2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım nasıl oldun aklım sendeydi bugün giremedim gündüz
Biraz daha sakinleştin mi?İnsan ilk duyduğunda böyle şeyleri resmen şoka giriyor
Seni çok iyi anlıyorum canım dualarım seninle inşallah

canım benim teşekkür ederim düşündüğün için daha iyiyim bugün iğnelerimi yaptırdım kardeşimin eşi de doktorumla konuştu biraz rahatladım bugün bende gittim doktora konuştuk iyi haberler aldım gittiğim hastaneye 3 ay önce bebek yoğun bakım doktoru gelmiş ve yoğun bakım ünitesi açılmış ben bilmiyordum doktorum gerek kalmayabilir ama olursa hemen müdahale ederiz dedi şimdilik ilk hedefimiz 36 haftayı doldurmak 3 günde bir hastanede olacağız kilo alımı ve bebeğin durumuna göre karar verecek doktorumuz bakalım inşallah biraz daha dayanır yavrum...

evet cnm ciddiyim eşim birazdan gelir çeker fotosunu koyarım yok cnm rast gele bakıyorum hoşuma gideni yapıyorum
işte şimdi başladığım bu

ay çok güzelmiş ya , kız sen ne becerikliymişsin ya boleroya bayıldım valla hazır gibi aynı,bebişin güle güle kullansın...
Talıaa cnm ismimizi beğenmene sevindim ben de emzirme sutyenini 90 beden aldım şimdi tam oluyo acaba doğumdan sonra olmazmı ki dersin:26:

Son düzenleme:
Neden yorgunsun gene hayrola

sormayacaktin hata yaptinn neden olcak ev isleri bitmeyi bilmiyor
dun kizimin nevresimlerini cibinligini emzirme yasitignin kilifini ve sonradan alinan birkac birseylerini hatta oyuncaklarina varana kadar yikadim gece utusunu yaptim cok yolrumdum. birde bugun onlari duzenleyipp yertestirdikten sonra halilari yikadim esim ve annemle birliktee birde az daha kendimi sakatliyordum haliyi uzerime devirdimm neyseki sirtimi siyirdi gectii birsey olmadii:26: ee benim sucumduu tabiki balkona cikartmistik haliyi suyu sizsin diyede duvara dikili koymustuk bende sltina biriken sulari temizleyim dedim tabi birde yerinden oynatmaya calistim hali bir iki saniye sonra uzerime gli verdii

rananna, merve02,Talıaa hoşgeldiniz kızlar buralar çok sessizdi azcık muhabbet edelimmm
hoş bulduk sağol cnm sende hoş geldin nasılsın
geldim canimm yorgunum ama iyim sen nasilsin nasil gidiyorr :))

kizzzzzzzz bu neeeeeeeeeeee ayy cokk begendimm masallahhhh sana masallahhhhhhhh
guzel gule giysin kizinnn insallahhh
aaa bende yapmak istiyorum bunlardan cok kiskandim yaa

hoş geldin cnm nasılsın niye yorgunsun sen bakim teşekkür ederiz cnm kıskanma ne olur yap seninde olur
kıskanılacak birşey değil ki tatlım ya kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz çok kolay yaparsın tabi

mervecim ayrıntılı foto çektim ama sıkıntı var yüklemiyor bi türlü

hOŞBULDUK BEBişkom nasılsın iyi misin?

İyiyim cnm Allaha şükür, öyle ağır bir sancım ağrım yok kasıklarımdaki ağrıya alıştım bebişin ağırlığından artık onu kabullendim , inşallah böyle devam ederim cnm. sen nasılsın?

İyi olmana sevindim.tabiki doktorda riske atmak istemiyor çünkü zor elde edilen bir gebelik olduğu için(doktorum bana hep böyle der)
İnşallah gerek kalmaz canım.Bak yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılmış olmasıda sizin için büyük bir şans
elini karnına koy Ya Musavvir çek bol bol bide ayetel kürsü oku canım
Rabbime emanet meleklerimiz
Doktordan gelince muhakkak yaz gelişmeleri

canimm guzel haberler almisin cok sevindim bende insallahh bebisin birza daha bekler ve kilo alimida duzelirr daha iyi olurr:)) allah yardimciniz olsun canim beslenmenede cok dikkat et bu aralar :))

