2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yani gidiyorsun doktora, git canım git baksın da için rahatlasın çaresine bakılsın..hadi inşallah güzel haberlerle gel

Valla sen öyle deyince ben bi lokma ekmekle bi lokma peynir yedim bide pekmeziçtim bi kaşık napalım amaaaannn dimi ama ya yarın yine giderim almazlarsada dayanamıcam yoksa 1 e kadar
okadarcıktan bişi olmaz, afiyet olsunn, yarasın bebişe
senle günlerimiz aynı galiba encıl? sat 09/09 mu? :)

inş önemli bir şey değildir canım, nezaman gidiyorsun kontrole? bekliycekmisin cumartesiye kadar?

okadarcıktan bişi olmaz, afiyet olsunn, yarasın bebişe
senle günlerimiz aynı galiba encıl? sat 09/09 mu? :)

inş önemli bir şey değildir canım, nezaman gidiyorsun kontrole? bekliycekmisin cumartesiye kadar?

Evet canım doğru aynı günlerimiiiiiizzzz

Metrobüsten anladığım kadarıyla istanbuldasun galiba? Hangi doktora gidiyorsun acaba?

yarın gidiyorum, şimdi gidemem okula gideceğim
sabah 8 de doktorun kapısındayım yarın kan da vereceğim aç gideceğim o yüzden
gitmeseydin okula, izin al bugünlük birşey olmaz canım yaa.Ya da oturduğun yerden pek kalkma,hadi yarına bizi merakta bırakma.İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin canım

kızlar bu da benim minnoşum, çok belirsiz ama henüz

Eki Görüntüle 543155
ayyy yerim ben onu

Ah yarabbim maşallaahhh

büyükçekmece devlete mi gidiyorsun hangi doktora
bi de polikliniğin yeri mi değişti
evet canım, onun yanı sıra birde özelde Medilife'a gidiyorum Beylikdüzünde..
B. Çekmecedeki doktorum Zehra Caner..
Hastane diğer tarafa taşındı, yani sahil kısmına..

allah nazarlardan korusun canım maşallah

ayyy yerim ben onu

kızlar biri bana akıl versin akşam kanamam oldu çok korktum sabha doktora koştum hemen ilk önce karnımdan baktı kese gördü ikiz galiba dedi ama net olarak göremiyorum alttan bakmam lazım dedi tamam dedim tabiki alttan baktığında ise yok ikiz değilmiş bir tane kese var dedi diğeri miyom dedi kanaman o yüzden olabilir dedi. çok korkuyorum kese göründü ama içinde bişiy göremedim ben haftaya cumartesi çağardı ne kadarlık dedim 6 haftaya yakın daha küçük dedi sizce ufakta olsa kesenin içinde bişey olması gerekmezmi

gitmeseydin okula, izin al bugünlük birşey olmaz canım yaa.Ya da oturduğun yerden pek kalkma,hadi yarına bizi merakta bırakma.İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin canım

ayyy yerim ben onu

benim çalıştığım okulda öyle bir seçenek yok
ya da en azından ben öyle hissediyorum
çocuklar küçük ve sınıf kalabalık çocuklar diğer öğretmene kalır diye biz neredeyse hiç devamsızlık yapmıyoruz

kızlar mabaya bende başka kurban etiyle haşır neşir olna yok mu ya çok merak ediyorum doktorumda izinde çıldrcam valla

Hamişler ben hazırlanayım artık döndüğümde hem resmimizi hem haberlerimizi paylaşırız inşallah sizinle sağlıcakla kalın bebişlerinizleee

veliler öğretmen rapoluymuş hastaymış demeden çocukları gönderiyorlar nasılsa bir öğretmen daha var
bakıcı ya onlar

Metrobüsten anladığım kadarıyla istanbuldasun galiba? Hangi doktora gidiyorsun acaba?

Evet İstanbuldayım. Bakırköydeyim. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Muayenehaneye gidiyorum Mebruke Yılmaz. Çok çok şiddetle tavsiye ediyorum kendisini.

Ben çatalda o önümde bebişimde karşımızda bir muhabbet bir muhabbet her seferinde. Ekranı bana iyice yaklaştırıp tek tek anlatıyor ne neymiş. Sonra eşimi alıyor birazda onla izliyoruz hep beraber, birde ona anlatıyor.

Müthiş ilgili bir doktor.

İşini o kadar seviyor ki. Geçen gittiğimde önceden çektiği ultrason resmini çıkardı dosyadan bir de o gün çektiğini. Yanyana koydu, baksana annesi farka. Nasıl hızlı büyüyor bebeğin dedi ama gözleri doldu söylerken.

kızlar mabaya bende başka kurban etiyle haşır neşir olna yok mu ya çok merak ediyorum doktorumda izinde çıldrcam valla

esraaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmnilay bennnnnasılsın nasıl gıdıyorr hamıslıkkkk kac haftalıkoldunnn

ben kurban bayramındaa saatelrceee et kestımmm ama arstırdım bır zararı yokmusssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…