selam kızlar ben geldim napıyonuz bakim
Hoşgeldin ranana nasılsın iyi misin bende yeni geldim:)
hoş bulduk tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın bolero yu bitirdim yeni jile başlıyorum işte
İnanmıyorum ciddi misin vayy maşallah canım kolay gelsin emeğine sağlık
belli bir örgü siten var mı banada link atar mısın?
kızlar bende çok yoğun çalışıyordum okuyodum ama yazamıyodum izne ayrıldım rahat ettim. Ben birşey soracagım size dün doktora gittik 32+0 kızımın kilosu 2040 boyu 44 cm . ama bişe var eve gelince farkettim normalde zaten 2-3 gün önden giderdi . ult. kağıdına bakınca kafasının 2 hafta kadar önde olduğunu farkettim . dr. da iken farketmemiştim ama gelince farkettim çok üzüldüm acaba normal mi dr herşeyin normal olduğunu söylemişti ama ben inceleyince farkettim. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu
evet cnm ciddiyim eşim birazdan gelir çeker fotosunu koyarım yok cnm rast gele bakıyorum hoşuma gideni yapıyorum
işte şimdi başladığım bu
Hayırlı sabahlar kızlar kımseler ugramamıs henuz.bı sıkıntımız var bızımaz once mıde bulantısıyla bı anda uyaandım kendımı wc ye zor attım ve defalarca ıstıfra ettım sızce neden oldu boyle hala mıdem cok kotu ben hamılelıgımın basında bıle aylarca mıdem bulandıgı halde kusmadım sımdı bu neyın nesı bı fıkrınız var mı
ay horlama bende daha öncede vardri tiroit nedeninden dolayi ama hamileikte bu artis gösterdi agizdan su gelme olayida kendimi cok yordugum gun hissediyorumm :))horlama var mı acabaeşim de bişey demiyor ya bi sorayım
ama nefes problemi yaşıyoruz ya horluyoruzdur ya
bide benm ağız suyum akıyor gece,(salya mı demeliydim )
sizde de var mı öyle bişeyyyy
hey Allahım hamilelik sen nelere kadirmişsinnnnnnn
bir yerlerin aciktami kalmis senin neeBugün sabaha kadar öyle rüyalar gördüm ki dogurmusum ama kololar kalmis obez olmusum beni gören yuh esra obez olmus deyip cikiyor kendime giyecek kiyafet bile bulamiyorum okadar sismanimki bana göre beden yok, karnim 3 defa kat kat katlanmis sarkmis saatlerce bisiklet sürüp kosuyorum spor yapiyorum haftalar sonra bakiyorum 1 kilo eksik yok:18: artik hayirlisiyla biran önce atlatsak bu dogumu zaman durdu gecmiyor sanki bu haftalar da
Eki Görüntüle 702405
masallahhh neler almisin nelerrr ben senin alisverisi bitirdigini saniyordum demeki aklimda yanlis kalmiss ama sanirim simdi bitti hadi gözun aydin gule gule kullan insallah aldiklarini :)) iisim konusua gelince sen sonuna kadar haklisin siz ne isim verdiyseniz digerleride o isimle cagirmaya mecburrlar yoksa dedigin gibi kisilik sorunu yasar cocuk allah koorusun :))Ben de dün kontrolden sonra kayınvalidemle eminönünde alışverip yaptım..
1 takım loğusa pijaması aldım, daha sonra günlük de kullanabileceğim.. Son kalandı ve çok hoşuma gitti S beden aldım 20 TL.. Evde denedim kalıpları geniş olduğu için alt pijama bol bile geldi :))
1 tane gecelik aldım yine doğum sonrası da kullanabileceğim şekilde önden yarım düğmeli ama azıcık süslü çoğunlukla sade :) S beden göbek kısmı azıcık dar geldi ama doğum sonrası kullanacağım birşey olduğu için çok takılmadım 30 TL
1 tane de sabahlık aldım hem pijamayla hem de gecelikle uyumlu 30 TL S beden olmasına rağmen bol geldi kalıbı çok büyükmüş belki terziye gönderirim ama doğumdan sonra..
1 tane emzirme atleti aldım 15 TL göğüslerim gram büyümedi ama doğum sonrası irileşir dedikleri için 80 beden aldım..
