2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy ne güzel cnm
bende haftaya görücem çok merak ediyorum mercimeğimi
neler hissettin o an kalbi çok hızlı atıyormuş sanırım

katılıuorum canım neyın kafasını yasıyo bunlar..:)) benım annem babam ablam kardesım arkadaslarım herkes bna senın kızın olcak bence dıyo ve benıkısı ınatla erkek olcak hepınız alcaksınız agzınızın payını dıyo gulerek:)) kız olursa üzülürmü acaba dıye salak salak dusunmeye basladım valla(

tebrikler canım çok sevindim:118:

ben gamzeyi çok severim..hep olmasını istemişimdir..zaten kocişkomda gamze görünce ona aşık oldum inşallah bebişimizde babasına çekerr

Bende gamzeleeeer mevcut inşallah bebişimde de oluuuuuuuuurrrrr yerim onun yanakınııııııı totoşunuuuuuuuuuu...:)

ayy ne güzel cnm
bende haftaya görücem çok merak ediyorum mercimeğimi
neler hissettin o an kalbi çok hızlı atıyormuş sanırım

çok hızlı hemde anlatamam bide kıpırdıyor inananmadım ilk defa üztene ultrasonla gördüm çok heyecan veri bi duygu anlatılmaz yaşanır.. Allah hepinize en yakın zamanda yaşatsın canım..ayrıca dotor folik asite ilave elevit verdi bana takviye için.

bana da metpamid verdi doktorum benimde içim hiç rahat diildi iki defa yarım yarım aldım zararı olmamıştır umarım (

kızlar bende metpamıd kullandım hemde gunde 3 kere kullandıgım amanlar oldu.nettende arastıdım cogu doktor mıde bulantısı ıcın zaten o ılacı verıyo kendı doktorumada sordum ben hastalarıma sadece bu hapı verıyorum dedı.hatta ben hıc etkısını gormedım baska ılac yokmu dıye sordugumdada metpamıd dısında baska bısey veremem dedı.kı ben malesef serumla beslenıyorum yın serumun ıcıne metpamıd koyuyorlar.bence okadar telaslanmayın ya ıcınce rahatlıyosanız ne mutlu.bana oda fayda etmedı.doktorum bısey daha onerdı psi bands dıye bısey dun onuda aldı esım aksam taktım allahıma bın sukur kızlar saat kac oldu daha hıc kusmadım (nazar deymesın ) ama hıc ınancım yoktu doktor soyledıgınde onuda aastırdım pek etkılı degılmıs demıstım..hala mıde bulantım var yok degıl ama benı gorsenız ben bu saate kadar en az 4 kere kusar tuvalete surunerek gıderdım yataktan cıkamazdım..hatta bıraz once 3 tane haslama patates yedım hala mıdemdeler cok sukur:))

aa bu dönemde herkes evde olmayı ister oysa.. 5 ay felan çalışabileceksin gerçi ama inş istediğin şekilde olur herşey :)))

Doğru söylüyorsun ama ben hamile gibi değilim ki hiçbir belirti falan yok sadece uyku ve kırıklık var üstümde ondan da kurtulmak istiyorum zaten. Pazartesi günü kalp atışını duymaya gidicem sadece ultrasonda kendimi hamile hissediyorum, umarım sorun çıkmaz böyle olunca arada bir geriliyorum. İşe başlarsam kafamda dagılmış olur.

benmde bulantım çok haftaya gittiğimde ilaç verirmi bilmiyorum
ama ben kullanmak istemiyorum
bu arada tahmni doğum tarihlerimiz aynı senin sat kaç?

canım ben bugun gittim gördum sen de göeceksin inşşş senin kanaman varmı son adet tarihin kaç merak ettim

canım dün gittim gördüm ben keseyi yanlız geç döllenme olmuş benim... 4 haftalık gebeyim ben 7 haftalık diye biliyordum. hiç kanamam olmadı hamdolsun... son adetimde 17 eylüldü. 16 ekimde olmam lazımdı olmadım. hamişliğimide 16 ekimde öğrendim. senin durumun nasıl umarım problemin yoktur

bana göre yanlış bi karar canım sonuçta allah korusun hadi bi sorun varsa bebişte önceden bilip ona göre hareket etmek daha iyi diye düşünüyorum

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Benim de bugün saat 6 da randevum. Bakalım bizimki de harekete geçmiş mi. Annesi yisin onun minnak kollarını bacaklarını.

Gözün aydın şeker, desene ben de pazartesi kıpırdadığını görebilicem, kalp atışını duyabilicem ayy heyecan yaptım şimdiden :)

amin şekerim:) bu arada bende öğretmenim..neyseki derslere girmiyorum balık yağını bende anlamadım..halbuki kocişim ben ona haftadaa- iki kere balık yediriyorum dedi ama bu farklı dedi verdi

Hangi markayı önerdi hayatım ben de kullansam mı?

Ben birkaç hafta onceye kadar sigara içiyordum , bulunduğum sehre iki iç saat uzaklıkta bir dede var , manen kendini yetiştirmiş kalp gözü açık biri. Onun yanına gittik, bana sigarayı bırakmamı söyledi , ben azaltayım dayanamam bir anda bırakamam dedim. O da sigara aklına gelince benim yüzümü aklına getir dedi, olmadı salavat getir icinden dedi. Azaltmamı istemedi bir anda bırakmamı istedi. Oraya 3 saatte sigara ice ice gitmiştim, dönüşte elimi sürmedim. 4 gün sonrada hamile oldugumu öğrendim :124::103: , sizde zorlandığınız yerde salavat çekebilirsiniz. Annenin sigara içmesi cocuğu kötü etkiliyor. Çevremde hamile iken içen sonra da bak cocuğum sapasaglam diyen anneler var ama cocuklar çok kötü öksürüyorlar ve astım bronsit gibi hastalıkları var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…