2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar herkese meraba. bende aranıza katılabilir miyim?? bende 5 haftalık hamileyim. Rabbim nasip eder de o günleri görürsem haziranda doğumum olacak. çok heycanlıyım daha kalp atışlarını duymadım ve 3 haftam var . nasıl beklicem bilmiyorum. inş hepimiz sağ salim atlatırız bu dönemi ve evlatlarımıza kavuşuruz

hoşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin senin sat kaç ben maşallah 6. haftada duydum yani bugün darısı senin başına

çok sevındim hayırlı olsun benımde 26 hazıran doğum ama bana 13 kasımda gel dedi napım başka dr a gitsemmı dayanamıyorum alltan mı baktı

merhaba,
28 yaşındayım..ilk bebeğim..beklenen doğum tarihi 26 haziran...kalp atışlarını da inşallah 5 kasımda duyucaz:)

Son düzenleme:
çok sevındim hayırlı olsun benımde 26 hazıran doğum ama bana 13 kasımda gel dedi napım başka dr a gitsemmı dayanamıyorum alltan mı baktı

teşekkürler canım 6 haftalık dedi şu an göbekten baktı canım alttan bakmadı açıkçası alttan bakıcak diye korktum burda bi kaç yorum okumuştum ama üssten bakınca sevindim senin sat kaç canım aynımıyız benimki 19 eylül ...eğer istersen başka birine git bakar

evet benım de 19 eylul ama bana 1 hafta geç gorunuyo dedı 5 mm yanı dun ole dedi acaba ondanmı senın kaçtı kese çapın

kızlar merhaba,ne çok yazışmışınız maşallahçoğunu okuyamadan daldım hemen konuya
ilk liste daha ayrıntılıydı sanki daha güzeldi ama olmuyorsa napalım
bende yokum bu listede son adet tarihi 31 ağustos,beklenen doğum tarihi 7 haziran yaş 30.ilk bebiş
kalp atımı 20 ekim

canım benim inşallah burda çok güzel paylaşımlarda bulunucaz.dostluklarımız olucak,yalnız değilsin.biz varız artık:)herkese inat bebişinle dolaşıcaksın güzel yaz aylarında.pusetine koyucan onu,sevicen,koklucan,yumuk yumuk

neyazıkki benim negatif çıktı.hiç bağışıklığım yok.benim daha çok dikkat etmem gerekecek sanırım

evet benım de 19 eylul ama bana 1 hafta geç gorunuyo dedı 5 mm yanı dun ole dedi acaba ondanmı senın kaçtı kese çapın

O heycanla sormayı unuttum şimdi sen yazınca aklıma geldi doktorda söylemedi kaç mm olduğunu ama iyi dedi herşey maşşallah allaha şükür şimdilik bi sorun yok testlerdede inşallah bişey çıkmaz

canım senin belki geç döllenme olmuştur muhtemel ben 1-2 ekim hamile kalmışım belki ondan kese gözüktü senin geç olduysa kese daha küçüktür bundan dolayı olabilir geç olsunda güç olmasın canım ama çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın

evet olabılır canım ben 2 ekım de aşılama oldum zaten 4 ekım falan olabılır dolayısyla geç dollenme o yuzden dır ama hesaplasak 5 kasımda gıtsem görünürmü sence

ben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum

Sen bakma bize ben de bırakanlardanım doğumdan çookk önce bırakmıştım. Çözüm sadece ve sadece sende beyninde. Herşey senin elinde kendini bırakmaya odakla bence. O minik günahsızın günahına girmeyi göze alamayacaksındır zaten...

arkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın

bende duramıyorum canım.tam 11 yıldır günde 1 - 1,5 paket içiyordum. şimdi azalttım iyice ama dayanamıyorum. sigaranın bebek üzerine en büyük etkisi düşük kilolu doğum. bu da çok iyi bir şey değil. bende sağlıkçıyım, hamile olduğunu duyduğu anda bir anda bırakan arkadaşlarımda var, fösür fösür içip çocuğunda hiç bi sıkıntı olmayanda. elimizden geldiiği kadar içmicez artık. Bu arada bu yorumu okuyan arkadaşlar lütfen kırıcı cevaplar yazmayalım.hepimiz biliyoruz zararlı olduğunu.

normalde doğum hastanesine gidiyorum. doktoruma bhcg'min yüksek çıktığını söyleyince yapılması gereken bütün testleri o anda yaptırdı . bunların içinde tiroidler toksoplazmalar ( ki benim evde 2 tane kedim var ) bulaşıcı hastalıklar ve rutinler. dün akşam içinde eşimle birlikte rahatça girelim muayeneye diye özelden randevu almıştım. öğleden sonra lekelenmem olunca bi panik doktorumu aradım (daha önce beraber çalıştığımız için tanıyorum çoğunu) şimdi gelsem alabilirmisiniz böyle böyle oldu diye. çoğu arkadaş dünyanın parasını vermiş özel hastanelere. muayene parası 25 liraydı sağlıkçı indirimiyle 12 lira verdim(tabi eczanede çıkacak hariç). progeston verdi 1 hafta raporla beraber,ev işi, çarşı pazar gezmek ve cinsellik yasak,sadece tuvalet ve yemek ihtiyacını karşılamak için ayağa kalk diye belirterek. bi sorun var mı diye bhcg tekrar bakılması gerekiyordu onu da yine doğum hastanesinde baktırıp kendisine haber verdim.
sadece kese göründü bende şimdilik,o da 5 haftalığa uyuyormuş,sanırım geç döllenme.haftaya pıt pıtlarını dinlemeye gidicez inşallah. birşey daha arkadaşlar eğer medikale gidecekseniz sürekli, mutlaka indirim kartı çıkartın yoksa işin altından kalkamazsınız,diğer özelleri bilemeyeceğim. birde mutlaka fatura isteyin, fatura vermek istemezlerse bir bit yeniği vardır o işte.fazladan kesilen faturayı sgk ya götürüp paranızın bi kısmını geri alabiliyorsunuz ve hastanede ceza alıyor. o yüzden fatura isteyen kimi hastalara size şu kadar indirim yapalım diyenlerde var.

hepinize günaydın kızlar.inşallah bulantısı ve agrısız bi gün geçirmeniz dileğiyle.

merhba hanımlar
bayramda sehır dısındaydım o yuden gıremedım epeydır hanımlar sayfalar epey ılerlemıs
benm sat 6 eyluldu
ama dun doktor 6 hafta 2 gunluk oldugunu soyledı ben daha buyuk dıye hesaplamıstım
neyse olabılır boyle gecıkme fln dedı ama eve gelınce ıcıme bı kurt dustu
sorun olsa soylerdı herhalde dıye kendımı avutuyorum ama aklımda orda malesef
bulantılarım basladı hemde ne baslama kalkamıoyorum yataktan mıdem devamlı agzımda
doktor bı tane ılac ve bıtkısel bı sakız verdı
ılacı cok zorda kalmazsam ıcmıcem sakızda ıse yarıcakmı bakalım
bu arada kalp atıslrımızı gorduk
darısı tum bekleyenlere ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…