2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm bak ne güzel hem burdan arkadaş hem de doktor cevaplamış, için rahat etsin stres yapma annesi oğluşun sapasağlam bence

cnm bak ne güzel hem burdan arkadaş hem de doktor cevaplamış, için rahat etsin stres yapma annesi oğluşun sapasağlam bence

aynen canım şuan düne göre cok cok iyiyim eşimlede konuştuk gece biraz...hepinizden allah razı olsun teselli verdiiginiz için arkadaşlar saolun

Kızlar ya emzirme sütyeni alanınız varmı?
Ben daha almadım bildiginiz yada aldıgınız iyi bir marka varmı bide kaça aldınız.
Benim gögüsler 75 lik küçük bide silikonsuz asla takamıyorum emzirme sütyeninin silikonlusu oluyormu

amaaaaaan emir ata nın işi ne babası gibi çekecek oda yapacak bişi yok

ben de henüz almadım canım destekli acıtmaz mı sen daha bilrsn deneymlisin :18:
benm de 75 lik ama vücuttan olmayablr şişiyoruz çünkü 80 alıcam o yüzden...

ben de henüz almadım canım destekli acıtmaz mı sen daha bilrsn deneymlisin :18:
Benm de 75 lik ama vücuttan olmayablr şişiyoruz çünkü 80 alıcam o yüzden...

ben şimdi e bebek e baktım gitti gidiyor a da baktım 85 den aşagı beden yok valla içine 3 gögüs lazım 85 olursa
Benim cicişler ne şişti ne büyüyüdü aynı duruyor valla büyük oglumdada büyümemişti öyle ahım şahım gögsümde süt dolmuyor zaten.ben onda sütyen takmadım belli bi zaman.hep gömlek giyip dügmeyi açıp emziyordum çook sıcaklara geldigi için.ama şimdi kayınvalidem flanda varya azcık edepli olsun dedim alayım demiştim ama küçük beden zor bulurz galiba
sen eger bulursan 75 lik banada haber ver bende bakarım sana haber ederim

hepsiburada da var.link veriyorum.
Hepsiburada.com | emzirme sütyeni
açılmazsa link markaları yeni inci ve chezmam.bugün ben de sütyen aradım mağazalarda ama bulamadım istediğim gibisini.normalde büyük göğüslerim gebelikte değişiklik olmadı.toparlayıcı ve destekleyici emzirme sütyeni baktım ama hepsi penyeydi buradakilerin.mecburen netten sipariş vercem chezmamdan memnun kullananlar.umarım uyar bedenime iç çamaşırlarında iade de olmuyo(

canım evet 75 görmedim ben de hiç ama 80 gördüm
taamam satışa çıkarsa 80 görürsem sana da sölerim

[/FONT]
bende beylikdüzündeyim canım esenyurta baglı innovya evlerinin altında .sen nerdesin

aaaa cok sevindim canm bende ordayım kayınvalidem innovia evlerinde oturuyo bende biraz üst tarafında
beygah pazarı var bilirsin belki onun karşısındayım hemen
cok yakınız senle

tüm günü evde geçirmek çok sıkıcı gerçi sabah doktora gittik kızımı anlamadığım ultrasonda gördüm 2300gr olmuş bıcırığım ama sonra sıcaktan bunaldığım için koşa koşa eve geldim, resmen eve zor attım kendimi ama şimdide sıkıldım tvde de bişey yok
ben birtane emzirme sutyeni aldım , sultanbeylide bi iç çamaşır mağazasından aldım marka değil ama kaliteliydi , benim mimişler büyüktü hamilelikte biraz daha büyüdü 90 beden aldım penye ve çok rahat 12tl ye aldım duruma göre daha sonra yine alırım doğumdan sonra çünkü benim 2 tanede yarım atlet şeklinde sutyen almıştım onlarda rahat ve lastik gibi esnek bi kumaştan olduğundan kolay emzirilir..

aaaa cok sevindim canm bende ordayım kayınvalidem innovia evlerinde oturuyo bende biraz üst tarafında
beygah pazarı var bilirsin belki onun karşısındayım hemen
cok yakınız senle

şöyle söyleyim canım şirinler anaokulu var onun yanında evim.sosyete pazarına perşembe günleri geliorum evimin önünden servis kalkıyor hatta haftaya perşembe pazara terlik flan almaya gelcem
tanışırız görüşürüz

Kızlar emzirme sütyenlerinden bahsetmişsiniz, limangoya baktınızmı? Ben az önce gördüm hem fiyatları fena değil hemde çok güzel görünüyolar. Emzirme atletleri ve sütyenleri bi bakın derim

Ben sütyen olarak şu modeli çok beğendim, fakat kullanışlımıdır bilmiyorum :26:

Diğerlerine bakmak isterseniz limangodan bebefox markasına bakın inceleyin
Unnado.da var, ordada Elija Lingeria markasına bakın

persembe günü kahveye bekliyorum ozaman canm bi aksilik çıkmazsa görüşelim
cok isterim tanışmayı

taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa

Eklentiler

• $32+6& (3240 x 2430).webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa

bu büyümüş halimii canım maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…