ben terlik olarak sabo aldım hastnae terliği yani:)
http://................................-kisisel-bakim/delikli-bay-beyaz-sabo-terlik-42460845
bunun aynısı:) hastane gayet hijyenik olcanı düşünüorum:)
biz size göre azcık küçüğüz ama teyzesi
buyrun sizi de görelimmm
bu 20 kilo almış halin mi maşallah sana
yoookk canım ben 20 kilo almadım
12 yim şimdilik
Kızlar ya emzirme sütyeni alanınız varmı?
Ben daha almadım bildiginiz yada aldıgınız iyi bir marka varmı bide kaça aldınız.
Benim gögüsler 75 lik küçük bide silikonsuz asla takamıyorum emzirme sütyeninin silikonlusu oluyormu
bu 20 kilo almış halin mi maşallah sana
20 kilo alan benim
20 kilo alan benim
sana da maşallah o zaman canımben de o yolda ilerliyorm sanırım
zeynoooooooo hadi bebişini koy sende çekipppp
taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
maşallah cnm sana çok tatlı gözüküyosun göbiş büyümüş tabi ama normal boyutlarda zaten 12 kilo almışsın kilon da çok iyi ben buaralar çok almaya başladım 15 kiloya ulaştımtaze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
Haydi çek çekdur bakim çekiyorum ama bi yandan da utanıyorum çok şiştim yaaa
dur bakim çekiyorum ama bi yandan da utanıyorum çok şiştim yaaa
tüttüüüüü maşallah bu ne çıtırlık kızzz
ben varil gibiyiiiim yaaa
maşallah cnm sana çok tatlı gözüküyosun göbiş büyümüş tabi ama normal boyutlarda zaten 12 kilo almışsın kilon da çok iyi ben buaralar çok almaya başladım 15 kiloya ulaştım:18: bu işe dur demem lazım ama kendime engel olamıyorum biraz önce meyve yedim ve üstüne kalktım az bişeyde nutella kaşıkladım offf :18: ne olacak benim bu halim ben zaten 5 kilo fazla kılo ile hamile kalmıştım çok iştahım açıldı kızlar sizinde öyle mi? :26:
Haydi çek çekboşveeer hepimiz şiştik 8. ayımız doldu dile kolay
KIZLAR NAZAR OLUR BE KOYMAYIN
KIZLAR NAZAR OLUR BE KOYMAYIN
bugün hiçbişi yapmamış olmanın verdiği sıkıntı, birde eşimin takılmaları vs içim sıkıntıdan patlıyordu. balkonda düzenleme yapıcaktım. orayı yıkayım düzenleme yapayım dedim. az buçuk yaptım ama hiç güzel olmadı. istediğim kadar temiz olmadı balkon. benden geçmiş demekki artık. eskiden bişiyi yaptım mı çok temiz güzel yapardım. olmadı şimdi
sıkıntı etme canım, kolay mı 8 aylık hamleyiz aamaa
bir ay sonra bebiş dünyaya getrcez biz
ve merak etme inşallah bir ay sonra yaparsın bol bol, temiz temiz, güzel güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?