2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım nasıl oldun aklım sendeydi bugün giremedim gündüz
Biraz daha sakinleştin mi?İnsan ilk duyduğunda böyle şeyleri resmen şoka giriyor
Seni çok iyi anlıyorum canım dualarım seninle inşallah

Talıaa kuşum sen nasılsın 2 gündür yazışamıyorz seninle

hoş bulduk tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın bolero yu bitirdim yeni jile başlıyorum işte

İnanmıyorum ciddi misin vayy maşallah canım kolay gelsin emeğine sağlık
belli bir örgü siten var mı banada link atar mısın?

kızlar bende çok yoğun çalışıyordum okuyodum ama yazamıyodum izne ayrıldım rahat ettim. Ben birşey soracagım size dün doktora gittik 32+0 kızımın kilosu 2040 boyu 44 cm . ama bişe var eve gelince farkettim normalde zaten 2-3 gün önden giderdi . ult. kağıdına bakınca kafasının 2 hafta kadar önde olduğunu farkettim . dr. da iken farketmemiştim ama gelince farkettim çok üzüldüm acaba normal mi dr herşeyin normal olduğunu söylemişti ama ben inceleyince farkettim. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu

İnanmıyorum ciddi misin vayy maşallah canım kolay gelsin emeğine sağlık
belli bir örgü siten var mı banada link atar mısın?

evet cnm ciddiyim eşim birazdan gelir çeker fotosunu koyarım yok cnm rast gele bakıyorum hoşuma gideni yapıyorum
işte şimdi başladığım bu

Eklentiler

• $bebe.kar112.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 56

Canım merhaba öncelikle.hayır bunun için kendini boş yere üzmüşsün
Bir çok arkadaşımız var böyle bebeği bir hafta iki hafta önde olan
Hatta 20 gün bile önden giden var
Sıkma canını.maşallah bebeğinin gelişimi gayet iyiymiş
Hem önemli bir şey olsaydı doktorun muhakkak söylerdi

evet cnm ciddiyim eşim birazdan gelir çeker fotosunu koyarım yok cnm rast gele bakıyorum hoşuma gideni yapıyorum
işte şimdi başladığım bu

Canım bu çok güzel yaa bende örmek istiyorum
Sen bu işten iyi anlıyorsun valla maşallah sana
bunu tek mil ile mi işliyorsun çift şişle mi?_

işte ördüğüm bolero cnm

Eklentiler

• $20130505_003143(0).webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $20130505_003143.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $20130505_003149.webp
    26 KB · Görüntüleme: 51

canim cok gcmis olsun keske bir doktora görunsen daha sonra ishal ve ates belirtileride yasamisinin insallah kötu birsey yoktur usutumusundur cabuk iyilsirsin :))
ay horlama bende daha öncede vardri tiroit nedeninden dolayi ama hamileikte bu artis gösterdi agizdan su gelme olayida kendimi cok yordugum gun hissediyorumm :))

bir yerlerin aciktami kalmis senin nee uzulme hadi sevin ruyalar tersine cikarmiss citir bir hatun olarak kendini hazirlar

masallahhh neler almisin nelerrr ben senin alisverisi bitirdigini saniyordum demeki aklimda yanlis kalmiss ama sanirim simdi bitti hadi gözun aydin gule gule kullan insallah aldiklarini :)) iisim konusua gelince sen sonuna kadar haklisin siz ne isim verdiyseniz digerleride o isimle cagirmaya mecburrlar yoksa dedigin gibi kisilik sorunu yasar cocuk allah koorusun :))

caim cok guzel ismi isimiyle yasasin insallah kizinn allah nazarlardan korusun :)))
bizde oglumunkini kararalaştırdk artık
muhammet eren olsun dedik muhammeti eşim çok istiyor.
erenide ben çok istiyordum enese uygun hem
canim senin oglusun ismide cok guzelll ismiyle yasasin ismini aldigina benzesin huyu suyu insallahh :)))

canim slikonlu emzirme sutyeni ben hic görmedimm gerci gerekte duymadim ben hic oyle seylere:26:
ama seninde bilmen gerekirki dogumdan sonra gögusler daha cok buyuyecek ve agir yapcak bu yuzden rahat ve genis sutyen takmam daha mantikli :)) ayyy kizlar siz 75 80 den bahsediyorsunuz ben cok uzluyorum kendim icin
ben 110 beden aldimm daa acaba kucukmu gelir diyede kormuyor degilimm :26::26::26::26::26:

Canım bu çok güzel yaa bende örmek istiyorum
Sen bu işten iyi anlıyorsun valla maşallah sana
bunu tek mil ile mi işliyorsun çift şişle mi?_

yok ya kendimce uğraşıyorum işte cnm ben şiş bilmiyorum tığla ördüm

Talıaa kuşum sen nasılsın 2 gündür yazışamıyorz seninle

geldim canimm yorgunum ama iyim sen nasilsin nasil gidiyorr :))

işte ördüğüm bolero cnm

kizzzzzzzz bu neeeeeeeeeeee ayy cokk begendimm masallahhhh sana masallahhhhhhhh
guzel gule giysin kizinnn insallahhh
aaa bende yapmak istiyorum bunlardan cok kiskandim yaa

Ayy bu çok güzelmiş yaaa çok beğendim bende örmek istiyorum bundan
Ellerine sağlık canım çok beceriklisin

teşekkür ederim cnm ya beğenmene sevindim tabi veririm boğazdan başladım aslında boğazlıydı çoçukvsıkılır diye ben açık yaptım

rananna, merve02,Talıaa hoşgeldiniz kızlar buralar çok sessizdi azcık muhabbet edelimmm

geldim canimm yorgunum ama iyim sen nasilsin nasil gidiyorr :))

kizzzzzzzz bu neeeeeeeeeeee ayy cokk begendimm masallahhhh sana masallahhhhhhhh
guzel gule giysin kizinnn insallahhh
aaa bende yapmak istiyorum bunlardan cok kiskandim yaa

Neden yorgunsun gene hayrola

Hic korkma benim 20 gun onde gidiyor doktora sordum sadece normal dogum ihtimalimiz cok zor, yapamiyabilirsin dedi.Bu yuzden beni diuetisyene bu yuzden suan diyetisyene gidiyoruz ozellikle sekerli hicbir gida, hamur isi asla yok.Bunlara sende dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…