2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sana da iyi geceler cnm hoş geldin boşver kuzum sakin sıkıntı yapma herseyin hayırlısı düzelir insallah bı sıkıntı çıkmadan sağlicakla kucağına alırsın biraz geniş olabilsek ama dediğin gibi ana yüreği iste herseyin en kötüsünü düşünür cok gecmisler olsun

Tesekkur ederim cnm ya basta kötu oluyorsa sonra rahatlıyor insan ici bosalinca insallah tekrarı olmaz cok çektim bu bulantilardan çıkarmalardan doktor yürüyüş yap dedi ama bizim kiz cok sıkıntı veriyor yuruyeniyorum ya

Kızlar kayınvaldemlerdeyim telden okuyorum alıntı yapamıyorum bugün çok batma oldu ya ilk defa böyleydik sancı değil bu dimi yürürken rahmimin sol tarafına iğne batıyor !
Böle devam ederse burda doktora gtcem bi bakalım ne dicek

uzuuuun zamandan beri kk ya girmiyordum bugün bi bakayım dedim geçen sene 2012 haziran annelerini takip diyordum şimdi buraya biraz baktım sizin heycanlarınızı geçen sene de ben yaşıyordum şimdi ise meleğim yanımda mışıl mışıl uyuyor bu seneki heycanımızda ilk doğum günü hazırlıkları:) zaman okadar hızlı geçiyorki geriye dönüp bakınca anlıyorum şimdi bunu allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerinize sağlıklı bişekilde kavuşursunuz inşlh

sabah bahsettiğim arkadaşıma hayırlı olsuna gittik hastaneye.bebek mis gibi kokuyordu.3600gr doğmuş.epidural normal doğum yapmış.doğumu çok kolay olmuş.uzun süre nefesiini tutup çok güçlü bir şekilde ıkınacaksın diyor.işin sırrı buymuş.doğum çok kısa sürmüş.bebek sessiz sessiz uyuyordu.yıkamamışlar bebeği sadece silmişler.kızımı çıkarıp öpüp öpüp tekrar sokasım geldi içime.artık bu gece rüyamda doğummu yaparım doğumamı geç kalırım bilmem:)

canım geçmiş olsun.acaba bu plesanta yaşlanması çok hızlı mı oluyor?zaten 35. haftadasın 2 hafta daha dayanır mı 37 den sonra zamanında doğum sayılıyor.

Herkese iyi geceler deliksiz az cişsiz ve sancisiz geceler iyi uykular rüyanızda bebislerinizi görün ben bugun erken kalktım uykum gelir gibi yatıyorum ben hepinizi öptük yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun kizlar

değil sanırım canım bilmiyorum tamda konuşamadım ama benm doktorumu endişelendiren ilk doğumumunda erken olmsaı ve sancılarımın kasılmalarımın çıkması o yüzden artık haftda bir kontrole çağırdıı bu geç haftalrda doğumun yaklaştığını gösteriyo sanırım...
saol canım öle valla engel olmayısun iştee
iyi geceler canımm

cnm oh işleri bitirmişsin ne güzel işte benim 37.haftam 31 mayısta doluyo çoooooooooooook vaaar yaaa inşallah ogüne kadar çalışabilirim
evet cnm senin ilk başlarda çok bulantın olmuştu dimi benim Allahtan olmadı hiç ben hiç tahammül edemiyorum miğde bulantısına cnm bizim doktora da sormuştum yürüyüş yapmamda bi sakınca yokmuş ama sıcaklardan yürüyemiyorum fena oluyorum
İyigeceler cnm Allah rahatlık versin sana....

gercekten saka gibi yaa herne olursa olsun hamile briisine öncelik olmasi gerek hayret birsey neyse canim sen sakin ol sinirlenmee :))

canim o tekme degildir hickirikladir öyle ard arda uzun sure tekme atmazlar :))hele birde kalp atisi gibiyse ritmik birseyse yani kesin hickiriyordur senin bebiss :)))

canim uzulmee masallahh bebisin baya buyumus gelismiss erken dogum olsa bile haftan gayet iyi insallah sorunsuz dunyaya gelmis olur :))) sag saglim bebisini alirisn kucaginaa bu haftalarda plesanta eskimesi oldugunu hic duymamistim bende insallah doktorun yanilmistir oyle birsey yoktur haa bu arada seni uzun sure göremiyorduk cok merak etmistik nerelerdeydin sen yaa özlettin kendini:)))

kızlar bugün inanılmaz yoruldum valla daha fazla bekleyemicem yatıyom bennnnzaten yediğim iğnelerden totolorum acıyooo halaa ben kaçar bu plesanta yaşlanması hakkında farklı bilgi sahibi olanlar olursa paylaşırsanız sevinirim anneciklerimmm şimdiden çok teşekkürrr

canım hazırlıkları anca bitirdim bişi yapmadan öleee oturrusannn sonra 10 güne sığdırırsın herşeyiiikardeşimi bulunca sonuna kadar faydalandımmmcanım benimmmmvalla bende özledim muhabbeti ama napıyım arada girdim okudum kaçtımmm...ayy çok duygulandım beeedemekk arattım kendimi özlediniz beniihamillelikten yaa valaaaa

