2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İnşallah müjdeli haberini alırsın senin için dua ediyorum hayırlı haberlerini alıp bizimle paylaşırsın umarım

bana da metpamid verdi doktorum benimde içim hiç rahat diildi iki defa yarım yarım aldım zararı olmamıştır umarım (

kızlar mabaya bende başka kurban etiyle haşır neşir olna yok mu ya çok merak ediyorum doktorumda izinde çıldrcam valla

ben çok az kestim kestikten sonra doktora sordum doktor dokunmak yasak dedi..yani parmaklarında yara,kesik falan varsa oradan mikroplar kana karışabiliyormuş. diğer bi ihtimal de etin üzerindeki mikropların yumurtaları elinde kalırsa ağzına götürdüğünde zararlı olabiliyormuş..ben elimi sonrasında yıkamıştım iyice.sen de öyle yapsaydın. bir de doktoruna ete dokundum falan dersen tahlillerde bakıyor o mikrop var mı kanında diye. inş bir sorun yaşamazsn

Bir daha asla geçmişi okuma gafletinde bulunmam, iki gündür geriden gelip inat edip girmediğim günlerin geçmişini okumaya çalışıyorum, bir yandan da son sayfayı merak ediyorum.
Artık eşim de alıştı KK açıksa sayfayı hiç kapatmadan pc de kendi işini halledip bana bırakıyor, KK yı okumak ona yasak :)

Kendime inanamıyorum iki gündür sitedeyim ancak yazabiliyorum hormonlarım beynimi ele geçirdi

Dua edin kızlar banka sınavına girdim, kazandım yarın mülakata gidiyorum kısmetse yeniden çalışmaya başlıycam, bebeğimin kısmeti diye dua edip duruyorum. İnşallah olumlu geçerde evde oturmaktan kurtulurum çok bunaldım.

arkadaslar ben de kısmetse Haziran annesi olcağım. SAT: 4 eylül, yaş 26, kalp atışlarını 22 ekimde duyduk. İnşallah Rabbim bebeğimizi kucagımıza almayı nasip eder.

Bulantım pek fazla olmamakla birlikte 5.-8. haftalar arasını bol kasık ağrısı hatta bildiginiz adet sancısı ile geçirdim. şimdi neyseki biraz hafifledi bu agrılar. ama halsizlik ve uyku hali çok fena, ara ara çarpıntım olur ve tansiyonum düşüyor. Bazen modum çok düşse de bebeğim için herşeye değer diyorum.

ben okumayayım mı o zaman..merak ediyorum ne yazdınız diye..bir ara havuç zararlı falan deniliyordu,off hepsini kaçırdım.bir sürü sayfa var geride direk geçeyim mi şimdi:)
bu arada ben de tahlillerimi yaptırdım ama henüz doktora gösteremedim. cuma günü gelecekmiş bnm doktor hastaneye. ama anladığım kadarıyla bir terslik yok hamdolsun. kandaki bi kaç değer işaretlenmiş onları anlayamadım bi :44: bakalım doktorumuz ne dicek..bir de gitmişken bebişimi göreyim diyorum.yoksa 26 kasıma kadar geçer mi zaman?

bu arada inş mülakatın süperr geçer

Son düzenleme:
Ahaha arkadasım ben bduzunde yasıyordum ama bı Dr bulamamistim fakat komşumun gittiği bı Dr vardı çok iyi diyordu kolon hastanesinde adını hatırlayamadim öğreneyim Yazıcam

Cnm burada kriter 20 mm.. Kesenin boyu 20 mm ye ulaşmış ve hala embriyo oluşmamışsa gebelik ürünlerini alıyorlar.
Senin henüz kesen bu ölçüye ulaşmadığı için cumartesi çağırmıştır..
İnşallah bir sorun çıkmayacak, bol bol temiz hava al..
Bol su iç.. Folik asiti asla atlama; şu an için sadece bunları yapıp beklemelisin..

sigara konusundaki kararlılığın çok iyi
ben sigara kullanmadıgım ıcın bu bagımlılıgı anlayamıyorum ama elbette guclu bır duygu olmalı ki içindeki bebek için ölümcül sonucları olabılecegı halde ınsanlar kendılerını tutamıyorlar.
ciddi bağımlılık boyutlarında olanlara tedavı olmalarını önerırım
artık bu konuda cok farklı cozumler var
ben sıgara ıcen bırıne rastlasam ve yanlıslıkla bır nefes onun dumanındna ıcıme ceksem vıcdan azabı cekıyorum saatlerce

cnm hayırlı olsun ama mulakatta gebe oldugunu soyleyecek mısın
boyle kurumsal bır yere gırdıgınde hamılelıgı gızlersen ılerıde sorun yasayabılırsın

ne demek şekerimm..ama şöyle bir sıkıntı var ben bilgisayar dili şeklinde yazdım düzelttim hep..zor oluyo ama napalım:)

bana da sormadılar ama ben aç gitmiştim..

biliyor musunuz bana doktor aç tok farketmez dedi şaşırdım kaldım kk de böyle demiyorlardı kızlar diye..sonradan eltim aç gidersen daha net çıkar her şey dedi. ben de aç gideyim bari dedim

