http://.............../feltdesign/f...kombini-4_132926?ref=00T9mGyeGQiGlgavZIpyfWNN
kızlarr bunu beğendim sipariş veriyorum nasıl sizceee ??
ben hissetmiyorum hiç dönüp dönmediğini artık kontrolde görücez inşalllh bakalım ya
hıçkırmıyor da iki gündür
hareket çok da , hatta delcek gibi bazen bi yerlerimi
Nedir ki bu açamadım ben linki
önceki kontrollerinizde başı aşağıdamı yukarıdamıydı merak ettim
http://.............../feltdesign/f...kombini-4_132926?ref=g3QKLGKHxc7nASETb9REUBhm
bi daha paylaştm canım, anne-bebek lahusa tacları
AÇIMMIYOOOOOOOOOOOOOOOO
neden peki?
sağlık problemin mi var?
merhabalar herkese,konuyu takip ediyorum pek sık yazamasamda.dün doğum sonrası korse almak isteyenler yazmıştı.bugün gebe eğitiminde dr doğum sonrası kesinlikle korse kullanılmaması gerektiğini,korsenin tıpta yeri olmadığını söyledi.karnı toparlasın diye giyilen korselerin hem karın kaslarını zayıflattığını hemde doğum sonrası lohusalık döneminde emboli oluşumu riskini artırdığını söyledi.belki fikrinizi değiştirirsiniz.sezeryan olan kilolu kadınlarda karnın sarkarak bazen dikişlerin üzerine katlandığın ve iyileşmeyi geciktirebildiini ancak bu gibi durumlarda sıkı olmayan korse kullanılabileceğini söyledi.
kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
ben geldim. çok yorgunum.
bugün ilk defa nst ye girdim. hemşire önce kalp atışını alamadı. sonra ben düşündüm, ve gün içinde hiç haraket etmediği aklıma geldi. bi korku kapladı beni. önce sola yattım, sonra sağa. neyseki sağdan buldu hemşire bende rahatladım. seninki zor bir çocuk olacak dedi bana
gerçektende diğer iki anne vardı ben nst yatarken. onlar sırt üstü uzandılar, tv ye baka baka nst çekindiler. ben darmaduman eziş büzüş oldum :)
nst sonucu iyi çıktı. dr. erken doğum beklemiorum nst ye göre dedi. 36. haftamda bi daha gitcem. bu sefer nst ye gerek yok dedi.
kilosu 2400 dü sanırım. boyu 44 cm olmuş. boyu kısa gidior sanırım ama hayırlısı.
oğlumun koca dudağı var ya. bütün suratını kaplıor. 24 haftalıkken ayrıntılıda da öyleydi ama o zaman ufak suratı gelişmemiş diye öle sanıordum. şimdi tombik olmuş yanaklar ama gene dudaklar bütün suratı kaplıor. sanırım kayınvalideme çekmiş
neyse sağlıklı olsunda :)
maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:
Evet canım, kalple ilgili problemim var. Olmasaydı da sanırım sezeryanı tercih ederdim.Her iki doğumunda kendine göre avantajı dezavantajı var ne yazık ki. Son 2 haftada çevremde yaşananlardan sonra normal doğumu psikolojik olarak yapamazdım sanırım zaten.
http://.............../feltdesign/f...kombini-4_132926?ref=g3QKLGKHxc7nASETb9REUBhm
bi daha paylaştm canım, anne-bebek lahusa tacları
AÇIMMIYOOOOOOOOOOOOOOOO
canım şu tarz bişeydi, sen niye açamadın linki anlamadım ama resm yükledim senin için
başarılar canım, bende yeni geldim sınavdan, karnım burnumda sınava giriyorum herkes bana bakıyor
Ben de dün kontrolden sonra kayınvalidemle eminönünde alışverip yaptım..
1 takım loğusa pijaması aldım, daha sonra günlük de kullanabileceğim.. Son kalandı ve çok hoşuma gitti S beden aldım 20 TL.. Evde denedim kalıpları geniş olduğu için alt pijama bol bile geldi :))
1 tane gecelik aldım yine doğum sonrası da kullanabileceğim şekilde önden yarım düğmeli ama azıcık süslü çoğunlukla sade :) S beden göbek kısmı azıcık dar geldi ama doğum sonrası kullanacağım birşey olduğu için çok takılmadım 30 TL
1 tane de sabahlık aldım hem pijamayla hem de gecelikle uyumlu 30 TL S beden olmasına rağmen bol geldi kalıbı çok büyükmüş belki terziye gönderirim ama doğumdan sonra..
