2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tüp bebekle ilgili yorumlarınız olmuş muydu diğer forumlarda?

ne güzel şeyler almışsın. keşke bende senle gelseydim. ben bi kere gittim koşturmaktan bişi anlamadım. kalan ıvır zıvırım için gene eminönüne mi gitsem bakırköye mi bilemedim

Doğumdan önce bir kere daha gitmeyi planlıyorum, sana haber veririm müsait olursan gideriz..
Zaten benim kontrollerim Çapa'da olduğu için, çıkışta Eminönüne uğruyorum genelde
Valla benim hep gözüme değer böyle şeyler..
Kayınvalide kalsa çok süslü püslü gösterişli şeyler almamı istedi de ben bir gün için kullanacağım bir şey almak istemedim..

Insallah canim ya eski bedenime 1 yildan önce dönebilecegimi sanmiyorum 20 kilo almis biri olarak henüz önümde 4-5 hafta var daha ne kadar alirim belli de olmaz 38 bedene girebilirsem o bile yeter bana

Dün kayınavalidemle alışverişten dönüyoruz..
Bizim oğlumuza koyduğumuz ismi beğenmemiş olacak ki "ben onu Yusuf diye çağırırım" dedi..
Benzer bir girişim kendi annemden de gelmişti "ben Mahir derim torunuma" diye..
Annemi daha önce uyarmıştım ama kayınvalideme de dişimi göstereyim dedim..
Bir çocuğa dört isim fazla, kimlik bunalımı mı yaşatacaksınız dedim..
Anne ve babası olarak biz zaten isim koyuyoruz, herkes başka bir isimle çağıracak sa isim koymasaydık dedim..
Acayip sinirlendim.. Ben izin vermiyorum başka başka isimle çağırılmasına..
Şimdilik konuyu böyle kapattım ama doğumdan sonra deneyen olursa fena kalp kırarım..
Sanki ben onların çocuklarına koydukları isimleri beğenmeyip başka bir isimle çağırıyorum..

çok iyi olur ya. eşyaları taşımak zor oluyor ama haftasonuda eminönü çok kalabalık oluyor. şöyle sakin bi haftaiçi gitmek isterim. işin bitmesine 1,5 hafta kaldı ama bazı günlerim yarım gün oldu. işin bitmesini beklemeden bile gidebilirim.

aaaa olurmu canım öyle şey siz çocuğun ismini ne koyduysanız odur, ne demek herkes kafasına göre bir isim söylesin o zaman çocuğa, iyi yapmışsın koy tavrını herkese boşver

bizim ismi de beğenen yok isim bulmak zor zaten. birde böyle tepki alınca iyice zor oluyor.

bizim ismi de beğenen yok isim bulmak zor zaten. birde böyle tepki alınca iyice zor oluyor.

boşver canım yaa sizin içinize ne siniyorsa onu koyun bizim çouğun adı timur alp olacak bizde çok tepki gördük, kayınvalidem biiirr sürü dır dır etti bana kayınpederin ismini koyun diye ama eşim koydu timur alpi, yok timur zalim bir hükümdarmış çocuğa niye öyle bi isim koymuşuz alpin anlamı neymiş pek anlamlı değilmişde bilmemne bilmemne, en sonunda dedimkiiii oğlumun adı timuralp bu saatten sonrada kim ne derse desin değişmeyecek, eşim koydu bende onayladım dedim eşimde isim konusunda böyle konuşanlara çocuğu ben yaptım adınıda ben koydum bitmiştir diyor yani bizide çok bunalttılar ama artık rahatız kesin tavrımızı belirttik rahatladık

Kızlar sabah yazmıstım mıde bulantısıyla uyandım kustum dıye sabahtan yaklasık 2 ye kadar da aralıksız kustum ne yedıysem cıkardım doktorumu aradık bıkac ılac verdı onları ıctım kusma gectı bu defa ıshal basladı artı hafıf ates ve tıtreme,bunlar ıcın de parol ıctım hala kotuyum ama paroldan sonra en azından bı ıkı lokma bıseyler yedım.dua edın bıze atesımız de dustu ama hafıf var yıne de devamı gelmeden atlatalım korkuyorum bebegım de etkılencek dıye ..

merhaba hanımlar sizlere birşey soracağım 28 haftalık hamileyim bebek 3 gündür az hareket ediyor normalmi önceden daha hareketliydi
doktora gitmeyi düşünüyorum

kızlar doğumdan sonra ve hatta öncesinde ne giycez. dün hastaneden çıkış yapanları görünce bu aklıma geldi. lcw den hamile eşofman altı gibi bişi aldım bende. yüksek bel diye. hem dışarda giyilebilir diye.

