- 6 Ağustos 2012
- 64
- 1
- 36
Hepimizin kandili mubarek olsun oncelikle haziran annisleri... Sabah 7.30 da hastaneye yatis yapicam kizimin son saatleri gobisimde... Heyecandn uyuyamiyorum bi turlubu duygulari yasayabilen sansli kisileriz bizler allahim isteyen her kadina nasip etsin...
Hosgelmissin canim ohhh kirkini cikarmaktan bahsediyorsun bakiyorum ayy bizimkinin göbegi düserken siz yolu yarilamis oluyorsunuz masallah..
Amin insallah.. Benim henüz bir haftam var ben bile simdiden uyuyamiyorum inanirmisin.. Insallah hayirlu ve kolay dogumlar nasip eder rabbim.. Yavrunu kucagina sagsalim alirsin hemen simdiden tebrik ederim
Allah iyilikler versin bizde iyi olmaya çalışıyoruz iste amin insallah cnm cok dahil valla cnm elimde degil zorla da tutamam ki simdi kiz çıkmak icin damağımı böbreğimi sesiyle içerde bu gece soğurmazsam iyi ama en geç salı diyorum çarşambayı göze alamicam valla:)))Iyiyim cok sükür canim migde yanmalariyla basa cikamiyorum don siralar onun disin da cok sükür hersey yolun da.. Sende iyisin anladigim kadariyla kayinvaliden disin da.. Allah sabir versin canim bu halinle faydasi yok birde zarari var..
Kizimiz dönmüs hemde bu haftalar da cok sevindim senin adina inan canim insallah biran önce kanala da yerlesir ama sen ne yap ne et haftaya carsambadan önce dogurma tut tuta bildigin kadar icin de önce benim oglan bir gelsin sizin acelemiz yok :))
Seninde kandilin mübarek olsun cnm Hakkında hayırlısı olsun kolay bir dogum geçirirsin insallah Bir avazda kurtarsın Rabbim seniKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar akşam 10 dan beri kasığımdan başlayıp bacaklarıma ve belime yayılan agrım var biraz öncede nişan wc de peçeteye nişan geldi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu güzel mübarek günde kolay bir doğum yapayım her derdin devasıdır dua öpüldünüz biraz daha bekleyip hastaneye gidicem
Ahh cnm sıra sende ha Rabbim yardimcin oldun sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Hayirli bir sekilde kucağına alırsın kuzunu Rabb'ime emanetsinkızlar kandiliniz mübarek olsunn allahım doğuran arkadaşlarımızın bebeklerine uzun ömürr doğurack olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallahh....benmde doğumumm yarın biliyosunuzki saat 8de sezeryana alınıcamm ne olur bu mübarek gecede dua edin bebeğime sağlıkla kavuşuyum inşallahh...şunun şurasında 19 saatim kaldı zatennn:18::18:kendinize ii bakın belki bidaha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah...
Evet ya var ama ortada birsey yok valla acildeki ebeler halımı gördü git sezeryana alsın bu gece çekilir mı bu sancı dedi gittik kızım donmuş yoksa dün salı gunü doktor beni yatırıyordu sezeryan icin kızımın oyunları bana iste simdi sanki belim ikiye ayrılacak cok yaramaz bir gelinin olacak söylim şimdiden:)))Iyi geceler canim.. Kuzum senin sancin son bir aydir neredeyse hergün var vallahi yazik sana ya bizde de oluyor ama ara sira iyi dayaniyorsun yine haftaya sende dogursan da bir an önce hayirlisiyla kurtulsan..
Ck tesekkur ederim canim sayili gun olunca artik gecmemeye baslamisti son saatler daha da yavas ilerliyormus...
