2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim suyumda azdı ben bol bol turşu yiyip susayı cok su içiyordum turşu çok susattırıyor o yüzden çok su içmen için turşu ye

ben geldim. çok yorgunum.

bugün ilk defa nst ye girdim. hemşire önce kalp atışını alamadı. sonra ben düşündüm, ve gün içinde hiç haraket etmediği aklıma geldi. bi korku kapladı beni. önce sola yattım, sonra sağa. neyseki sağdan buldu hemşire bende rahatladım. seninki zor bir çocuk olacak dedi bana

gerçektende diğer iki anne vardı ben nst yatarken. onlar sırt üstü uzandılar, tv ye baka baka nst çekindiler. ben darmaduman eziş büzüş oldum :)

nst sonucu iyi çıktı. dr. erken doğum beklemiorum nst ye göre dedi. 36. haftamda bi daha gitcem. bu sefer nst ye gerek yok dedi.

kilosu 2400 dü sanırım. boyu 44 cm olmuş. boyu kısa gidior sanırım ama hayırlısı.

oğlumun koca dudağı var ya. bütün suratını kaplıor. 24 haftalıkken ayrıntılıda da öyleydi ama o zaman ufak suratı gelişmemiş diye öle sanıordum. şimdi tombik olmuş yanaklar ama gene dudaklar bütün suratı kaplıor. sanırım kayınvalideme çekmiş

neyse sağlıklı olsunda :)

maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:

ha bu arada bebeğim dönmüş.

birde face den trip attım herkese. yemek resmi paylaşanlarla ilgili.

canım çekio. niye paylaşıolar ki. yemek resimlerini gizlemekten imanım gevredi

size de maşalllah nazar değmesin kiloları gayet iyi sancında çıkmamış ne güzel gününde sağlıklı birşekilde gelir inşallah biz daha girmedik nts ye 2 hafta sonra gideceğim o zaman girerim heralde ben hala 2 haftaya düşmedim ayda gidiyorum bu hafta neyseki 3 hafta sonra gel dedi gerçi burdaki takvim 1 hafta önde gidiyor

çok geçmiş olsun cnm dikkat et iyi bak kendine bol bol dinlen başka çaresi yok cnm

kızlar bu alez çok lazım bişi mi bebek için. zaten altı bezli değilmi. nasıl kirletcek

ha bu arada bebeğim dönmüş.

birde face den trip attım herkese. yemek resmi paylaşanlarla ilgili.

canım çekio. niye paylaşıolar ki. yemek resimlerini gizlemekten imanım gevredi

Ben de özellikle erik çağla resmi paylaşanlara sinir oluyordum ilk çıktığı zamanlarda
Biz burada bulamadık bir süre sonra eşim uzak bir Türk marketinden bldu getirdi artık
Anlamıyorum tamam yiyorsunuz ne güzel de niye paylaşıyorsunuz ya yiyemeyenler canı çekenler de var:)

ranana sanki benim sancım oluyor ama nst de çıkmadı. kasılmalarım ağrılı gibi oluyor, kendiliğinden hızlı hızlı nefes alıp veriorum. sancı mı bu bilmiorum ama ..

canım ben de bi okula kadar gttm geldim, Ankara yanıyoo resmen, sana hayranım, nasıl dayanıyosun ve hala çalışabiliyosunnn
Bir de bana sor calisiyorum ama oflaya puflaya.5 is gunum kaldi

Ben de gecen yazmistim hemsire egitimde korsenin artik kullanilmadigini soyledi. demek ki yeni trend korsesiz durmak

Bir de bana sor calisiyorum ama oflaya puflaya.5 is gunum kaldi

Ben de gecen yazmistim hemsire egitimde korsenin artik kullanilmadigini soyledi. demek ki yeni trend korsesiz durmak

canım senin raporu adet tarihine göre mi hesapladılar. ben 25 mayıs gibi hesaplamıştım kendimi. bugün dr. asistanına sordum 22 mayıs dedi. öncesinde de ayrılabilirsin ama son tarih bu dedi. biraz hayal kırıklığına uğradım. 2-3 günden bişi olmaz ama ne bilim işte alışmıştım. kız yanlış mı hesapladı acaba?

hatta o son 3 hafta bile boşa geçen zaman gibi geliyor bana ya

ranana sanki benim sancım oluyor ama nst de çıkmadı. kasılmalarım ağrılı gibi oluyor, kendiliğinden hızlı hızlı nefes alıp veriorum. sancı mı bu bilmiorum ama ..

cnm diğer kızlarda oluyor mu bilmem ama bende de ara ara nefes darlığı sancı ve kasılmalar oluyor henüz nts ye girmedim eğer devam ederse bi daha ki gidişinde doktora söylersin tekrar nts ye sokar seni

