kızlar doğumla birlikte kaç kilo verilir acaba?
bi ay sonrada lohusayız diye yapamayız. ev gözüme çok kötü görünüor.
bi ay sonrada lohusayız diye yapamayız. ev gözüme çok kötü görünüor.
Bayagi demisler cnm ya..kime sorduysam 10 kilo diyolaaar ama abenim hiç o kadar umudum yok:26::26:
Bayagi demisler cnm ya..
benim suyu gelmistide ustune ameliyathanede tartildim.. dogumda 5kg gitti.. bebek ve plasenta yani
Bayagi demisler cnm ya..
benim suyu gelmistide ustune ameliyathanede tartildim.. dogumda 5kg gitti.. bebek ve plasenta yani
Yani suyuda olsa , olsun olsun 7 olur belki..
Ama odemlerde atiliyor hemen dogum sonrasi ya hizlica düşüşe gecer kilolar ilk gunlerde
kızlar doğumla birlikte kaç kilo verilir acaba?
kime sorduysam 10 kilo diyolaaar ama abenim hiç o kadar umudum yok:26::26:
En son eltim doğum yaptı, hastanede 2 gün kaldı çıktı tartıldığında 10 kilo vermişti.Herkes aynı performansı başarabilir mi bilmiyorum ama. Ben 13 kilo aldım. Doğuma kadar 15 olsa. Doğumda 10 u gitse ne ka güzel olur.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA İYİKİ KARŞIMA ÇIKIP YAZDIN İÇİME Bİ SOGUK SU SERPTİN İÇİM FERAHLADI COOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞU SAATTEN İTİBAREN KÖTÜ DÜŞÜNMEYECEGİM SAYENİZDE
AYRINTILI ULTRASINADA GEREK YOK O BENİM YAVRUM ALLAH BANA NASIL VERMİŞSE HER TÜRLÜ KABULUM.
Kİ ÖGRENSEM BİLE DEGİŞEN BİŞEY OLMUYCAK DOGMADIGI SÜRECE MÜDAHELE YAPAMIYORLAR.HAYIRLISI İLE Bİ DOGSUN DOGAR DOGMAZ COCUK DOKTORUNA GÖTÜRCEM ARTIK ERKEN TEŞHİS DİYE BİRŞEY VAR TIPTA COK İLERLEDİ.
ALLAHIN İZNİYLE SİZİNDE BENİMDE VE BÖBREK BÜYYÜMESİ OLAN BÜTÜTN ARKADAŞLARINDA BEBEKLERİ SAGLIKLARINA KAVUŞUP MÜDAHELE BİLE GEREKMEDEN KENDİLİGİNDEN KÜÇÜLÜR İNŞALLAH
tabiki bizde düşünmedik bir müdahale bu yüzden de amino sentez yaptırmadık Allah yardımcımız olsun.. Araştırma artık umarım doğuma kadar kendiliğiden iyileşecek...
kızlar yaa bu aralaar topiklerde baya moda oldu
''aramızda bebek var'' diye bi sinema filmi var izleyen oldumu ben meraktan biraz fragmanını izledim
çok açık seçiik tabi tamamen izlemediğim için anlamadım
ama film yorumlarını okudum güzelmişşş.. diyolar bende onların yalancısıyım
maşşallah yavruna.allah uzun ömür versin inşallah.evet herkes senin dediğini diyor.sen bir kucağına alda o zaman başlayacak dertler diye.uykunun tadını çıkar diyorlar ama ağrıdan sızıdan uyu uyuyabilirsen:)anladığım epidural aneztezi ile yapmışsın doğumunu.çünkü genelde 5 dakikalık ağrı diye anlatmıyorlar valla:)
Az once esime dedim cok korkuyorum diye o da korkma askim niye korkuyorsun yaninda olucam dogumda dedi.Dogumdan degil sonrasindan sorumlulukdan korkuyorum yeni birisi gelicek dedim
Esim tabi guzel hayallerden bahsediyor rahatliyim diye
Yinede karamsar degilim ama zaman zaman endisede yasamiyor degilim.Ama en cok bana sarilmak istedigi herkesden cok beni istedigi anlari dusunup mutlu oluyorum
Ay ben 2 gün önce izledim, açık yerleri var ama bütünü öyle değil ama izlemeyin derim sonlara doğru çocuk doğduktan sonra çok bunalımlı ağlaya ağlaya canım çıktı kociş de kızdı ne biçim filmler izliyosun bütün moralin sıfır oldu dedi. film de çocuk doğduktan sonra kadının yaşadıkları (uykusuzluk, eve kapanmak, kendine hiç vakit ayıramaması, kocasıyla ilgilenememesi ve kocası aslında sevgilisiyle aralarının bozulması ayrılma noktasına gelmeleri.....) çok sinirlerimi bozdu beni ümitsizliğe sevketti film ağlaya ağlaya canım çıktı....
benim ipin ucu kaçtı bi kere, keşke bu kadar almasaydım ama üzülmenin de faydası yok artık olan olduu
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
valla cnm gercekler acıdır solemek ıstemezdım ama hazırana denk geldıgı ıcın ozellıkle 20 gunu evde gecıyor cunku bebek ufak oldugu ıcın cıkamıyorsun halıyle en az bı 20 gunu evdesın hazıran temmuz boyle bı evdesın herkes dıyor suraya gıttık buraya gıttık suraları görduk ıc gecırıorsun gıdemıorsun bıde ney gucume gıtmıstı eşim benımle cıkamıordu ya kendı cıkmıs telde soruyorum tabı halıyle kv yanımda benım neyse demesın mı cay bahcesındeyım cay ıcıorum bak dedım göruyormusun gezıor bıızımkı bı ağladım ama...tabı ben gezmeyı cok seven bırıyım dısarıyı sevmeyen evı seven bırıne bu kadar koymaz ama şöylede bır sey var 2 aylıkken pıknıge rahat cıkıorsun hazıran temmuz agustosta rahat rahat cıkarırsınız pıknıge vss o pusetınde arabada sureklı uyuyor sadece emzırmek problem cunku saatte bır ıstıorlar memeyı onada emzırme onlugu almıstım arabaya gecıp emzırıyordum sureklı emzırıordum ya bunlar etı pısırmısler benı yarım saat beklemısler halıyle et sogudu bı yandanda onlar sıcak sıcak goturmusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?