Allah iyilikler versin bizde iyi olmaya çalışıyoruz iste amin insallah cnm cok dahil valla cnm elimde degil zorla da tutamam ki simdi kiz çıkmak icin damağımı böbreğimi sesiyle içerde bu gece soğurmazsam iyi ama en geç salı diyorum çarşambayı göze alamicam valla:)))
Evet ya var ama ortada birsey yok valla acildeki ebeler halımı gördü git sezeryana alsın bu gece çekilir mı bu sancı dedi gittik kızım donmuş yoksa dün salı gunü doktor beni yatırıyordu sezeryan icin kızımın oyunları bana iste simdi sanki belim ikiye ayrılacak cok yaramaz bir gelinin olacak söylim şimdiden:)))
Ayy canim ben bile cok sinir oldum inan burda ya ama bak demistim ben sana simdi kocani telaslandirip abar topar ayagina getirtenler yarin sen izine gidince de birsey cikarabilirler diye.. Ozaman cok kararliydin kesinlikle kimseye bakmam gidip gelmem diyordun kararindan dönme hic canim 7 sene sonra izine gidiyorsun milletin kahrinimi cekeceksin esin soyleyemiyorsa bile hic kirilirlar falan diye düsünme cekme lafini söyle ben kimseye bakamam daha besikte bebegim var diye sonradan keske söyleseydim disimi gösterseydim demektense simdiden kimseye bakamayacagini dile getir. Birde kadin hasta hadi senin bebegine gecti ne olacak yasli insanlari biliyoruz az cok sapur supur öpe öpe bebegi birakacakmi sanki.. Terbiyesizlik vallahi ya daha gecen ay kocani apar topar cagirip baktirdilar extradan izin masrafi yaptirdilar hic bir sorun olmadigi yerde birde simdi senin üzerine atmak istiyorlar. Millet kendine hazir da enayi ariyor ne kadar anlayissiz insanlar var böyle.. Hangi tarihte gidecegini bile söyleme eger sana yakin degillerse sirf son haftasi ben burdayim diye haber ver gerekirse bence
dönermiyim hic canim aslaa benim kalcagim ev ürgüpte kv denin evi nevsehirde aramizda baya bir mesafe var o yuzden zaten orayi tercih ediyorum. ben evime inince ertesi gun bebegimi dayimlara birakacam yengelerimden birisi mutlaka bakarlar kirmazlar beni :)
zaten ben bebegi göturmeyince afedersin onlar popolarinin üsütne oturular anlar benim neden getirmedigimiben enayi degilim 7 yil sonra gitcem hastaya bakcam hemde bir bebek birde sunnet olcak cocukla birde ben bakiyorum diye heres gelecek cikmiyacaklar evden yiyecekler icecekler ohh bende salagimyaa zaten esimde dedim canim eger sen sesini ciakrtmazsan benim sesim bir cikarki öfkemin önune gecemezsin ozaman dedim ben söylecegimi biliyorum o ister cikarsin sesini isterse cikartmasin ben yinede soylerim onlara :)) salak zannetmesinler bizii :) ay canim ya hemde ne pis öperr salyalarini akita akitaa iyyyyyyy migdem kalkti simdidenn diger cocuklarimida göturmek istemiyorum hic aslinda onlar icinde bir care bulursam göturmiyecemm zaten bayramdan sonra tatile kacacagimm :)) bir turkiye turu yaparim herhalde
cNM GÖZÜN AYDIN ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN SAĞLIKLA MUTLULUKLA İNAŞALLAHKayra ateşim dogdu kizlar...
OOO seninkide çok iyiymiş yaa keşke burdaki bütün kızların bizimki gibi kayınvalideleri olsa anlattıkalrı şeylere hem çok üzülüyorum hem çok kızıyorum o insafsız k.vlere , bide inşallah dediğin gibi sütlü olurumooo sütlü olacan maşallahh önceden süt gelirse sütün bol olacağın belirtisiymiş bu ii haber
benim k.annede aynı maşşallah allah sağlık versin kolum alçılı olduğundan dolayı ben sadece bebişimi emziriyorum
k.valide altını değiştiriyo banyosunu yaptırıyo,ilk zamanlar beni wc,ye götürüyodu,
banyo yaptırdı sırtıma kese bile attı
bugün 14 gün olduk yemeğim hala yatağıma geliyo
benim çok hoşuma gidiyo , boşveer tadını çıkar utanma
pdnk senin , ahaha senin ve biri daha vardı şimdi unuttum kayınvalidelerinizi, he bide talıaa senin de kocanın ailesini bu mübarek gecede boğasım geliyo yaaa insanlıktan nasibini almamış merhametsizlera
güya hamileyim diye o bana bakacaktı haspam öyle diyordu telefona
şimdi ben ona bakıyorum
doğumdan sonra da bir şeyin değişeceğini sanmam
cnm ya doğum hikayen ne kadar güzel yaaa darısı başıma inşallah cnm bişey sorcam tuvalete gitme ihtiyacı hissederken karın buruntusumu yoksa aşağıda makatında baskı mı vardı, benim de sürekli karnım buruluyo ve o sırada karnım taş gibi oluyo kasılıyorum da tuvalete gidip zorluyorum günde 5 kez büyük tuvaletimi yaptığım oluyo[sıze=3]
slm kızlar nasılsınız
biz ogluşumla çok iiyiz
