bugün alez bakmaktan canımçıktı. tam yatak ölçüsüne göre de yok. bende dediğin gibi yapayım o zamn ya.
zaten her bu tür mağazaya girdiğimde elyaf yorgan yastığa verdiğim paryı hatırlayıp iyice moralim bozuldu
tek kullanımlık alt açmalardan bi tane aldım. bugün e bebekte indirim vardı onda. biraz daha alsamıydım bilemedim. sizce?
herkese selammmmmmmmmmmmmm,
sabah eşime çoooook sinirli uyandım. çünkü rüyamda burcu esmersoyla yemek yiyordu. starbuckstayız ben kasada kahve alıyorum. burcu geliyor. güya eşimi tanıyormuş. eşim de diyor sen eve git ben gelirim. sonra birlikte yemek yiyorlar, 1 saat geçiyor sesi çıkmıyor. iki kere arıyorum açmıyor. sonra eve geliyor ve ben adama tokat atıyorummmmmmmmm anammmm nasıl rüyaydı. bak hala sinirliyim...
Sen ona sukret bence. Bana onu bile almaz esim. Neden bilmiyorum oyle adetleri yok adamin. Ilk evlendigimde 10 ay boyunca her ay donumunde hediye almistim. Bir gun de ben de sana alayim demedi benimki. Napalim o da boyle. Korkarim dogum hediyesi de almayacak
İyi geceler kızlarr...
-Zeyno; bebişine maşallah, gayet sağlıklı bence, suyunu problem etme, bol su iç, doğuma kadar suyuyla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum canım...
-Geridönüşümkutusu; seninde bebişine maşallah... seni biraz uğraştırmış nst.de... sağlıklı olsun da bizler uğraşalım önemli değil... koca dudaklı olsun hem ne olacak ki... büyüdüğünde yakışıklı olur işte... dudakları karizma olur.... :))
-Bende bugün bebişin ve kendimin hastane çantamızı hazırladım... Acil durumda gerekli olan herşey var... Burada erken doğuranlar olunca tırstım ve hazırladım çantamızı... Çok çok az eksiğimiz var... onlarda önemli değil, doğumdan sonra bile alınsa olur yani... Birde bebişin park yatağını ve bebek şekerlerini gitti gidiyordan sipariş verdik... 50 tane ahşap figürlü karışık bebek şekeri, kapı süsü, nazar boncuklu takı yastığı, sepet, loğusa tacı ve ayak çerçevesi içinde 85 TL.ye aldık... umarım gelince beğenirim... bebek şekerinde çok pahalıya gitmek istemedim... yeterince masrafa girdik zaten bebiş için... ama canı sağolsun bebişimin...
-Kızlar geçmişe pek bakamadım, şimdi bakacağım...
puffff garip bigün bugun çook sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum ama tek başıma bişey anlamıyorum
kimse yok burda görüşebileceğim
ailem uzakta çook yanlız hissediyorum şu an kendimiiiiii
sıkıntıdan koltuk sildim
topikte sessiz sankiiiiii
bana bolca al cok lazım oluyo dediler ama bende ıkı paket aldım henüz uygun bulursam alırım yine
devamlı elimizin altında olması gereken bişey
biryere gittigimizde fln çantamızda yer de kaplamaz
Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
geçmiş coşmuş gitmiş yine dolmuş sayfalar
yetiş merve bana bir özet geçebilir misin hayatım :26:
burada elektrik kesildi öğleden sonra daha yeni geldi
evde karanlıkta oturacağımıza sahile gidelim bari dedik yürüdük biraz
ay bir saatte ayaklarım zonkladı resmen canlar kocakarı gibi olmuşum hemen yoruluyorum
Hayatım bugün bende mağdurum valla internetim tuhaf geçmişe dönemiyorum
Bir sayfayı 40 saatte açıyor.Ama doğuran yok anladığım kadarıyla
Zeyno doktora gitmiş suyu azalmış bebişi 2.900 olmuş
Melinnaz arkadaşımızda kontrolde doktoru korkutmuş biraz
Bebeği erken alabilirz diye biraz kilo alımı yavaşlamış ama herhangi sağlık problemi yok
İŞte malum herkeste ağrılar sancılar var.Bide bunun üstüne sıcaklarda yanma ve hararet basma sorunu var
Başkada bilmiyorum bildiğim bu kadar
Sen ne yaptın canım eşin geldi mi?
sağol canım benim bu da yeter bir fikrim oldu en azından geçmiş hakkında
kocacım dün sabah geldi çok şükür
nasıl özlemişim anlatamam yapışık geziyoruz evin içinde
yarın inşallah kızımızın odasını kurucaz canım biterse eğer resimlerini yüklerim
bende gelişmeler böyle hayatım
sen nasılsın nasıl oldu ayakların şiş mi hala
sağol canım benim bu da yeter bir fikrim oldu en azından geçmiş hakkında
kocacım dün sabah geldi çok şükür
nasıl özlemişim anlatamam yapışık geziyoruz evin içinde
yarın inşallah kızımızın odasını kurucaz canım biterse eğer resimlerini yüklerim
bende gelişmeler böyle hayatım
sen nasılsın nasıl oldu ayakların şiş mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?