2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Bİ GİTSEYDİN DOKTORA KEŞKE.

İSMİYLE YAŞASIN ÇOK BEGENDİM CANIMM

slm kızlar... bizimde kontrolümüz vardı bugün...bebişimizin keyfi gayet yerinde binlerce şükür...

MAŞALLAH ONA

kızlar akşamları başlayan ve beni çıldırtan kaşıntılarım varsizde de oluyor mu??
cnm bende de oluyor genelde yattığım zaman kaşıntı başlıyor kaşınmaktan uyuyamıyorum
kızlar eşlerinizle ilişkiyi kestiniz dimi?
Doktoruma danışmayı unuttum ya ben
Zaten tık yok da riskli olur sanırım, devam eden ve sorun yaşamayan var mı?

cnm biz sık olmasada halen devam ediyoruz doktorda birşey demedi bi aksilikte yaşamadım hem normal doğumu kolaylaştırıyormuş sen zorlandığını hissettiğin zaman bırakabilirsin
çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin cnm dikkat et kendine çok fazlada ilaç içme

ayy kıyamam ya daha doğmadan paylaşamıyorsunuz doğunca ne olur kimbilir çok hassasız biz işte herşeye ağlıyoruz sen bakma eşine o işte olacak günün büyük bi kısmı oğlun seninle istediğini oynarsın

Canım ben onceki dogumda yazlık hamile elbiseyle gitmistim ..cikarkende onu giydim
Zahmetsiz ve pratik oldu..yine aynı niyetteyim

Hamile esofman altta iyi olur, ustunede rahat bi hamile bluz giyersin
Aynı kıyafeti gidis donuste giy, fazla esya yüklenme cnm

Eşine de takılma, yok yere üzme kendiniii
Vallahi karşı cins olaraktan, erkekler anneye ayrı bi duskun oluyor(kizlarda babaya olur ya)
Yani oglusun sana hep hayran olacak..o zaman eşin çatlayacak desene takılma cnm

Çok geçmiş olsun canım..
Keşke aramakla kalmayıp bi gitsen dr'una..
..gormek istemedi mi seni?
Ishal ve atesin sebebini bilmek gerekir..

Doktora sordugumuzda atesım yoktu yarım saat kadar hafıf yukseldı gectı sonrasnda ve aradıgımız saat doktorun hastanede son saatıydı o yuzden de oldu boyle .devam etse gıdıcektık ama gecınce vazgectım cunku gıdebılecegım tek bı hastane kalıyodu doktorumuzun oldugu hastaneden sonra ve ordakı doktorlarda bana yanlıs teshıs koymuslardı evde yatarm daha ıyı dıye dusundm.suan ıyıyım cok sukur ıns ılerlemez de gıtmek zorunda kalmam

Sagol canım suan daha ıyıyım ıns gerek kalmaz yarına kendımıze gelırız.dua edın bıze

Geçmiş olsun cnm inşallah çabucak iyileşirsin ya neden oldu acaba üşüttünmü kendini , doktorun dediği ilaçları iç bari ama ateşin yükselirse acile git yine canım....

Aman aman kız şaka yaptım sakın sokaklarda doğurma git kayınvalidenlere yat aşağı İsmimizi beğenmene sevindim cnm

Son düzenleme:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Bİ GİTSEYDİN DOKTORA KEŞKE.

İSMİYLE YAŞASIN ÇOK BEGENDİM CANIMM

MAŞALLAH ONA

Sagol canım dua edın de su ıyı halım devam etsın.suan gıdebılecegım tek doktor bana erken dogum rıskın var deyıp psıkopata baglatan doktor.ıns gıtmek zorunda kalmam yuzunu bıle gormek ıstemıyorum onun

allah iyilikler versin inşallah en kısa zamanda düzelir kendini kötü hissedersen dr git cnm

bende bundan korkuyorum. eşimin babasıyla arası genelde iyi olmamış. 13 yaşlarından itibarende nerdeyse hiç görüşmemiş. oğluyla ilgili hayalleri çok o yüzden. benim hayallerime bile tahammülü yok

bende bundan korkuyorum. eşimin babasıyla arası genelde iyi olmamış. 13 yaşlarından itibarende nerdeyse hiç görüşmemiş. oğluyla ilgili hayalleri çok o yüzden. benim hayallerime bile tahammülü yok

Ins kendi evladıyla diledigi gibi iliskisi olur esinin..
Içinde kalanları ogluyla yaşamak istiyordur haliyle..
Ama size mudahele etmesinde..gül gibi geçinsin gitsin herkes..çocuk ikinizin..rekabete girmeye ne gerek var..uzme tatli canini..

ismiyle yaşasın doğa eylül çok güzel bi isim

ben geldim kızlar azcık yol yürüdüm diye rahmim felaket agrıyor ayrıca yürümekten galiba çok akıntım gelmiş....
bi daha hayatta dışarı cıkmam artık nefes bilee alamadım yürürken.