90 gene iyi canim yaa ben normalde bile onu takamiyordum artik son bir kac yildir iste benimkide suan tmm oturduu yikayinca fln cekermi diye korkuyorum birde sut dolunca acayip sisiyor ve cok fena agri oluyor gerci bu dönem gecici bir kac hafta fln suruyor sonra normala dönuyorr ozaman kada idare edebiliriz sanirim insallahh

teşekkür ederiz teyzesi beğendiğin için ayy yok ya herkes yapar ki becerikli olduğumdan değil yani

cnm 1 beden büyük alsaydın süt dolunca belki taşar olmayabilir

benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 gün en büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa

Son düzenleme:

TALIAAAAAAAA Bak beni oraya getirtmeeee bir uslu dur azıcık yaa
Bak bu kaç oldu.canım dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Bebeğin eşyaları için bir şey diyemeyeceğim ama bu halı işi ne anacım resmen kaşınmışsın sen
Geçmiş olsun bu ufak kaza için artık uslu dur lütfenn

Tamam canım uğraşma boş yere yorma kendini olmuyorsa eğer sonra tekrar denersin
canım yardmcı olayım dicektm ama gitmişsin...

ne aldı ne aldııııı

Kolye aldı öyle ahım şahım bir şey değil ama almış olması bile beni çok sevindirdi

Bugün eşim bana doğum hediyesi aldı
aaaaaaa ne almis neee almiss cok merak ettimm:26: yaaa keske dogumdan sonra verseydi supriz yapardi ne guzell
ay bende ne salagim sen verdi demedinki zaten aldi dedinn

saol canim hosbulduk iyim sen nasilsin yukarda anlattim merveye yorgunluk sebebimi canim
ay valla cok guzell olmuss kiz ben bunu yapabilirim zor degil cidden bildigim modell ama gel görku halim yokkk yapmaya
ama bugun dusunmedim degil hee annemden bir iki ip alim da baslaiym birsey

Kızlar fotosunu çektim eklesem görgüsüzlük olur mu ama beğenecekmisiniz çok merak ediyorum
Biraz kararsız kaldım değiştirmekte istemiyorum ama:26:

Hahaha Verdi canım verdi taktı bile boynuma ama şiş olduğum için tahammül edemedim çıkardım kutusuna koydum valla

Talıaa sen napıyosun yaa valla seni dizime yatırıp dötüne dötüne vurmak istedim ya okadar iş yapılırmı sen napıyosun karnın burnunda ve sancıların gelip gidiyo bide halı yıkamak bideee az kalsın üstüne yıkılıyomuş çok kızdım çok ... yapma bidaha sakın!
Bugün eşim bana doğum hediyesi aldı
ne aldı? ne aldı?
teşekkür ederiz teyzesi beğendiğin için ayy yok ya herkes yapar ki becerikli olduğumdan değil yani

cnm 1 beden büyük alsaydın süt dolunca belki taşar olmayabilir
Alçak gönüllülük yapma gerçekten çok güzel olmuş becerikli kadın seni
emzirme sutyenini aldığımda doğumdan sonra daha da göğüslerimin büyüyeceğini bilmiyodum bukadardan daha fazla büyümez sandım

Oh çok şükür canım bir dahaki kontrolün ne zaman?
sana bir müjdem var
Doğum ücretlerine zam gelmiş bizim hastaneyede tabi
Sezeryan 1400-1500 tl olmuş

tamam tamam bundan sonra uslu durcamm birsey yapmiyacamm zaten bitti sayilir koltuk ve sandalyeler kaldi silinecek onlarida esime yapptirim yarin birsey kalmiyor baska uslu drucam sözz artik bebisimi bekliyecem artik uzanip dinlenecemm
saol canimm kaza bile sayilmazz zaten cok ufak bir sekilde geldi gecti cok sukurr birsy olmadii:26:
Kızlar fotosunu çektim eklesem görgüsüzlük olur mu ama beğenecekmisiniz çok merak ediyorum
Biraz kararsız kaldım değiştirmekte istemiyorum ama:26:

ekle eklee isteriizz olmaz canim ya ben olsam bende merak ederim begenilirmi diye ama daha cok ve en önemlisi senin begenmis olman esininde sana yakisacagini dusunup almis olmasii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…