İyi geceler kızlarr...
-Zeyno; bebişine maşallah, gayet sağlıklı bence, suyunu problem etme, bol su iç, doğuma kadar suyuyla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum canım...
-Geridönüşümkutusu; seninde bebişine maşallah... seni biraz uğraştırmış nst.de... sağlıklı olsun da bizler uğraşalım önemli değil... koca dudaklı olsun hem ne olacak ki... büyüdüğünde yakışıklı olur işte... dudakları karizma olur.... :))
-Bende bugün bebişin ve kendimin hastane çantamızı hazırladım... Acil durumda gerekli olan herşey var... Burada erken doğuranlar olunca tırstım ve hazırladım çantamızı... Çok çok az eksiğimiz var... onlarda önemli değil, doğumdan sonra bile alınsa olur yani... Birde bebişin park yatağını ve bebek şekerlerini gitti gidiyordan sipariş verdik... 50 tane ahşap figürlü karışık bebek şekeri, kapı süsü, nazar boncuklu takı yastığı, sepet, loğusa tacı ve ayak çerçevesi içinde 85 TL.ye aldık... umarım gelince beğenirim... bebek şekerinde çok pahalıya gitmek istemedim... yeterince masrafa girdik zaten bebiş için... ama canı sağolsun bebişimin...
-Kızlar geçmişe pek bakamadım, şimdi bakacağım...

kızlar bu alez çok lazım bişi mi bebek için. zaten altı bezli değilmi. nasıl kirletcek

bezin kenarından fln sızıp geçer diye ama ben alez almıcam tek kullanımlık alt açmalardan sericem altına daha saglıklı
çünkü bildiğimiz sıvı geçirmez alezler havada aldırmıyo önermiyolar bu yuzden

evt benimde son isyanım bi meyve tabağını gördükten sonra oldu zaten. bi sofrada çekilmiş pozu paylaşmayı anlıyorumda özellikle yemeği çekip paylaşmanın mantığını anlayamadım bi türlü.

Erkekler konusunda ben de bazen cok kiziyorum esime. 9 aylik oldum bir gun bir cicek getirmedi. O kadar da soyledim, al bile dedim. Ne eve gelirken bir hediye ne bir supriz. Adam, insan bir tane cikolata getirir bari diyorum oflayip puflamaya basliyor. Yemege goturur, gezdirir ama romantik huylari, suprizleri falan yoktur. Olsa ne iyi olurdu

Bende bu aralar bir gogus hassasiyeti var ve adet agrisi gibi kasik agrisi oluyor. Kokulara karsi asiri hassasim. 10 katiyla hissediyorum her kokuyu

Evet adet tarihime gore hesapladi. Ama sanirim bir iki gun sapma var :44: Bosa gecer mi hic yapilacak isler de var dinlenmek de lazim. Evde gun boyu yatip yemek yemek istiyorum surekli Surekli acim ya, doymuyorum bir turlu

bugün alez bakmaktan canımçıktı. tam yatak ölçüsüne göre de yok. bende dediğin gibi yapayım o zamn ya.

zaten her bu tür mağazaya girdiğimde elyaf yorgan yastığa verdiğim paryı hatırlayıp iyice moralim bozuldu

tek kullanımlık alt açmalardan bi tane aldım. bugün e bebekte indirim vardı onda. biraz daha alsamıydım bilemedim. sizce?

Evet adet tarihime gore hesapladi. Ama sanirim bir iki gun sapma var :44: Bosa gecer mi hic yapilacak isler de var dinlenmek de lazim. Evde gun boyu yatip yemek yemek istiyorum surekli Surekli acim ya, doymuyorum bir turlu

ben hiçbişi yapmam kesin :) seninde mi iki gün sapma oldu

hepsi öle bence :) bir iki tane istisna oluyor. benim eşim güya bana bişiler getirir. yiyecek olarak. ama isteyerek yapmadığı için, laf olsun diye yaptığı için zihnini zorlamaz. atıyorum etipuf mu seviyorum. bıktırana kadar onu alır, her seferinde de supriz der birde. sevdiğim bi çok şeyi artık sevmiyorum onun yüzünden

ben ona hediye alacağım zaman onu hep şaşırtmışımdır ama. değişik şeyler, seveceği şeyler bulur yaparım. çünkü kafa yoruyorum

Sen ona sukret bence. Bana onu bile almaz esim. Neden bilmiyorum oyle adetleri yok adamin. Ilk evlendigimde 10 ay boyunca her ay donumunde hediye almistim. Bir gun de ben de sana alayim demedi benimki. Napalim o da boyle. Korkarim dogum hediyesi de almayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…