Bu gece hep acıkta yatmısım esım sureklı ustunu ortuyodum hep attın dedı malum buraya da hala yaz gelmedı hırkayla corapla gezıyoruz sanırım ondan oldu usuttum herhalde dogal olarak.atesı atlattım cok sukur dus aldım sımdı de ıns ıyı gelır.sagol canım bu arada

allah iyilikler versin inşallah en kısa zamanda düzelir kendini kötü hissedersen dr git cnm

Sagol canım ıns boyle devam ederım de o tuhaf doktorlara mecbur kalmam dusunmek bıle cok urkutuyo

bizde oglumunkini kararalaştırdk artık
muhammet eren olsun dedik muhammeti eşim çok istiyor.
erenide ben çok istiyordum enese uygun hem

canım inşallah bende dünden iyiyim sayenizde enerjiniz ve dualarınızla dün kabus gibiydi hiç uyumadım sabaha kadar ama şimdi iyiyim dediğin gibi sanırım zaten ismini naz koyacağız dediğimizde herkes aynı tepkiyi veriyor ayyy çok nazlı olur diye napalım artık şimdiden başladı naz yapmaya emir ata yandı

ben hastaneye giderken yazlık bol rahat bir elbise giyicem dönerkende aynı elbiseyle dönücem rahat olur diye düşünüyorum
bende aynen öyle düşünüyorum yazlık robadan genişleyen birkaç elbisem var denedim hala girebiliyorum içine onlardan birini giyerim sanırım

iyi cnm aman iyi ol inşallah atlatmışsındır, aslında kusunca da rahatlamışındır miğdendeki soğuk algınlığı çıkmıştır. miğde bulantısı çok zor , ben hastalıktan geberim ama miğdem bulanmasın kusmayayım derim hep

bizde oglumunkini kararalaştırdk artık
muhammet eren olsun dedik muhammeti eşim çok istiyor.
erenide ben çok istiyordum enese uygun hem
Cnm çok güzel bi isim seçmişsiniz siz de ben de çok beğendim

ismiyle yaşasın doğa eylül çok güzel bi isim
sağol cnm teşekkürederim

ben geldim kızlar azcık yol yürüdüm diye rahmim felaket agrıyor ayrıca yürümekten galiba çok akıntım gelmiş....
bi daha hayatta dışarı cıkmam artık nefes bilee alamadım yürürken.
Ay cnm yürüme okadar çok hem dediğin gibi rahmin ağrır çünkü çocuk iyice aşağıya çöküyo ve akıntı da çoğalıyo bende de aynı durum oluyo , sana diyorum ama bugün ben de azcık yürüyim dedim hemen otobüse binmeyeyim dedim ama sıcaktsan fena oldum yok anam yok ev kuşuna bağladım iyice

Insallah canim ya eski bedenime 1 yildan önce dönebilecegimi sanmiyorum 20 kilo almis biri olarak henüz önümde 4-5 hafta var daha ne kadar alirim belli de olmaz 38 bedene girebilirsem o bile yeter bana

bence 1 yıla kalmaz canım etrafımda doğum yapan arkadaşlar tabiki dikkat ederek 6 7 ayda toparladılar 20 kilo çokta fazla değil zaten 6-7 kilo doğumda gider kalan 12-13 te ayda 2-2 gitse 6-7 ayda kilo falan kalmaz inşallah tabiki emziriyorum diye fazla kalorili beslenmemek lazım zaten yaz geliyor bol sebze meyve ve su ile hallolur bu iş

KIZLAR BAKIN DOKTORLAR SİTESİNDE UZMANLARA SORUMU SORMUŞTUM CEVAPLAMIŞLAR BİRAZ OLSUN RAHATLADIM

enesiw42
Kadın - İstanbul
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Gebelik
slm hocam nasılsınız.benim sorum 35 haftalık hamileyim 33 haftalıkken bebegimin böbreginin 1 tanesinin büüyük oldugunu söyledi doktor.bende gelir gelez internette araştırma yaptım böbregi büüyük olursa down sedromlumu oluyor.ve böbregi büyükse sezeryanla dogummu gercekleştirilmeli.ben daha önce 2li ve 3 lü testi yaptırmamıştım.kesin bi doktorum yok hep devlet hastanelrine gidip muayene oluyorum.devleteki doktorlar bu zamanda kadar farketmedi ama özeldeki bi doktor farketmişti kanama ile şikayette gitmiştim ozaman bi doktor söyledi ben ne yapmam gerek hocam?sezeryanla dogum şartmı böbregi biri büyükse.bide böbregi büüyükse suyuda hemen biter erken doguma alınır diye yazlar okudum dogrumu ne olur beni aydınlatırmsınız.eger böbreginin biri büyükse down sedromlumudur cevabınızı acil bekliorum hocam
03/05/2013

Op. Dr.Müberra NAMLI KALEM
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Gebelik
Bebeğin tek sorunu bir böbreğindeki büyüme ise Down Sendromu ya da sezeryan ile ilgi kurmak gereksizdir.Doğumunuz herşey yolunda giderse normal olabilir, sonra çocuk doktoru bebeğinizi araştırır. Ama bütün bunları söylerken başka bir sorun bulunmadığını düşünerek söylüyorum. Bu anlattıklarınızda down sendromu kuşkulandıracak ve sezaryen gerektirecek bir konu yok
Saygılarımla

Sakura Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi Ankara 0(312) 236 66 11 04/05/2013

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…