2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ultrasonda net veri veremez cok dogru ancak Ultrasonda 3400 gorunup 3900 cikanda var.Benimki tombik ve koca kafali oldugu icin biraz arastirma yaptim kimisi soylenenden kilolu kimisi seninde dedigin gibi daha dusuk kiloda cikmis.Ben bu gidisle normal doguramicam gibi geliyor hayirlisi artik

ay bugün bende böyle hissettim ya. tek başıma mağazlara bakasım bile gelmior. annem, eşim çalışıyor yogun. yakınımda bi arkadaşım yok. en iyisi biz senle buluşalım. :)

buluşalım valla cook sıkılıyorum bu ara beylikduzu anneleri nerelerdesınız

kirlenene kadar kullanırız alt acmaları sonra cope
bende e bebekteki o ındıırımden almıstım
bulmusken alcaksın sonra pişman oluyo ınsan almadıgına

Hadi gözün aydın.kavuşmanıza çok sevindim valla.insanın eşinden ayrı olması zor iş gereği falanda olsa

günaydın ağrısız kasılmasız sancısız bi hafta sonu geçiririz inş.
geçmişe şöyle bi baktım bebişleri görmüşüz ne güzel büyümüşler maşallah rahatsızlananlara da allahtan şifalar diliorum

bugün oğlumun mobilyaları gelio çok heycanlıyız birde mutfagımı geçen hafta temizliğe gelen abla yetiştirememişti kocacım da yumurtlamış hemen kv ye oda ben gelir temizlerim kimseye elletmem demiş ne kadar "gerek yok izne çıkınca yavaş yavaş yaparım" dediysemde dinletemedim. bari ben işteyken gelsinde kavga etmeyelim dedim yoksa ben müdahale ettikçe suratı asılır felan şimdi karışmasam benim içim rahat etmez. göz görmeyince gönül katlanır dedim ben gelene kadar bütün işleri halledin dedim bide üstüne yaşasın hamilelik

dün akşam benim saatte 3 kez felan kasılmam oldu baya korktum ama hastaneyede gitmek istemedim sabahtan beride bir kez oldu sizin nasıl ne sıklıkla oluyor kızlar kasılmalarınız

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım 1 haftadır benimde sabah bulantılarım geri döndü kusmadım amam baya tuttum kendimi. üşütüomuz yoksa normal mi bende anlamadım

Günaydın canım güzel günler hepimizin oldun inşallah . Dün de benim kasılmam çoktu baskı yapıyordu ama şimdi daha İyiyim normal artık herhalde alıştırma yapıyor bedenlerimiz

[/FONT]
canım bende öyle olmuştum doktora gittik muayene bile etmedi minoset hap bile veremem eve gidip bol ballı süt iç dedi gercekten 2. güne bişeyim kalmamıştı balını çok koy sütü iç dene

ha bu arada bebeğim dönmüş.

birde face den trip attım herkese. yemek resmi paylaşanlarla ilgili.

canım çekio. niye paylaşıolar ki. yemek resimlerini gizlemekten imanım gevredi

aynen bende sinir oluyorum canım görmemişin facesi olmuş resmini çektigini koymuş yok waffle yerken yok dondurma yerken yok pizzacıda vs yakında banyodayım diye foto paylaşırlarsa hiç şaırmam

gecmişi okuyunca bende dondurma flan okudum arkadaşlar yapmayalım yedigimizi içtigimizi pişirdigimizi söylemeyelim burda kul hakkına giriryor hadi bizim haklarımı bırakın karnımızdaki bebeklerin hakkına giriyorsunuz.sukünet edip söylemeyelim lütfen

yani yaptırsamda ögrendigimde asla aldırmazdım.evlatlarımız bizim imtihanımız.saglıklı olur dogduktan sonra başına bişey gelir bilemeyiz.ama insan hamile olunca cok duygusal oluyorya hele ben dokunmadan aglıorum bu aralar.okuyunca kendimi tutamadım

kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?

bize ilk üc ay yasak demişti doktor.kanamam oldugunda kesinlikle ilişkide bulunmuyorsunuz diye uyarmıştı.29 haftadan beri bulunmuyoruz zaten
ama büyük oglumda doktora sormuştum dogum için saglıklı demişti ama süresinin az olması ve fazla baskı yapmamak amacıyla girebilirsiniz demişti.hatta benim arkadaşımada doktor son haftalarında özellikle girmelerini söylemişti acılsın rahmi diye

canım zaten bana bunu söyleyen doktor beni streste sokmadı gayet sakin söyledi bak böyle böyle dedi.beni telaşlandırmadı yani anlatırken.dogumdan sonra müdahale gerekir dedi çıktık odasından.yolda gelirkende eşimle konuştuk hani tıp ilerledi erken teşhis hayat kurtarır.anne karnında ögrendigimiz iyi oldu diye gibisinden sakin konuştuk hani igneyle ilaçla düzelir diye.ama dün internette bi araştırınca felegim döndü ya.
aynen dedigin gibi komşum var ona 4 aylıkken bebegin beyni su topladıgın söylediler dogum yapana kadar agladı günleri gecesi zehir oldu.

