2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kesinlikle katılıyorum ..şimdiden alacagımız önlemler vicdanımızın öbür boyu rahat olmasına neden olacaktır..en azından elimizden geleni yapalım..o bir ihtimal bile bizim çocuklarımızı bulabilir.Allah korusun..teyzemlerin komşusunun iki çocugu da bu şekilde kadın üçüncü çocugu yapamıyor o da öyle olur diye..onların o halini görünce kendimi çok kötü hissettim ve Allahım hayırlısını ver şeklinde dua ettim..inşallah hepimizin bebeği sağasağlam ve sağlık bir şekilde dünyaya gelir

Ayva yersen gamzeli olur derler :)
ben bayaaa baya yiyorum ayva 9 olmuşmudur saymadımkiiii :)

ahaha Beylikdüzü kolan hastanesi nihan tosun

Beylikdüzü Kolan Hastanesi, Fatma Gençtürk Özer e gidiyorum ben gayette hatta çok memnunum çok keyifli ve ilgili bir doktor, zaten öncesinde eşine Kamer beye gidiyordum yakın olduğu için bu dönemde Fatma hanımı tercih ettim tavsiyede edebilirim.

Evet paylaşımlar arttıkça konu hakkında bilgimizde çoğalacak..
Doğru bir yaklaşım olacaktır bu yönde düşünme, 2 li test şu anda yaptırılmalı bence..

her ogunden sonra kusmuyoum ama kotu denebilir devamli hasta gibiyim surekli bulandi var sank kusamasamda
ama cok zorda kalmadikca ve disari cikmak zorunda olmadigim zamanlarda ilac almayi dsunmuyorum

bana da metpamid verdi doktorum benimde içim hiç rahat diildi iki defa yarım yarım aldım zararı olmamıştır umarım (
offf yaaa doktorlara guvenmicezde kime guvencez
ahaha Beylikdüzü kolan hastanesi nihan tosun
saol canm arastircam

saolun hanimlar yaaa muayene ucreti ne kadar peki
bende avcilar hospital gonul hanima gidiyodum ama guvenim kalmadi artik

Merhaba benim de bilgileri eksik ;
Teşekkürler

Ayva yersen gamzeli olur derler :)
ben bayaaa baya yiyorum ayva 9 olmuşmudur saymadımkiiii :)

ben gamzeyi çok severim..hep olmasını istemişimdir..zaten kocişkomda gamze görünce ona aşık oldum inşallah bebişimizde babasına çekerr

Tablo için ben de bilgilerimi aktarayım.

Yaş : 34 İlk çocuk Tahmini doğum tarihi : 26.06.2012 Daha kalp atışını duymadım. Cumartesi günü inşallah duyacağım.

arzu cnm yenileri sen eklermisin.bugün senini profile girmedim..waitingforyou nun yaşı 29,limaonagaç d.t 15 haziran akasya78 vardı bide..bide az önce yazan arkadaş

ne demek şekerimm..sende mi bilgisayar dilini aralarına yazıyordun..ben bayagı bozup yaptım ugrastım..ama çözmeye çalıştım..tek tek nazarları ekledim ama 100den fazla kulanamazsınız dedi boşa gitti..sende onun için maşaallah yazmışsın galiba

Son düzenleme:
Slm kızlar :)

bende 25 yaşındayım, ilk bebişim, tahmini doğum tarihim 25/06/2013, henüz kalp atışını duymadım.

çin takvimine göre cinsiyeti erkek, bakalım artık hayırlısı olsun inşallah, rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar aklıma takılan iki soru var,bana yardımcı olabilirmisiniz?
ben nisan ayında doktora gidip gebelik düşündüğümü söylediğimde bu kan testleri yaptırmamı söylemişti.sadece bu çiğ etten geçen hastalığım negatif çıkmıştı.yanıi hiç bağışıklığım oluşmamış bu hastalığa.oda bana çiğ etten,şarküteri ürünlerinden ve iyi yıkanmamış yeşilliklerden uzak durmamı söyledi.bende bu ay hamile kalınca birdaha yaptırmadı testleri.5 ay önce yaptırmış oldum.acaba geçerliliği varmıdır?sizce tekrar yaptırmalımıyım?

birde ben uyurken hep yüzüstü yani karnımın üstüne yatıyorum şimdilik.benim gibi uyuyan var mı?bi zararı olur mu acaba?doktoruma sormamıştım:26:

Benim salı günü randevum vardı gitmeden önce lavaboya gittim kahverengi akıntı gördüm. Panikledim daha önce yaşadığım talihsizlikten dolayı.
Progestan verdi bir daha böyle birşey olursa kullanacaksın dedi, henüz olmadı kullanmadım hapı.

darısı başıma yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…