Hadi sohbet edelim ayol
Ucu yanık mektup mu bekliyorsunuz
ben geldimm canim hadi sohbete basliyalimmmm digerleride bize yetisirler insallahhh
hehe
Canım ben eşimi bir arayayım yarın beni gezdirmesi için söz alayım bekle beni
zaten bende bir wc birde mutfak turu yaptim geldim yiyeceklerimizi yigdik önumuze
ohh ohhh gez bakalim canimm sahil turu yapmak istiyormusun ohh bizim burda ölye gidecek sahilimizde yokk
Maşallah sana kocaman maşallah.
Nasıl güzel bir bebek bu annesi, Rabbim nazarlardan saklasın.
Ben kilo olayına çok takılmıyorum. Arkadaşımın doktoru son kontrolde 3.600 demişti bebiş 3.100 doğdu bebeği.Yanılma payı yüksek kilo ölçümlerinde. Ben 2 hafta önce 1 gün arayla 2 doktora gittim.
P.tesi gittiğim kendi doktorum bebeğimi 1.735 gram
Salı gittiğim ve ultrason cihazı çok iyi olan riskli gebelik uzmanı 1.966 gram ölçtü bebeğimi.
Burdada sahil var ama götürecek koca yok eşimden ret cevapı aldım
Haftasonu sınavları varmış mış mış ders çalışacakmışta durdu durdu son günlerde çalışıyor bu nasıl iş
Aman gezme benim neyime en iyisi nutella kavanozumu alayımda önüme hapur hupur onu yiyeyim
aman al bizdende okadar sahil olsa bile gezdirecek kimse yok bendede
bizimkide bu gunlerde eve hep gec geliyor cok calisiyorr yinee bende tartistim bu yuzden bugun tmm ihtiyacim olcagi dönem eve gec geliyorruzme sende kendini bosver gidebliyorsan tek basina git bir hava alip gelmis olursun en azindann :)))
Uff sıkıldım ama iyice son bir aydır sadece 2 kere doktora gittim bir kere markete gittim
işte bu topu topu gezmeyi istemek hakkım değil mi sence bu istatistiklere bakacak olursak
Tek başına çıkamam ki canım çıksam nereye gideceğim onada kızar deli danalar gibi ne tek başına geziyorsun der
Ama canım neyse çalışsında eşin ekmek parası işte ne yaparsın
olurmu hic öyle sey senin bu aylarda gezmeye daha cok ihtiyacin varr hergun yuruyus yapman gerekiyorr(
esin de ya gezdirecek yada senin tek basina cikmana laf demiyecek olmazki öyle sey(
ben evde otormayi cok severim aslinda ama okadar zaman bende gezmese patlarim herhalde
ben tek basimada cok cikiyorum esimlede ee mesbur is guc hersey bana bakiyor
selam kızlar yine ben nabersiniz
Hah buldum ben yarın bi çarşıya ineyim banane umrumda değil ne derse desin
Minnoşuma bez ayakkabı alacağım 2 tane birde ev içi giyilecek çorap alacağım
Yaz bebeği deniliyor ama 40'ı çıkana kadar üşür bence onlar
Bide 0-3 ay için bir yane daha ikili takım alacağım
Talıaa görsen burada havalar o kadar güzelki
Kuşlar cıvıl cıvıl ağaçlar çiçek açtı hatta yeşillendi bile
Çocuklar dışarıda.Ohhh gelde gönlün istemesin işte gezmeyi
Bende severim evde yayılmayı ama oda bir yere kadar işte
Orada parka felan gidiyormusun hiç evinin etrafında varmı
Oranın parkları güzel olur yeşil yeşil
selam kızlar yine ben nabersiniz
kızlar iyi geceler 25 sayfa geçmiş okurken artık uykum geldi o kadar alıntı yaptım. ama boynum çok ağrıdı gözlerim yanıyor önceden ağladığım için.
iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işine giriştim. ütü ne zormuş. boynum koptu. birkaç parça bişey kaldı onları da yarın ütülerim.
sizlere iyi geceler. telden okumaya devam edeceğim.
Hoşgeldin canım telefonun yapıldı mı
ya sen geçen şu misafir muhabbetini yanlış anlamadın demi:26:
bencede cik yarin gez dolass carisada yasak olamaz ya canimn senin ihtiyaclarin var onlari alman grek dimi
ohh ohhh bebise ciciler alinacak yanii evet canimm ayaklar usur ama corap uzerine patik giydirmen yeterli olurr :))
ev ici giyilecek corap nasil oluyor canim anlayamadim onu
ne guzel canim yaa masallahh benim bile canim cekti simdi bizim buralada biy iyi bir kötu gerci artik kisliklari giymiyoruz cok sukur buda guzel birseyypark derken canim cocuk parki diyorsun evin her tarafi cocuk parki heehehe cok yesil ama kuru yeisl baska birsey yok agaslar ve cimenlerden baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?