canım 2900 se bebegin onu 2600 diyceksin çünkü ultrasonda söylenen kilo ile dogduktan sonraki şişi inince kilosu 300 gr farketiyormuş
benim büyük oglum 3200 di doguma girerken 2800 e düşmüştü ertesi gün hastaneden çıkarken doktora sorduk neden diye oda ultrasonla bebegin gercek kilosu arasında 300 gr oynar demişti
ay bugün bende böyle hissettim ya. tek başıma mağazlara bakasım bile gelmior. annem, eşim çalışıyor yogun. yakınımda bi arkadaşım yok. en iyisi biz senle buluşalım. :)
bi tane çok önceden almıştım. e bebekte bi alana 2. yüzde 50 indirimliymiş. bi elim gitti sonra vazgeçtim. doğunca alırım dedim. tek kullanımlık dior ama anladığım kadarıyla bi kere kullanıp atılmıyor
sağol canım benim bu da yeter bir fikrim oldu en azından geçmiş hakkında
kocacım dün sabah geldi çok şükür
nasıl özlemişim anlatamam yapışık geziyoruz evin içinde
yarın inşallah kızımızın odasını kurucaz canım biterse eğer resimlerini yüklerim
bende gelişmeler böyle hayatım
sen nasılsın nasıl oldu ayakların şiş mi hala
Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızımaz once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı
günaydınağrısız kasılmasız sancısız bi hafta sonu geçiririz inş.
geçmişe şöyle bi baktım bebişleri görmüşüz ne güzel büyümüşler maşallahrahatsızlananlara da allahtan şifalar diliorum
bugün oğlumun mobilyaları gelio çok heycanlıyızbirde mutfagımı geçen hafta temizliğe gelen abla yetiştirememişti kocacım da yumurtlamış hemen kv ye oda ben gelir temizlerim kimseye elletmem demiş ne kadar "gerek yok izne çıkınca yavaş yavaş yaparım" dediysemde dinletemedim. bari ben işteyken gelsinde kavga etmeyelim dedim yoksa ben müdahale ettikçe suratı asılır felan şimdi karışmasam benim içim rahat etmez. göz görmeyince gönül katlanır dedim ben gelene kadar bütün işleri halledin dedim bide üstüne yaşasın hamilelik
dün akşam benim saatte 3 kez felan kasılmam oldu baya korktum ama hastaneyede gitmek istemedim sabahtan beride bir kez oldu sizin nasıl ne sıklıkla oluyor kızlar kasılmalarınız
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:
ha bu arada bebeğim dönmüş.
birde face den trip attım herkese. yemek resmi paylaşanlarla ilgili.
canım çekio. niye paylaşıolar ki. yemek resimlerini gizlemekten imanım gevredi
Ben de özellikle erik çağla resmi paylaşanlara sinir oluyordum ilk çıktığı zamanlarda
Biz burada bulamadık bir süre sonra eşim uzak bir Türk marketinden bldu getirdi artık
Anlamıyorum tamam yiyorsunuz ne güzel de niye paylaşıyorsunuz ya yiyemeyenler canı çekenler de var:)
Canım ortada bir belirti yok anomali yok sen neden kendi kendine moralini bozuyorsun
İnternet bilgi çöplüğü inanki.bende yaptırmadım 2li test 3lü test
sağlıklı olup olmadığı bile tam belli değil bebeğimin inşallah sağlıklıdır yavrum
Minikuss arkadaşımız var.onunda bebeğinde böbrek büyümesi saptandı
Ama şimdi çok şükür iyi istersen onunla konuş
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?
keşke bende yaptırmasaydım Allah'ın izniyle bidaha hamile kalırsam ben de yaptırmıycam bu testleri durduk yere strese sokuyolar insanı bi de alıyolar bebeği down sendromlu diyesanki şimdi çok biliyoz sağlıklı olduğunu Allah esirgesin kanser mi olcak kalpten mi ölcek beyin özürlü mü olcak tüm bunları geçtim hayırsız mı olcak ana baba katili mi olcak yüzdesini bilen var mı onları da hesaplasınlar bari doktorların ve biz annelerin hakkı çünkü kafasına göre cana son vermek dua edelim kızlar zaten anne karnında yapabilecekleri çok bişey yok doğunca da hemen tedavilerini başlatırız ikili üçlü testlerin amacı özürlülük varsa gebeliğe son vermek Rabbim korusun öyle bi durum olsa bile doğmadan öğrenmenin anlamı ne hiç değilse 9 ayı mutlu geçirelim ki bebeğe yarasın hem belki olan hastalıkları da düzelir stres hormonunun yararı yok çok kızıyorum doktorlara çok
merhaba kızlar
kaç gündür keyfim yok
eşimle aramız limoni. öylesine konuşuyoruz.
bende öyle oldum adam mesaiye kalıyor gece geliyor bende geç geldin diye trip atıp kızıp bagırıyorum
sonradan pişman oluyorum adam ekmem parası kazanmak için gec geliyor keyfinden degilki diyorum kendi kendime
bugün otobüse bindim. bu sefer bi amca yer vermek için kalktı. ne varsa 50 yaş üstünde var. hep onlar yer veriyor. bu amca en az 65 yaşındaydı. zorla oturttum, ben yakında ineceğim diye. başka teklif eden olmadı zaten. hayat bu inceliklerle güzel.
dönüşte 70 yaşlarında bir teyze kalkacaktı. tuttum kolundan oturttum. Çok duygulandım ya elini öpesim geldi. dönüşte çok yorgundum aslında belim kopuyordu.
Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızımaz once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı
buluşalım valla cook sıkılıyorum bu ara beylikduzu anneleri nerelerdesınız
kirlenene kadar kullanırız alt acmaları sonra cope
bende e bebekteki o ındıırımden almıstım
bulmusken alcaksın sonra pişman oluyo ınsan almadıgına
kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorumtüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için
ben geldim. çok yorgunum.
bugün ilk defa nst ye girdim. hemşire önce kalp atışını alamadı. sonra ben düşündüm, ve gün içinde hiç haraket etmediği aklıma geldi. bi korku kapladı beni. önce sola yattım, sonra sağa. neyseki sağdan buldu hemşire bende rahatladım. seninki zor bir çocuk olacak dedi bana
gerçektende diğer iki anne vardı ben nst yatarken. onlar sırt üstü uzandılar, tv ye baka baka nst çekindiler. ben darmaduman eziş büzüş oldum :)
nst sonucu iyi çıktı. dr. erken doğum beklemiorum nst ye göre dedi. 36. haftamda bi daha gitcem. bu sefer nst ye gerek yok dedi.
kilosu 2400 dü sanırım. boyu 44 cm olmuş. boyu kısa gidior sanırım ama hayırlısı.
oğlumun koca dudağı var ya. bütün suratını kaplıor. 24 haftalıkken ayrıntılıda da öyleydi ama o zaman ufak suratı gelişmemiş diye öle sanıordum. şimdi tombik olmuş yanaklar ama gene dudaklar bütün suratı kaplıor. sanırım kayınvalideme çekmiş
neyse sağlıklı olsunda :)
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:
Canım masaallah bebegineserpilmis delikanlı
Son haftalara dogru su azalması olabiliyor..çok şükür ki az zamanımız kaldı..
Kendinize iyi bakın annesiii
Maşallah yavruya
Niye oyle demissin..dolgu dudakları var demekki ne guzel.. yakısır
Bebislerinde ödemleri oluyor, o da yanıltıyor olabilir
Bu arada pratik alt açmalar kullanıslı oluyor canım..ozellikle dısari çıkmalarda..
Gecmiss olsun sezenimmm..
Nasıl grip oldun canım yaaaa..
Takviyeler yap..iyilesmeye caliş..bol bol da yat dinlen
Kendine iyi bak canımm
Tokoyayy nasılsiniz oglusla annesiiii
Tokoyayy nasılsiniz oglusla annesiiii
canım 2900 se bebegin onu 2600 diyceksin çünkü ultrasonda söylenen kilo ile dogduktan sonraki şişi inince kilosu 300 gr farketiyormuş
benim büyük oglum 3200 di doguma girerken 2800 e düşmüştü ertesi gün hastaneden çıkarken doktora sorduk neden diye oda ultrasonla bebegin gercek kilosu arasında 300 gr oynar demişti
Yok dogurmazsin: DCanım çok şükür iyiyiz. Son 2 gündür sağlam şekilde yoklayan sancılarım var. Dün ilk defa rahmime giren değişik bir sancı oldu. Doğuruyorum dedim. 1 dk kadar sürdü geçti. Gün içinde 2 kere falan oluyor doğurmam dah değil mi.
36 yı bitirmeyi beklesin hiç olmazsa.
Siz ne alemdesiniz annesi. Enfeksiyonunuzla aranız nasıl?
Canım bu tamamen değişiyor. Aralıkta doğum yapan arkadaşımın bebeğine en son 3.600 demişti doktoru 3.100 doğdu. Bir arkadaşıma da 2.900 demişti 3.150 gram gibi bir şey doğdu.
Onun için çok takılmamak lazım kiloya. Tartıya koyup ölçemedikleri için + - 200 pay hep var ortalama.
Canım bebeğin döndümü senin.benim arkadaşımın böyle olmuştu meğerse bebeği dönmüş benimde miğdem bulandı 28.haftada arkadaşım dönmüştür dedi ihtimal vermedim ama o gün kontrolüm vardı oğluşum dönmüştü bilemiyorum belkide tesadüf .ama benim de hiç miğde bulantım olmamıştı kalp atışının başladığı günde miğdem bulanmıştı.
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?