canim ben de 30 lira muayene ucreti 5 lira testler icin verdim.gidebiliyorsan baska yere git..
kızlar herkese meraba. bende aranıza katılabilir miyim?? bende 5 haftalık hamileyim. Rabbim nasip eder de o günleri görürsem haziranda doğumum olacak. çok heycanlıyım daha kalp atışlarını duymadım ve 3 haftam var . nasıl beklicem bilmiyorum. inş hepimiz sağ salim atlatırız bu dönemi ve evlatlarımıza kavuşuruz
Ehe Ehe çok güldüm yahu, getirdi mı bari kocisin pudingini ?
iyi akşamlar kızlar sayfalar çok hızlı geçiyo hepsini okuyamıyorum yeni hamilelere hayırlı olsun...pıt pıtları duyan anneler gözünüz aydın darısı duymayanlara diyorum ...bugün bende doktora gittim pıt pıtları duydum maşallah bebişime çok güzel bi duygu çok duygulandım sesi duyana kadar hamile olduğum yalan geliyordu fakat o kalp atışları çok farklı bi duygu allah herkese nasip etsin...benden bugün 14 tane test istedi fakat özele gidiyorum çok fazla tuttu 400 lira kadar bende yarın sabah hıfsızsahada yaptıracam orda 113 tutuyor sizlerdende çok fazla test istedilermi???
çok sevındim hayırlı olsun benımde 26 hazıran doğum ama bana 13 kasımda gel dedi napım başka dr a gitsemmı dayanamıyorum alltan mı baktı
teşekkürler canım 6 haftalık dedi şu an göbekten baktı canım alttan bakmadı açıkçası alttan bakıcak diye korktum burda bi kaç yorum okumuştum ama üssten bakınca sevindim senin sat kaç canım aynımıyız benimki 19 eylül ...eğer istersen başka birine git bakar
Canım ben Florida eyaletindeyim güneyde. Havalar şu anda oradaki Mayıs ayı gibi çok güzel. Ama tabii memleket hasreti çok zor. Memleketimde ilgili en küçük birşey aklıma gelse benimde gözlerimden boşalıyor. Eşim Amerikalı olduğu için daha çok hasret çekiyorum. Türkçe duymaya ve konuşmaya bile hasretim çoğu zaman. Burada insanlar çok farklı bir türlü alışamadım. Gerçi hiçbirşeylerine alışamadım. Kokuları bile bir garip geliyor. Yemekleri berbat. Memleketimin mis kokan ekmeğini bile çooook özlüyorum.
Ayrıca burada doktorlar çok vurdumduymaz hiç umurlarında değil bizim ne hissettiğimiz bazan çok yıpratıcı olabiliyor ve kuralları çok fazla. Özellikle asla değişmeyen kurallarından nefret ediyorum. Herşey para için. dostluk arkadaşlık hep paraya bağlı. Bazı durumlarda gerçekten elastikiyet gerekiyor samimiyet gerekiyor ama hiç yok. İnsan kendini yapayalnız hissediyor. 5 kez düşük yaptım sanki normal birşemiş gibi davrandılar teselli bile eden olmadı kimsenin umurunda olmadı dalga bile geçtiler yinemi hamilesin diye her seferinde utandım hamile olmaktan çok üzüldüm. Nasılsa düşürürüm gözüyle bakıyolar hep. Canım doktora gitmek istemiyor ama mecburum. Çok dua ettim inşallah bu defa Allah dualarımı kabul eder. Onlara inat alırım yavrumu kucağıma.
aa evet, öyle de birşey var. Eğer toxoplasma pozitif çıktıysa sorun yokmuş, çünkü bir kere geçirince bağışıklığın oluyormuş ama negatifse o zaman 9 ay dikkat etmek gerek, yapacak birşey yok. Gerçi bu benim için fuzuli bir konu çünkü bırakın ete dokunmayı, eti görmeyi, kokusunu şu an şunları yazarken bile elde poşet hazır bekliyorum
evet benım de 19 eylul ama bana 1 hafta geç gorunuyo dedı 5 mm yanı dun ole dedi acaba ondanmı senın kaçtı kese çapın
evet benım de 19 eylul ama bana 1 hafta geç gorunuyo dedı 5 mm yanı dun ole dedi acaba ondanmı senın kaçtı kese çapın
ah çileklipuding ahhh,,,,
bugün nickini göre göre canım çilekli puding çekti durdu. inş eşim vaktinde gelebilirde bana getirir.
bu arada benim bebeğin doğum tarihi 18 haziran oldu. kalp atışınıda bugün gördük
canım senin belki geç döllenme olmuştur muhtemel ben 1-2 ekim hamile kalmışım belki ondan kese gözüktü senin geç olduysa kese daha küçüktür bundan dolayı olabilir geç olsunda güç olmasın canım ama çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın
bnm bulantım 1 haftadır vardı ama kusmuodum yeni yeni başladı bnde başından beri kız hssediorum kocam erkek istio en çok abi olsun 2. ne olursa başında dio :)
ben 20 senelik içiciyim ama ara ara bıraktığım oldu tedavi sırasında bırakmıştım şimdi gunde 1 tane içiyorum
merhaba,
28 yaşındayım..ilk bebeğim..beklenen doğum tarihi 26 haziran...kalp atışlarını da inşallah 5 kasımda duyucaz:)
arkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?