yani gidiyorsun doktora, git canım git baksın da için rahatlasın çaresine bakılsın..hadi inşallah güzel haberlerle geldoktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi
henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi
okadarcıktan bişi olmaz, afiyet olsunn, yarasın bebişeValla sen öyle deyince ben bi lokma ekmekle bi lokma peynir yedim bide pekmeziçtim bi kaşık napalım amaaaannn dimi ama ya yarın yine giderim almazlarsada dayanamıcam yoksa 1 e kadar
inş önemli bir şey değildir canım, nezaman gidiyorsun kontrole? bekliycekmisin cumartesiye kadar?doktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi
henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi
yani gidiyorsun doktora, git canım git baksın da için rahatlasın çaresine bakılsın..hadi inşallah güzel haberlerle gel
okadarcıktan bişi olmaz, afiyet olsunn, yarasın bebişe
senle günlerimiz aynı galiba encıl? sat 09/09 mu? :)
inş önemli bir şey değildir canım, nezaman gidiyorsun kontrole? bekliycekmisin cumartesiye kadar?
İkili ve Üçlü test konusunda da kararsızım aslında..
Tam olarak ne yapmalı bilemiyorum.
Canım benim 12 ekimde bahsettiğin sütlü kahve kremsi akıntım olmuştu. O gün yaklaşık 4 saat ayakta kaldım otobüs metrobüs falan derken. Korktum doktorumu aradım hemen akıntıyı görünce. Bana önlem olarak günde 2 kere 100 mg progestan vermişti. 3. yüde al dedi kesilene kadar dedi. Ve hemen kesildi içince. Bir daha da olmadı.
Bu gittiğimde hatırlattım ve ''iyi ki vermişim önlem olarak progestanı dedi. İçerde minicik bir kanama olmuş ve durmuş demek ki o sütlü kahve leke olarak gelmiş'' dedi. 18 ekimdeki kontrolümde kesenin hiç bir yerinde kanama falan yoktu ama çok şükür.
Korkma ama muhakkak doktoruna haber ver. Doktorumun dediği gibi muhtemelen minik bir kanama olmuş ama durmuş. Durmasa taze kan gelirdi.
Ama sadece bundan sebep de olmayabilir. Dediğin gibi belki enfeksiyondan dolayı da aynı akıntı geliyor olabilir. O konuda bir fikrim yok.
gitmeseydin okula, izin al bugünlük birşey olmaz canım yaa.Ya da oturduğun yerden pek kalkma,hadi yarına bizi merakta bırakma.İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin canımyarın gidiyorum, şimdi gidemem okula gideceğim
sabah 8 de doktorun kapısındayım yarın kan da vereceğim aç gideceğim o yüzden
ayyy
Ah yarabbim maşallaahhh
evet canım, onun yanı sıra birde özelde Medilife'a gidiyorum Beylikdüzünde..büyükçekmece devlete mi gidiyorsun hangi doktora
bi de polikliniğin yeri mi değişti
allah nazarlardan korusun canım maşallah
ayyyyerim ben onu
gitmeseydin okula, izin al bugünlük birşey olmaz canım yaa.Ya da oturduğun yerden pek kalkma,hadi yarına bizi merakta bırakma.İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin canım
ayyyyerim ben onu
benim çalıştığım okulda öyle bir seçenek yok
ya da en azından ben öyle hissediyorum
çocuklar küçük ve sınıf kalabalık çocuklar diğer öğretmene kalır diye biz neredeyse hiç devamsızlık yapmıyoruz
Metrobüsten anladığım kadarıyla istanbuldasun galiba? Hangi doktora gidiyorsun acaba?
kızlar mabaya bende başka kurban etiyle haşır neşir olna yok mu ya çok merak ediyorum doktorumda izinde çıldrcam valla
evet canım, onun yanı sıra birde özelde Medilife'a gidiyorum Beylikdüzünde..
B. Çekmecedeki doktorum Zehra Caner..
Hastane diğer tarafa taşındı, yani sahil kısmına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?