maşallah bebeğine canım kiloso oldukça iyi haftasına göre...havalar ısındıkça daha çok su içmek gerekiyor galiba...birde son haftalarda iç çamaşırına kaçaklar olabiliyormuş..dikkat et..
Ben çok hastayım kızlar..çok fena grip oldum..her yanım ağrıyor gözümü açamıyorum..bol bol nane limon içiyorum ama yok...bunun bi çaresi yokmuki:2:
ne güzel şeyler almışsın. keşke bende senle gelseydim. ben bi kere gittim koşturmaktan bişi anlamadım. kalan ıvır zıvırım için gene eminönüne mi gitsem bakırköye mi bilemedim
canım bendede açılmadı linkler ama çok güzel bi taçmış yaa bu, ben bi tane aldım mavi renk, birde kırmızı bakıyorum ama bulamadım henüz güzel bişey
baksana canım aynı yerde bunlardan da var beğnrsen...
Doğumdan önce bir kere daha gitmeyi planlıyorum, sana haber veririm müsait olursan gideriz..
Zaten benim kontrollerim Çapa'da olduğu için, çıkışta Eminönüne uğruyorum genelde
Valla benim hep gözüme değer böyle şeyler..
Kayınvalide kalsa çok süslü püslü gösterişli şeyler almamı istedi de ben bir gün için kullanacağım bir şey almak istemedim..
Dün kayınavalidemle alışverişten dönüyoruz..
Bizim oğlumuza koyduğumuz ismi beğenmemiş olacak ki "ben onu Yusuf diye çağırırım" dedi..
Benzer bir girişim kendi annemden de gelmişti "ben Mahir derim torunuma" diye..
Annemi daha önce uyarmıştım ama kayınvalideme de dişimi göstereyim dedim..
Bir çocuğa dört isim fazla, kimlik bunalımı mı yaşatacaksınız dedim..
Anne ve babası olarak biz zaten isim koyuyoruz, herkes başka bir isimle çağıracak sa isim koymasaydık dedim..
Acayip sinirlendim.. Ben izin vermiyorum başka başka isimle çağırılmasına..
Şimdilik konuyu böyle kapattım ama doğumdan sonra deneyen olursa fena kalp kırarım..
Sanki ben onların çocuklarına koydukları isimleri beğenmeyip başka bir isimle çağırıyorum..
Dün kayınavalidemle alışverişten dönüyoruz..
Bizim oğlumuza koyduğumuz ismi beğenmemiş olacak ki "ben onu Yusuf diye çağırırım" dedi..
Benzer bir girişim kendi annemden de gelmişti "ben Mahir derim torunuma" diye..
Annemi daha önce uyarmıştım ama kayınvalideme de dişimi göstereyim dedim..
Bir çocuğa dört isim fazla, kimlik bunalımı mı yaşatacaksınız dedim..
Anne ve babası olarak biz zaten isim koyuyoruz, herkes başka bir isimle çağıracak sa isim koymasaydık dedim..
Acayip sinirlendim.. Ben izin vermiyorum başka başka isimle çağırılmasına..
Şimdilik konuyu böyle kapattım ama doğumdan sonra deneyen olursa fena kalp kırarım..
Sanki ben onların çocuklarına koydukları isimleri beğenmeyip başka bir isimle çağırıyorum..
baksana canım aynı yerde bunlardan da var beğnrsen...
ayyy çok güzel, hangi site onu söyle canım bana ordan bakayım linkten açılmıyor
bizim ismi de beğenen yokisim bulmak zor zaten. birde böyle tepki alınca iyice zor oluyor.
Maşallah Emir Ata'yaSuyun azaldıysa bol bol dinleneceksin ve bol su içeceksin canım.. Fazla hareketli olursan da azalabiliyormuş..
canım maşallah emir Ata'ya büyümüş yaramaz bide benim Naz'ım büyüseydi suyu da bol su içerek ve fazla hareket etmeyerek toparlarsın canım biliyorsun benimde az çıkmıştı biraz dikkat ettim şimdi normal gözüküyor ...
bakalım canım inşallah toparlarız biraz daha, 3 günde bir sıkı kontroller yapılacak ve ona göre karar verilecek inşallah herşey güzel olur dediğin gibi duaların için teşekkür ederiz canım...
kızlar doğumdan sonra ve hatta öncesinde ne giycez. dün hastaneden çıkış yapanları görünce bu aklıma geldi. lcw den hamile eşofman altı gibi bişi aldım bende. yüksek bel diye. hem dışarda giyilebilir diye.
merhaba hanımlar sizlere birşey soracağım 28 haftalık hamileyim bebek 3 gündür az hareket ediyor normalmi önceden daha hareketliydi
doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım aldıklarını güle güle kullan ama sana şaşıyorum yaa bu halinde nasıl geziyosun valla imreniyorum ben bu gün birazcık yürüdüm 4 durak kadar yolda düşüp bayılacaktım az kalsın başım döndü kalbim güm güm ettiBen de dün kontrolden sonra kayınvalidemle eminönünde alışverip yaptım..
kızlar doğumdan sonra ve hatta öncesinde ne giycez. dün hastaneden çıkış yapanları görünce bu aklıma geldi. lcw den hamile eşofman altı gibi bişi aldım bende. yüksek bel diye. hem dışarda giyilebilir diye.
Kızlar sabah yazmıstım mıde bulantısıyla uyandım kustum dıye sabahtan yaklasık 2 ye kadar da aralıksız kustum ne yedıysem cıkardım doktorumu aradık bıkac ılac verdı onları ıctım kusma gectı bu defa ıshal basladı artı hafıf ates ve tıtreme,bunlar ıcın de parol ıctım hala kotuyum ama paroldan sonra en azından bı ıkı lokma bıseyler yedım.dua edın bıze atesımız de dustu ama hafıf var yıne de devamı gelmeden atlatalımkorkuyorum bebegım de etkılencek dıye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?