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz. bugun bebegini görenler olmuss, dogum iznine ayrilanlar olmus hayirli olsun herkes icin :)))
denizkizii canim piknige gitmisin bugun clok guzel gun gcirmissin senin adina sevindim. ama sonra acisi cikmiss cok gecmis olsun genede onca saat iki buklum iyi oturmussun yerde helal olsun :))

bizde bugun sabah ntsye gittikk anlamiyorumki evde ben sanci cekiyorum doktora gdince ntsde sanci fln cikmiyorr benim kiz herseyde inat yapiyor galiba bize ögleden sonrada hamilelik sekeri icin kontorole gittik neyseki o da iyi ciktii sorun yokmuss cok sükürr ben herhalde artik insuline baslatir diye dusunuyordum cunku son gunlerde hic diyetimize dikkat etmedik:26:
bu arada süt icme dedi cok az ic ya da dedi cunku sütte cok seker varmis bende zaten cok iymiyordum sütü ama dondurma yiyorum malum havalar isindi dedim . oda ozaman bir top dondurmanin uzerine krema koy ye dedi ben bu hale geldim ama krema da daah cok seker yokmu dedim yok hayir onda cok yok dedi birde tatli ihtiyacinida gidrmis olurusn donrumayi cok yemezsin dedi. neyse bizden bukadar simdilik

kızlar bebişimolsun (üçüzlerin annesi) bugün sabah doğuma girmiş. sabah diğer topikten arkadaşlarına mesaj atmış. ben de oradan okuyup öğrendim.en son haberler böyle

Son düzenleme:
canımm varmış biraz daha yaa neyse sabretmeye çalışşş hayırlısıyla dayanırsın inşallahhh keşke 32de ayrılsaydın yaa sende biraz riskilisin yaa korkuyom ben senden haaaa

kızlar saat 1e 5 var ben de yatıyorum uykum da geldi yarın iş de var . Talıa ama bukadar da geç gelinmezki saat 1 oldu hadi neyse hepinizi öptüm güzeller iyigeceler.....

ohh ohhh hadi gözun aydin soradan gördum bende bitimisin isleri hadi hayirli olsun artik bebisi rahat rahat beklerizz bizde bitirmeye calsiyoruz esimle yasv yavas kiz valla özledik yerin araniyormuss hee kac kisi sordu hem seni nerde diyee tabi en cok merak konus dogurdumu aqcaba olduu ama insallah acele etmez bebisin birazcik daha bekler :)) cok az 2 hafta yeterli sanirim dimi

32.hafta çalışabilir raporu aldım ancak işyerimde izne ayrılmışım gözüküyor
Bir arkadaşta aynısını yaşamıştı nasıl düzeltmişti arkadaşlar

o sorunu yaşayan bendim. hastane bana 32. haftada sisteme çalışabilir diye giriş yaptıgını söylemiştii iş yeri ise hayır calışabilir diye bir yazı verilmesi gerekirdi burada rapor başlamış görünüyor demişti. iş yeri şu an hiç birşey yapmasın rapor bitince biz gerekli işlemleri yapıcaz zaten dediler. ben 35. haftada raporu kapatmak için gittigimde bu sistem iş yerlerinde sorun çıkardıgı için ssk eski sisteme geri döndü dediler. yani 32. haftada çalışabilir diye bir yazı verdiler. 35. haftada raporun başladıgını gösteren bir sistem çıktısı verdiler elime.yani sisteme giriş artık rapor kapandıgında yapılıyormuş. bende iş yerine durumu anlattım verdikleri kagırları götürdüm. bizim idari işler tekrar ssk ya gitmiş. aradı beni dogru zeynep şu an bir sorun yok dediler.
yani anlayacagın bir sistem degiştirilmiş ama herkes bi haber
onun için iş yerin bağlı oldugu ssk müdürlügünü arasın onlar yönlendiriyorlar.

canım hoşgeldin özlettin kendini üzülme lütfen bu haftalarda artık herkes bişiler yaşar oldu son derece normal umarım herhangi bir sorun yaşatmaz

canımm varmış biraz daha yaa neyse sabretmeye çalışşş hayırlısıyla dayanırsın inşallahhh keşke 32de ayrılsaydın yaa sende biraz riskilisin yaa korkuyom ben senden haaaa

cnm iyiyim şimdilik Allahtan sancılarım falan yok ama eğer bi sorun olursa sancılanırsam işyerim hastaneme de 15dakika falan ekip arabaları emrime amade hemen götürüverirler beni hastaneye ama inşallah bişey olmazda dayanırım doğum sonrası için çok iyi olucak çünkü, neyse bu son msj öptüm tombik yanaklarınızdan iyigeceler tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…