kısaca dogum hikayeme gelince pazartesi sabahı ben suni sancı ile dogum yapmak için gitecektim ama o gece sabaha karşı saat 4 de karnımdaki agrıyla uyandım sanki ishal olcakmışım gibi.tuvalate oturdum ha bire büyük abdestim cıksın diye.neyse gelmio ben biraz ayaklanıorum yine wc ye gidiorum oturuyorum yine bişey yok bu böyle devam etti sabah 7 e kadar.sonra doktoru aradım cabuk gel o bebektir kakan degildir dedi. Doktorda sabah 7 de geldi hastaneye ve alttan baktiki 8 cm acılman var bebegin sacları gözküyor doguruyosun dedi.hemen catala aldı iki kere ıkındım bebek geldi[/sıze]ben ishalmişim diye klazot wc ye otururken allah korusun wc de doguracakmışım n erdeyse
yani çoook kolay bi dogumum oldu rabbim herkese nasip etsin ne yırtıgım oldu nede dikişim rabbim hepinize benim dogumum gibi nasip etsin
bu arada muhammed eren doktor ultrasına girerken 3250 kilosu demişti ama dogunca 2750 cıktı tartıda kilosu
cuma kontrolü var bakalım hayırlısı böbrek büyümesiyle ilgili daha inceleme olmadı cuma bakılcak ne olur dua edin
cnm çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini. ne güzel kolay olmuş doğumun darısı biz normal doğum bekleyenlerin başına sizinkiler gibi güzel kolay doğumları duyunca içimdeki korku azalıyotekrardan hayırlı kandiller bugun 2 de kızım serrayı normal dogumla kucagıma aldım darısı bekleyen cümle hamişlere Allah dualarını esirgemeyen burdaki tum dostlardan razi olsun kolay bir dogum oldu dualar sayesinde. Allah yar ve yardımcınız olsun Kızım çok tatlı herşeyi unutturdu:)dualarımdasınız
Ayy mesude saliya kadar tuttun bari birgün daha tut en azindan carsamba dogur hic yoktan ayni gün dogarlar.. Bukadar sancin var birdahaki hafta sonuna kadar da gelmezse kizimiz sezeryani iste eger fark etmiyor benim icin diyorsan.. Ben 2-3 günde bir ara ara giren sanciya bile dayanamiyorum rabbim kolaylik versin sana..
Gelin yaramaz olucakta sanki senin damat cokmu uslu tosunda ki inada baksan 6 farkli prof. Dönderemedi birkere bile, tam tencere kapak oluyor bunlar hayatim daha ne :)
Bak bak dünürünün ismini dahi Biliyo nerden biliyon kiz :))) valla bilmem kuzum bu gecede gelebilir sancılarım fena bı ılık duş aldım bakalım geçmezse veya artarsa bu gece hastaneyi de boylayabilirim
Cok kötu gercekten bir aydır sancı çekiyorum ortada birsey yok artık gelsin valla bir gun bile erken gelmesi benim icin iyi bel ağrılarımı hic katmıyorum su 9 ay gectide su son haftalar günler gecmek bilmiyor bana
Ne guzel iki yaramaz tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali:)))
Aynen dedigin gibi simdi arayip halini hatrini sormayan ozaman basindan gitmez cikmaz evden bir isin ucundan da tutmazlar hazira kim hayir der millet hep cikarci olmus.. Ben inaniyorum sen kayinvalideye bakma konusuna bir sekilde cözüm bulursun ama insallah sana inat görümcen falan kaynanani da alip cat kapi gelmezler hergün hergün.. Kocan da simdi arada kaliyor anliyorum yarin arkasindan bi annesine bakmadi birde evlat olucak gibi cok söylerler ama birsekil de dile getirmesi lazim.. Sen sussan da konussan da benim tahminimce senden bilecekler zaten kocasini bize karsi doldurdu bu onun akli kesin diye, onun icin acik acik söyle bakamam diye sanki kiymetmi bildireceksin su saatten sonra
Bebegini dedigin gibi götürme canim giderken birak akrabalarina ama oglunla büyük kizini bidefa da olsa götür bence simdi hic belli olmaz birsey söylerler kocan da gaza gelir falan izin burnundan gelmesin birde
dogru soyledin canim aynne öyle yaparlar kirk yil aramasak öldülermi kaldirlarmi napiyorlar diye arayip sormazlar hic trye gidincede sanki hergun yagli bagli sohbetler ediyormusuz gibi hic ayrilmiyorlar basimizdancanim zaten ben ilk gunu kizii göturmeyince onlar anliyacaklar birsey derlersede lafi yerler oturlar ondan sonrada hayatta cesaret edemzler bizim kaldigimiz eve getirmeyi :)) esim yarin abisini ariyacak syolecek bakalim ne diyecek o :)) ablalari zaten cok dusuncesiz insanlar abilerinde bir farki yokya bu ariyacak olan digerlerinden daha anlayisli bir prca daha :)) arada kalinacak bir durum yok cnm hem benim yeni bebegim var hemde kac yil sonra gitcem kim ne derse desin :) evet bir defa goturecem onlarida tembihlerim fazla yaklasmasinlar diye
Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?