1 tane emzirme atleti aldım 15 TL göğüslerim gram büyümedi ama doğum sonrası irileşir dedikleri için 80 beden aldım..
1 tane emzirme sütyeni aldım yine 80 beden 5 TL
1 tane lohusa alt çamaşırı alış veriş yaptığımız mağaza hediye verdi en fazla 5 TL dir..
Mısır çarşısından loğusa şerbeti için o kalıp şeklindeki malzemeden aldım yarım kilodan azıcık fazla 6 TL
Eğer Eminönüne gidecekseniz Havuzlu hanın sırasında English Home'un outlet i var bakın derim..
Ben dün oradan cibinliği 11 TL'ye aldım ve hiç bir sorunu yok..
Daha önce de oradan hastane çıkışı şeklinde satılan çıtçıtlı bodylerden almıştım 12 TL 'ye Body, eldiven, şapka, çorap şeklince ama kumaşı çok güzel yumuşacıktı..
Dönence yerine cibinliğin iç kısımlarına bezden bereket kuşları aldım, tek olanlar da var birlikte asılanlar da.. Bezden rengarenk süsler aldım 2-3 Tl civarında..
Hastane çantasına koymak için küçük havlulardan aldım tanesi 2 TL
Alacak olanlara fikir olsun diye fiyatları yazdım ama dünden inanılmaz yorgun olduğum için fotoğraf falan ekleyemedim..
Şimdilik ciddi bir eksiğimiz kalmadı gibi ıvır zıvır işler var..
Ev hazır olmadığı için yapamadığım şeyler var ama bakalım..
canım maşallah emir Ata'ya büyümüş yaramaz bide benim Naz'ım büyüseydi suyu da bol su içerek ve fazla hareket etmeyerek toparlarsın canım biliyorsun benimde az çıkmıştı biraz dikkat ettim şimdi normal gözüküyor ...kızlar hastaneden geliyoruz,
bebegim 2.900 gram olmuşNTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..
melinnaz canım lütfen stres ve panik olma, şu anki mevcut durumda doğsa bile kilosu yaşayacak kapasitede, ki takip edilecekmiş... sen panik olursan olmaz naz etkilenebilir.. sürekli dinlenmeye çalış, yorma kendini, yediklerine dikkat et..
her ölçüm dogru sonuçlar vermiyor.. ben kötü bi durum yaşayacagını sanmıyorumtüm kalbimle dua ediyorum ikiniz için
canım inşallah öyledir yanlış ölçülmüştür sürpriz yapıp tombişler bebeğim....canım ölçümdendir belki. benim yeğene de kilosu az son hafta gelişmemiş vs denmişti. 3200 doğdu. 50 cm di. 39 haftalıkken 31-32 haftalık gibi glişimi demişlerdi. sezeryanla aldılar ondan. ama kilosu ii doğdu
canım teşekkür ederim plasentada sorun yok tatlım doppler yapıldı kan akışları gayet iyi sadece bebek az kilo alıyor nedenini bilemeyiz görünürde bir sıkıntı yok diyor doktorumuz iç organlar falan iyi gelişimi bakalım inşallah takipler iyi geçer...Canım benim üzülme kıyamam.Doktor tam olarak ne söyledi
Plasentada mı bir sorun varmış?bel ve karın çevresi mi darmış bebeğin
Zaten 2 kg olmuş maşallah.sıkma canını doğana kadar 2.500 kg olur bence bebeğin
Bide sağlık problemi olmadığı sürece bence kilosu o kadarda önemli değil
Benim bir arkadaşım var 31. haftada tespit edildi böyle 3 hafta daha bekledi doktoru
34. haftada 1.650 kg doğdu 1 hafta küvözde kaldı.şimdi o kadar tatlıki 4 buçuk kilo olmuş
Sende sıkma canını bebeğin etkilenmesin
gözünüz aydın canım....Atamalar açıklanmış çok şükürki bir sene daha burdayız
İlk tercihimiz Bitlisti
Bitliste beş minare beri gel oğlan beri gelll
Ne beceriklisin canım ya, iyi günlerde giyinsin miniğ
Dün alışverişteydik ama almadım korseyi daha.. Karar veremedim çünkü.. Ama mutlaka almam lazım acayip tırsıyorum bu göbek kalacak ve sarkacak diye.. Sanırım 1-2 benden küçük almak gerekiyormuş doğum sonrası için.. Biraz daha araştırıp iyi bir tane almak istiyorum..