evet canım ya sorma bende hep karşılaşıyorum.ama ben senin gibi degilim lütfen kalkarmısınız hamileyim diyorum.ama ben ferace giydigim için fazla belli olmuyor karnım galiba.gecelerde 2 sevgili oturmuş fingirdeşiyor minübüste bende tepelerinde dikiliyorum dedimki hamile var yer veririmisiniz önce karnıma baktı sonra gönülsüz kalktı.ama ben inene kadarda sevgilsisi kız beni bakışlarıyla yedi hani sevgilimi yanımdan kaldırdın dercesine

canım durumunu küçümseme mazallah son ayındasın ilk ayında olsan neyse.sen yinede doktora git allah korusun zehirlenme olur anlmazsın yada bebege bişey olur bilmezsin bana bile her gitmemde serum takılıyorlardı kusma öyle hafif bişey degil

bende beylikdüzündeyim canım esenyurta baglı innovya evlerinin altında .sen nerdesin

günaydın kızlarrrr yine tam temizlik havası var kendimi yorup bebeişlerimizi enerjisiz bırakmayalım ben gecen gün çok iş yaptım bebek akşama kadar oynamadı yavrum oda yoruluyor galiba :26:
ben kahvaltıya geciorum kızlar buyrun beraber olsunnnnnn

bu arada Minikuss bana ulaşırmısın senle özelden konuşmak istiyorum bu bebegimizle olan sorunu
face adresim canım eklersen daha hızlı iletişim kurarız

http://www.facebook.com/aysi4234

ben de ilk defa gece feci bi bulantı ve mide yanmasıyla uyandım
senin yazdığını da görünce şaşırdım
ama kalkmadım geri yattım, kusmadım yani, iki yudum Gaviscon içtim

Canım masaallah bebegine serpilmis delikanlı
Son haftalara dogru su azalması olabiliyor..çok şükür ki az zamanımız kaldı..
Kendinize iyi bakın annesiii

Maşallah yavruya
Niye oyle demissin..dolgun dudakları var demekki ne guzel.. yakısır
Bebislerinde ödemleri oluyor, o da yanıltıyor olabilir
Bu arada pratik alt açmalar kullanıslı oluyor canım..ozellikle dısari çıkmalarda..

Gecmiss olsun sezenimmm..
Nasıl grip oldun canım yaaaa..
Takviyeler yap..iyilesmeye caliş..bol bol da yat dinlen
Kendine iyi bak canımm

Tokoyayy nasılsiniz oglusla annesiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hanımlar,
kasıntı olduğunu nasıl hissediyorsunuz.. benimde ağrılarım var ama kasıntımı sancımı olağan ağrılar mı bilemiyorum.. göbek deliğimin üzerinde sürekli bir ağrı var mesela hafif ..bide bebek hareket edince ağrıtabilio..

kayınvalideye çekerse dudakları dolgun olmaz, ama ağız suratı kaplıyor

Tokoyayy nasılsiniz oglusla annesiiii

Canım çok şükür iyiyiz. Son 2 gündür sağlam şekilde yoklayan sancılarım var. Dün ilk defa rahmime giren değişik bir sancı oldu. Doğuruyorum dedim. 1 dk kadar sürdü geçti. Gün içinde 2 kere falan oluyor doğurmam dah değil mi.

36 yı bitirmeyi beklesin hiç olmazsa.

Siz ne alemdesiniz annesi. Enfeksiyonunuzla aranız nasıl?

Canım bu tamamen değişiyor. Aralıkta doğum yapan arkadaşımın bebeğine en son 3.600 demişti doktoru 3.100 doğdu. Bir arkadaşıma da 2.900 demişti 3.150 gram gibi bir şey doğdu.

Onun için çok takılmamak lazım kiloya. Tartıya koyup ölçemedikleri için + - 200 pay hep var ortalama.

Canım bebeğin döndümü senin.benim arkadaşımın böyle olmuştu meğerse bebeği dönmüş benimde miğdem bulandı 28.haftada arkadaşım dönmüştür dedi ihtimal vermedim ama o gün kontrolüm vardı oğluşum dönmüştü bilemiyorum belkide tesadüf .ama benim de hiç miğde bulantım olmamıştı kalp atışının başladığı günde miğdem bulanmıştı.

Yok dogurmazsin: D
Adet sancısı gibi siddetli olur agri..dogrusu agrısız sancılarda olurmus ama tecrube etmedim
Neyseki haftamız ilerledi..yeni rahatladım ama sona geldik nerdeyse..hayırlısı bundan sonra
Enfeksiyona fitil kullandım en son..geçti şükür
Cok yukselmesine ragmen hic belirti vermiyordu oldugunda..yani enfeksiyonda beni rahatsiz eden durum yoktuda, kese açılırsa diye tedirgindim
Şükür bu haftalarıda gorduk..Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi nasip etsin
Dogumgununuz netlesmemis..ne zaman belli olacak cnm?

ya benm de baştan beri tersti, pazartesi gittğmzde dönmş dedi doktor sevndk
ama dün gece benm de bi bulantım oldu fena
geri kafası yukarı dönmüş olabilr mi???

aynen ya bende bilmiorum sancının gelmesini bana suni sancı vermişlerdi suni sancı daha kötüymüş o yüzden bende anlayamam galiba anca su gelince anlarız oda tabi gelirse benim suyumda gelmemişti dogumda patlamıştı
oooffff kızlar şimdi hepimiz ne kadarda endişeliyiz degilmi en ufak şeyde acaba dogummu diye düşünmek insanı mahvediyor

kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?:

Biz hiç yasaklamadık kendimize. doktora sorma gereği bile duymadım. Kendimi iyi hissediyorum kanamam ve ağrımda yok. Sadece bazen eşim kendisi çekiniyor korkuyor ama ben korkmaması için onu ikna ediyorum. Doğuma kadar tam gaz devam

sevgili anneler,

gogsunde ya da akcigerlerinde baski hisseden ve nefes alirken zorlananiniz var mi? benim iki gundur ust tarafimda acaip bi baski var. cok dik oturmadikca rahat nefes alamiyorum, ne uyumanin ne oturmanin ne ayakta kalmanin tadi var...

bu arada bebek sekerlerinin seker ya da cikolatalarini aldiniz mi? havalar sicak, bozulur mu diye korkuyorum ben...

selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…