2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

amin cnm Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benim de miğde bulantılarım 3-4 gündür başladı, et, balık yemeliyim ama düşününce bile tiksiniyorum buaralar bir de depresyon halindeyim elimi kaldırasım, iş yapasım gelmiyo, yemek yapmak hiç içimden gelmiyo hatta işe zorla gidiyorum bıraksalar hep yatıcam öfff biran önce bu histen ve miğde bulantısından kurtulmak istiyorum. Bu arada ben de DECAVİT kullunıyorum diğer arkadaşların kullandıkları ELEVİT ile aynı içeriğe sahip sadece farklı marka için rahat olsun cnm.

canım sürme bir şey, yalnız mı gideceksin, yanına birini al git. Bayılırsan da orası hastane yardım ederler sana bence. İyi olacaksın merak etme

:)))) aYY ÇOK KOMİKSİN YAAA GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN:))) balık yağını neden verdi ki:)))

Hadi yaaaa benim ordan beklentim fazlaydı iki haftadırda araştırıyorum nasıl diye ama kendime yeni hastane bulmam llazım desene o zaman ben hayatta ilgisizliğe gelemem hastanelerde panik atak var taşikardi var ayılıp bayılıyorum falan yok yani o zaman bugün neler olcak bakalım ona göre başka hastne araştırcam artık :26::26::26:

canım sürme bir şey, yalnız mı gideceksin, yanına birini al git. Bayılırsan da orası hastane yardım ederler sana bence. İyi olacaksın merak etme

yok canım eşimle gitcem ama doktor işe yarar deyince denesemmi ki dedim ama haklısın en iyisi sürmemek inşallah canım inşallah iyi olurum :26:

Ben tahlil felan yaptırmıorum sadece muayene o kadar ki ben kendimde çalışan ssklıyım..Herkes benden az ödüor.
Bu doktara gitmemin tek sebebi hiçbir aksilik yok ise,normal doğum yaptırması,teşvik etmesi..

aa ne güzel bak sen devletten yaptırmışsın demekki aynı şeyleri istemiş ama ben yaptıramadım devlette sağlık olsun napalım bebişe herşey feda ben antalyadayım canım burda farklımıdır bilmiyorum

canım git doktoruna, sarı akıntı bir şey değil ama kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek oluyor. Bu arada kendine dikkat et, yorulma ve bol bol yat dinlen

doktorunu aramalısın bence de canım, inş önemli bir şey değildir..

teşekkür ederim cevaplarınız için ben korkmaya başladım
doktora gitsem alttan muayene mi edecek yoksa keseye mi bakacak?

bu arada angel lost sende cevap vermiştin ama alıntı yapmamışım sana da teşekkürler

benim de epey gezmişliğim var, şifaya da gittim misal. Medikal ile Şifanın devletten farkı yok canım, öyle kalabalıklardı ki..bi de asla denilen saatte giremedim ben çünkü sıra hep aksıyordu. Kent ve Çınarlı fena değil onların da sgk anlaşması yoktu, bizim de özel sigortamız yoktu..Şimdi Alsancak'ta özele gidiyorum.Gayet memnunum kendisinden. Testler, rapor vs. için de Alsancak devlete fln gidiyorum.

Ben tahlil felan yaptırmıorum sadece muayene o kadar ki ben kendimde çalışan ssklıyım..Herkes benden az ödüor.
Bu doktara gitmemin tek sebebi hiçbir aksilik yok ise,normal doğum yaptırması,teşvik etmesi..

doktor önemli bende değiştirmeyi düşünüyorum çok beğenmiyorum herkes çok iyi diyor ama gittiğim doktora ben biraz ilgisiz buluyorum dün ultrasyon çıktısı bile vermedi bide özel işte bence doktorun iyiyse parasına bakmayacaksın dün ben hastaneden ikili ve dörtlü tarama fiyatlarını sordum ikili 50 dörtlü 100 müş

bilmem ki canım, olabilir. Bizim devlette tanıdığımız vardı ama acildeydi başka bir hastanede. Ona sormuştuk önce, anca 4-5 tanesini buradan yapabiliriz demişti. Değişiyor demek ki

kese karından görünmezse alttan bakar canım, ki 7.haftada karından görünmeyebilir. Boş ver nereden bakarsa baksın, benim bu haftaya kadar hep alttan bakılmıştı. Kalp atışını bile alttan bakarak dinledik. Git sen bir an önce doktora, progestan verir büyük ihtimalle, bi iki günde keser o da akıntıyı içini ferah tut

Son düzenleme:

İnan çok şaşırdım canım ya herkes metedip duruyodu parçalarım onları ben şimdi arayıp bekletiyomuşsunuz diyip telefona çıkanı paylayasım var ben aç aç gitcem o saate kadar bide beni bekletcek paramla rezil olcam tepetaklak ederim onları benim kocişte kendi hamileymiş gibi heyecanlı zaten manşetlerde medikalle ilgili bi haber görürseniz bilin ki o olayı biz yaptık o zaman

canım seni anlayabiliyorum ben de sigara kullanıyordum ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde son sigaram dedim keyif sigarası sonra başka içmeyeceğim dedim ama öyle olmadı.sonra ilk bir hafta sigarayı yakıyordum bir bir nefes çekip atıyordum çünkü vicdanım rahat etmiyordu sonradan bebeğime söz verdim sizin çevremde hamileliğini öğrenince hemen bırakan arkadaşlarım vardı ben onlardan daha mı az seviyorum bebeğimi diye düşündüm ve şu an içmiyorum.ben sigara içmeyi çok seven biriydim bazen aklıma geliyor ama etkisi kısa sürüyor .inş darısı başınıza arkadaşlar ama yapabilirsiniz inanıyorum buna :)

ben kadın doğuma gitmiştim canım, sen direk laba mı gideceksin, belki o farklı olur, olumlu düşünelim biz yine. Ama sana tavsiye, özel hastaneler özellikle sık gidenler için iyi bir çözüm değil. Benim özel muayene resmen daha ucuza geldi ve gayet ilgi alaka var. Medikalde Çiğdem hanıma gitmiştim, iyi bir kadın ama çok hasta görüyorlar gün içinde, seni hatırlaması öyle özel ilgi göstermesi fln pek mümkün değil. Yazın kaybım olmuştu..Ben bir ton test sonucu ile gitmiştim, biz CSI gibi incelemiyoruz diye hiç bakmamıştı bile. Sonra acil durum oldu arada ama ulaşmam hiçbir şekilde mümkün değildi. Özelde cep numaralarını veriyorlar acil durumlarda her saat arayabiliyorsun, günlük sormak istediğin şeyleri mail atabiliyorsun. Siz de özelde daha mutlu olursunuz gibi geldi bana

Son düzenleme:
doktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi

henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi

Benim rndevumda gülçin hanıma canım ama bilmiyorum ki yani kimse kan tahlili yapcaz demedi zaten sadece ilk muayenemde alınmadı doktor bidaha ki geldiğinde alıcaz demişti bende ordan tahmin ediyorum artık nasıl ilgilenir bilmiyorum ama beklediğim ilgiyi göremezsem gitmem zaten. Ya aslında benim için önemli olan bu kan olayı yani tahlillerim yapıldıktan sonra muayenelerime devletede giderm sorun olmaz ama bayıldığım için itina gösteriyorum işte:26::26:

Son düzenleme:

İkili ve Üçlü test konusunda da kararsızım aslında..
Tam olarak ne yapmalı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…