Geçmiş olsun canım, umarım iyi haberler almışsındır.. Hiç görünmüyorsun bu aralar, görünmeyenlere artık doğum yaptı gözüyle bakıyoruz haberin olsun
İllahi sen :))Ayy ne rüya öyle :)) yazık adam da tokat yemiş :) Allah rüyadakinden başka keder vermesin..
Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle arkadaşlar bebeğe kilo aldırmak konusunda bildiklerini paylaşmış zaten ama ben bu haftalarda zaten birebir doğru ölçümler yapılamadığını biliyorum..
Sıkma canını kritik zamanları atlatmışsınız, doğum olsa bile yaşamsal fonksiyonlarını etkilemeyecektir.. Minnak çıtı pıtı bir kızın olacak..
Canım, bebeğinin kilosu çok iyi görünüyor, sanırım gelişimle, beslenmesiyle ilgili sıkıntı yok.. Maşallah
Attığın mesaja detaylı olarak cevap yazdım canım,
Doğru biliyorsun böbrek büyümesi down sendromlu çocuklardaki belirtilerden sadece biri.. Ama tek başına böbrek büyümesi down sendromu teşhisi için kesinlik taşımaz..
Ben bir kaç nedenle birlikte böbrek büyümesi de olduğu için amniyosentez oldum şükür sonuçlarımız iyi çıktı..
Bizim de tek böbrek de büyüme var ve agresif grade olarak en üst seviyede, şu durumda en kötü senaryo bir böbreğini kaybetmesi..
Ama şükürler olsun ki hayatta kalmasına engel değil..
Ben bu sorundan kaynaklı Çapa'ya gidiyorum eğitim ve araştırma hastanesi çok da memnun kaldım, sorunlu gebeliklerde çok iyiler..
Doğum sonrası da takiplerimiz var sana mesajda yazdım, merak ettiğin her şeyi sorabilirsin..
Ama internetten araştırma derim.. O hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.. Öyle fotoğraflar ve hikayeler var ki ben günlerce uyuyamadım ve psikolojim çok bozuldu..
Sen kendine bunu yapma.. Erkek bebeklerde genelde oluyor ve doğum sonrası çoğu düzeliyor pek az bir kısmı da operasyonla düzeliyor.. çok ender olan kısım da böbreğini kaybedebiliyor..
Her şeye hazırlıklı ol ama panik yapma sakin ol..
Çok geçmiş olsun..
canım rüyaların tersi çıkarmış bu demek oluyor ki doğumdan sonra hopp 36 beden bir fıstık olacaksın hiç merak etme...Bugün sabaha kadar öyle rüyalar gördüm ki dogurmusum ama kololar kalmis obez olmusum beni gören yuh esra obez olmus deyip cikiyor kendime giyecek kiyafet bile bulamiyorum okadar sismanimki bana göre beden yok, karnim 3 defa kat kat katlanmis sarkmis saatlerce bisiklet sürüp kosuyorum spor yapiyorum haftalar sonra bakiyorum 1 kilo eksik yok:18: artik hayirlisiyla biran önce atlatsak bu dogumu zaman durdu gecmiyor sanki bu haftalar da
Eki Görüntüle 702405
Sana da başarılar diliyorum canım... hiç sorma valla, millet bakıyor ama napalım mecburuz... sınav üniversitede oluyor, trafik çok yoğun oluyor, arabayla gidemiyorum o yüzden... dolmuşa bindim, çok kalabalıktı, kimse yer vermedi yaa... genç delikanlılar oturuyor, allahın bir kulu kalkıpta yer vermedi, sinir oldum...birde benim üçüncü kattı, merdivenleri çıkmakta bir hayli zorlandım... alt tarafıma baskı oldu, iğne batar gibi, resmen bebişin kafasını hissediyorum orada... Neyse ki yarın eşimin tatili, o götürecek beni yarınki sınava...
canım şu tarz bişeydi, sen niye açamadın linki anlamadım ama resm yükledim senin için
canım bendede açılmadı linkler ama çok güzel bi taçmış yaa bu, ben bi tane aldım mavi renk, birde kırmızı bakıyorum ama bulamadım henüz güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?