Sana da iyi geceler cnm hoş geldin boşver kuzum sakin sıkıntı yapma herseyin hayırlısı düzelir insallah bı sıkıntı çıkmadan sağlicakla kucağına alırsın biraz geniş olabilsek ama dediğin gibi ana yüreği iste herseyin en kötüsünü düşünür cok gecmisler olsuniyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
Tesekkur ederim cnm ya basta kötu oluyorsa sonra rahatlıyor insan ici bosalinca insallah tekrarı olmaz cok çektim bu bulantilardan çıkarmalardan doktor yürüyüş yap dedi ama bizim kiz cok sıkıntı veriyor yuruyeniyorum yasanada geçmiş olsun cnm kusmak çok sinir bozucu ama kustuktan sonra da hafifliyo insan, o ter basmaları bana da oluyo gözüm falan kararıyo, böyle bayılıverecekmişim gibi oluyo sıcakta ve hızlı yürüdüğümde (aslında hiç de hızlı yürüyemıyorum ama işte...)
saol cnm aslında dayanamadm ara ara arabaya geçip oturdum dinlenme molası verdim arabada da sıkıldım herkes gülüp muhabbet ederken ben babaannem gibiarabada oturdum 15er dakka o da olmasa çok fena olurdum, hem sırtım ağrıdı hem belim ağrıdı
hemde kilimde dengede oturabilmek için iki büklüm durduğumdan kasıklarım sıkıştı , kızıcım da rahatsız oldu tepip durdu ay çok bunaldım
cnm çok geçmiş olsun yaaa noluyo böyle çok üzüldüm dikkat et kendine ilaçlarını da aksatma, bebişinin maşallahı var cnm kilosu da boyu da çok iyi üzülme takma kafana zaten artık tehlikeli dönemleri atlattık 2 hafta daha dayansa yavruşun yeter cnm
iyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
değil sanırım canım bilmiyorum tamda konuşamadım ama benm doktorumu endişelendiren ilk doğumumunda erken olmsaı ve sancılarımın kasılmalarımın çıkması o yüzden artık haftda bir kontrole çağırdıı bu geç haftalrda doğumun yaklaştığını gösteriyo sanırım...uconn
sabah bahsettiğim arkadaşıma hayırlı olsuna gittik hastaneye.bebek mis gibi kokuyordu.3600gr doğmuş.epidural normal doğum yapmış.doğumu çok kolay olmuş.uzun süre nefesiini tutup çok güçlü bir şekilde ıkınacaksın diyor.işin sırrı buymuş.doğum çok kısa sürmüş.bebek sessiz sessiz uyuyordu.yıkamamışlar bebeği sadece silmişler.kızımı çıkarıp öpüp öpüp tekrar sokasım geldi içime.artık bu gece rüyamda doğummu yaparım doğumamı geç kalırım bilmem:)
hkn2013 kullanıcısından alıntı
iyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
canım geçmiş olsun.acaba bu plesanta yaşlanması çok hızlı mı oluyor?zaten 35. haftadasın 2 hafta daha dayanır mı 37 den sonra zamanında doğum sayılıyor.
