- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
cnm bak ne güzel hem burdan arkadaş hem de doktor cevaplamış, için rahat etsin stres yapma annesi oğluşun sapasağlam benceKIZLAR BAKIN DOKTORLAR SİTESİNDE UZMANLARA SORUMU SORMUŞTUM CEVAPLAMIŞLAR BİRAZ OLSUN RAHATLADIM
Op. Dr.Müberra NAMLI KALEM
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Gebelik
Bebeğin tek sorunu bir böbreğindeki büyüme ise Down Sendromu ya da sezeryan ile ilgi kurmak gereksizdir.Doğumunuz herşey yolunda giderse normal olabilir, sonra çocuk doktoru bebeğinizi araştırır. Ama bütün bunları söylerken başka bir sorun bulunmadığını düşünerek söylüyorum. Bu anlattıklarınızda down sendromu kuşkulandıracak ve sezaryen gerektirecek bir konu yok
Saygılarımla
Sakura Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi Ankara 0(312) 236 66 11 04/05/2013
B
cnm bak ne güzel hem burdan arkadaş hem de doktor cevaplamış, için rahat etsin stres yapma annesi oğluşun sapasağlam bence
canım inşallah bende dünden iyiyim sayenizde enerjiniz ve dualarınızla dün kabus gibiydi hiç uyumadım sabaha kadar ama şimdi iyiyim dediğin gibi sanırım zaten ismini naz koyacağız dediğimizde herkes aynı tepkiyi veriyor ayyy çok nazlı olur diye napalım artık şimdiden başladı naz yapmaya emir ata yandı
bende aynen öyle düşünüyorum yazlık robadan genişleyen birkaç elbisem var denedim hala girebiliyorum içine onlardan birini giyerim sanırım
Kızlar ya emzirme sütyeni alanınız varmı?
Ben daha almadım bildiginiz yada aldıgınız iyi bir marka varmı bide kaça aldınız.
Benim gögüsler 75 lik küçük bide silikonsuz asla takamıyorum emzirme sütyeninin silikonlusu oluyormu
ben de henüz almadım canım destekli acıtmaz mı sen daha bilrsn deneymlisin :18:
Benm de 75 lik ama vücuttan olmayablr şişiyoruz çünkü 80 alıcam o yüzden...
ben şimdi e bebek e baktım gitti gidiyor a da baktım 85 den aşagı beden yok valla içine 3 gögüs lazım 85 olursa
Benim cicişler ne şişti ne büyüyüdü aynı duruyor valla büyük oglumdada büyümemişti öyle ahım şahım gögsümde süt dolmuyor zaten.ben onda sütyen takmadım belli bi zaman.hep gömlek giyip dügmeyi açıp emziyordum çook sıcaklara geldigi için.ama şimdi kayınvalidem flanda varya azcık edepli olsun dedim alayım demiştim ama küçük beden zor bulurz galiba
sen eger bulursan 75 lik banada haber ver bende bakarım sana haber ederim
ben şimdi e bebek e baktım gitti gidiyor a da baktım 85 den aşagı beden yok valla içine 3 gögüs lazım 85 olursa
Benim cicişler ne şişti ne büyüyüdü aynı duruyor valla büyük oglumdada büyümemişti öyle ahım şahım gögsümde süt dolmuyor zaten.ben onda sütyen takmadım belli bi zaman.hep gömlek giyip dügmeyi açıp emziyordum çook sıcaklara geldigi için.ama şimdi kayınvalidem flanda varya azcık edepli olsun dedim alayım demiştim ama küçük beden zor bulurz galiba
sen eger bulursan 75 lik banada haber ver bende bakarım sana haber ederim
[/FONT]
bende beylikdüzündeyim canım esenyurta baglı innovya evlerinin altında .sen nerdesin
aaaa cok sevindim canm bende ordayım kayınvalidem innovia evlerinde oturuyo bende biraz üst tarafında
beygah pazarı var bilirsin belki onun karşısındayım hemen
cok yakınız senle
canım evet 75 görmedim ben de hiç ama 80 gördüm
taamam satışa çıkarsa 80 görürsem sana da sölerim
şöyle söyleyim canım şirinler anaokulu var onun yanında evim.sosyete pazarına perşembe günleri geliorum evimin önünden servis kalkıyor hatta haftaya perşembe pazara terlik flan almaya gelcem
tanışırız görüşürüz
persembe günü kahveye bekliyorum ozaman canm bi aksilik çıkmazsa görüşelimşöyle söyleyim canım şirinler anaokulu var onun yanında evim.sosyete pazarına perşembe günleri geliorum evimin önünden servis kalkıyor hatta haftaya perşembe pazara terlik flan almaya gelcem
tanışırız görüşürüz
taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
bu büyümüş halimiicanım maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?