2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?

biz kestik. en son 31 yada 32 de olmuştu :)

sağolun canlar valla çok özlemişiz birbirimizi
mervem ayaklarını bol tuzlu soğuk suda bekletseydin biraz belki işe yarardı :26:
dilcam ilişki olayını son kontrolümde sormayı ben de unuttum
çok da merak ediyorum kız hatta ailecek merak ediyoruz malum
doktorumu arayıp sorsam mı diyorum ama o da komik olur sanki
adam diyecek bunlar iş üstünde beni arıyorlar bir de izin almak için
kontrolde aklıma geşseydi laf arasında soruverirdim ne güzel
ama ben herhangi bir erken doğum riskimiz olmadığı sürece sanmıyorum yasak olacağını
en azından öyle umuyorum

kardeşini tebrik ettim canım valla ne ince düşünceli adam helal olsun
senin de dediğin gibi herkes başka başka hayatım yapan yapıyor kiminin de aklına bile gelmiyor
benim kocacım da öyledir biraz pek düşünemez ince şeyleri
bana yüzgörümlüğü bile takmadı biliyor musun
söyleyince de o ne ki diye sordu adam
hoş öncesinde ben de hatırlatmadım ona böyle böyle bir şey var diye
ama bence asıl kabahat kv nin
yani oğlu bunu bilmek zorunda değil ki
kendisi söylemeliydi böyle bir adetin olduğunu
amaan geçti gitti hoş ben de takmadım hiç kafama
zaten bu konularda fazla beklentiye girmediğim için sıkıntı olmuyor
beni çok seviyor sevgisini de fazlasıyla belli ediyor bu da bana yeter napalım

keşke bende yaptırmasaydım Allah'ın izniyle bidaha hamile kalırsam ben de yaptırmıycam bu testleri durduk yere strese sokuyolar insanı bi de alıyolar bebeği down sendromlu diye sanki şimdi çok biliyoz sağlıklı olduğunu Allah esirgesin kanser mi olcak kalpten mi ölcek beyin özürlü mü olcak tüm bunları geçtim hayırsız mı olcak ana baba katili mi olcak yüzdesini bilen var mı onları da hesaplasınlar bari doktorların ve biz annelerin hakkı çünkü kafasına göre cana son vermek dua edelim kızlar zaten anne karnında yapabilecekleri çok bişey yok doğunca da hemen tedavilerini başlatırız ikili üçlü testlerin amacı özürlülük varsa gebeliğe son vermek Rabbim korusun öyle bi durum olsa bile doğmadan öğrenmenin anlamı ne hiç değilse 9 ayı mutlu geçirelim ki bebeğe yarasın hem belki olan hastalıkları da düzelir stres hormonunun yararı yok çok kızıyorum doktorlara çok

ben devam ediyorum sorun yok hem o esnada salgılanan hormonların bebeğe faydası varmış riskli durumun yoksa kesme bence lohusalık uzun bi mola zaten

merhaba kızlar
kaç gündür keyfim yok
eşimle aramız limoni. öylesine konuşuyoruz.

bugün otobüse bindim. bu sefer bi amca yer vermek için kalktı. ne varsa 50 yaş üstünde var. hep onlar yer veriyor. bu amca en az 65 yaşındaydı. zorla oturttum, ben yakında ineceğim diye. başka teklif eden olmadı zaten. hayat bu inceliklerle güzel.
dönüşte 70 yaşlarında bir teyze kalkacaktı. tuttum kolundan oturttum. Çok duygulandım ya elini öpesim geldi. dönüşte çok yorgundum aslında belim kopuyordu.

Atamalar açıklanmış çok şükürki bir sene daha burdayız
İlk tercihimiz Bitlisti
Bitliste beş minare beri gel oğlan beri gelll
Gözünaydın cnm benim de ilk tercihim Muş tu ama atama çıkmadı çok şükür 1 yıl daha istanbuldayız

Ayyiii gözünaydın kızzz artık bol bol hasret giderirsiniz
cnm biz son bir aydan fazladır yapmıyoruz benim bebiş 2 aydır zaten başaşağı ve kasıklarıma baskı yaptığından orada hassasiyet var o yüzden yapmıyoruz

Benim ayaklarım da son 2 haftadır balon gibi şişiyo sanki parmak ucumdan hava basılmış gibi eve gelince ayaklarımı uzatıyorum biraz iniyo ama ayağa kalkim birazcık dolanim yine aynı ve altları da sızlıyo şişince

bende cok guldum okuyunca hayret yaa hwemen oglunu dusunuyorr

Bunu esime soyledim yarim saat sonra geldi ayagimi optu bende askim yapma niye oyle yapiyorsun dedim.Saniyorumki sevgi gosterisi yapiyor sonra tuttu serce parmagimi optu ay dedim sen ne fenasin meger bebek hisseder diye yapti , essek ya guluyor.

sabah bende soyleim esime bakalim o da öpcemi ayaguimii benimkide hayal istee hayatta yapmaz o öyle seyleri

zeynoo geridönüsümkutusu bugun bebisinizi görmusun masallah ikinizinde bebisi cok iyi durumdalarmis gözunuz aydin canlarim en son gittigimde benim bebisede tahmini 3 kilo olmus demistii :)))

herkese hayırlı geceler umarım herkes iyidir ben çok kötüyüm ayaklarım berbat şişti...

kizlar gecen gun merveyede önerdim tuzlu soguk suya koyun ayaklarinii cok iyi geliyorr denizkizi canim nasilsin bu aralar insallah agrin fln yoktur artik :)))

kizlar gecen gun merveyede önerdim tuzlu soguk suya koyun ayaklarinii cok iyi geliyorr denizkizi canim nasilsin bu aralar insallah agrin fln yoktur artik :)))

denerim bi cnm ama ayklarımdan üşütmem demi sonra bide gazman olmayayım cnm ağrım falan yok serum yediğim günden sonra iyiyim tabi yine bası var kasıklarımda ama o sızıya ağrıya alıştım

kızlar ben kaçıyorum iyigeceler saat 3ü geçiyo çok uykum geldi hepinize Allah rahatlık versin....

denerim bi cnm ama ayklarımdan üşütmem demi sonra bide gazman olmayayım cnm ağrım falan yok serum yediğim günden sonra iyiyim tabi yine bası var kasıklarımda ama o sızıya ağrıya alıştım

haahha tutkiye suan cok sicak saniyordum canimm bu sicaklardada usutursen yani inan daha iyi gelcektir..
aman cok sükür iyi herzaman iyi ol canim insallah ayni agrilari yasamazsin bir daha doguma kadar :))
okadarcik agrilar bizdede var ben bazen dayanamiyorum agrilardan bagiriyorum agliyorum hatta:26:
kızlar ben kaçıyorum iyigeceler saat 3ü geçiyo çok uykum geldi hepinize Allah rahatlık versin....

iyi geceler cnaim allah rahatliki versin bende kacioyrum zaten artik bugun cok sesiz buralar. birde ütü fln yaptim cok yoruldum :))
hoiscakallll

Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızım az once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı

mıdeni usutmus olabilirsin bence havalar dengesiz haliyle..

gunaydin kizlar,tatil gunu falan demedim gene uyandim,bu haftasonumu kendime ve yavruma adamak dinlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…