talıaa senin de kocanın ailesini bu mübarek gecede boğasım geliyo yaaa insanlıktan nasibini almamış merhametsizler
Talıaaa, cnm sakın sessiz kalma o zekigörümcelerine kendini ezdirme zaten 7 yılda bir görüyosun yüzlerini nerdeyse öğünün de onlardan gelmiyo yap çirkefliğini sakına sakın tatilini zehir etmelerine izin verme oh yaa sen gurbetten memleketine ne hayallerle 7 yıl sonra geliceksin , kv hepatit hastası ve senin minicik bebeğin var veee oğlunu sünnet ettireceksin nerden baksan ofsayt yani hiç umuruna olmasın ezdirme kendini yap çirkefliğini , dediğin gibi yap onları görmeye gidince bebeği bırak akrabana ve sonrada bebeğim bekler de ve geri dön , niye getirmedin çocuğu diye sorarlarsa da annenizin hastalığı geçerse ben ne yaparım sonra de minicik bebek hasta yanına getirilmez kusura bakmayın çok narin bir kızım var de
perine masajını üç gündür yarım yamalak da olsa yapmaya çalışıyorum
bugün sanki daha az acıdı gibi
zamanla daha iyi olur inşallah da esner biraz
cumartesi çatı kontrolüm var ona da hazırlık olur hem acımaz belki
iyi aksamlar kizlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun insallah rabbim hepimizin dualarini kabul eder dogum yapamamis, bekleyen arkadaslar bu gece doguma gider bir avzada bebeklerini kucaklarina alirlar . dogum yapmis arkadaslarimizinda rabbim evlatlarini bagislasin anali babali büyütmek nasip olsun hayirli evlat olsunlar saglikli mutlu olsunlar insallah :)))
kizlar bu gece benim icinde dua edrmisin bir cogunuz biliyor biz yazin turkiyede gidecegiz benim kv de hasta hepatip c hastasi ve böbrek rahtsizligida vardi o simdi iyimis zaten sorun olan hepatip c hastaligi ben kizimi yanina göturmek istemiyorum o yuzden memlekete benim kendime ait olan evimize gitcem direk kizimida hic kv yanina göturmiyecem onu birilerine birakip gitcem.
sorun su ben böyle bir plan yaptim son durumlardan sonra artik baska birsey dusunemez oldum ama bizim kc de görumceler dusunmuslr her ay birisinin yaninda kalcakmis anneleri ve bizim izin zamanimizada denk getirip kv deyi evine götureceklermis bizde basini 5 hafta boyunca bekleyecekmisizz yani ben bakacakmisim 5 hafta boyunca dun bunu soyledi görumcem benim salak kocam anlamamis öyle dedigini ben duymadim diye yeminler verdi bugun tekrar aradi kandil sebebiyle hic haberi yokmus giib sordu kim bakacak öbr aya fln diye sonra siz geleceksinizya siz bakarsiniz dediben demedimi dedim birde bana inanmadi sanki ben yalan soylecem tabi esim diliyle disi arasinda kizar gibi oldu birazcik benim basimami atcaksiniz hemen diye kandil diye fazal sesini cikartamadi zatende cikartamaz korkar onlardann sesi bir bana cikarr. ya ne kadars sinir oldum anlatamam ben 7 yil sonra gidecem vatanim burnuda tutuyor 2 cocugum vatanimizi yeni görcek sayilirlarr daha önceki gittgiimizde cok kucuklerdi hatirlamiyrlar
onlari gezdiremenin planini yapiyorum ben burda onlarin fikrine bak ya( birde benim daha yeni bebegim olmus . hme oglumu bazi nedenlerden dolayi sünnet yaptiramadik bu yil onuda yaptiracagiz zaten gitmemizin en cok nedenide bu . bunlari bildikleri halda birde benim basima hasta annelerini birakacaklarmis ya sabir ya sabirr . zaten bizler hic dusunmediler ama bukadar fikirsiz olduklarinida bilmiyordum. neyse canlarin caninizi SIKMAYIN ben daha fazla benim icin lütfen dua edin rabbim bildigi gibi yapsin onlari insallah tatil burnumdan gelmeden evime gelirim guzel guzel tatilimizi yapariz insallah ((
allaha hos varsin suan icimden geceni biliyorya rabbim biz gitmeden allah alsa yaninada kv onlarda bizde kurtulsak diyorumrabbimin gucune gider diye dile getirmek istemiyorumm ama bu kadar bunaltilar biktidilar beni . zaten gecen ay esim gitti yanlarina sanki sabaha cikmiyacakmis gibi abartili sekilde anlattilar hastaligini esim gitti kadin direliverdi birden tövbe tövbee
Yap cnm yap çok faydalı, benim de ilk yaptığım da acimisti ve çok da uzun yapamamıştim ama sonra sonra daha az acıyo ve kolaylaşıyo.