Merhaba arkadaşlar Ben forumu yeni takip etmeye başladım. 7 haftalık hamileyim. Dün akşam ve bu sabah az az kahverengi akıntılı bir sıvı geldi. Size de oldu mu acaba? Doktorum çok kadında olabildiğini, bakılması gereken bir durum olduğunu söyledi. Yarın randevum ama biraz panikledim. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba? Teşekkürler

en son 307 inci sayfada bırakmışım sizi 509 olmuş Maşallah ne bu hız

aramıza yen katılan hamişler hoşgelmişler ve pıt pıtlarını duyan annelerimizi de tebrik ediyorum darısı duymayanlara

en son doktor kontrolümüz 18 ekimdi 3 hafta sonra gelmemizi istedi yani haftaya gidicez doktora ama nasıl sabredicem bilmiyorum:)
bendeki değişiklilkler ise halsizlik, yorgunluk var kasıklarda ve özellikle son bir haftadır bel ağrısından kıvranıyorum onun dışında hiç kusmam olmadı çok şükür inşallah bundan sonrada olmaz. sadece bayram dolayısıyla fazla gezmekten biraz hastayım şu dönemde bebek için çok şükür ki bir etkisi yok bol bol dinlemem gerek bunların dışında herşey maşşallah iyi :)

Arkadaslar son 3 gündür acayip bı mide bulantisi var çıkarmıyorum ama sürekli bı rahatsızlık var midemde siz de durumlar nasıl önerilerinizi bekliyorum

2'li test e gerek yok nasılsa aldırmıcam, demeyin...

Kızlar selam;

2 li test zamanları yaklaştıkça bu konuda fikir paylaşımları ve sonuç yorumları sklasacaktır.
Benım 2 lı test randevum 26 Kasım da, devlet hastanesınde yaptıracagım.

Bu konu hakkında benim fikrim; kesinlikle bu testi yaptırmanız gerektiği yönünde.
Çünkü bu test sadece gebelikteki down sendromu gibi genetik sorunlu gebelik ihtimalini vermiyor.
Sadece bunu verse haklısınız; düşünsenize 1/200 riskli kabul ediliyor ama 199 ihtimalde sorun yok sadece 1 ihtimalle bu risk var;
bu durumda insanın kafası karısır ve huzursuz olur; bu konuda haklısınız;
bir canın kaderine bu ıhtımal ya da amniyotık sıvı testi ile karar vermek cok zor.

Yalnız bir konu daha var ki o da şu: bazı hastalık ıhtımallerı de bu testte ortaya cıkıyor.
Çogu genetık kaynaklı bu hastalıklar tespıt edıldıgınde en azından bebek anne karnında ıken mudahale ya da ılacla tedavı ımkanı oluyor.
Siz bu testı yaptırmadınız ve ılacla gıderılecek ya da hafıfletılecek sorunu olan bir bebek taşıyorsanız;
bu ciddi bir risk almak olur.

O sebeple sadece bebegı aldırıp aldırmamak olarak gormeyın 2 li testi.
Muhtemel önlenebilir sorunları da onceden tespit eden bır yontem olarak görün; derim ben..

Yine de elbette herkesin eşiyle birlikte alacağı karar önemli olacaktır..

kızlar karnım aç ama canım birşey yemek istemiyor..Sizdede bu durum varmı?

2 gündür evde kahvaltı etmiyorum ve süt içmiyorum..Çünkü artık aklıma geldikçe bile miğdem bulanıyor..Birkaç gün sonra başlıyacam yine...

ne demek şekerimm..ama şöyle bir sıkıntı var ben bilgisayar dili şeklinde yazdım düzelttim hep..zor oluyo ama napalım:)

neyse kuzu zaten listenin tamamı nerdeyse oluştu
birkaç yeni kişi eklenir belki

sonrasında cinsiyetleri yazmak ıse zaten var olan bır lısted ekolay olur herhalde

ellerine sağlık, ne diyim
büyük sevaba girdin gerçekten :)))

bende sürekli okuyorum,okumazsam içim rahat etmiyorkibişey kaçırırmıyım diye sürekli geriden geliyorum bende daha bu sabah yetiştim hele şükürburdayım
dün gittiiğim bir toplantıda bi kız bebek vardı beş aylıkadı sude,off ne tatlı.kucağıma aldım kokladım onu öptüm,Allahım dedim bende böyle bir bebeğe sahip olabilecekmiyim?gözlerim doldu,ağlıcaktım zor tuttum kendimi

biliyor musunuz bana doktor aç tok farketmez dedi şaşırdım kaldım kk de böyle demiyorlardı kızlar diye..sonradan eltim aç gidersen daha net çıkar her şey dedi. ben de aç gideyim bari dedim

cnm açlık kan şekeri de varsa tahliller içinde 12 saatlik açlık gerekir
ama açlık kan şekerine bakılmayacaksa
onun dısındakı rutin, hemogram, tsh, elize, rubella vs vs testleri ise açlık tokluk farketmez..

2-3 günlük geçmişi 2 günde okudum ne diyim :)) bu güne kısmet oldu yazmak :) evet bazen önemli şeyleri kacırabiliyoruz ama yetişemiyoruz da :)

Umarım tahlillerin iyi çıkar kandaki değerler "L" olarak işaretlenmişse düşük "H" olarak işaretlenmişse yüksek değer demektir. Benim daha önce yaptırdığım teste ve eşime yapılan kan testinde sonuçlar bu şekilde işaretlenmişti.

İyi dileğin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…