2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bana da doktor decavit bide balık yagı konsantre hapı verdi..ama bir haftadır midem bulanıyo alamadım..dünde bayagı ihmal ettiğim için içeyim dedim kusuyodum..sabaha kadar da midem agrıdı..hap çok büyük bi de tadı iğrenc..bak gene midem bulandııı..böğğğğğgghh

Son düzenleme:
evet olabılır canım ben 2 ekım de aşılama oldum zaten 4 ekım falan olabılır dolayısyla geç dollenme o yuzden dır ama hesaplasak 5 kasımda gıtsem görünürmü sence

5 kasımda kesin görürsün bence eğer bu şekilde olduysa aşılaman.. beslenmene dikkat et ve sigara içiyosan bırak canım çünkü gelişimi etkiliyo bende içiyodum hamiş kalmadan önce öğrendiğimden beri hiç içmiyorum canım istiyor fakat bebişe herhangi bişey olursa bunun vicdan azabını taşıyamam o nedenle ne gerekiyosa yapıyorum

Özele gidiorum muayene ücretim 72 lira:18:

canım sende benden fazla veriyosun gerçi benim gittiğim yaşam hastanesinin ssk ile anlaşması var o nedenle 20 tl ödüyorum daha önce vitale hastanesine gidiyordum o 50 tl idisadece muayene tahlillere ek para alıyolar bugün sabah hıfsızsahada yaptırdım tahlillerimi 113 lira tuttu hastanede 400 lira fiyat vermişlerdi

devlette ücretsiz yaptırdım ben, gayet de kolay oldu. Online randevu ile kadın doğuma gittim, sıra beklemeden girdim. O gün aç olmadığımdan yapılmadı. Ertesi gün sabah lab.ın açılış saatinde gittim ve bir çırpıda bitti. Sonuçları da internetten aldım çıktısını kendi doktoruma götürdüm.

hadi bol şans canım, sorunsuz ve tertemiz sonuçlarla dön inşallah

canım git doktoruna, sarı akıntı bir şey değil ama kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek oluyor. Bu arada kendine dikkat et, yorulma ve bol bol yat dinlen

canım o kadar ac kalmana gerek yok son 1 -2 saat yeme yeter..sormuyolar bile aç mı geldin diye

oooo benim okurken bile midem bulandı canım ya, Allah sonumuzu hayır etsin

canım devletede sorduk ama hepsini yapmıyolar benden 14 tane test istedi bunlardan yalnızca 5 tanesini yapıyolar senden ne testleri istemişti ben bugün kan verdim 6 tüp kan aldılar benden kan kalmadı

Selam kızlar ;

Kısmet olursa ben de Haziran annesi olacağım. Bebeğim PGT( Genetik test ) +Tüp bebek yöntemi ile bana geldi.Onun için epey mücadele ettik. O yüzden endişeliyim. Cumartesi günü kese ve kalp atışları için gideceğim. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşabiliriz..

Listeye eklenmek için hangi bilgiler gerekiyor :26:

ben de etten tiksindim eşime mecburen yemek yapıyorum ama kendim salata, çok yağlı olmiycak şekilde börek felan yiyorum
bebişine maşallah
günaydın herkse bugün doktora gidicem öğleden sonra inş güzel haberlerle gelirim bana dua edin
güzel haberlerle gelirsin inş, asma yüzünü, herşey yolunda
inş benim hemşirem gibi tatlı ve eli hafif biri denk gelir sana da, sorunsuz geçer :)))

doktorunu aramalısın bence de canım, inş önemli bir şey değildir..

ayyyy hadi inşallah bakalım ilk defa gidiyorum medikale bakalım nasıl muamele görcem

yaş,beklenen doğum tarihi,kaçıncı cocuk,

Dualarımız seninle canım. Allah ım ve melekleri yardımcın olsun inşallah:)))

Kızlar bi soru daha sorucam size Doktoruma kan alınırken bayıldığımı söylediğimde gelirlen emla sür gel belki işe yarar dedi bende vardı evde emla şimdi baktım 9. ayda bitmiş son kullanma tarihi sürsem bişi olur mu acaba :26::26:

Dualarımız seninle canım. Allah ım ve melekleri yardımcın olsun inşallah:)))

Ohh hamişlerin duaları kabul olurmuş sağolun canım benim inşallah yardcımcım olsunlar gerçi bebeğe bi etkisi yokmuş ama olsun kendimi düşünmüyorum o etkilenmesinde ben ayılı bayılırım sorun değil

canım devletede sorduk ama hepsini yapmıyolar benden 14 tane test istedi bunlardan yalnızca 5 tanesini yapıyolar senden ne testleri istemişti ben bugün kan verdim 6 tüp kan aldılar benden kan kalmadı
evet canım epeyce kan alındı ben de hayret ettim o kadar kan nasıl çıktı diye b enden de 13 tane istemişti, hepsini yaptılar ama çoğunu dr.yazısından okuyamadım bile, içinde aids vardı, rubella vardı, kan değerleri vardı onları hatırlıyorum. belki hastaneden hastaneye değişiyordur canım ben İzmir'deyim.

hoşgeldin aramıza canım, inşallah hamileliğin sağlıkla geçer. İlk sayfada tablomuz var, oradan bakabilirsin.

ayyyy hadi inşallah bakalım ilk defa gidiyorum medikale bakalım nasıl muamele görcem
medikalden fazla muamele bekleme canım, çook kalabalık oluyor ve çoğunlukla çook bekliyorsun. Ben bir iki defa oraya gittim sonra baktım olacak gibi değil bıraktım. Doğumu orada yapmayı düşünüyorum ama, bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…