- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Günaydın canlarım. Bugün 6+2 olduk. Dün doktora gittim, çok şükür keseyi bebişimi gördük. 2 hafta sonra tekrar gel dedi, kalp atışına bakalım dedi. Ben de kalp atışı yok mu dedim. Var ama sen görmüyorsun 2 hafta sonra net görülür dedi:))) Çok mutluyuım Rabbim herkese nasip etsin. Bulantılarım çok fena başımı kaldıramıyorum. Öğretmenim okula zor gidiyorum. 1. sınıf 47 öğrenci. Ses vermeye başladım inanılmaz yoruluyorum. Etten tiksi,nmiş durumdayım buraya yazarken bile tiksiniyorum(( 2 gündür ağrım yok , buLANTI FAZLA. Ama hiç dertlenmiyorum, Rabbim nasip etti ya:))) Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin. Vitamin DECAVİT vedi. Kullanan var mı?
evet olabılır canım ben 2 ekım de aşılama oldum zaten 4 ekım falan olabılır dolayısyla geç dollenme o yuzden dır ama hesaplasak 5 kasımda gıtsem görünürmü sence
Özele gidiorum muayene ücretim 72 lira:18:
devlette ücretsiz yaptırdım ben, gayet de kolay oldu. Online randevu ile kadın doğuma gittim, sıra beklemeden girdim. O gün aç olmadığımdan yapılmadı. Ertesi gün sabah lab.ın açılış saatinde gittim ve bir çırpıda bitti. Sonuçları da internetten aldım çıktısını kendi doktoruma götürdüm.iyi akşamlar kızlar sayfalar çok hızlı geçiyo hepsini okuyamıyorum yeni hamilelere hayırlı olsun...pıt pıtları duyan anneler gözünüz aydın darısı duymayanlara diyorum ...bugün bende doktora gittim pıt pıtları duydum maşallah bebişime çok güzel bi duygu çok duygulandım sesi duyana kadar hamile olduğum yalan geliyordu fakat o kalp atışları çok farklı bi duygu allah herkese nasip etsin...benden bugün 14 tane test istedi fakat özele gidiyorum çok fazla tuttu 400 lira kadar bende yarın sabah hıfsızsahada yaptıracam orda 113 tutuyor sizlerdende çok fazla test istedilermi???
hadi bol şans canım, sorunsuz ve tertemiz sonuçlarla dön inşallahGÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLEEEEERRRBugün bende doktora gidiyorum en az sizin kadar heyecanlıyım ama açım ve susuzum kan alınacağı içinde hiçbişi yiyemiyorum randevum 1 de dünde bahsetmiştim gerçi ama poşet elimde gezcem artık hastanede kan alınınca bayılıyorum aşı olsamda bayılıyorum kanla ilgili değil ama benim için ve bebiş için dua edin nolur bayılmayalıımmm
canım git doktoruna, sarı akıntı bir şey değil ama kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek oluyor. Bu arada kendine dikkat et, yorulma ve bol bol yat dinlenmerhaba kızlar
hamileliğini öğrenen kesesini gören
pıt pıtlarını duyan anneler hepinize hayırlı olsun
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:
GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLEEEEERRRBugün bende doktora gidiyorum en az sizin kadar heyecanlıyım ama açım ve susuzum kan alınacağı içinde hiçbişi yiyemiyorum randevum 1 de dünde bahsetmiştim gerçi ama poşet elimde gezcem artık hastanede kan alınınca bayılıyorum aşı olsamda bayılıyorum kanla ilgili değil ama benim için ve bebiş için dua edin nolur bayılmayalıımmm
oooo benim okurken bile midem bulandı canım ya, Allah sonumuzu hayır etsincanım bana da doktor decavit bide balık yagı konsantre hapı verdi..ama bir haftadır midem bulanıyo alamadım..dünde bayagı ihmal ettiğim için içeyim dedim kusuyodum..sabaha kadar da midem agrıdı..hap çok büyük bi de tadı iğrenc..bak gene midem bulandııı..böğğğğğgghh
bana sordular, 2 saat önce yemiştim ve yapmadılar o gün:44:canım o kadar ac kalmana gerek yok son 1 -2 saat yeme yeter..sormuyolar bile aç mı geldin diye
devlette ücretsiz yaptırdım ben, gayet de kolay oldu. Online randevu ile kadın doğuma gittim, sıra beklemeden girdim. O gün aç olmadığımdan yapılmadı. Ertesi gün sabah lab.ın açılış saatinde gittim ve bir çırpıda bitti. Sonuçları da internetten aldım çıktısını kendi doktoruma götürdüm.
