimm sahil turu yapmak istiyormusun ohh bizim burda ölye gidecek sahilimizde yokk

Burdada sahil var ama götürecek koca yok eşimden ret cevapı aldım

Haftasonu sınavları varmış mış mış ders çalışacakmışta durdu durdu son günlerde çalışıyor bu nasıl iş
Aman gezme benim neyime en iyisi nutella kavanozumu alayımda önüme hapur hupur onu yiyeyim

doğru söylüyosun canım ya bebeğim zayıf diyen annelere aynı şeyi ben yazıyodum kas kütleleri farklı oluyomuş yarım kiloya yakın hata payı varmış falan diye ama başıma gelince panik oldum işte

Burdada sahil var ama götürecek koca yok eşimden ret cevapı aldım

aman al bizdende okadar sahil olsa bile gezdirecek kimse yok bendede
bizimkide bu gunlerde eve hep gec geliyor cok calisiyorr yinee bende tartistim bu yuzden bugun tmm ihtiyacim olcagi dönem eve gec geliyorr uzme sende kendini bosver gidebliyorsan tek basina git bir hava alip gelmis olursun en azindann :)))

Uff sıkıldım ama iyice son bir aydır sadece 2 kere doktora gittim bir kere markete gittim
işte bu topu topu gezmeyi istemek hakkım değil mi sence bu istatistiklere bakacak olursak
Tek başına çıkamam ki canım çıksam nereye gideceğim onada kızar deli danalar gibi ne tek başına geziyorsun der
Ama canım neyse çalışsında eşin ekmek parası işte ne yaparsın

olurmu hic öyle sey senin bu aylarda gezmeye daha cok ihtiyacin varr hergun yuruyus yapman gerekiyorr (
esin de ya gezdirecek yada senin tek basina cikmana laf demiyecek olmazki öyle sey (
ben evde otormayi cok severim aslinda ama okadar zaman bende gezmese patlarim herhalde
ben tek basimada cok cikiyorum esimlede ee mesbur is guc hersey bana bakiyor

Hah buldum ben yarın bi çarşıya ineyim banane umrumda değil ne derse desin
Minnoşuma bez ayakkabı alacağım 2 tane birde ev içi giyilecek çorap alacağım
Yaz bebeği deniliyor ama 40'ı çıkana kadar üşür bence onlar
Bide 0-3 ay için bir yane daha ikili takım alacağım

Talıaa görsen burada havalar o kadar güzelki
Kuşlar cıvıl cıvıl ağaçlar çiçek açtı hatta yeşillendi bile
Çocuklar dışarıda.Ohhh gelde gönlün istemesin işte gezmeyi

Bende severim evde yayılmayı ama oda bir yere kadar işte
Orada parka felan gidiyormusun hiç evinin etrafında varmı
Oranın parkları güzel olur yeşil yeşil

kızlar iyi geceler 25 sayfa geçmiş okurken artık uykum geldi o kadar alıntı yaptım. ama boynum çok ağrıdı gözlerim yanıyor önceden ağladığım için.
iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işine giriştim. ütü ne zormuş. boynum koptu. birkaç parça bişey kaldı onları da yarın ütülerim.
sizlere iyi geceler. telden okumaya devam edeceğim.

bencede cik yarin gez dolass carisada yasak olamaz ya canimn senin ihtiyaclarin var onlari alman grek dimi
ohh ohhh bebise ciciler alinacak yanii evet canimm ayaklar usur ama corap uzerine patik giydirmen yeterli olurr :))
ev ici giyilecek corap nasil oluyor canim anlayamadim onu

ne guzel canim yaa masallahh benim bile canim cekti simdi bizim buralada biy iyi bir kötu gerci artik kisliklari giymiyoruz cok sukur buda guzel birseyy park derken canim cocuk parki diyorsun evin her tarafi cocuk parki heehehe cok yesil ama kuru yeisl baska birsey yok agaslar ve cimenlerden baska

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin hayırdır neden ağladın ki?
Bir sorun yoktur inşallah

kntsz,
kardelen2055,
rezene,
maryporker,
gask
kizlar siz daha gecmisi bitiremedinizmi yoksa sadece izlemeklemi yetiniyorsunuzz ee hadi sohbete katilin sizdee :)))

Hoşgeldin canım telefonun yapıldı mı
ya sen geçen şu misafir muhabbetini yanlış anlamadın demi:26:

hoş bulduk cnm yok daha bugün yapılmaya verdi eşim ne zaman yzpılır Allah bilir
yok kuzum ya niye yanlış anlım haklısın ama gelen misafire de git denmilmiyor işte yüzümüz yumuşak ben acele ile yazdım sen yanlış anlamamışsındır umarım cevap yazdım sonradan ama görmedin sanırım

Canım benim aldığım çoraplar ponponlu felan hani evin içinde daha sade şeyler giydirmek isterim o yüzden
eV İÇİ ÇORAP DEDİM
Bide bizim 4-5 tane 0-3 ay ikili takımımız var
Sence az değil mi.gidip bir iki tane daha alayım diyorum ne dersin?

Canım parktan kastım yürüyüş parkı .burdada var ormanın yanında ama götüren yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…