2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de yaptırmayı düşünmüyorum.. bir kere doktordayken bir bayan geldi hamile,test yaptırmış,down sendromu ihtimali yüksek çıkmış. 200 de1 falan..kadın karşımda yıkıldı resmen. belki çocuğu sapasağlam ama o ihtimal insanı mahveder. doktor aldırmayı düşünürsen karından su aldır o şekilde test yaptır dedi. kadın aldırmayı da düşünmezmiş o şekilde beyni bulandı kaldı. geçmez ki sonraki 4-5 ay..ben de aldırmayı düşünmeyeceğimden yaptırmayayım diyorum açıkçası

kızlar aklıma ne geldi..tabloya bi de düşünülen isim mi eklesek cinsiyeti öğrenince düşünürz hoş ben öğrenmeden düşündüm ama sadece kız ismi söyleyeiimmmi ama çalmayın İKRA MİNA

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramızabende cumartesi günü gideceğim.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
buarada PGT yöntemi nedir?hiç duymamıştım:26:

kızlar aklıma ne geldi..tabloya bi de düşünülen isim mi eklesek cinsiyeti öğrenince düşünürz hoş ben öğrenmeden düşündüm ama sadece kız ismi Söyleyeiimmmi ama çalmayın Ikra mina

amanın şimdi yazınca farkettim birleşince ikramına gibi oluyo...aboooow:26:

bu ikizler burcu açıklamalarını okuyunca ayva iyi bir fikir gibi geldi Vallahi yazanlardan bizim çocuklar potansiyel bonnie ya da clyde cıklar olacak gibi anlıyorum ben yahu

bencede hiç sevmezdim ikizler burcunu..anası gibi boğa olaydı keşkemmm..uysal,sanatkar ruhlu,insancıl ,sıcakkanlı,sevecen.....

hiç ağır zihinsel yetersizliği olan çocuğa sahip bir aileyle konuştunuz mu ya da öyle bir çocukla bir araya geldiniz mi acaba, bakımları eğitimleri için neler sağlanması gerektiği neler yapıp neleri hiç yapamayacaklarını biliyor musunuz. Karar vermeden önce araştırmanızı öneririm. Bilgisizlik o an için mutluluk olabilir ama sonu her zaman mutlu bitmeyebilir diye düşünüyorum. Bunun bir de bütün bir hayatı üzgün geçirme ihtimali var. Tabi ki herkesin görüşleri farklıdır, bu benim görüşüm.İnşallah hiç birimiz böyle bir seçim yapmak, bunları düşünmek zorunda kalmayız.

ben çalmiycağıma söz verebilirim
inş gönlünden geçen cinsiyet olur :)

bencede hiç sevmezdim ikizler burcunu..anası gibi boğa olaydı keşkemmm..uysal,sanatkar ruhlu,insancıl ,sıcakkanlı,sevecen.....
benim en yakın arkadaşım boğa, çok iyi bir insandır kendisi ama annesine karşı gerçekten boğa kesiliyor..ne çıkarsa bahtımıza artık, sağlıklı olsun da

aa çok ilginç :) annem bana ve kız kardeşime hamileyken tüm hamileliği boyunca sürekli ayva yemiş

daha da ilginç olan bnm annem de ben ve kızkardeşime hamileyken ayva aşermiş ve sürekli ayva yemiş...bu şu demek mi oluyor ayva aşerenin kızı olur

hanımlar dun doktorum bana metpamıd dıye bır bulantı ılacı verdı
annem hastane calısanı ordakı doktorlara soyledı ılacı kızmıslar nasıl metpamıd verebılır dıye zararlıymıs
dramamıne dıye bı ılac onermısler
kullanan arkadaslar varsa uyarmak ıstedım
off yenı doktor bulmam lazım
beylıkduzunde onerebılcegıınz doktor varmı bana

Kızlar Merhaba,

2011 aralık ayında bir mol gebelik geçirdim, doktor 1 yıl korunacaksın dedi evlilik yıldönümümde bıraktım korunmayı :) yani 9 ay kadar korundum napayım çok sabırsızdım. Mol geçirenler topiğindeki çoğu arkadaşlarda 1 yıldan az beklemişlerdi, neyse bayramdan önce adetim geçiktiği için doktora gittim betathcg 880 küsürlerdeydi hamilesin fakat şuan bişey görülmez bayramdan sonra gel ultrasonla bakalım dedi ve yarına randevu almıştım heyecanla yarın sabahı bekliyorum. Acaba yine mol mü olacak yoksa normal mi şuan miğde bulantısından zor zor çalışıyorum, bir yandan da anneciğim 2 gündür kalp hastanesinde yatıyor yoğun bakımda çok stresliyim biryandan hastaneler biryandan iş önceleri çok izin almak zorunda kaldığım için artık izin almakta biryandan stres :'( kızlar dua edinde yarın 2 güzel haber alayım hem sorunlu bi gebelik olmasın hem anneciğim hastaneden çıksın hamillerin duaların kabul olurmuşş bende sizlere dua ediyorum... Allah c.c. herşeyden önce herkes sağlık sıhhat versin..

