kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?
yapısı öle demek ki. ben dürüstlüğü daha çok seviyorum. laf olsun diye yapacaksa hiç yapmasın daha ii bence. benim kardeşim kendiliğinden yüzgörümlüğü gibi hediye düşünüp almıştı eşine. sonra nişan kutularını bile attırmadı bize. bu değer vermektir bence. yapan yapıor. bizimki de ben anlamam o işlerden deyip sıyrılır. yapınca da ölesine yapar işte :)
kader napalım
Canım ortada bir belirti yok anomali yok sen neden kendi kendine moralini bozuyorsun
İnternet bilgi çöplüğü inanki.bende yaptırmadım 2li test 3lü test
sağlıklı olup olmadığı bile tam belli değil bebeğimin inşallah sağlıklıdır yavrum
Minikuss arkadaşımız var.onunda bebeğinde böbrek büyümesi saptandı
Ama şimdi çok şükür iyi istersen onunla konuş
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
Gözünaydın cnm benim de ilk tercihim Muş tu ama atama çıkmadı çok şükür 1 yıl daha istanbuldayızAtamalar açıklanmış çok şükürki bir sene daha burdayız
İlk tercihimiz Bitlisti
Bitliste beş minare beri gel oğlan beri gelll
Ayyiii gözünaydın kızzz artık bol bol hasret giderirsinizsağol canım benim bu da yeter bir fikrim oldu en azından geçmiş hakkında
kocacım dün sabah geldi çok şükür
nasıl özlemişim anlatamam yapışık geziyoruz evin içinde
yarın inşallah kızımızın odasını kurucaz canım biterse eğer resimlerini yüklerim
bende gelişmeler böyle hayatım
sen nasılsın nasıl oldu ayakların şiş mi hala
cnm biz son bir aydan fazladır yapmıyoruz benim bebiş 2 aydır zaten başaşağı ve kasıklarıma baskı yaptığından orada hassasiyet var o yüzden yapmıyoruzkızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
bende cok guldum okuyunca hayret yaa hwemen oglunu dusunuyorrkesinlikle canim vücudumuz da kimbilir daha bilmedigimiz neler var ama hic aklima gelmezdi bende duyunca sasirdim cok esimde yanimdaydi doktor bize bu terapiyi söyle yap böyle yap diyor esimde cikmis evin icin de giymek icin ayakkabi alalim sana diyor ( serce parmagimi saga sola vurmayayim diye ) doktor esimin yüzüne dönüp tuaf tuaf bakti bunu söyleyince nede olsa kendi canindan kanindan benim kocis hemen onu düsünmüs kiyamadi oglusunai
Bunu esime soyledim yarim saat sonra geldi ayagimi optu bende askim yapma niye oyle yapiyorsun dedim.Saniyorumki sevgi gosterisi yapiyor sonra tuttu serce parmagimi optu ay dedim sen ne fenasin meger bebek hisseder diye yapti , essek ya guluyor.
herkese hayırlı geceler umarım herkes iyidir ben çok kötüyüm ayaklarım berbat şişti...
Benim ayaklarım da son 2 haftadır balon gibi şişiyo sanki parmak ucumdan hava basılmış gibieve gelince ayaklarımı uzatıyorum biraz iniyo ama ayağa kalkim birazcık dolanim yine aynı ve altları da sızlıyo şişince
kizlar gecen gun merveyede önerdim tuzlu soguk suya koyun ayaklarinii cok iyi geliyorrdenizkizi canim nasilsin bu aralar insallah agrin fln yoktur artik :)))
saol canım sabah yapayım bende umarım iyi gelir
kizlar gecen gun merveyede önerdim tuzlu soguk suya koyun ayaklarinii cok iyi geliyorrdenizkizi canim nasilsin bu aralar insallah agrin fln yoktur artik :)))
denerim bi cnm ama ayklarımdan üşütmem demi sonra bide gazman olmayayımcnm ağrım falan yok serum yediğim günden sonra iyiyim tabi yine bası var kasıklarımda ama o sızıya ağrıya alıştım
kızlar ben kaçıyorum iyigeceler saat 3ü geçiyo çok uykum geldi hepinize Allah rahatlık versin....
Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızımaz once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?