benm de ya mutfağım nasıl dağınık bulaşık makinasındakiler temiz, yerleşcek
yatağım darmadağın, kalkmam lazım artıkkkkkk
Geçmişe bakmadım malesef... Ama son yazılanlardan hiç kimse hiçbir şey yapmak istemiyor sanırım... Evet bu bahar yorgunluğu olabilir... Birde üzerine hamilelik eklenince böyle oluyoruz işte... Bende kızlar birazdan aöf sınavlarına gidiyorum... karnım burnumda halen öğrenciyim... :)) komiğime gidiyor valla... ama napalım işimde yükselmek için gerekli bu... ama hiç çalışmadım.. son senem ama sanırım seneye son senem olacakBana şans dileyin... öpüyorum hepinizi...
sevgili anneler,
gogsunde ya da akcigerlerinde baski hisseden ve nefes alirken zorlananiniz var mi? benim iki gundur ust tarafimda acaip bi baski var. cok dik oturmadikca rahat nefes alamiyorum, ne uyumanin ne oturmanin ne ayakta kalmanin tadi var...
bu arada bebek sekerlerinin seker ya da cikolatalarini aldiniz mi? havalar sicak, bozulur mu diye korkuyorum ben...
selamlar...
Çamaşır Sepeti - Banyo Gereçleri - evmanya.com
kızlar burdaki sepetlerin bebek odası için hangisi güzel ve kullanışlı olurmu
bide acaba çok mu pahalılar
Çamaşır Sepeti - Banyo Gereçleri - evmanya.com
kızlar burdaki sepetlerin bebek odası için hangisi güzel ve kullanışlı olurmu
bide acaba çok mu pahalılar
benm de ya mutfağım nasıl dağınık bulaşık makinasındakiler temiz, yerleşcek
yatağım darmadağın, kalkmam lazım artıkkkkkk
Geçmişe bakmadım malesef... Ama son yazılanlardan hiç kimse hiçbir şey yapmak istemiyor sanırım... Evet bu bahar yorgunluğu olabilir... Birde üzerine hamilelik eklenince böyle oluyoruz işte... Bende kızlar birazdan aöf sınavlarına gidiyorum... karnım burnumda halen öğrenciyim... :)) komiğime gidiyor valla... ama napalım işimde yükselmek için gerekli bu... ama hiç çalışmadım.. son senem ama sanırım seneye son senem olacakBana şans dileyin... öpüyorum hepinizi...
pembe kelebeklisi ne tatlı, bende alıcam da görüp ,elmle dokunup almak istyrm...
canım yukarda bi arkadaş şöyle bi yorum yaptı
kanaman, düşük riskin filn yoksa, hiç olmadıysa kesmemek sağlıklıymış zaten açılmanın iyi olması için
biz zaten bir ay oldu tık yok da, dün üzüldüm eşime ya, bunun daha lahusa dönemi var
bi deneyelm bu akşam dicem, nasıl sevincekkkk
O adet ağrısı ardından gelen sancı işte canım hissettiğim gün içinde 2 ya da 3 kez. Aynı adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Sonra bir sancı giriyor. Neyse ki sık değil ve düzensiz.
Allah'a çok şükür bu saatten sonra doğursak da sorun olmaz Allah'ın izniyle ama olsun yine de dursunlar durdukları yerde.
Enfeksiyonunun o kadar yüksek çıkıp belirti vermemesi çok ilginç canım ya.:44: Neyse ki sorun çıkarmadı bebiş için.
Doğum için 24 mayıs demişti. Bu gidişimde suyun iyi bebek iyi. 3 gün 3 gündür aslında. 27 sine kadar beklesek dedi.
Sonra duruma göre bakarız dedi.
Cuma günü kontrolüm var. O zaman netleştirmesini isticem. Ama bana nedense 27 sini bekleyecek gibi gelmiyor bu Yiğit Ali.
Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızımaz once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı
merhaba..benim 32. haftaya girerken sizin gibi 2 gün süren bir durumum olmuştu. 31. hafta başında bebişin kafası yukarıdaydı 32. hafta kontrolümde ( 2 günlük çıkartmalarım arkasından) bebişim aşağı dönmüştü. son 4-5 gündürde bu sefer hareketleri azalmış nefes almakta zorluklar yaşıyordum. dün kontrole gittiğimde bebişim tekrar dönmüş ve şu anda kafası göbişin sağ tarafında. aslında dönmemesi lazımdı ama dönmüş. doğuma kadar tekrar döner inşallah. sizinde bebek dönmüş olabilir.
işte bunları yaptım bolero bitince eklerim
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün okudum hep ama yorum yapamadım aslında akşam tam yapıyodum kociş geldi bilgisayarı aldı elimden , peşine bir tartışma peşine de bilgisayarı kapattı yazdıklarımı yollayamadan hepsi gitti sonra da canım sıkkın olduğundan bidaha da yazmadımama okadar güzel haberler vardı ki dün sizin sayenizde moralim tekrar düzeldi
butunduamvesenam fotolara bayıldım gerçekten çok zarifsin ve çok tatlı bir hamişsin , yaşı da hiç mi hiç göstermiyosuninşallah bizde senin gibi olabiliriz, maşallah yıldızlar gibi çıkmışsın, sahile de bayıldım çok güzel... yeni doğan 4 bebişimize de maşallah diyorum annelerine de geçmiş olsun Ay çok heyecanlı yaa doğumlar başladı inanamıyorum daha dün gibi yeni hamile olduğumu öğrendiğim günleri hatırlıyorum şimdi sırt üstü kaldığımda ters dönmüş kaplumbağa gibiyim kızım uyuyo hala sabahları geç kalkıyoruz uyandırmak istiyorum ama uyanmıyo zilli anası gibi uykucu olacak heralde...
