rananna, merve02,Talıaa hoşgeldiniz kızlar buralar çok sessizdi azcık muhabbet edelimmm
Canım nasıl oldun aklım sendeydi bugün giremedim gündüz
Biraz daha sakinleştin mi?İnsan ilk duyduğunda böyle şeyleri resmen şoka giriyor
Seni çok iyi anlıyorum canım dualarım seninle inşallah
evet cnm ciddiyim eşim birazdan gelir çeker fotosunu koyarım yok cnm rast gele bakıyorum hoşuma gideni yapıyorum
işte şimdi başladığım bu
Neden yorgunsun gene hayrola
hoş bulduk sağol cnm sende hoş geldin nasılsınrananna, merve02,Talıaa hoşgeldiniz kızlar buralar çok sessizdi azcık muhabbet edelimmm
geldim canimm yorgunum ama iyim sen nasilsin nasil gidiyorr :))
kizzzzzzzz bu neeeeeeeeeeee ayy cokk begendimm masallahhhh sana masallahhhhhhhh
guzel gule giysin kizinnn insallahhh
aaa bende yapmak istiyorum bunlardan cok kiskandim yaa
ya resim yükleyemiyorum,sinir oldum
olur olmaz yüklicem söz
Bugün eşim bana doğum hediyesi aldı
hOŞBULDUK BEBişkom nasılsın iyi misin?
canım benim teşekkür ederim düşündüğün için daha iyiyim bugün iğnelerimi yaptırdım kardeşimin eşi de doktorumla konuştu biraz rahatladım bugün bende gittim doktora konuştuk iyi haberler aldım gittiğim hastaneye 3 ay önce bebek yoğun bakım doktoru gelmiş ve yoğun bakım ünitesi açılmış ben bilmiyordum doktorum gerek kalmayabilir ama olursa hemen müdahale ederiz dedi şimdilik ilk hedefimiz 36 haftayı doldurmak 3 günde bir hastanede olacağız kilo alımı ve bebeğin durumuna göre karar verecek doktorumuz bakalım inşallah biraz daha dayanır yavrum...
canım benim teşekkür ederim düşündüğün için daha iyiyim bugün iğnelerimi yaptırdım kardeşimin eşi de doktorumla konuştu biraz rahatladım bugün bende gittim doktora konuştuk iyi haberler aldım gittiğim hastaneye 3 ay önce bebek yoğun bakım doktoru gelmiş ve yoğun bakım ünitesi açılmış ben bilmiyordum doktorum gerek kalmayabilir ama olursa hemen müdahale ederiz dedi şimdilik ilk hedefimiz 36 haftayı doldurmak 3 günde bir hastanede olacağız kilo alımı ve bebeğin durumuna göre karar verecek doktorumuz bakalım inşallah biraz daha dayanır yavrum...
ay çok güzelmiş ya , kız sen ne becerikliymişsin ya boleroya bayıldım valla hazır gibi aynı,bebişin güle güle kullansın...
Talıaa cnm ismimizi beğenmene sevindimben de emzirme sutyenini 90 beden aldım şimdi tam oluyo acaba doğumdan sonra olmazmı ki dersin:26:
ay çok güzelmiş ya , kız sen ne becerikliymişsin ya boleroya bayıldım valla hazır gibi aynı,bebişin güle güle kullansın...
