2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yok canim hic sesiz kalmaya niyetim yok zaten ramazan bayramini bir gecirelim sonra baska yerlere gidecegim tatil icin oglumda o zamana kadar iyilesmis olurr ramazan icinde yaptiracam hmen gider gitmez ee oda firsat olcak zaten bana yanlarina gitmemek icin :)) canimya kalbimi mi okudun sen ayni seyleri dusunuyordum bende eger nedne getirmedin diye sorarlarsa doktoru izin vermedi diyecektim hasta birisinin yanina göturmeme kiziyor diyecegim esimedeyni seyi diyecegim zeten o benle gitmeyec kontrolune :))

canlarim cok sagolun ya icimi rahatlattinizz. kizim uyandi biraz emzirdim ama doymadi daha stiyor cok obur bu kiz ya
sömuruyor benii resmen sutum gelsin diye gece yarisi birseyler yiyorum:26:yoksa hic doymuyor ben emzirim altini degisim uyutmaya calisim kapatmadan bakarim eger cikmamisaniz yazarim öpüyoruz sizleri iyi geceler allah rahatlik versin

perine masajını üç gündür yarım yamalak da olsa yapmaya çalışıyorum
bugün sanki daha az acıdı gibi
zamanla daha iyi olur inşallah da esner biraz
cumartesi çatı kontrolüm var ona da hazırlık olur hem acımaz belki

Yap cnm yap çok faydalı, benim de ilk yaptığım da acimisti ve çok da uzun yapamamıştim ama sonra sonra daha az acıyo ve kolaylaşıyo.
Şimdi yatağa yattım ama her yerim ayrı ağrıyo özellikle kuşumun etleri parçalaniyo sanki çok acıyo bu yatağa yatmaktan korkar oldum işkence bide herkes dogurdukca kızcemi dahada Özler ve merakeder oldum. Benimde taliaanin kızı ve zeynonun oğlu gibi annesinden ayrolmak istemeyen obur bir minik yavrum olsun istiyorum hala hayal gibi geliyo engec 15 gün sonra minik kızım kollarımda olacak inanamıyorum
Neyse benuyumaya çalışım böyle telden çok zor

Birtanesi daha minicik o cocuklarla nasil bakip ilgileneceksin, ta oralardan geliyorsun gormedigin insanlar vardir nasil anlayissizlik.
Hepatit c ye gelince haklisin asil tehlikeli olan ancak sadece kan yoluyla geciyor acikcasi cocuklarla ayni evde yasamaniza gerek yok ama bebegi uzaklastirmakda birseyi degistirmez hatta kalbi kirilabilir.Cunku veba gibi birsey degil bu.Belki bir defa gosterirsin sever en azindan gonlu olur.
Ama esin siz gitmeden bunu soylemeli hani annem basimizin ustunde yeri var ama o kadar yildan sonra geliyoruz birde cocuklar cok kucuk tallia onlara zor yetisiyor biz suan icin bakamayiz falan desin.Bu olaydan sonra kusecekleri kesin ama soylemenizde gerekiyor gibi.

kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...

benim de öyle canım ya hele sabahları kalktığımda oram nasıl ağrıyor anlatamam
wc den sonra zor yıkıyorum orayı dokunmak bile işkence oluyor
sonra sonra geçiyor biraz

bana kızım sonsuza kadar içimde kalacak gibi geliyor hala
bazen odasına girip kıyafetlerine filan bakarken hemen doğsun istiyorum
kocam zaten benden hevesli azıcık sancım olsa adam zil takıp oynayacak hale geliyor kızım mı geliyor yoksa diye
bazen de hiç doğurasım olmuyor dursun içeride diyorum çıkınca zor bir hayat beni bekliyor gibi geliyor
böyle deli deli haller içine giriyorum işte hayatım

kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...

ikinci evladını kucağına almaya çok az kaldı canım
Allah yardımcın olsun
inşallah ağrısız sızısız çabucak atlatırsın da evinize sağ salim gelirsiniz minik kızınla
dualarımız seninle

ya kızlar bugün 40 girdim ama hala sancı mancı yok.dün çok yürüdüm sancılayım diye belim baya bir ağrıdı birkez belimden kasıklarıma bir sancı girdi 2 dak falan sürdü geçti ve tekrar olmadı.diyorum ki eşim le hergün beraber olsak sancım olur da doğurur muyum acaba?ne dersiniz?

