sevgili anneler,
gogsunde ya da akcigerlerinde baski hisseden ve nefes alirken zorlananiniz var mi? benim iki gundur ust tarafimda acaip bi baski var. cok dik oturmadikca rahat nefes alamiyorum, ne uyumanin ne oturmanin ne ayakta kalmanin tadi var...
bu arada bebek sekerlerinin seker ya da cikolatalarini aldiniz mi? havalar sicak, bozulur mu diye korkuyorum ben...
selamlar...
Yok dogurmazsin: D
Adet sancısı gibi siddetli olur agri..dogrusu agrısız sancılarda olurmus ama tecrube etmedim
Neyseki haftamız ilerledi..yeni rahatladım ama sona geldik nerdeyse..hayırlısı bundan sonra
Enfeksiyona fitil kullandım en son..geçti şükür
Cok yukselmesine ragmen hic belirti vermiyordu oldugunda..yani enfeksiyonda beni rahatsiz eden durum yoktuda, kese açılırsa diye tedirgindim
Şükür bu haftalarıda gorduk..Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi nasip etsin
Dogumgununuz netlesmemis..ne zaman belli olacak cnm?
Annişler kasıılmalar sancılar mide yanmaları sorun değilde beni mahveden gece ter basmaları nefes alamamalar sıcak basmaları
Geceleri uykularım zehir oldu 1 saat aralıksız uyuyunca çok mutlu oluyorum. Gece elimde yastıklar oda oda dolaşıyorum. Gündüz hiç bir şeyim yok gece bedenim mahvoluyor.:44: O kadar uykusuzluğa sabah dinç uyanıyorum anlamadım gitti :44:
O adet ağrısı ardından gelen sancı işte canım hissettiğim gün içinde 2 ya da 3 kez. Aynı adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Sonra bir sancı giriyor. Neyse ki sık değil ve düzensiz.
Allah'a çok şükür bu saatten sonra doğursak da sorun olmaz Allah'ın izniyle ama olsun yine de dursunlar durdukları yerde.
Enfeksiyonunun o kadar yüksek çıkıp belirti vermemesi çok ilginç canım ya.:44: Neyse ki sorun çıkarmadı bebiş için.
Doğum için 24 mayıs demişti. Bu gidişimde suyun iyi bebek iyi. 3 gün 3 gündür aslında. 27 sine kadar beklesek dedi.
Sonra duruma göre bakarız dedi.
Cuma günü kontrolüm var. O zaman netleştirmesini isticem. Ama bana nedense 27 sini bekleyecek gibi gelmiyor bu Yiğit Ali.
kasılma nasıl bişey ben de bilmiyorum da dün ilk kez aşağıda, rahmimde bi sancı hissettm ben
ay ben de bütün ilkleri dün ve dün gece yaşadım kızlar
şuan çok şaşkınım
ilk kez sancı gibi bişey oldu, hani böle kımıldayamayacağım kadar, öyle sanırım 30 sn kaldımm
karnımı kontrol etmedim işte sertleşmiş mi diye sonra geldi aklıma
evde de yalnızım ya, böyle acil bişey olsa kalakalırız kızlar ya
bugün beni korku sardı
Bende gece o uykusuzluk ve sinir hali ile karnımı kontrol etmeyi unutuyorum. Bende böyle bir sancı giriyor iğne batması şeklinde aşağı doğru ama çok az sürüyor 15 sn filan.
Ağrı eşiğim yüksektir belkide beni çok etkilemiyordur.
Bide sola yatma olayını beceremiyorum bir türlü uyuyamıyorum her defasında kendimi baya bi sağa yaslanmış vaziyette buluyorum ve büyük bir acı ile :2:
Nefes sorunu bende de var. Eşimden ayrı yatıyorum sanki odanın oksijenini bitiriyormuşta nefes alamıyor muşum gibi hissediyorum (ne saçma)
Bu arada horlayanlar var mı aranızda. Ben çok horluyor muşum
Günaydın canım güzel günler hepimizin oldun inşallah . Dün de benim kasılmam çoktu baskı yapıyordu ama şimdi daha İyiyim normal artık herhalde alıştırma yapıyor bedenlerimiz
Günaydın hanımlar,
kasıntı olduğunu nasıl hissediyorsunuz.. benimde ağrılarım var ama kasıntımı sancımı olağan ağrılar mı bilemiyorum.. göbek deliğimin üzerinde sürekli bir ağrı var mesela hafif ..bide bebek hareket edince ağrıtabilio..
ya benm de baştan beri tersti, pazartesi gittğmzde dönmş dedi doktor sevndk
ama dün gece benm de bi bulantım oldu fena
geri kafası yukarı dönmüş olabilr mi???
maşallah subhanallah kuzuna yakilosu yerinde sende bol bol su iç cnm herşey yolunda gider hepimiz için
canım benim suyumda azdı ben bol bol turşu yiyip susayı cok su içiyordum turşu çok susattırıyor o yüzden çok su içmen için turşu ye
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
İyi geceler kızlarr...
-Zeyno; bebişine maşallah, gayet sağlıklı bence, suyunu problem etme, bol su iç, doğuma kadar suyuyla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum canım...
zeynoo geridönüsümkutusu bugun bebisinizi görmusun masallah ikinizinde bebisi cok iyi durumdalarmis gözunuz aydin canlarim en son gittigimde benim bebisede tahmini 3 kilo olmus demistii :)))
Canım masaallah bebegineserpilmis delikanlı
Son haftalara dogru su azalması olabiliyor..çok şükür ki az zamanımız kaldı..
Kendinize iyi bakın annesiii
kızlar yaa öğlene kadar uyudum hiç bişey yapasım yok enerjım çok düşük annemi özledim ben bebek eşyalarını yerleştirmek bile keyif vermiyo eşimde az kaldı deyip beni strese sokuyo bişey hazır değil diye ya bikaç gün yok olmak istiyorum işe gitmek istemiyorum temizlik yapmak istemiyorum yemek yapıp yemek yemek istemiyorum
nolcak bu halim yaaa imdaaat
alışveriş yapmak için dışarı çıkmak bile beni tatmin etmiyo yoruluyorum zaten burnumdan geliyo sonra bel bacak ağrısı
offff of
Neden böyle oldun ki acaba.Bebeğin kıyafetlerine bak bi belki sana enerji verir. Bende hiç bir şey yapmak istemiyorum ama bu tembellik hissi bana keyif veriyor
Şuan mutfağım evim yatagım her yer darmadağın temizlik yapmam lazım ama yapasım yok
benm de ya mutfağım nasıl dağınık bulaşık makinasındakiler temiz, yerleşcek
yatağım darmadağın, kalkmam lazım artıkkkkkk
Laptopun şarzının bitmesini bekliyorum. 10 dk kadar bitecek o zaman kalkarım
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
doktoruma danışmayı unuttum ya ben
zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?
biz kesmedik henüz bir sorun yok gibi ne yapsak ne zaman kessek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?