2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Geç döllenme olmuş diye düşünüorum benimle aynı çünkü sat bugün doktora göre 7+3 teyim.

butun kocalar aynı kafada heralde :)

Neyin kafasındalar, neyin kafasını yaşıolar belli deilki:)

Benimki için hep Hamzası olacak gibi, sorarken bile Hamza ile yaşam nasıl gidior die soruyordukiiiiii
iki gün önce ilk kez kızımız olursa ismi Ceylin olsun bence ama araştırmam lazım dedi :)

İlk kez kız olma ihtimalini düşündü fakat farkettiyseniz ben arada taşıyıcı kargo görevi üstlenmişim sadece,
isim koymak ile alakalı bir düşüncemi alan, cinsiyetle ilgili düşüncemi alan yok:)
Sabrediorum sanırım şu anda:)
Hoşuma da gidior bu saçmalamalar:)

günaydın herkse bugün doktora gidicem öğleden sonra inş güzel haberlerle gelirim bana dua edin

günaydın kızlar bugünn tam 6 hafta 2 günlük olduk dün kendisini gördük 6 mm kalbini de duyduk mükemmel bir şey di :=)darısı herkesin başına rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu bu mükemmel "tık tıkları"duymayanlara en yakın zamanda bu duyguyu yaşamalarını diliyorum allah meleklerimizi korusun :))

ben görmüştüm tık tıkları inş duyarı bugünde çok heycanlıyım yaa

canım günaydın hayırlı olsun pıt pıtlar ben de ders programımın ayarlanması için dün görüştüm ayarlanırsa haftaya salı giderim inşallah o zaman 7+0 oluyoruz (tarihlerimiz aynı ya ) ben de duyarım inşallah

Günaydın canlarım. Bugün 6+2 olduk. Dün doktora gittim, çok şükür keseyi bebişimi gördük. 2 hafta sonra tekrar gel dedi, kalp atışına bakalım dedi. Ben de kalp atışı yok mu dedim. Var ama sen görmüyorsun 2 hafta sonra net görülür dedi:))) Çok mutluyuım Rabbim herkese nasip etsin. Bulantılarım çok fena başımı kaldıramıyorum. Öğretmenim okula zor gidiyorum. 1. sınıf 47 öğrenci. Ses vermeye başladım inanılmaz yoruluyorum. Etten tiksi,nmiş durumdayım buraya yazarken bile tiksiniyorum(( 2 gündür ağrım yok , buLANTI FAZLA. Ama hiç dertlenmiyorum, Rabbim nasip etti ya:))) Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin. Vitamin DECAVİT vedi. Kullanan var mı?

GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLEEEEERRR Bugün bende doktora gidiyorum en az sizin kadar heyecanlıyım ama açım ve susuzum kan alınacağı içinde hiçbişi yiyemiyorum randevum 1 de dünde bahsetmiştim gerçi ama poşet elimde gezcem artık hastanede kan alınınca bayılıyorum aşı olsamda bayılıyorum kanla ilgili değil ama benim için ve bebiş için dua edin nolur bayılmayalıımmm

Son düzenleme:

sorunsuz atlatırsın inşallah canım

merhaba kızlar
hamileliğini öğrenen kesesini gören
pıt pıtlarını duyan anneler hepinize hayırlı olsun

benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:

Amin canım Rabbim herkese nasip etsin Maşallah bebişinede ama çalışan hamişlerimizin işi daha zor Bulantı benimde 6. haftada başladı bütün tiksindiğim ve yaşadğım şeyleri yazmışsın öğürmeye başladın mı peki bana henüz folikasit haricinde ilaç vermediler ama bugün 1 de randevum var bakalım verirler mi bilmiyorum :26:

Canım akıntı bendede var dediğin gibi ama rengi açık sarı...Doktoruna sorarsan sebebini burdada söylermisin

kızlar liste bu diğeri değil
[/QUOTE]

Canım aynı anda hamile kldığım arkadaşımdada kahverengi akıntı oldu doktoru koyu akıntıdan korkma açık renkli den kork demiş çok az kanama olduğu anlamına geliyormuş sanırım ama yinede dinlenmek gerekiyormuş sen yinede doktoruna danışırsın zaten Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Canım benim 12 ekimde bahsettiğin sütlü kahve kremsi akıntım olmuştu. O gün yaklaşık 4 saat ayakta kaldım otobüs metrobüs falan derken. Korktum doktorumu aradım hemen akıntıyı görünce. Bana önlem olarak günde 2 kere 100 mg progestan vermişti. 3. yüde al dedi kesilene kadar dedi. Ve hemen kesildi içince. Bir daha da olmadı.

Bu gittiğimde hatırlattım ve ''iyi ki vermişim önlem olarak progestanı dedi. İçerde minicik bir kanama olmuş ve durmuş demek ki o sütlü kahve leke olarak gelmiş'' dedi. 18 ekimdeki kontrolümde kesenin hiç bir yerinde kanama falan yoktu ama çok şükür.

Korkma ama muhakkak doktoruna haber ver. Doktorumun dediği gibi muhtemelen minik bir kanama olmuş ama durmuş. Durmasa taze kan gelirdi.

Ama sadece bundan sebep de olmayabilir. Dediğin gibi belki enfeksiyondan dolayı da aynı akıntı geliyor olabilir. O konuda bir fikrim yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…