1 tane emzirme sütyeni aldım yine 80 beden 5 TL
1 tane lohusa alt çamaşırı alış veriş yaptığımız mağaza hediye verdi en fazla 5 TL dir..
Mısır çarşısından loğusa şerbeti için o kalıp şeklindeki malzemeden aldım yarım kilodan azıcık fazla 6 TL
Eğer Eminönüne gidecekseniz Havuzlu hanın sırasında English Home'un outlet i var bakın derim..
Ben dün oradan cibinliği 11 TL'ye aldım ve hiç bir sorunu yok..
Daha önce de oradan hastane çıkışı şeklinde satılan çıtçıtlı bodylerden almıştım 12 TL 'ye Body, eldiven, şapka, çorap şeklince ama kumaşı çok güzel yumuşacıktı..
Dönence yerine cibinliğin iç kısımlarına bezden bereket kuşları aldım, tek olanlar da var birlikte asılanlar da.. Bezden rengarenk süsler aldım 2-3 Tl civarında..
Hastane çantasına koymak için küçük havlulardan aldım tanesi 2 TL
Alacak olanlara fikir olsun diye fiyatları yazdım ama dünden inanılmaz yorgun olduğum için fotoğraf falan ekleyemedim..
Şimdilik ciddi bir eksiğimiz kalmadı gibi ıvır zıvır işler var..
Ev hazır olmadığı için yapamadığım şeyler var ama bakalım..
Buarada ben yani eşimle ben kızımıza isim bulduksonunda kızımızı ismiyle seviyorum ve kimseye söylememeye karar verdik herkes aptal aptal yorumlar yapıyo çünkü insanı bulduğu isimden de soğutuyolar ama bu sefer söylemiycez doğsun ozamana kadar dayanabilirsek söylemıycez ama siz bilin adımız: DOĞA EYLÜL Allahım adıyla yaşatsın inşallah....
canim senin oglusun ismide cok guzelll ismiyle yasasin ismini aldigina benzesin huyu suyu insallahh :)))bizde oglumunkini kararalaştırdk artık
muhammet eren olsun dedik muhammeti eşim çok istiyor.
erenide ben çok istiyordum enese uygun hem
canim slikonlu emzirme sutyeni ben hic görmedimm gerci gerekte duymadim ben hic oyle seylere:26:Kızlar ya emzirme sütyeni alanınız varmı?
Ben daha almadım bildiginiz yada aldıgınız iyi bir marka varmı bide kaça aldınız.
Benim gögüsler 75 lik küçük bide silikonsuz asla takamıyorum emzirme sütyeninin silikonlusu oluyormu
Canım bu çok güzel yaa bende örmek istiyorum
Sen bu işten iyi anlıyorsun valla maşallah sana
bunu tek mil ile mi işliyorsun çift şişle mi?_
işte ördüğüm bolero cnm
Talıaa kuşum sen nasılsın 2 gündür yazışamıyorz seninle
işte ördüğüm bolero cnm
Ayy bu çok güzelmiş yaaa çok beğendim bende örmek istiyorum bundan
Ellerine sağlık canım çok beceriklisin
rananna, merve02,Talıaa hoşgeldiniz kızlar buralar çok sessizdi azcık muhabbet edelimmm
geldim canimm yorgunum ama iyim sen nasilsin nasil gidiyorr :))
kizzzzzzzz bu neeeeeeeeeeee ayy cokk begendimm masallahhhh sana masallahhhhhhhh
guzel gule giysin kizinnn insallahhh
aaa bende yapmak istiyorum bunlardan cok kiskandim yaa
kızlar bende çok yoğun çalışıyordum okuyodum ama yazamıyodum izne ayrıldım rahat ettim. Ben birşey soracagım size dün doktora gittik 32+0 kızımın kilosu 2040 boyu 44 cm . ama bişe var eve gelince farkettim normalde zaten 2-3 gün önden giderdi . ult. kağıdına bakınca kafasının 2 hafta kadar önde olduğunu farkettim . dr. da iken farketmemiştim ama gelince farkettim çok üzüldüm acaba normal mi dr herşeyin normal olduğunu söylemişti ama ben inceleyince farkettim. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?