Endişelenme. Ben de bayramdan önce keseyi bayramdan sonra bebişi görüp kalp atışlarını duydum. şuanda 8+1'im. 6 haftalık benim de sadece kese görünmüştü. içini ferah tut :)))

Senin için dua ediyorum canım, inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.

Bulantın çok mu kötü? benim doktorum her öğünden sonra çıkarmıyorsan ya da ayda 1 kilodan fazla vermemişsen ilaç önermem dedi. metpamid hiç duymadım ama dramamine'i ben vertigom olduğunda kullanıyordum ya da uçağa binmeden önce uyumak için çok şiddetli uyku yapıyor bende.

görüşüne saygılıyım canım..Allah kimseyi böyle bir imtihanla imtihan etmesin..gerçekten nefsime zor gelir, Allah biliyor..ama ben de kendi görüşüm gereği hiçbir bebeğin aldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. o yüzden düşünmüyorum zaten..dediğin gibi İnşallah hiç birimiz böyle bir seçim yapmak, bunları düşünmek zorunda kalmayız.

ben bir haftada 2 kg. verdim, testte keton çıktı, geçen pazar hastanelik oldum acilde serum yedim, günde 10-15 defa çıkarıyorum ve doktorum inatla bulantı ilacı almayacaksın diyor, çok kötü olursan yine yersin serumu bu şekilde geçmesini bekleyeceğiz diyor

kilo alan var mı başka ? çok korkuyorumya çok kilo alıcam diye

Hamilelikten önce evlilikle birlikte aldığım (doğum kontrol iğnesi sayesinde) 11 kiloyu verdim hatta daha da veriyordum 50.5 kilo ya felan düştüm. Ayy incecik oldum felan derken hamile kaldım :) sigarayı bıraktım :)) hemen 2,5 kilo aldım neyseki bir süredir daha fazla almıyorum iştahım kapalı olduğu için.
Sanırım o kilolarıda hamilelikten değil hiçbir belirtimin olmadığı ilk günlerde sigarayı bırakınca aldım. Şimdi 53,5 olmuşum 1.55 boyla

Karı koca olmamak için artık çok geç değil mi :) Bebeğini canlı olarak görmüşsün gözün aydın

kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şu an kilonuz kaç söyleyebilir misiniz.

1.55 boy 50.5 kg hamile kaldım şimdi 53.5 kg oldum çok tırsıyorum aşırı kilo almaktan.

gözünaydın darısı başıma

hoşbulduk

teşekkür ederim .

Canım şimdi böyle nicklerle hamilelerin içinde oluyor mu:) Hayatta sevmem çilekli pudingi seni gördüm acayip canım istedi tadı ağzımda o derece :)

Gözünaydın :) ben pazartesi gidicem kalp atışı için sizin haberlerinizi aldıkça sabırsızlanıyorum.

Gözünaydın :)

merhaba bugün bende anne olacağımı öğrendim beta hcg: 9627,12 çok mutluyum ama bana 10 gün sonra gel o zaman duyabilirsin kalp atışlarını dedi...haziran annesi olacağımmmm...

Tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hoşgeldin

Maşallah :))

Bizim çocuklar ne kadar popülerler haberleri yok

Başın sağolsun, allah sabır versin.

Ben de hiç kusmadım oğlum mu olcak :)) oğlum olsun istiyorum eşim de çok istiyor sonra kızların elbiselerini felan görüyorum hayal kurduğumda karşımda hep dans eden kız cocugu oluyor hangisini daha çok istediğime karar veremiyorum sağlıklı olsun da diyip merak etmeye devam ediyorum.

Dualarımız seninle, umarım bebeğin ve senin için herşey yolunda gider

kızlaaar bugün doktor kontrolüm vardı..bebişimin kalp atışlarını duyduuk,çook güzeldiii...doktor şimdilik bir sorun olmadığını söyledi...7+6 yız biz teyzeleri :)

Gözünaydın

Benim de bakmadı canım, 7 haftalıkkken kalp atışı için gittim doktora kendisi alttan bakmak istemedi, karından bu haftada görünmez dedi bebeği ultrasonda kontrol etti herşey yolunda 10. haftada kalp atışı ve testler için gel dedi. Ben pazartesi gününe randevu aldım yani tam 11. haftada gitmiş olucam. Benim doktorumun yorumuna göre gayet normal eğer gebelik normal seyrediyorsa böyle seyler için boşuna stres yapmayın diyor. Ben gittiğim doktora güveniyorum o yüzden sana da sakin ol derim değiştirmek için cabuk karar verme. Sık doktor değiştirmekte iyi değil.

canım öncelikle hayırlı olsun bebişindilerimki sorunsuz sağlıklı bir gebeliğin olur.Allahım da anneciğine acil şifalar versin inşallah...

Arzucummmmmm ilk sayfaya bak..taşımayı başardımmm

var yaaaa
seni çoooook seviyorum şu annnnnn
:)))
yeni bakabıldım
gözlerim doldu listeyi orda görünce
süpersin kuzucummmm
gerçekten eline sağlık

hamıle hamıle stress yapıyordum olmadı olmuyor dıyeeeee
ha-ri-ka-sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…