Şimdi yatağa yattım ama her yerim ayrı ağrıyo özellikle kuşumun etleri parçalaniyo sanki çok acıyobu yatağa yatmaktan korkar oldum işkence bide herkes dogurdukca kızcemi dahada Özler ve merakeder oldum. Benimde taliaanin kızı ve zeynonun oğlu gibi annesinden ayrolmak istemeyen obur bir minik yavrum olsun istiyorum hala hayal gibi geliyo engec 15 gün sonra minik kızım kollarımda olacak inanamıyorum
Neyse benuyumaya çalışım böyle telden çok zor
kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
senle günlerimiz hemen hemen aynı ve bende de kayda değer bir sancı yok canım
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
kızlar 10 gün sonra doğumum var doktorum normal doğum dedi ama tabi bu normal doğumunda bir tamamen doğal olanı var birde epidurallisi var biraz önce bir akrabam aradı o da yakın zamanda doğum yaptı epiduralle normal doğum yapmış bana da sakın ha epidural yaptırma diyor doğum sonrası çok baş ağrısı,idrar tutama,hareketlerinde dengesizlik oluşmuş.
siz bu konuda ne düşünüyosunuz ben normal doğum yapmak istiyorum normal doğum hakkında bilgisi fikri olan anneler ve anne adayları yorumlarınızı bekliyorum. Bu cuma doktor çatı muayenesi yapcak zaten stresi bastı şimdiden
çok acı ağrı oluyomu ya çatı muayenesinde?nasıl bişey?
ya kızlar bugün 40 girdim ama hala sancı mancı yok.dün çok yürüdüm sancılayım diye belim baya bir ağrıdı birkez belimden kasıklarıma bir sancı girdi 2 dak falan sürdü geçti ve tekrar olmadı.diyorum ki eşim le hergün beraber olsak sancım olur da doğurur muyum acaba?ne dersiniz?
kızlar sessiz üyelerdenim çok sık giriyorum ama tel.den girdigim için cok yazamiyorum YENİDÜNYA VE MAYDANOZ erken doguma yol açıyor,özellikle yenidünya rahimi incelttiği için sancılar başlıyormuş.ben denemedim çünkü 14 haziranda sezeryan ile doğum olacak.
ben böyle duydum arkadaşlar allah yardımcımız olsun.
perine masajını üç gündür yarım yamalak da olsa yapmaya çalışıyorum
bugün sanki daha az acıdı gibi
zamanla daha iyi olur inşallah da esner biraz
cumartesi çatı kontrolüm var ona da hazırlık olur hem acımaz belki
Yap cnm yap çok faydalı, benim de ilk yaptığım da acimisti ve çok da uzun yapamamıştim ama sonra sonra daha az acıyo ve kolaylaşıyo.
Şimdi yatağa yattım ama her yerim ayrı ağrıyo özellikle kuşumun etleri parçalaniyo sanki çok acıyobu yatağa yatmaktan korkar oldum işkence bide herkes dogurdukca kızcemi dahada Özler ve merakeder oldum. Benimde taliaanin kızı ve zeynonun oğlu gibi annesinden ayrolmak istemeyen obur bir minik yavrum olsun istiyorum hala hayal gibi geliyo engec 15 gün sonra minik kızım kollarımda olacak inanamıyorum
Neyse benuyumaya çalışım böyle telden çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?