kızlar az önce kalp atışlarını duydummmmm :):) 19 kasımda 2 li tarama testini yaptırıcam... ayy bir görseniz kıpır kıpır hareket ediyor kızlar allahım bu günleride gördüm ya çok şükür sağlık ve sıhhatle doğar inşallah hepimizin ki. ultrason fotosunu koyabilirsem koyucam inşallah...ağlamamak için zor tutuyorum ya çok güzel bi duygu
Neyin kafasındalar, neyin kafasını yaşıolar belli deilki:)
Benimki için hep Hamzası olacak gibi, sorarken bile Hamza ile yaşam nasıl gidior die soruyordukiiiiii
iki gün önce ilk kez kızımız olursa ismi Ceylin olsun bence ama araştırmam lazım dedi :)
İlk kez kız olma ihtimalini düşündü fakat farkettiyseniz ben arada taşıyıcı kargo görevi üstlenmişim sadece,
isim koymak ile alakalı bir düşüncemi alan, cinsiyetle ilgili düşüncemi alan yok:)
Sabrediorum sanırım şu anda:)
Hoşuma da gidior bu saçmalamalar:)
kızlar az önce kalp atışlarını duydummmmm :):) 19 kasımda 2 li tarama testini yaptırıcam... ayy bir görseniz kıpır kıpır hareket ediyor kızlar allahım bu günleride gördüm ya çok şükür sağlık ve sıhhatle doğar inşallah hepimizin ki. ultrason fotosunu koyabilirsem koyucam inşallah...ağlamamak için zor tutuyorum ya çok güzel bi duygu
ben gamzeyi çok severim..hep olmasını istemişimdir..zaten kocişkomda gamze görünce ona aşık olduminşallah bebişimizde babasına çekerr
ayy ne güzel cnm
bende haftaya görücem çok merak ediyorum mercimeğimi
neler hissettin o an kalbi çok hızlı atıyormuş sanırım
dediğim belirti sende de varmı ?evet evet pilotluk kolay değil hep havada
sağlıklı olsunda eşimin kız benmde içime erkek doğuyor
bana da metpamid verdi doktorum benimde içim hiç rahat diildi iki defa yarım yarım aldım zararı olmamıştır umarım(
aa bu dönemde herkes evde olmayı ister oysa.. 5 ay felan çalışabileceksin gerçi ama inş istediğin şekilde olur herşey :)))
kızlar bende metpamıd kullandım hemde gunde 3 kere kullandıgım amanlar oldu.nettende arastıdım cogu doktor mıde bulantısı ıcın zaten o ılacı verıyo kendı doktorumada sordum ben hastalarıma sadece bu hapı verıyorum dedı.hatta ben hıc etkısını gormedım baska ılac yokmu dıye sordugumdada metpamıd dısında baska bısey veremem dedı.kı ben malesef serumla beslenıyorum yın serumun ıcıne metpamıd koyuyorlar.bence okadar telaslanmayın ya ıcınce rahatlıyosanız ne mutlu.bana oda fayda etmedı.doktorum bısey daha onerdı psi bands dıye bısey dun onuda aldı esım aksam taktım allahıma bın sukur kızlar saat kac oldu daha hıc kusmadım (nazar deymesın ) ama hıc ınancım yoktu doktor soyledıgınde onuda aastırdım pek etkılı degılmıs demıstım..hala mıde bulantım var yok degıl ama benı gorsenız ben bu saate kadar en az 4 kere kusar tuvalete surunerek gıderdım yataktan cıkamazdım..hatta bıraz once 3 tane haslama patates yedım hala mıdemdeler cok sukur:))
canım ben bugun gittim gördum sen de göeceksin inşşş senin kanaman varmı son adet tarihin kaç merak ettim
evet var damarlar çok belli
birde top gibiler
benmde bulantım çok haftaya gittiğimde ilaç verirmi bilmiyorum
ama ben kullanmak istemiyorum
bu arada tahmni doğum tarihlerimiz aynısenin sat kaç?
Dün, 6 aylık hamile bir arkadaşım hiçbir testi yaptırmadığını söyledi.
Maddi olarak şükrler olsun bir sorunum yok,kararsız kalmamın sebebi para ile alakalı kesinlikle değil.
Ne bileyim o arkadaş dediki, şeytandır insana musallat olur allah korusun neler yaşanıor negatif bir durum var deseler
bu halimle nasıl dayanırım, bir yanlış karar verir miyim? kendime güvenemedim hiçbir testi yaptırmadım,rabbim hayırlısını versin deyip yaptırmadım dedi..
Bu düşünce doğru bir düşünce mi acaba?
Bir yandanda diorumki, acaba sigarayı bırakmadı hatta daha da fazlalaştırıp abarttı,eşi evde içirmior ama iş yerinde yardırıor,
bu da kararını vermesinde etkili mi?
Ayyy ne bileyim..
çok hızlı hemde anlatamam bide kıpırdıyor inananmadım ilk defa üztene ultrasonla gördüm çok heyecan veri bi duygu anlatılmaz yaşanır.. Allah hepinize en yakın zamanda yaşatsın canım..ayrıca dotor folik asite ilave elevit verdi bana takviye için.
çok hızlı hemde anlatamam bide kıpırdıyor inananmadım ilk defa üztene ultrasonla gördüm çok heyecan veri bi duygu anlatılmaz yaşanır.. Allah hepinize en yakın zamanda yaşatsın canım..ayrıca dotor folik asite ilave elevit verdi bana takviye için.
11 eylül senın kac ? bıde kalp atıslarını duydunmu
12 eylül benim doktorum 19 haziran dedi tahmini doğum tarihine
7 kasımda randevumuz nasipse ozaman duyucaz siz duydunuzmu?
amin şekerim:) bu arada bende öğretmenim..neyseki derslere girmiyorumbalık yağını bende anlamadım..halbuki kocişim ben ona haftadaa- iki kere balık yediriyorum dedi ama bu farklı dedi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?