Kızlar Merhaba,
2011 aralık ayında bir mol gebelik geçirdim, doktor 1 yıl korunacaksın dedi evlilik yıldönümümde bıraktım korunmayı :) yani 9 ay kadar korundum napayım çok sabırsızdım. Mol geçirenler topiğindeki çoğu arkadaşlarda 1 yıldan az beklemişlerdi, neyse bayramdan önce adetim geçiktiği için doktora gittim betathcg 880 küsürlerdeydi hamilesin fakat şuan bişey görülmez bayramdan sonra gel ultrasonla bakalım dedi ve yarına randevu almıştım heyecanla yarın sabahı bekliyorum. Acaba yine mol mü olacak yoksa normal mi şuan miğde bulantısından zor zor çalışıyorum, bir yandan da anneciğim 2 gündür kalp hastanesinde yatıyor yoğun bakımda çok stresliyim biryandan hastaneler biryandan iş önceleri çok izin almak zorunda kaldığım için artık izin almakta biryandan stres :'( kızlar dua edinde yarın 2 güzel haber alayım hem sorunlu bi gebelik olmasın hem anneciğim hastaneden çıksın hamillerin duaların kabul olurmuşş bende sizlere dua ediyorum... Allah c.c. herşeyden önce herkes sağlık sıhhat versin..
hanımlar dun doktorum bana metpamıd dıye bır bulantı ılacı verdı
annem hastane calısanı ordakı doktorlara soyledı ılacı kızmıslar nasıl metpamıd verebılır dıye zararlıymıs
dramamıne dıye bı ılac onermısler
kullanan arkadaslar varsa uyarmak ıstedım
off yenı doktor bulmam lazım
beylıkduzunde onerebılcegıınz doktor varmı bana
kızlar mabaya bende başka kurban etiyle haşır neşir olna yok mu ya çok merak ediyorum doktorumda izinde çıldrcam valla
Bir daha asla geçmişi okuma gafletinde bulunmam, iki gündür geriden gelip inat edip girmediğim günlerin geçmişini okumaya çalışıyorum, bir yandan da son sayfayı merak ediyorum.
Artık eşim de alıştı KK açıksa sayfayı hiç kapatmadan pc de kendi işini halledip bana bırakıyor, KK yı okumak ona yasak :)
Kendime inanamıyorum iki gündür sitedeyim ancak yazabiliyorum hormonlarım beynimi ele geçirdi
Dua edin kızlar banka sınavına girdim, kazandım yarın mülakata gidiyorum kısmetse yeniden çalışmaya başlıycam, bebeğimin kısmeti diye dua edip duruyorum. İnşallah olumlu geçerde evde oturmaktan kurtulurum çok bunaldım.
kızlar biri bana akıl versin akşam kanamam oldu çok korktum sabha doktora koştum hemen ilk önce karnımdan baktı kese gördü ikiz galiba dedi ama net olarak göremiyorum alttan bakmam lazım dedi tamam dedim tabiki alttan baktığında ise yok ikiz değilmiş bir tane kese var dedi diğeri miyom dedi kanaman o yüzden olabilir dedi. çok korkuyorum kese göründü ama içinde bişiy göremedim ben haftaya cumartesi çağardı ne kadarlık dedim 6 haftaya yakın daha küçük dedi sizce ufakta olsa kesenin içinde bişey olması gerekmezmi
canım seni anlayabiliyorum ben de sigara kullanıyordum ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde son sigaram dedim keyif sigarası sonra başka içmeyeceğim dedim ama öyle olmadı.sonra ilk bir hafta sigarayı yakıyordum bir bir nefes çekip atıyordum çünkü vicdanım rahat etmiyordu sonradan bebeğime söz verdim sizin çevremde hamileliğini öğrenince hemen bırakan arkadaşlarım vardı ben onlardan daha mı az seviyorum bebeğimi diye düşündüm ve şu an içmiyorum.ben sigara içmeyi çok seven biriydim bazen aklıma geliyor ama etkisi kısa sürüyor .inş darısı başınıza arkadaşlar ama yapabilirsiniz inanıyorum buna :)
Bir daha asla geçmişi okuma gafletinde bulunmam, iki gündür geriden gelip inat edip girmediğim günlerin geçmişini okumaya çalışıyorum, bir yandan da son sayfayı merak ediyorum.
Artık eşim de alıştı KK açıksa sayfayı hiç kapatmadan pc de kendi işini halledip bana bırakıyor, KK yı okumak ona yasak :)
Kendime inanamıyorum iki gündür sitedeyim ancak yazabiliyorum hormonlarım beynimi ele geçirdi
Dua edin kızlar banka sınavına girdim, kazandım yarın mülakata gidiyorum kısmetse yeniden çalışmaya başlıycam, bebeğimin kısmeti diye dua edip duruyorum. İnşallah olumlu geçerde evde oturmaktan kurtulurum çok bunaldım.
var yaaaa
seni çoooook seviyorum şu annnnnn
:)))
yeni bakabıldım
gözlerim doldu listeyi orda görünce
süpersin kuzucummmm
gerçekten eline sağlık
hamıle hamıle stress yapıyordum olmadı olmuyor dıyeeeee
ha-ri-ka-sın
bana da sormadılarama ben aç gitmiştim..
ne demek şekerimm..ama şöyle bir sıkıntı var ben bilgisayar dili şeklinde yazdım düzelttim hep..zor oluyo ama napalım:)
biliyor musunuz bana doktor aç tok farketmez dedi şaşırdım kaldımkk de böyle demiyorlardı kızlar diye..sonradan eltim aç gidersen daha net çıkar her şey dedi. ben de aç gideyim bari dedim
ben okumayayım mı o zaman..merak ediyorum ne yazdınız diye..bir ara havuç zararlı falan deniliyordu,off hepsini kaçırdım.bir sürü sayfa var geride direk geçeyim mi şimdi:)
bu arada ben de tahlillerimi yaptırdım ama henüz doktora gösteremedim. cuma günü gelecekmiş bnm doktor hastaneye. ama anladığım kadarıyla bir terslik yok hamdolsun. kandaki bi kaç değer işaretlenmiş onları anlayamadım bi :44: bakalım doktorumuz ne dicek..bir de gitmişken bebişimi göreyim diyorum.yoksa 26 kasıma kadar geçer mi zaman?
bu arada inş mülakatın süperr geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?