Son düzenleme:
kızlar sessiz üyelerdenim çok sık giriyorum ama tel.den girdigim için cok yazamiyorum YENİDÜNYA VE MAYDANOZ erken doguma yol açıyor,özellikle yenidünya rahimi incelttiği için sancılar başlıyormuş.ben denemedim çünkü 14 haziranda sezeryan ile doğum olacak.
ben böyle duydum arkadaşlar allah yardımcımız olsun.

Canim benim hayirli güzel haberlerini bekliyoruz.. Bugün sonun da 9 aylik özlemin son buluyor senin de sende kurtuluyorsun allahin izniyle

Gece saat 3:30 gibi uyudum suan saat sabahin 7:30 u toplam da 4 saat uyku.. Biraz heyecan,biraz sabirsizlik, son aylarin getirmis oldugu bazi sikayetler derken denge alt üst oldu.. Birtaraftan gecip gitmek bilmeyen zaman diger taraftan ise daha gecen gün 7. haftam da cevremdekiler ve is arkadaslarima hamile oldugumu söyledigim de gün boyu aldigim tebrikler, hamilelik takvimine baktigim da henüz doguma 220 civari gün oldugu ve nasil gecer ki bu zaman diye kendimce söylenislerim sanki daha dün gibi, suan son 6 gün gecip bitmek bilmezken ardima bakinca ne cabuk hedefe gelmisim diyorum.. Son birkac haftadir kaybettigim o heyecan sezeryan tarihi aldigim günden buyana tavan yapti resmen.. Hayirlisiyla hepimizin mis kokulu bebeklerini artik kucagina almasini diliyorum

Günaydın canlar. İlaçla serumla gelmesin diye durdurulan bazlı kızımızın şimdi de gelmeye niyeti yok . Kendimi dinliyorum sürekli ağrım sancım var mı diye. Yok anam yok işte

günaydın annişler bende erkenciyim saat 6-7 gibi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum :)

Bugün doğuma girecek arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz inşallah.

kızlar benim göğüs uçlarımda sızılar olmaya başladı ama çatlak ya da kuruluk yok sizde de var mı aynı durumlar birde bebeği ilk emzirmeden önce çatlak oluşmaması için bişey sürmek gerekiyormu acaba bileniniz var mı? bugün ağdaya gitcem biraz korkuyorum kanama filan olur diye ama inş. olmaz.Yarında kontrolümüz var bakalım paşam ne durumda ne yapıyo içerde boyu kilosu kaç oldu merak içindeyim.
Kızlar bir tanıdığım zemzem suyu getirdi bana o bebeğini ilk emzirmeden önce bi damla damlatmışlar bebeğin ağzına ve hiç gaz problemi yaşamamışlar 2 çocuğunda da hiç sıkıntı olmamış.siz böyle bişey duydunuz mu bende yapmayı düşünüyorum acaba doğru mu düşünüyorum ki?

Canım epidural ve spinal anestezinin yan etkilerinde var bu belirtiler
Ben 2 kere spinalle doğum yaptım. .ilkinde hic bi yan etki görmedim. .ama bu dogumda şiddetli baş -boyun ağrım oldu malesef
Yani illa olacak diye birşey yokki.. rahat bi dogum yapmak varken;sırf böyle bi yan etki ihtimali icin vazgeçme bence..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hepinize günaydın. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Dün 10 dk bir gelen kasılmalarım oldu. Tüm gece. Kızlar iyi dua ediyorlar dedim. Ama hiç bir kasılmamda ağrı yaşamadım. Sonuç olarak yine doğuramadım

Çok stres yapma sancılanırsın inşlh. Eşinle korunmalı birlikte olmak pek işe yaramıyor. Önemli olan spermlerin içerisindeki bir madde. Doğumu başlatan oymuş. Bizimki yanaşmıyor korkuyor Bende 41. haftadayım hala tık yok beklemedeyim :26:

Maydanozu duymuştum hem ödem attırıyormuş bide çocuğu attırıyor demek

Rezene

Rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun. Seni derken yüzünü falan değilde işte rezene doğum yapmış diyolardı hadi hayırlısı

Son düzenleme:

perine masajının çok faydası oldugunu bende duydum cok araştırdm ama ben mümkün değil yapamam
ilişkide bile hala rahat değilken ben nasıl normal doğurcam yaaa pufff:18:

kızlar benım doktorum oldukça ınanclı bırı
bismillahirahmanirahim demeden ultrasondan bakmaz
dogumu yaptırırkende hep dua ettıgını söylemişlerdi bana
henuz deneyımlemedım ama
ben dogumu nasıl kolaylastırabılırım egzersız falan mı yapsam dedım öle konusurken meryem suresını okumaya calıs dedı
tavsıye ettı
dun basladım
sızde degerlendırın ıstersenızzzz
öpuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…