2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
neler yapıyorsunuz kızlar. takipteyim ama yazmaya dermanım yok. dün dr. dan sonra alışveriş yapayım dedim. tektim birde. çok yoruldum hala kendime gelemedim. bugün temizlik günü ama daha başlamadık

Bugün sabaha kadar öyle rüyalar gördüm ki dogurmusum ama kololar kalmis obez olmusum beni gören yuh esra obez olmus deyip cikiyor kendime giyecek kiyafet bile bulamiyorum okadar sismanimki bana göre beden yok, karnim 3 defa kat kat katlanmis sarkmis saatlerce bisiklet sürüp kosuyorum spor yapiyorum haftalar sonra bakiyorum 1 kilo eksik yok:18: artik hayirlisiyla biran önce atlatsak bu dogumu zaman durdu gecmiyor sanki bu haftalar da

Nedir ki bu açamadım ben linki

http://.............../feltdesign/f...kombini-4_132926?ref=g3QKLGKHxc7nASETb9REUBhm

bi daha paylaştm canım, anne-bebek lahusa tacları

önceki kontrollerinizde başı aşağıdamı yukarıdamıydı merak ettim

canım benm hep yukardaydı, makat gelşliydi ama pazartesi gittiğimzde dönmüştü başaşağı
bakalım daha kontrolümüze de çok var, doktor da daha döner deedi bakalım son durumu ne olcak...

neden peki?
sağlık problemin mi var?

Evet canım, kalple ilgili problemim var. Olmasaydı da sanırım sezeryanı tercih ederdim. Her iki doğumunda kendine göre avantajı dezavantajı var ne yazık ki. Son 2 haftada çevremde yaşananlardan sonra normal doğumu psikolojik olarak yapamazdım sanırım zaten.

Haydaa.. bilim insanları korse konusunda da ayrı fikirdeler galiba.. Çok duydum doğumdan hemen sonra korse giydiren doktorları...
Başka bir çözümü olmalı o zaman .. naparım ben bu göbeği...:S

kızlar hastaneden geliyoruz,

bebegim 2.900 gram olmuş NTS ye bağladılar sancım çıkmadı sadece biraz suyum azalmış.. bu kadar..

Maşallah Emir Ata'ya Suyun azaldıysa bol bol dinleneceksin ve bol su içeceksin canım.. Fazla hareketli olursan da azalabiliyormuş..

Maşallah bebeğine canım Ben de NST'ye girince kuduruyor bebeğim, hemşire yandın senin ki inanılmaz hareketli diyor öyle ki sürekli dönmesinden ve yuvarlanmasından kalp atışı düzenli çıkmıyor.. Amam doktor her seferinde çok iyi diyip duruyor.. Sanırım bizimkinin çocukluğu da babasının ki gibi yaramazlıkla geçecek..

Ne güzel bebeğini görmüşsün ya benim içim gidiyor ama göremiyorum, göstermiyorlar hatta kilosunu sordum dün gittiğimde doğuma yakın söyleriz dediler.. Yani kiloyu da bıyu da bilmiyorum...

Çok geçmiş olsun canım, dinlenmekten başka ıhlamur kuşburnu limon falan içebilirsin başka da bir şey olmaz sanırım şu halde..
Terleyince duşa gir o da faydalı, bol bol dinlen canım Allah şifa versin..

yaaa ne yaşandı canım çevrendee
ben de bazen cesaretleniyorum bazen sönüyorum
hatta şuan çok merak ediyorum nasıl yapıcam diye

Eklentiler

• $541633_462220813857569_1431481746_n.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
başarılar canım, bende yeni geldim sınavdan, karnım burnumda sınava giriyorum herkes bana bakıyor

Sana da başarılar diliyorum canım... hiç sorma valla, millet bakıyor ama napalım mecburuz... sınav üniversitede oluyor, trafik çok yoğun oluyor, arabayla gidemiyorum o yüzden... dolmuşa bindim, çok kalabalıktı, kimse yer vermedi yaa... genç delikanlılar oturuyor, allahın bir kulu kalkıpta yer vermedi, sinir oldum...birde benim üçüncü kattı, merdivenleri çıkmakta bir hayli zorlandım... alt tarafıma baskı oldu, iğne batar gibi, resmen bebişin kafasını hissediyorum orada... Neyse ki yarın eşimin tatili, o götürecek beni yarınki sınava...

facebook kullananlar beğensin kızlar
özel mesajla yollayalım linklerimizi
ordan da takip edelim birbirimizi

Ben de dün kontrolden sonra kayınvalidemle eminönünde alışverip yaptım..