saol canım öle valla engel olmayısun işteeranana
hkn2013 kullanıcısından alıntı
Sana da iyi geceler cnm hoş geldin boşver kuzum sakin sıkıntı yapma herseyin hayırlısı düzelir insallah bı sıkıntı çıkmadan sağlicakla kucağına alırsın biraz geniş olabilsek ama dediğin gibi ana yüreği iste herseyin en kötüsünü düşünür cok gecmisler olsun
ranana
Herkese iyi geceler deliksiz az cişsiz ve sancisiz geceler iyi uykular rüyanızda bebislerinizi görün ben bugun erken kalktım uykum gelir gibi yatıyorum ben hepinizi öptük yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun kizlar
cnm oh işleri bitirmişsin ne güzel işteyokya daha nerdeeekardeşim burdaydı evdeki bütün işlermi hallettim temizlettimm bebek şekerleri hastane çantası alışveriş derken günler nasıl geçti anlamadımm ama iyikide bitirmişim işleriii bu akşam kardeşimi gönderdim döndüm yine özüme
senin adınıda sevindim canımm aman dikkat et kendine yorma kendinii bol bol dinlen sennezman çıkıyodun tatile daha varmıı:44:
evet cnm senin ilk başlarda çok bulantın olmuştu dimi benim Allahtan olmadı hiç ben hiç tahammül edemiyorum miğde bulantısınaSana da iyi geceler cnm hoş geldin boşver kuzum sakin sıkıntı yapma herseyin hayırlısı düzelir insallah bı sıkıntı çıkmadan sağlicakla kucağına alırsın biraz geniş olabilsek ama dediğin gibi ana yüreği iste herseyin en kötüsünü düşünür cok gecmisler olsun
Tesekkur ederim cnm ya basta kötu oluyorsa sonra rahatlıyor insan ici bosalinca insallah tekrarı olmaz cok çektim bu bulantilardan çıkarmalardan doktor yürüyüş yap dedi ama bizim kiz cok sıkıntı veriyor yuruyeniyorum ya
gercekten saka gibi yaa herne olursa olsun hamile briisine öncelik olmasi gerek hayret birsey neyse canim sen sakin ol sinirlenmee :))günaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeyseebu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee
canim o tekme degildir hickirikladir öyle ard arda uzun sure tekme atmazlar :))hele birde kalp atisi gibiyse ritmik birseyse yani kesin hickiriyordur senin bebiss :)))annişler bebişlerinz nasıl tekem atıyor benmki bazen ard arda kalp atışı gibi durmadn vuruyr ..e yorulana kadr devam ediyr garibim durunca yoruldu diyrm:)) çıkmak istıyr artık oda..az kaldı bu ayı dolduralım tamamdır haziran annecikleri..RABİM sağlıklı bebişlerimizive koaly doğumlarımızı nasip etsin (AMİN)
canim uzulmee masallahh bebisin baya buyumus gelismiss erken dogum olsa bile haftan gayet iyi insallah sorunsuz dunyaya gelmis olur :))) sag saglim bebisini alirisn kucaginaa bu haftalarda plesanta eskimesi oldugunu hic duymamistim bende insallah doktorun yanilmistir oyle birsey yokturiyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
gercekten saka gibi yaa herne olursa olsun hamile briisine öncelik olmasi gerek hayret birsey neyse canim sen sakin ol sinirlenmee :))
canim o tekme degildir hickirikladir öyle ard arda uzun sure tekme atmazlar :))hele birde kalp atisi gibiyse ritmik birseyse yani kesin hickiriyordur senin bebiss :)))
canim uzulmee masallahh bebisin baya buyumus gelismiss erken dogum olsa bile haftan gayet iyi insallah sorunsuz dunyaya gelmis olur :))) sag saglim bebisini alirisn kucaginaa bu haftalarda plesanta eskimesi oldugunu hic duymamistim bende insallah doktorun yanilmistir oyle birsey yokturhaa bu arada seni uzun sure göremiyorduk cok merak etmistik nerelerdeydin sen yaa özlettin kendini:)))
35 haftalık olup bebegi 2 kilo olan varmı benm gibi sorunlu geciren
canım seninki tam 2 kilomu ben anlamadım biz 34.2 de 2.554 olmuşuzzz niye sorunlu hamileliğin:26:
ohh ohhh hadi gözun aydin soradan gördum bende bitimisin isleri hadi hayirli olsun artik bebisi rahat rahat beklerizz bizde bitirmeye calsiyoruz esimle yasv yavascanım hazırlıkları anca bitirdim bişi yapmadan öleee oturrusannn sonra 10 güne sığdırırsın herşeyiiikardeşimi bulunca sonuna kadar faydalandımmm canım benimmmm valla bende özledim muhabbeti ama napıyım arada girdim okudum kaçtımmm...ayy çok duygulandım beee demekk arattım kendimi özlediniz benii hamillelikten yaa valaaaa
32.hafta çalışabilir raporu aldım ancak işyerimde izne ayrılmışım gözüküyor
Bir arkadaşta aynısını yaşamıştı nasıl düzeltmişti arkadaşlar
Çalışan arkadaşlar yazdım ama bilen yok sanırım bir arkadaşımız 32 haftada çalışabilir raporu almıştı ancak sistem izinli gibi gösteriyordu.ben de bu gün aynı şeyle karşılaştım ne yapmam gerekiyor lütfen bilenler yardımcı olabilirmi?
canımm varmış biraz daha yaa neyse sabretmeye çalışşş hayırlısıyla dayanırsın inşallahhh keşke 32de ayrılsaydın yaa sende biraz riskilisin yaa korkuyom ben senden haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?