2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım kanama olduktan sonra bhcg takibi yapılması gerek, iki güne bir bhcg ölçümü alınır ve artışa bakılır. Bir de progestan vs. vermedi mi sana dr.? Dualarım seninle, inşallah bebeğin tutunur sıkı sıkı

ya canım senden, bebişten önemli değil hiç birşey..sonuçta bu senin yasal hakkın öyle düşünme,gerektiğinde alınır izin, rapor..illa gideyim diyorsan da masa başı etkinlik yaptır bugün bence

esraaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmnilay bennnnnasılsın nasıl gıdıyorr hamıslıkkkk kac haftalıkoldunnn

ben kurban bayramındaa saatelrceee et kestımmm ama arstırdım bır zararı yokmusssssssssssssssss

nilay canım iyi gidiyor hamileleik seni görmek ne güzel iki gündür sıkıntıdan kafayı yedim ağlayıp duruyorum canım

Hamişler ben hazırlanayım artık döndüğümde hem resmimizi hem haberlerimizi paylaşırız inşallah sizinle sağlıcakla kalın bebişlerinizleee

canımm hayırlı haberlerle gel inşallah
dün ben aniden çıkmak zorunda kaldım
tansiyonum düşmüş
revirde yattım uzun süre

üçlü testi genelde yapmıyolarmış ama ikili ve dörtlü tarama önemliymiş sen neden kararsızsın zararlımı diye hangi yönden ??

Dün, 6 aylık hamile bir arkadaşım hiçbir testi yaptırmadığını söyledi.
Maddi olarak şükrler olsun bir sorunum yok,kararsız kalmamın sebebi para ile alakalı kesinlikle değil.
Ne bileyim o arkadaş dediki, şeytandır insana musallat olur allah korusun neler yaşanıor negatif bir durum var deseler
bu halimle nasıl dayanırım, bir yanlış karar verir miyim? kendime güvenemedim hiçbir testi yaptırmadım,rabbim hayırlısını versin deyip yaptırmadım dedi..

Bu düşünce doğru bir düşünce mi acaba?

Bir yandanda diorumki, acaba sigarayı bırakmadı hatta daha da fazlalaştırıp abarttı,eşi evde içirmior ama iş yerinde yardırıor,
bu da kararını vermesinde etkili mi?

Ayyy ne bileyim..

tokoyay, senin dr.un adı ne ilginçmiş öyle..Mebruke:tebrik edilmeye layık kadın demekmiş. Kulağıma çok güzel geldi, Mandrake gibi

progestan verdi sabah akşam kullan dedi onun dışında başka bişiy demedi işine devam edebilirsin dedi bide daha önce boş gebelik yaşamıştım aynısını yaşamaktan korkuyorum Allahım kimseye yaşatmasın 5-6 haftalık dedi kesenin içinde hiçmi bişey olmazki ya(

:)))) aYY ÇOK KOMİKSİN YAAA GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN:))) balık yağını neden verdi ki:)))

amin şekerim:) bu arada bende öğretmenim..neyseki derslere girmiyorum balık yağını bende anlamadım..halbuki kocişim ben ona haftadaa- iki kere balık yediriyorum dedi ama bu farklı dedi verdi

progestan almışsın, iyi..yolku belki sen görememişsindir, doktorun görmüştür canım. İnşallah herşey yolundadır. Sen her ihtimale karşı her fırsatta yat dinlen, 3 kg.den ağır kaldırma, gerinme ve esneme yapma. Bir de bebişi üzme olur mu, bir kere oldu diye bunda da olacak diye bir şey yok. İnşallah her şey yolundadır,sağlıkla sürer hamileliğin.

selam kızlar..doktor izniye uçtuk bebişimle memlekete geldik eşimde iş gereği yurt dışında bari biraz dinleneyim naz yapayım dedim bizimkilere zira bu ara mutfağa girmesem yemekler önüme gelse çok hoşuma gidiyor insan evinde duramıyor devamlı iş yapıyor, biraz tatil yapıcaz bebişimle artıkbunalan varsa biraz değişiklik süper oluyor tavsiye ederim,hepinize güzel günlerr

kızçeler ya şu doğum izni 6 aya çıksam keşke 2 ay önce 4 ay sonra olacak diyolar ne güzel olur yaaaa zaten yazım boşa gitti..öğretmenler kasıma marta getiriyolarki çocugunu büyütmeye bol vakit kalsın..ama hazirana gelince malesef..napalım kısmet en azından 4 ay olsun da 8 aya kadar çalışıp 1 ayını da arkaya atarsak kasıma kadar süper olur..ondan sonrada raporlar ara tatili buldururuz
:103: :119: :118:

selam hazıran anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN

teşekkür ederim iyiyim cnm
işyerimizde doktorumuz var
tansiyonum 10/6 ydı.
ama çok etkiledi beni
şimdi iyiyim şükür
sende izmirde oturuyorsun sanırım :)
evet İzmir'deyim ben de. Önemli olan tansiyonda senin normal değerin, sana göre düşük olabilir o değer. Neyse ki tansiyon düşüren şeylerden uzak duruyoruz hamilelikte, dikkat et kendine canım.

ohh ne güzel olmuş, keyfin mesajından anlaşılıyor valla. Bebişle sana iyi tatiller o zaman

yaaa onu geçen gün ben de düşündüm. O 4 ay da daha kesin değil, inşallah olur ama ya, bir de 2+4 olunca ikinin bir kısmını dörde aktarabileceğimiz de kesin değil sanırım. İnşallah olur ama ya, bence hayal edeceksek bir sene hayal edelim

biz görmüştük 6. haftada bebişi.. ama bu herkesde değişiyor, belki geç döllenme olmuştur.
aklına kötü şeyler getirme, inş bebişin sağlıkla büyür :)

zehra caner e iyi demişlerdi
nasıl?
devlette hiç muayane olmadım
bilmem.. henüz 2 tane 5er dakikalık muayenem oldu kendisiyle.
hala kararsızım hakkında, ama eşim çok sevdi doktoru :)
bugün tahlillerimi göstericem kendisine, bakalım neler söyliycek.. inş ilgilenir..
yavrucum, annem diye konuşuyor böyle 50 li yaşlarında bi kadın..
maşallah bende 5 gün sonra görücem nasipse
inşallahh

canımm hayırlı haberlerle gel inşallah
dün ben aniden çıkmak zorunda kaldım
tansiyonum düşmüş
revirde yattım uzun süre
geçmiş olsun canım..

aa çok ilginç :) annem bana ve kız kardeşime hamileyken tüm hamileliği boyunca sürekli ayva yemiş

bu ikizler burcu açıklamalarını okuyunca ayva iyi bir fikir gibi geldi vallahi yazanlardan bizim çocuklar potansiyel bonnie ya da clyde cıklar olacak gibi anlıyorum ben yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…