2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

başarılar canım
bebişin sana bol bol şans getrsn inşallah

aynı şey bendede var canım tam dik oturmayınca nefes alamıyorum sanki,gece doğru dürüst uykum yok defalarca yanıyorum işkence oluyor ama napalım katlanacağız,ben daha şekerleri almadım

benm de ya mutfağım nasıl dağınık bulaşık makinasındakiler temiz, yerleşcek
yatağım darmadağın, kalkmam lazım artıkkkkkk

aynı durumdayızzz makinem temiz yerleşecek çamaşırlar toplanıp katlanacak,yatağım dağınık sabah sınava girdim yeni geldim çookk yoruldum ama işler beni bekliyor bense kk da lak lak yapıyorum

başarılar canım, bende yeni geldim sınavdan, karnım burnumda sınava giriyorum herkes bana bakıyor

baktım kimse beni çagırmıyor ben milleti çaya cagırıyoeum cayımı termua doldurup parka çagırdım komşuları...ben kaçtım kızlar dogurmadan son kez parka çıkayımbarii öptüm hepinizi

bende kesmeyi düşünmüyodum zaten kanama falan olmadıkça ohh kocişin bugün sana birkez aha aşık olacaktır bence

benim yıkama işi bitti ama yıkamadığım şey kalmadı şimdi ütülerine basşlıycam.
yatak ve mutfak bizim evde de aynı ne tesadüf
dilca tatlım çooooooooooook güzel bu taçlar benim de kızım olsa kesin bunları alırdım bayıldım resmen
sınava giren arkadaşlar inşallah başarılı olursunuz ben de adalete yazılmıştım birinci dönem ama ikinci dönem kaydımı yaptırmadım. doğuma yakın finallere giremem param yanmasın dedim ama siz iyi yapmışsınız. Allah gönlünüzden geçeni versin

şu evmanya daki sepetlere bende bakmıştım daha önce çok güzeller ama biraz pahalılar doğrusu. şu milyoncu tarzı yerlerde buldum bi tane 35 e onu alıcam sanırım :44:

ben ütüye başlıyım... tüüm teyzeleri ve bebişlerini öptüüüüük

Son düzenleme:

Adet sancısı gibi baslayıp şiddetlenir sancilanir..
Seninki ufaktan baslamis o zaman canim ya:44:
Bende hic sanci yok, kasiliyorum sadece
Neyseki duzensizmis agrilarin..

Valla 27sini beklemez diyorsun ama dr da oglusunda gaza gelip hazirana atmasinlar tarihi
Benimde dr 20mayis dedi ama prs gunu teyitlesiriz muayenede dedik
Cokta heyecanliyimm

merhaba..benim 32. haftaya girerken sizin gibi 2 gün süren bir durumum olmuştu. 31. hafta başında bebişin kafası yukarıdaydı 32. hafta kontrolümde ( 2 günlük çıkartmalarım arkasından) bebişim aşağı dönmüştü. son 4-5 gündürde bu sefer hareketleri azalmış nefes almakta zorluklar yaşıyordum. dün kontrole gittiğimde bebişim tekrar dönmüş ve şu anda kafası göbişin sağ tarafında. aslında dönmemesi lazımdı ama dönmüş. doğuma kadar tekrar döner inşallah. sizinde bebek dönmüş olabilir.

ayrıca beklenen doğum tarihi 10 haziranken ilk ultrason ve bu zamana kadar ki takipler neticesinde doğum tarihi 2 haziran olarak değişti..

işte bunları yaptım bolero bitince eklerim

Ne beceriklisin canım ya, iyi günlerde giyinsin miniğ

Dün alışverişteydik ama almadım korseyi daha.. Karar veremedim çünkü.. Ama mutlaka almam lazım acayip tırsıyorum bu göbek kalacak ve sarkacak diye.. Sanırım 1-2 benden küçük almak gerekiyormuş doğum sonrası için.. Biraz daha araştırıp iyi bir tane almak istiyorum..

Geçmiş olsun canım, umarım iyi haberler almışsındır.. Hiç görünmüyorsun bu aralar, görünmeyenlere artık doğum yaptı gözüyle bakıyoruz haberin olsun

İllahi sen :))Ayy ne rüya öyle :)) yazık adam da tokat yemiş :) Allah rüyadakinden başka keder vermesin..

Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle arkadaşlar bebeğe kilo aldırmak konusunda bildiklerini paylaşmış zaten ama ben bu haftalarda zaten birebir doğru ölçümler yapılamadığını biliyorum..
Sıkma canını kritik zamanları atlatmışsınız, doğum olsa bile yaşamsal fonksiyonlarını etkilemeyecektir.. Minnak çıtı pıtı bir kızın olacak..

Canım, bebeğinin kilosu çok iyi görünüyor, sanırım gelişimle, beslenmesiyle ilgili sıkıntı yok.. Maşallah

Attığın mesaja detaylı olarak cevap yazdım canım,
Doğru biliyorsun böbrek büyümesi down sendromlu çocuklardaki belirtilerden sadece biri.. Ama tek başına böbrek büyümesi down sendromu teşhisi için kesinlik taşımaz..
Ben bir kaç nedenle birlikte böbrek büyümesi de olduğu için amniyosentez oldum şükür sonuçlarımız iyi çıktı..
Bizim de tek böbrek de büyüme var ve agresif grade olarak en üst seviyede, şu durumda en kötü senaryo bir böbreğini kaybetmesi..
Ama şükürler olsun ki hayatta kalmasına engel değil..
Ben bu sorundan kaynaklı Çapa'ya gidiyorum eğitim ve araştırma hastanesi çok da memnun kaldım, sorunlu gebeliklerde çok iyiler..
Doğum sonrası da takiplerimiz var sana mesajda yazdım, merak ettiğin her şeyi sorabilirsin..

Ama internetten araştırma derim.. O hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.. Öyle fotoğraflar ve hikayeler var ki ben günlerce uyuyamadım ve psikolojim çok bozuldu..
Sen kendine bunu yapma.. Erkek bebeklerde genelde oluyor ve doğum sonrası çoğu düzeliyor pek az bir kısmı da operasyonla düzeliyor.. çok ender olan kısım da böbreğini kaybedebiliyor..
Her şeye hazırlıklı ol ama panik yapma sakin ol..
Çok geçmiş olsun..

ben hissetmiyorum hiç dönüp dönmediğini artık kontrolde görücez inşalllh bakalım ya
hıçkırmıyor da iki gündür
hareket çok da , hatta delcek gibi bazen bi yerlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…