1 takım loğusa pijaması aldım, daha sonra günlük de kullanabileceğim.. Son kalandı ve çok hoşuma gitti S beden aldım 20 TL.. Evde denedim kalıpları geniş olduğu için alt pijama bol bile geldi :))
1 tane gecelik aldım yine doğum sonrası da kullanabileceğim şekilde önden yarım düğmeli ama azıcık süslü çoğunlukla sade :) S beden göbek kısmı azıcık dar geldi ama doğum sonrası kullanacağım birşey olduğu için çok takılmadım 30 TL
1 tane de sabahlık aldım hem pijamayla hem de gecelikle uyumlu 30 TL S beden olmasına rağmen bol geldi kalıbı çok büyükmüş belki terziye gönderirim ama doğumdan sonra..
1 tane emzirme atleti aldım 15 TL göğüslerim gram büyümedi ama doğum sonrası irileşir dedikleri için 80 beden aldım..
1 tane emzirme sütyeni aldım yine 80 beden 5 TL
1 tane lohusa alt çamaşırı alış veriş yaptığımız mağaza hediye verdi en fazla 5 TL dir..

Mısır çarşısından loğusa şerbeti için o kalıp şeklindeki malzemeden aldım yarım kilodan azıcık fazla 6 TL

Eğer Eminönüne gidecekseniz Havuzlu hanın sırasında English Home'un outlet i var bakın derim..
Ben dün oradan cibinliği 11 TL'ye aldım ve hiç bir sorunu yok..
Daha önce de oradan hastane çıkışı şeklinde satılan çıtçıtlı bodylerden almıştım 12 TL 'ye Body, eldiven, şapka, çorap şeklince ama kumaşı çok güzel yumuşacıktı..
Dönence yerine cibinliğin iç kısımlarına bezden bereket kuşları aldım, tek olanlar da var birlikte asılanlar da.. Bezden rengarenk süsler aldım 2-3 Tl civarında..
Hastane çantasına koymak için küçük havlulardan aldım tanesi 2 TL

Alacak olanlara fikir olsun diye fiyatları yazdım ama dünden inanılmaz yorgun olduğum için fotoğraf falan ekleyemedim..

Şimdilik ciddi bir eksiğimiz kalmadı gibi ıvır zıvır işler var..
Ev hazır olmadığı için yapamadığım şeyler var ama bakalım..

Selam kizlar oncelikle rabbim herkese hayirli ve kopkolay dogumlar nasip etsin.zaman gittikce yaklasiyor sizide benim gibi doğum korkusu aldi mi.31. Haftada bebegim henuz donmemisti ama dunku kontrolde doktorum bebegimin donmus oldugunu soyledi.ben kendimi hep sezeryana hazirlamistim doktorumun normal dogum görünüyo demesinden sonra artik zaman gecsin istemiyorum.34+0 ken oglum 2275 gramdi nasil iyi mi sizce

ne güzel şeyler almışsın. keşke bende senle gelseydim. ben bi kere gittim koşturmaktan bişi anlamadım. kalan ıvır zıvırım için gene eminönüne mi gitsem bakırköye mi bilemedim

canım maşallah emir Ata'ya büyümüş yaramaz bide benim Naz'ım büyüseydi suyu da bol su içerek ve fazla hareket etmeyerek toparlarsın canım biliyorsun benimde az çıkmıştı biraz dikkat ettim şimdi normal gözüküyor ...
bakalım canım inşallah toparlarız biraz daha, 3 günde bir sıkı kontroller yapılacak ve ona göre karar verilecek inşallah herşey güzel olur dediğin gibi duaların için teşekkür ederiz canım...

canım inşallah öyledir yanlış ölçülmüştür sürpriz yapıp tombişler bebeğim....
canım teşekkür ederim plasentada sorun yok tatlım doppler yapıldı kan akışları gayet iyi sadece bebek az kilo alıyor nedenini bilemeyiz görünürde bir sıkıntı yok diyor doktorumuz iç organlar falan iyi gelişimi bakalım inşallah takipler iyi geçer...
Atamalar açıklanmış çok şükürki bir sene daha burdayız
İlk tercihimiz Bitlisti
Bitliste beş minare beri gel oğlan beri gelll
gözünüz aydın canım....

canım çok teşekkür ederim dualarınız sayesinde biraz daha iyiyim dediğin gibi çıtı pıtı bir kızım olacak sanırım inşallah süreci sağsalim atlatırız artık bi doğsun ben soracağım ona yemeğini yememek neymiş...

canım rüyaların tersi çıkarmış bu demek oluyor ki doğumdan sonra hopp 36 beden bir fıstık olacaksın hiç merak etme...

sağol canım benide eşim götürdü ve sınav salonu 4. kattaydı çook zor çıktım valla nefes nefese, sınavdan çıktığımdan beride sağ tarafıma bişey batıyo sanki ne oldu anlamadım oğlumun ayağı var galiba orda ittirip duruyor karnımı yarınkide 3.katta su almayı unutmuşum yarın unutmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…