eşim ağlattı demin beni ya ağladığımı görünce hemen yan çizdi hatta dalga geçmeye başladı.

ben oğlumla ilgili hayallerimi anlatıorum, futbol oynucaz, misket oynucaz onu oynucaz bunu vs diye. ben ne zaman böyle şeyler desem tepki gösterior. oğlumla arama girme diye. kız olunca kızla oynarsın, baba rolünü elimden alma gibisinden. bende ağladım bu sefer.

sonra dalga geçti takılıorum sana, sen oynarken dur oynamamı dicem diyor. ama ciddiydi aslında tepkileri. oğluyla arasında çok ayrı bağ olsun istiyor. şimdiden bizi kıskanıyor ya

Maşallah Emir Ata'ya Suyun azaldıysa bol bol dinleneceksin ve bol su içeceksin canım.. Fazla hareketli olursan da azalabiliyormuş..

tşkler canım ya hayatım sorunda orda ben dinlenmiyorum hiç, niye böyle oluyor anlamıyorum, kendimi sürekli bişiler yaparken buluyorum, dün sabah eve geldim k. v delerden kalktım bu kez kendi anneme gittim akşama kadar ordaydım akşam hastaneye gittim eşimle, bugun sabah kalktım 2,5 saat ütü yaptım yerleştirdim, makinaya çamaşır attım astım,toz aldım, sonrada k.v demin bebege aldıklarını attım makinaya şimdide onları asıp kurutucam sonrada ütülicem.
ben en iyisi pazartesi yine gidim k.v delere dogumu orda beklim yoksa denizkızının dedigi gibi sokaklarda dogurucam allah muhafaza

senin aldıklarında hayırlı olsun baya bişi alıp eksikleri tamamlamışsın hepsini mutlu günlerde kullan inş

toparlarsınız ben eminim canım, hem naz adı gibi nazlı narin çıtı pıtı olacak galibaa, baksana şimdiden belli etti kendinii

sen yeterki moralini yüksek tutmaya çalış, ben kötü şeyler olacagını hiç düşünmüyorum

ben hastaneye giderken yazlık bol rahat bir elbise giyicem dönerkende aynı elbiseyle dönücem rahat olur diye düşünüyorum

merhaba hanımlar sizlere birşey soracağım 28 haftalık hamileyim bebek 3 gündür az hareket ediyor normalmi önceden daha hareketliydi
doktora gitmeyi düşünüyorum

gayet normal, bazı zamanlarda bizlerin de bebeklerinin hareket etmedigi zamanlar çok oldu,
her zaman aynı tempoda olmuyor hareketler.. onun için kötü şeyler düşünüp strese girmemeni tavsiye ederim. bekle biraz elbet bir tekme çakacaktır

Ben de dün kontrolden sonra kayınvalidemle eminönünde alışverip yaptım..
Canım aldıklarını güle güle kullan ama sana şaşıyorum yaa bu halinde nasıl geziyosun valla imreniyorum ben bu gün birazcık yürüdüm 4 durak kadar yolda düşüp bayılacaktım az kalsın başım döndü kalbim güm güm etti ben niye böyleyim yaa ağır vasıta diyorum kendime ama sana helal olsun. Buarada kaynanana iyi demişsin kutlarım seni bi çocuğa sadece anne babası isim verir biz de öyle yaptık ne benim ailemi ne eşimin ailesini karıştırtıyoruz. Bu çocuğu biz yaptıysak adını biz koyarız demi...

iyi yapmışsın cnm ben de onu düşünüyodum da sonra beli lastikli pantalonlar da almıştım şimdi rahatsız ediyo ama doğum sonrası onları giyerim, 7 ayıma kadar giyiyodum, artık birsüre onlarla idare ederim sonra da heralde zayıflarız biraz demi artık bakıcaz...

Buarada ben yani eşimle ben kızımıza isim bulduk sonunda kızımızı ismiyle seviyorum ve kimseye söylememeye karar verdik herkes aptal aptal yorumlar yapıyo çünkü insanı bulduğu isimden de soğutuyolar ama bu sefer söylemiycez doğsun ozamana kadar dayanabilirsek söylemıycez ama siz bilin adımız: DOĞA EYLÜL Allahım adıyla yaşatsın inşallah....

Çok geçmiş olsun canım..
Keşke aramakla kalmayıp bi gitsen dr'una..
..gormek istemedi mi seni?
Ishal ve atesin sebebini bilmek gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…