2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım oncelikle cok gecmis olsun..
Allah'in izniyle hersey yolundadir..stress yapma..
Sukurki haftalarda ileri.. içini ferah tut annesi

Bu arada ben hiç destekli emzirme sütyenine denk gelmedim.
Oldugunu sanmiorum.olsa bile;bende hep destekli kullanırim normalde; ama süt olunca goguste rahatsız edip kesebilir belki:44:

eger atlette kullaniyorsan, sütyen degil; emzirme atleti al..ikisi bi arada
Ben ondan daha memnunum.
Birde goguse süt inince bedenin buyur zaten
..büyük alırsın önceden olmamis ama bu yavruda bedenin degisir belki

kızlar emzirme sütyeninde destekli olanını da gördüm ben... ama tercih etmediğim için ne markaydı hatırlamıyorum...

normalde ben de hep destekli kullanırım...ama şimdiden göğüsler büyüdüğü için süt de olunca pek kullanamayacağımı düşünüyorum...

ben atlet şeklinde ikisi bir arada olandan da sadece emzirme sütyeni şeklinde olandan da aldım... NBB nin tercih ettim...

taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa

tüttüüüüü maşallah bu ne çıtırlık kızzz
ben varil gibiyiiiim yaaa

Son düzenleme:
taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
maşallah cnm sana çok tatlı gözüküyosun göbiş büyümüş tabi ama normal boyutlarda zaten 12 kilo almışsın kilon da çok iyi ben buaralar çok almaya başladım 15 kiloya ulaştım :18: bu işe dur demem lazım ama kendime engel olamıyorum biraz önce meyve yedim ve üstüne kalktım az bişeyde nutella kaşıkladım offf :18: ne olacak benim bu halim ben zaten 5 kilo fazla kılo ile hamile kalmıştım çok iştahım açıldı kızlar sizinde öyle mi? :26:
dur bakim çekiyorum ama bi yandan da utanıyorum çok şiştim yaaa
Haydi çek çek boşveeer hepimiz şiştik 8. ayımız doldu dile kolay

dur bakim çekiyorum ama bi yandan da utanıyorum çok şiştim yaaa

tüttüüüüü maşallah bu ne çıtırlık kızzz
ben varil gibiyiiiim yaaa

teşekkür ederiz teteler güzel yorumlarınız için
bu aralar ben de çok yiyorum
bebişe yarıyıo ama sanırım, boyu 2 bucuk hafta önde çıktı en son çünkü
ben de fena sayılmam ama son bir ay iyi büyüdü popom kızlar , azımsancak gibi değil yani
ama takmıyoruz, napıyoruz, bebişimiz için güzel güzel besleniyorz, sonrasında zaten bizi uykusuz geceler bekliyor
hemen süzülürüz kızlar

bugün hiçbişi yapmamış olmanın verdiği sıkıntı, birde eşimin takılmaları vs içim sıkıntıdan patlıyordu. balkonda düzenleme yapıcaktım. orayı yıkayım düzenleme yapayım dedim. az buçuk yaptım ama hiç güzel olmadı. istediğim kadar temiz olmadı balkon. benden geçmiş demekki artık. eskiden bişiyi yaptım mı çok temiz güzel yapardım. olmadı şimdi

sıkıntı etme canım, kolay mı 8 aylık hamleyiz aamaa
bir ay sonra bebiş dünyaya getrcez biz
ve merak etme inşallah bir ay sonra yaparsın bol bol, temiz temiz, güzel güzel

sıkıntı etme canım, kolay mı 8 aylık hamleyiz aamaa
bir ay sonra bebiş dünyaya getrcez biz
ve merak etme inşallah bir ay sonra yaparsın bol bol, temiz temiz, güzel güzel

bi ay sonrada lohusayız diye yapamayız. ev gözüme çok kötü görünüor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…