canım kanama olduktan sonra bhcg takibi yapılması gerek, iki güne bir bhcg ölçümü alınır ve artışa bakılır. Bir de progestan vs. vermedi mi sana dr.? Dualarım seninle, inşallah bebeğin tutunur sıkı sıkıkızlar biri bana akıl versin akşam kanamam oldu çok korktum sabha doktora koştum hemen ilk önce karnımdan baktı kese gördü ikiz galiba dedi ama net olarak göremiyorum alttan bakmam lazım dedi tamam dedim tabiki alttan baktığında ise yok ikiz değilmiş bir tane kese var dedi diğeri miyom dedi kanaman o yüzden olabilir dedi. çok korkuyorum kese göründü ama içinde bişiy göremedim ben haftaya cumartesi çağardı ne kadarlık dedim 6 haftaya yakın daha küçük dedi sizce ufakta olsa kesenin içinde bişey olması gerekmezmi
ya canım senden, bebişten önemli değil hiç birşey..sonuçta bu senin yasal hakkın öyle düşünme,gerektiğinde alınır izin, rapor..illa gideyim diyorsan da masa başı etkinlik yaptır bugün bencebenim çalıştığım okulda öyle bir seçenek yok
ya da en azından ben öyle hissediyorum
çocuklar küçük ve sınıf kalabalık çocuklar diğer öğretmene kalır diye biz neredeyse hiç devamsızlık yapmıyoruz
kızlar az önce dediğim gibi ismi ve bilgileri kayıtlı olmayanlar yazarsa güncelleyecegiz...bekliyoruzzzzz
esraaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmnilay bennnn nasılsın nasıl gıdıyorr hamıslıkkkk kac haftalıkoldunnn
ben kurban bayramındaa saatelrceee et kestımmm ama arstırdım bır zararı yokmusssssssssssssssss
Hamişler ben hazırlanayım artık döndüğümde hem resmimizi hem haberlerimizi paylaşırız inşallah sizinle sağlıcakla kalın bebişlerinizleee
üçlü testi genelde yapmıyolarmış ama ikili ve dörtlü tarama önemliymiş sen neden kararsızsın zararlımı diye hangi yönden ??
geçmiş olsun canım,şimdi iyi misin?canımmhayırlı haberlerle gel inşallah
dün ben aniden çıkmak zorunda kaldım
tansiyonum düşmüş
revirde yattım uzun süre
canım kanama olduktan sonra bhcg takibi yapılması gerek, iki güne bir bhcg ölçümü alınır ve artışa bakılır. Bir de progestan vs. vermedi mi sana dr.? Dualarım seninle, inşallah bebeğin tutunur sıkı sıkı
ya canım senden, bebişten önemli değil hiç birşey..sonuçta bu senin yasal hakkın öyle düşünme,gerektiğinde alınır izin, rapor..illa gideyim diyorsan da masa başı etkinlik yaptır bugün bence
nilay canım iyi gidiyor hamileleik seni görmek ne güzel iki gündür sıkıntıdan kafayı yedim ağlayıp duruyorum canım
:)))) aYY ÇOK KOMİKSİN YAAA GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN:))) balık yağını neden verdi ki:)))
tokoyay, senin dr.un adı ne ilginçmiş öyle..Mebruke:tebrik edilmeye layık kadın demekmiş. Kulağıma çok güzel geldi, Mandrake gibi
progestan almışsın, iyi..yolku belki sen görememişsindir, doktorun görmüştür canım. İnşallah herşey yolundadır. Sen her ihtimale karşı her fırsatta yat dinlen, 3 kg.den ağır kaldırma, gerinme ve esneme yapma. Bir de bebişi üzme olur mu, bir kere oldu diye bunda da olacak diye bir şey yok. İnşallah her şey yolundadır,sağlıkla sürer hamileliğin.progestan verdi sabah akşam kullan dedi onun dışında başka bişiy demedi işine devam edebilirsin dedi bide daha önce boş gebelik yaşamıştım aynısını yaşamaktan korkuyorum Allahım kimseye yaşatmasın 5-6 haftalık dedi kesenin içinde hiçmi bişey olmazki ya(
geçmiş olsun canım,şimdi iyi misin?
evet İzmir'deyim ben de. Önemli olan tansiyonda senin normal değerin, sana göre düşük olabilir o değer. Neyse ki tansiyon düşüren şeylerden uzak duruyoruz hamilelikte, dikkat et kendine canım.teşekkür ederim iyiyim cnm
işyerimizde doktorumuz var
tansiyonum 10/6 ydı.
ama çok etkiledi beni
şimdi iyiyim şükür
sende izmirde oturuyorsun sanırım :)
ohhselam kızlar..doktor izniye uçtuk bebişimle memlekete geldikeşimde iş gereği yurt dışında bari biraz dinleneyim naz yapayım dedim bizimkilere zira bu ara mutfağa girmesem yemekler önüme gelse çok hoşuma gidiyor insan evinde duramıyor devamlı iş yapıyor, biraz tatil yapıcaz bebişimle artık bunalan varsa biraz değişiklik süper oluyor tavsiye ederim,hepinize güzel günlerr
yaaa onu geçen gün ben de düşündüm. O 4 ay da daha kesin değil, inşallah olur ama ya, bir de 2+4 olunca ikinin bir kısmını dörde aktarabileceğimiz de kesin değil sanırım. İnşallah olur ama ya, bence hayal edeceksek bir sene hayal edelimkızçeler ya şu doğum izni 6 aya çıksam keşke2 ay önce 4 ay sonra olacak diyolar ne güzel olur yaaaa zaten yazım boşa gitti..öğretmenler kasıma marta getiriyolarki çocugunu büyütmeye bol vakit kalsın..ama hazirana gelince malesef..napalım kısmet en azından 4 ay olsun da 8 aya kadar çalışıp 1 ayını da arkaya atarsak kasıma kadar süper olur..ondan sonrada raporlar ara tatili buldururuz
:103: :119: :118:
biz görmüştük 6. haftada bebişi.. ama bu herkesde değişiyor, belki geç döllenme olmuştur.kızlar biri bana akıl versin akşam kanamam oldu çok korktum sabha doktora koştum hemen ilk önce karnımdan baktı kese gördü ikiz galiba dedi ama net olarak göremiyorum alttan bakmam lazım dedi tamam dedim tabiki alttan baktığında ise yok ikiz değilmiş bir tane kese var dedi diğeri miyom dedi kanaman o yüzden olabilir dedi. çok korkuyorum kese göründü ama içinde bişiy göremedim ben haftaya cumartesi çağardı ne kadarlık dedim 6 haftaya yakın daha küçük dedi sizce ufakta olsa kesenin içinde bişey olması gerekmezmi
bilmem.. henüz 2 tane 5er dakikalık muayenem oldu kendisiyle.zehra caner e iyi demişlerdi
nasıl?
devlette hiç muayane olmadım
maşallah bende 5 gün sonra görücem nasipse
geçmiş olsun canım..canımmhayırlı haberlerle gel inşallah
dün ben aniden çıkmak zorunda kaldım
tansiyonum düşmüş
revirde yattım uzun süre
aa çok ilginç :) annem bana ve kız kardeşime hamileyken tüm hamileliği boyunca sürekli ayva yemişselam hazıran anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN
bu ikizler burcu açıklamalarını okuyunca ayva iyi bir fikir gibi geldiselam hazıran anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?