2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bi ay sonrada lohusayız diye yapamayız. ev gözüme çok kötü görünüor.

bende aynıyım ya heele bugün şaftım kaydı iyice bazen kendimi kaybediyorum deli gibi temizlik yapıyorum
sanki doğumdan sonra hiç temizlik yapmayacakmışım gibi yoruyorum kendimi
ertesi gün bakıyorum yine aynı olmuşşş çok nanköör bu temizlik hergün yapsan yeri yanii

Son düzenleme:
bi ay sonrada lohusayız diye yapamayız. ev gözüme çok kötü görünüor.

canım sıkma canını ya temzlik diye
Rabbim sağlık versin, herşey yapılır, bırak dağınık kalsın, yeter ki siz sağlıklı olun
zaten artık çok yorulmamız hiç iyi değil biliyosunuz
Allah korusun , erken doğuma sebebiyet vermeyelim...
yat gitsin

kime sorduysam 10 kilo diyolaaar ama abenim hiç o kadar umudum yok:26::26:
Bayagi demisler cnm ya..
benim suyu gelmistide ustune ameliyathanede tartildim.. dogumda 5kg gitti.. bebek ve plasenta yani

Yani suyuda olsa , olsun olsun 7 olur belki..
Ama odemlerde atiliyor hemen dogum sonrasi ya hizlica düşüşe gecer kilolar ilk gunlerde

Son düzenleyen: Moderatör:
ya resim yükleyemiyorum, sinir oldum

olur olmaz yüklicem söz

kızlar yaa bu aralaar topiklerde baya moda oldu
''aramızda bebek var'' diye bi sinema filmi var izleyen oldumu ben meraktan biraz fragmanını izledim
çok açık seçiik tabi tamamen izlemediğim için anlamadım
ama film yorumlarını okudum güzelmişşş.. diyolar bende onların yalancısıyım

Aman canimiz sagolsun nurgu..
O kosturmacayla nasil form tutariz bak:)
Süzülürüz iyice

kızlar doğumla birlikte kaç kilo verilir acaba?

kime sorduysam 10 kilo diyolaaar ama abenim hiç o kadar umudum yok:26::26:

En son eltim doğum yaptı, hastanede 2 gün kaldı çıktı tartıldığında 10 kilo vermişti. Herkes aynı performansı başarabilir mi bilmiyorum ama. Ben 13 kilo aldım. Doğuma kadar 15 olsa. Doğumda 10 u gitse ne ka güzel olur.

Az kilo almissin ne guzel tokoyaymaşallah
Canim dogumdan hemen sonra odemlerde gidiyor
..10 kilo gider cok kisa bi surede haliyle

Ay ben 2 gün önce izledim, açık yerleri var ama bütünü öyle değil ama izlemeyin derim sonlara doğru çocuk doğduktan sonra çok bunalımlı ağlaya ağlaya canım çıktı kociş de kızdı ne biçim filmler izliyosun bütün moralin sıfır oldu dedi. film de çocuk doğduktan sonra kadının yaşadıkları (uykusuzluk, eve kapanmak, kendine hiç vakit ayıramaması, kocasıyla ilgilenememesi ve kocası aslında sevgilisiyle aralarının bozulması ayrılma noktasına gelmeleri..... ) çok sinirlerimi bozdu beni ümitsizliğe sevketti film ağlaya ağlaya canım çıktı....

benim ipin ucu kaçtı bi kere, keşke bu kadar almasaydım ama üzülmenin de faydası yok artık olan olduu

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

epıdural yaptırmadım cnm sancımla dogum yaptım saat sabah 7 den oglen 2 ye kadar sancı cektım son sancılar benı bıtırdı cekıyosun acıyı ama unutuyorsun gelıp gecıyor cnm evladını görunce hersey bıtecek ınss

cnm son anlarda artıq dogursam dıye kendın ıstıosun dogumu bırde evladını kucagına almayı ınan alınca hersey bıtecek bazı zamnalarda ayy nerden cıktı sımdı bu bebek dedıgınız olucak zamanla bu psıkolojıyıde atlatıcaksın suan bebegım 11 aylık yuruyor maşşşallah bu sene daha rahatım gecen sene ufak oldugu ıcın gaz problemlerı vss derken tatıl yapamamıstık dısaı cıkarız bagırır cıgırır dı tabı her bebek aynı degıl sızın bebegınız daha uslu olabılır benımkı hala hareketlı maşşallah yerımde oturamıorum o derece..ınss saglıkla kavsursunuz bebeıslerınıze gecen sene aynı heyecanları bızler yasıyorduk bugunlerde sızler yasıyorsunuz suan bızlerde 1 yaslarını kutlama heyecanı yurume heyecanları yasıyoruz..sıze tavsıyem bol bol resım cekın ve her anını vıdeoya alın ben zaman zaman vıdeolarını ızlıorum ozellıkle ılk banyosu ayyy dıorum ne kadar kucukmuş

valla cnm gercekler acıdır solemek ıstemezdım ama hazırana denk geldıgı ıcın ozellıkle 20 gunu evde gecıyor cunku bebek ufak oldugu ıcın cıkamıyorsun halıyle en az bı 20 gunu evdesın hazıran temmuz boyle bı evdesın herkes dıyor suraya gıttık buraya gıttık suraları görduk ıc gecırıorsun gıdemıorsun bıde ney gucume gıtmıstı eşim benımle cıkamıordu ya kendı cıkmıs telde soruyorum tabı halıyle kv yanımda benım neyse demesın mı cay bahcesındeyım cay ıcıorum bak dedım göruyormusun gezıor bıızımkı bı ağladım ama...tabı ben gezmeyı cok seven bırıyım dısarıyı sevmeyen evı seven bırıne bu kadar koymaz ama şöylede bır sey var 2 aylıkken pıknıge rahat cıkıorsun hazıran temmuz agustosta rahat rahat cıkarırsınız pıknıge vss o pusetınde arabada sureklı uyuyor sadece emzırmek problem cunku saatte bır ıstıorlar memeyı onada emzırme onlugu almıstım arabaya gecıp emzırıyordum sureklı emzırıordum ya bunlar etı pısırmısler benı yarım saat beklemısler halıyle et sogudu bı yandanda onlar sıcak sıcak goturmusler

benim ipin ucu kaçtı bi kere, keşke bu kadar almasaydım ama üzülmenin de faydası yok artık olan olduu

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Gülümsettin canım yaaa
Can bogazdan gelir diyerekten frenlemiyorum kendimii bende aldim , pisman degilim..yine olsa yine alirim
Temize cikacagimi ümit ederekten

cnm ilk bir aya kadar evden çıkmamın çok zor olacağını ben de biliyorum onu şimdiden kabullenmeye çalışıyorum:18: ama film de kadın çok mutsuzdu o mutsuzluğu beni yıprattı,
Buarada ben de gezmeyi çok severim artık bir ayını atlatınca temmuzda ağustosta bebek arabaına bindirip sahilde gezmeyi planlıyorum inşallah bebişim uslu bir bebek olur emzirme önlüğünden ben de alıcam inşallah kullanışlıdır.

Aman zıkkım internet off niye böyle iki gündür ya bir sayfayı 3 saatte okuyor
Sinir krizi geçirdim resmen pes ettim geçmişi okumaktan
Kusura bakmayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…