Talıaa cnm ismimizi beğenmene sevindimben de emzirme sutyenini 90 beden aldım şimdi tam oluyo acaba doğumdan sonra olmazmı ki dersin:26:
kızlar bende çok yoğun çalışıyordum okuyodum ama yazamıyodum izne ayrıldım rahat ettim. Ben birşey soracagım size dün doktora gittik 32+0 kızımın kilosu 2040 boyu 44 cm . ama bişe var eve gelince farkettim normalde zaten 2-3 gün önden giderdi . ult. kağıdına bakınca kafasının 2 hafta kadar önde olduğunu farkettim . dr. da iken farketmemiştim ama gelince farkettim çok üzüldüm acaba normal mi dr herşeyin normal olduğunu söylemişti ama ben inceleyince farkettim. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu
sormayacaktin hata yaptinnneden olcak ev isleri bitmeyi bilmiyor
dun kizimin nevresimlerini cibinligini emzirme yasitignin kilifini ve sonradan alinan birkac birseylerini hatta oyuncaklarina varana kadar yikadim gece utusunu yaptim cok yolrumdum. birde bugun onlari duzenleyipp yertestirdikten sonra halilari yikadim esim ve annemle birlikteebirde az daha kendimi sakatliyordum haliyi uzerime devirdimm neyseki sirtimi siyirdi gectii birsey olmadii:26: ee benim sucumduu tabiki balkona cikartmistik haliyi suyu sizsin diyede duvara dikili koymustuk bende sltina biriken sulari temizleyim dedim tabi birde yerinden oynatmaya calistim hali bir iki saniye sonra uzerime gli verdii
Tamam canım uğraşma boş yere yorma kendini olmuyorsa eğer sonra tekrar denersinhoş bulduk sağol cnm sende hoş geldin nasılsın
hoş geldin cnm nasılsın niye yorgunsun sen bakim teşekkür ederiz cnm kıskanma ne olur yap seninde olur
kıskanılacak birşey değil ki tatlım ya kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz çok kolay yaparsın tabi
mervecim ayrıntılı foto çektim ama sıkıntı var yüklemiyor bi türlü
canım yardmcı olayım dicektm ama gitmişsin...
ne aldı ne aldııııı
aaaaaaa ne almis neee almiss cok merak ettimm:26:Bugün eşim bana doğum hediyesi aldı
hoş bulduk sağol cnm sende hoş geldin nasılsın
hoş geldin cnm nasılsın niye yorgunsun sen bakim teşekkür ederiz cnm kıskanma ne olur yap seninde olur
kıskanılacak birşey değil ki tatlım ya kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz çok kolay yaparsın tabi
mervecim ayrıntılı foto çektim ama sıkıntı var yüklemiyor bi türlü
aaaaaaa ne almis neee almiss cok merak ettimm:26:yaaa keske dogumdan sonra verseydi supriz yapardi ne guzell
ay bende ne salagim sen verdi demedinki zaten aldi dedinn
saol canim hosbulduk iyim sen nasilsin yukarda anlattim merveye yorgunluk sebebimi canim
ay valla cok guzell olmuss kiz ben bunu yapabilirim zor degil cidden bildigim modell ama gel görku halim yokkk yapmaya
ama bugun dusunmedim degil hee annemden bir iki ip alim da baslaiym birsey
Talıaa sen napıyosun yaa valla seni dizime yatırıp dötüne dötüne vurmak istedimsormayacaktin hata yaptinnneden olcak ev isleri bitmeyi bilmiyor
dun kizimin nevresimlerini cibinligini emzirme yasitignin kilifini ve sonradan alinan birkac birseylerini hatta oyuncaklarina varana kadar yikadim gece utusunu yaptim cok yolrumdum. birde bugun onlari duzenleyipp yertestirdikten sonra halilari yikadim esim ve annemle birlikteebirde az daha kendimi sakatliyordum haliyi uzerime devirdimm neyseki sirtimi siyirdi gectii birsey olmadii:26: ee benim sucumduu tabiki balkona cikartmistik haliyi suyu sizsin diyede duvara dikili koymustuk bende sltina biriken sulari temizleyim dedim tabi birde yerinden oynatmaya calistim hali bir iki saniye sonra uzerime gli verdii
ne aldı? ne aldı?Bugün eşim bana doğum hediyesi aldı
Alçak gönüllülük yapma gerçekten çok güzel olmuş becerikli kadın seniteşekkür ederiz teyzesi beğendiğin için ayy yok ya herkes yapar ki becerikli olduğumdan değil yani
cnm 1 beden büyük alsaydın süt dolunca belki taşar olmayabilir
İyiyim cnm Allaha şükür, öyle ağır bir sancım ağrım yok kasıklarımdaki ağrıya alıştım bebişin ağırlığından artık onu kabullendim, inşallah böyle devam ederim cnm. sen nasılsın?
TALIAAAAAAAA Bak beni oraya getirtmeeeebir uslu dur azıcık yaa
Bak bu kaç oldu.canım dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Bebeğin eşyaları için bir şey diyemeyeceğim ama bu halı işi ne anacım resmen kaşınmışsın sen
Geçmiş olsun bu ufak kaza için artık uslu dur lütfenn
Kızlar fotosunu çektim eklesem görgüsüzlük olur mu ama beğenecekmisiniz çok merak ediyorum
Biraz kararsız kaldım değiştirmekte istemiyorum ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?