oooo benim okurken bile midem bulandı canım ya, Allah sonumuzu hayır etsin
bana sordular, 2 saat önce yemiştim ve yapmadılar o gün:44:
ben de etten tiksindimGünaydın canlarım. Bugün 6+2 olduk. Dün doktora gittim, çok şükür keseyi bebişimi gördük. 2 hafta sonra tekrar gel dedi, kalp atışına bakalım dedi. Ben de kalp atışı yok mu dedim. Var ama sen görmüyorsun 2 hafta sonra net görülür dedi:))) Çok mutluyuım Rabbim herkese nasip etsin. Bulantılarım çok fena başımı kaldıramıyorum. Öğretmenim okula zor gidiyorum. 1. sınıf 47 öğrenci. Ses vermeye başladım inanılmaz yoruluyorum. Etten tiksi,nmiş durumdayım buraya yazarken bile tiksiniyorum(( 2 gündür ağrım yok , buLANTI FAZLA. Ama hiç dertlenmiyorum, Rabbim nasip etti ya:))) Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin. Vitamin DECAVİT vedi. Kullanan var mı?
güzel haberlerle gelirsin inş, asma yüzünü, herşey yolundagünaydın herkse bugün doktora gidicem öğleden sonrainş güzel haberlerle gelirim bana dua edin
inş benim hemşirem gibi tatlı ve eli hafif biri denk gelir sana da, sorunsuz geçer :)))GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLEEEEERRRBugün bende doktora gidiyorum en az sizin kadar heyecanlıyım ama açım ve susuzum kan alınacağı içinde hiçbişi yiyemiyorum randevum 1 de dünde bahsetmiştim gerçi ama poşet elimde gezcem artık hastanede kan alınınca bayılıyorum aşı olsamda bayılıyorum kanla ilgili değil ama benim için ve bebiş için dua edin nolur bayılmayalıımmm
doktorunu aramalısın bence de canım, inş önemli bir şey değildir..merhaba kızlar
hamileliğini öğrenen kesesini gören
pıt pıtlarını duyan anneler hepinize hayırlı olsun
benim 3-4 gündür iç çamaşırım sarı akıntı ile kirleniyor. birkaç gündür de nasıl anlatsam sarı -sütlü kahve rengi arası ya da karamel rengi diyeyim(kusura bakmayın ayrıntı için) krem kıvamında akıntım var.
bu akıntı normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi
yaşayıp doktora danışan veya geçen oldu mu
cumartesi doktora gideceğim ama yarın da gidebilirim bu önemli birşeyse:26:
canım o kadar ac kalmana gerek yok son 1 -2 saat yeme yeter..sormuyolar bile aç mı geldin diye
ben de etten tiksindimeşime mecburen yemek yapıyorum ama kendim salata, çok yağlı olmiycak şekilde börek felan yiyorum
bebişine maşallah
güzel haberlerle gelirsin inş, asma yüzünü, herşey yolunda
inş benim hemşirem gibi tatlı ve eli hafif biri denk gelir sana da, sorunsuz geçer :)))
doktorunu aramalısın bence de canım, inş önemli bir şey değildir..
Selam kızlar ;
Kısmet olursa ben de Haziran annesi olacağım. Bebeğim PGT( Genetik test ) +Tüp bebek yöntemi ile bana geldi.Onun için epey mücadele ettik. O yüzden endişeliyim. Cumartesi günü kese ve kalp atışları için gideceğim. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşabiliriz..
Listeye eklenmek için hangi bilgiler gerekiyor :26:
GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLEEEEERRRBugün bende doktora gidiyorum en az sizin kadar heyecanlıyım ama açım ve susuzum kan alınacağı içinde hiçbişi yiyemiyorum randevum 1 de dünde bahsetmiştim gerçi ama poşet elimde gezcem artık hastanede kan alınınca bayılıyorum aşı olsamda bayılıyorum kanla ilgili değil ama benim için ve bebiş için dua edin nolur bayılmayalıımmm
bana da sormadılarcanım o kadar ac kalmana gerek yok son 1 -2 saat yeme yeter..sormuyolar bile aç mı geldin diye
Dualarımız seninle canım. Allah ım ve melekleri yardımcın olsun inşallah:)))
evet canım epeyce kan alındı ben de hayret ettim o kadar kan nasıl çıktı diyecanım devletede sorduk ama hepsini yapmıyolar benden 14 tane test istedi bunlardan yalnızca 5 tanesini yapıyolar senden ne testleri istemişti ben bugün kan verdim 6 tüp kan aldılar benden kan kalmadı
hoşgeldin aramıza canım, inşallah hamileliğin sağlıkla geçer. İlk sayfada tablomuz var, oradan bakabilirsin.Selam kızlar ;
Kısmet olursa ben de Haziran annesi olacağım. Bebeğim PGT( Genetik test ) +Tüp bebek yöntemi ile bana geldi.Onun için epey mücadele ettik. O yüzden endişeliyim. Cumartesi günü kese ve kalp atışları için gideceğim. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşabiliriz..
Listeye eklenmek için hangi bilgiler gerekiyor :26:
medikalden fazla muamele bekleme canım, çook kalabalık oluyor ve çoğunlukla çook bekliyorsun. Ben bir iki defa oraya gittim sonra baktım olacak gibi değil bıraktım. Doğumu orada yapmayı düşünüyorum ama, bakalımayyyy hadi inşallah bakalım ilk defa gidiyorum medikale bakalım nasıl muamele görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?