kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorumtüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorumtüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için
size de maşalllahben geldim. çok yorgunum.
bugün ilk defa nst ye girdim. hemşire önce kalp atışını alamadı. sonra ben düşündüm, ve gün içinde hiç haraket etmediği aklıma geldi. bi korku kapladı beni. önce sola yattım, sonra sağa. neyseki sağdan buldu hemşire bende rahatladım. seninki zor bir çocuk olacak dedi bana
gerçektende diğer iki anne vardı ben nst yatarken. onlar sırt üstü uzandılar, tv ye baka baka nst çekindiler. ben darmaduman eziş büzüş oldum :)
nst sonucu iyi çıktı. dr. erken doğum beklemiorum nst ye göre dedi. 36. haftamda bi daha gitcem. bu sefer nst ye gerek yok dedi.
kilosu 2400 dü sanırım. boyu 44 cm olmuş. boyu kısa gidior sanırım ama hayırlısı.
oğlumun koca dudağı var ya. bütün suratını kaplıor. 24 haftalıkken ayrıntılıda da öyleydi ama o zaman ufak suratı gelişmemiş diye öle sanıordum. şimdi tombik olmuş yanaklar ama gene dudaklar bütün suratı kaplıor. sanırım kayınvalideme çekmiş
neyse sağlıklı olsunda :)
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:
ha bu arada bebeğim dönmüş.
birde face den trip attım herkese. yemek resmi paylaşanlarla ilgili.
canım çekio. niye paylaşıolar ki. yemek resimlerini gizlemekten imanım gevredi
Bir de bana sor calisiyorum ama oflaya puflaya.5 is gunum kaldicanım ben de bi okula kadar gttm geldim, Ankara yanıyoo resmen, sana hayranım, nasıl dayanıyosun ve hala çalışabiliyosunnn
Ben de gecen yazmistim hemsire egitimde korsenin artik kullanilmadigini soyledi. demek ki yeni trend korsesiz durmakmerhabalar herkese,konuyu takip ediyorum pek sık yazamasamda.dün doğum sonrası korse almak isteyenler yazmıştı.bugün gebe eğitiminde dr doğum sonrası kesinlikle korse kullanılmaması gerektiğini,korsenin tıpta yeri olmadığını söyledi.karnı toparlasın diye giyilen korselerin hem karın kaslarını zayıflattığını hemde doğum sonrası lohusalık döneminde emboli oluşumu riskini artırdığını söyledi.belki fikrinizi değiştirirsiniz.sezeryan olan kilolu kadınlarda karnın sarkarak bazen dikişlerin üzerine katlandığın ve iyileşmeyi geciktirebildiini ancak bu gibi durumlarda sıkı olmayan korse kullanılabileceğini söyledi.
Bir de bana sor calisiyorum ama oflaya puflaya.5 is gunum kaldi
Ben de gecen yazmistim hemsire egitimde korsenin artik kullanilmadigini soyledi. demek ki yeni trend korsesiz durmak
ranana sanki benim sancım oluyor ama nst de çıkmadı. kasılmalarım ağrılı gibi oluyor, kendiliğinden hızlı hızlı nefes alıp veriorum. sancı mı bu bilmiorum ama ..
kızlar bu alez çok lazım bişi mi bebek için. zaten altı bezli değilmi. nasıl kirletcek
Ben de özellikle erik çağla resmi paylaşanlara sinir oluyordum ilk çıktığı zamanlarda
Biz burada bulamadık bir süre sonra eşim uzak bir Türk marketinden bldu getirdi artık
Anlamıyorum tamam yiyorsunuz ne güzel de niye paylaşıyorsunuz ya yiyemeyenler canı çekenler de var:)
Evet adet tarihime gore hesapladi. Ama sanirim bir iki gun sapma var :44: Bosa gecer mi hic yapilacak isler de var dinlenmek de lazim. Evde gun boyu yatip yemek yemek istiyorum sureklicanım senin raporu adet tarihine göre mi hesapladılar. ben 25 mayıs gibi hesaplamıştım kendimi. bugün dr. asistanına sordum 22 mayıs dedi. öncesinde de ayrılabilirsin ama son tarih bu dedi. biraz hayal kırıklığına uğradım. 2-3 günden bişi olmaz ama ne bilim işte alışmıştım. kız yanlış mı hesapladı acaba?
hatta o son 3 hafta bile boşa geçen zaman gibi geliyor bana ya
bezin kenarından fln sızıp geçer diye ama ben alez almıcam tek kullanımlık alt açmalardan sericem altına daha saglıklı
çünkü bildiğimiz sıvı geçirmez alezler havada aldırmıyo önermiyolar bu yuzden
Evet adet tarihime gore hesapladi. Ama sanirim bir iki gun sapma var :44: Bosa gecer mi hic yapilacak isler de var dinlenmek de lazim. Evde gun boyu yatip yemek yemek istiyorum surekliSurekli acim ya, doymuyorum bir turlu
Erkekler konusunda ben de bazen cok kiziyorum esime. 9 aylik oldum bir gun bir cicek getirmedi. O kadar da soyledim, al bile dedim. Ne eve gelirken bir hediye ne bir supriz. Adam, insan bir tane cikolata getirir bari diyorum oflayip puflamaya basliyor. Yemege goturur, gezdirir ama romantik huylari, suprizleri falan yoktur. Olsa ne iyi olurdu
Bende bu aralar bir gogus hassasiyeti var ve adet agrisi gibi kasik agrisi oluyor. Kokulara karsi asiri hassasim. 10 katiyla hissediyorum her kokuyu
Sen ona sukret bence. Bana onu bile almaz esim. Neden bilmiyorum oyle adetleri yok adamin. Ilk evlendigimde 10 ay boyunca her ay donumunde hediye almistim. Bir gun de ben de sana alayim demedi benimki. Napalim o da boyle. Korkarim dogum hediyesi de almayacakhepsi öle bence :) bir iki tane istisna oluyor. benim eşim güya bana bişiler getirir. yiyecek olarak. ama isteyerek yapmadığı için, laf olsun diye yaptığı için zihnini zorlamaz. atıyorum etipuf mu seviyorum. bıktırana kadar onu alır, her seferinde de supriz der birde. sevdiğim bi çok şeyi artık sevmiyorum onun yüzünden
ben ona hediye alacağım zaman onu hep şaşırtmışımdır ama. değişik şeyler, seveceği şeyler bulur yaparım. çünkü kafa yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?