Minikuss ben korsemi aldım biraz acelemi ettim acababenimki külotlu olandan karın bölgesini kaplıyo KOMPEDAN dan aldım 15tl idi en üst kenarında silikon vardı kaymayı engelleyici inşallah kaymaz, beni gördün ben sizden kilolu olduğum için kendi şuanki kilomdan bir beden küçük almam gerekliymiş ordaki kız öyle dedi bakalım işe yarayacakmı bide benim evde termal zayıflama kemerim var onu da sarabilirim karnıma artık hangisi rahatıma gelirse
buarada herkesin aldığı cicileri beğendim çok güzeller ama artık çok geçmişte kaldığı için alıntı yapamadım, şimdi geceden buyana merve ve talıaa hanımlar ne kaynatmış bir bakayımgelicem hemen...
Kızlar günaydın;
Dün korse konusu konuşulmuştu.Bende almaya niyetliydim.Biraz önce tesadüfen saat 10:00 da bietcek bir kampanya buldum ve apar topar aldım. Son 10 dk ama almak isteyen arkadaşlar belki beğenip alabilirler.Ayrıca emzirme sütyeni atlet vs çok güzel ürünler var.Ben tabi korse ile yetinmeyip bir sürü şey aldığım için baya zarara girdim.
Linklerini veriyorum ama açamazsanız Clubboon da Sistina kampanyası;
http://www.clubboon.com/item/index/cd/1225540
http://www.clubboon.com/item/index/cd/1225705
nasılsınız canlarım benim sizi çok özledim sizi ya moralim çok bozuk benim dün doktora gittim bebeğimin bağırsağında su göründü ayrıntılıya girdik doktor tıkanıklık olsa aşağıda su olmaz dedi yarın gene gircez dua edin ne olur başına böyle birşey gelen var mı
herkese selammmmmmmmmmmmmm,
sabah eşime çoooook sinirli uyandım. çünkü rüyamda burcu esmersoyla yemek yiyordu. starbuckstayız ben kasada kahve alıyorum. burcu geliyor. güya eşimi tanıyormuş. eşim de diyor sen eve git ben gelirim. sonra birlikte yemek yiyorlar, 1 saat geçiyor sesi çıkmıyor. iki kere arıyorum açmıyor. sonra eve geliyor ve ben adama tokat atıyorummmmmmmmm anammmm nasıl rüyaydı. bak hala sinirliyim...
Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
melinnaz, önceki haftalardan beri mi geriden geliyor yoksa son hafta mı boyle oldu?
benım de hepn kılosunu farklı hesapladıkları ıcın canım sıkılıyordu
oncekı hafta 1700 olctu doktor
ben az degıl mı dedım, kı haftasına gore 2 kılo olmalıydı
yok mok dedı
ben 1 hafta sonra dayanamadım bı daha gıttım
tekrar olcturdum, 2300 cıktı
yanı yanlıs olcmustu oncekı hafta
yok bılgısyara oyle hesaplamış bılmem ne
sende genel bır durum mu yoksa sadece bu ay mı?
sadece bu aysa baska yerde de olctur, derım
hemen umutsuzluga kapılma
canım doktorlar benim oglumdada böbrek 1 böbreginin büyüdügünü söylediler.ilk başta korktum sonra başka bi doktor erkek bebeklerde anne karnında tam çişlerini yapamadıkları için idrarda büyüyor dedi ama bebek dogunca emdikçe çişini yaptıkça küçülecegini söyledi.bende panik oldum bak şimdi sen yazınca.
her doktor farklı söylüyor bi doktorun dedigi başka bi doktorun dedigini tutmuyor.
canım sana dogumdan sonra nasıl bi tedavi uygulayacaklarmış peki?
kızlar sabahtan beri bilgisayarın başında bu böbrek büyümesini arşatırıyorum aglıyorum cünkü ben 2 li ve 3 lü testlerin hiç birini yaptırmamıştım.böbrek büyümesi genelde down sedromlu bebeklerde olurmuş. başka forumlarda baktım down sedromlu doganlar varmış böbregi büyük olup.şuan o kadar kötüyümki bu durumu kimseyle paylaşamıyorum.eşime en ufak bişey desem sen paniksin diye kızıyor kaynanam dersen dalga geciyor.
hani derlerya kolunda altın bilezigin olsun diye calışan bi bayan olsaydım kimseye minnet etmez kendim doktora giderdim.
eşimin gelmesini bekliorum araştırma hastanesine gidelim diye rica etcem ama biliorum şonuç olumsuz olcak.
merhaba..benim 32. haftaya girerken sizin gibi 2 gün süren bir durumum olmuştu. 31. hafta başında bebişin kafası yukarıdaydı 32. hafta kontrolümde ( 2 günlük çıkartmalarım arkasından) bebişim aşağı dönmüştü. son 4-5 gündürde bu sefer hareketleri azalmış nefes almakta zorluklar yaşıyordum. dün kontrole gittiğimde bebişim tekrar dönmüş ve şu anda kafası göbişin sağ tarafında. aslında dönmemesi lazımdı ama dönmüş. doğuma kadar tekrar döner inşallah. sizinde bebek dönmüş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?