- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
oyyy yeriimm kiiii, çok tatlı canım maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKayra ateşim dogdu kizlar...
kzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
kzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
Rezene
Rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun. Seni derken yüzünü falan değilde işte rezene doğum yapmış diyolardı hadi hayırlısı
kızlar bugn ebe dogumu anlattaı bana ve en onemlısı suan kı sorum nısan gelmesı dedı bazen kanlı olur bazende olmas dedı bıldıgın af edersınız sumuk gıbı olur dedı ve az once wc gıtıtıgımde peceteye baktım ne goreyımm bıldgın sumuksü bır seyy yogun bır sekılde gelmısss acaba nisan mı buu cunku akıntım krem rengınde gelıyordu heppp bu yesıl sumuksuu bır sey kusura bakmayın knuyu anlatmak ıcın acık yazdık oglumla ama
Hepinizin kandili mubarek olsun,
Allah saglikli sihatli dogurmayi nasip etsin, vatanimizda kardesligimiz bozulmasin su gunlerde en buyuk dilegim.Haftasi gecen arkadaslarimda insallah biran once dogurur amin :).
Biz bugun doktor kontrolundyydik nst normal cikti ancak ultrasonda kordonda birseyler varmis valla o kadar tip diliyle anlatiyorki anlamadim ama pek sevdikleri bir durum degilmis ve bebek pelviks kanalina girmemis kafasini sabitlemesi gerekiyormus ve eger birkac gun icinde girmezse yani haftasonuna kadar, pazartesi bebegi aliriz dedi.Bebegin kafasi ve kilosu cok ileride suan 40. Haftada gorunuyormus hatta bircok olcum 40 ustunde yani cihaz olcemiyor dedi.Dogumu suni sanci ile baslatabilir misiniz diye sordum bebek pelvise girmeden boyle birsey yapamayiz eger yaparsak cok cok yuksek ihtimal sezeryanla sonuclanir dedi pelvise girmemis bir bebegi strese sokmanin anlami yok dedi.Yarin beni tekrar gormek istedi ve hafta sonu tekrar bakacak ama tablo normal doguma pek uygun degil galiba.Normal dogum cok istiyordum kismet degilmis.
Bu arada yegenim ayin 10u dogumlu benim dogum gunumde dogsa falan diyordu bende hic istemiyordum hatta biraz sinirleniyordumsimdi eger sezeryan olursa ayin 10u diyor doktor ve sirf o yuzden ertesi gune kaydirmak istiyorum ama birgun daha beklemekte anlamsiz geliyor, ya cok mu sacma bu fikrim.
Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
Allah sağlık versin. bir avazda kurtul inşallahkzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
Arkadaşlar çatı kontrolü nasıl oluyor? Bilgi verirmisiniz...
Benim bildiğim yeşil renk hiç iyi değil hemen doktorunu ara.
ben de yeşil renk iyi değil diye biliyorum
Bana ebe yesil renk genel de bebek kakasini yaptigin da gelir demisti allah korusun korkutmak istemem ama hic durma doktorunu ara ne olur ne olmaz.. Yesil renk gebelikte iyi bilinmiyor
hee iyi bilmedigim birsey yokmus yani ayni olmasina sevindimcicegi mutlaka kullanacam cnm ben gul yapragi kullanirim diyordum ama mevsim ciceklerini eklemekde guzel fikirr tabiki bulabilrisem burda aliskanlik yapabilirr canim ben daha önbceleri kullaniyordum gul yapraklarini kuvete giriyordum ohh mis gibi:26: birde kokulu mumlar tavsiye ederim
olabilir canim rahim yumusuyor olabilirr :))) hadi hayirlisi insallah
ayyy cok sevindim bendee kardesinin adinaa dedigin gibi bu belirtiler cok iyi durum hadi hayirlisi olsun insallah rahat bir hamilelik gecirir :)))
gözun aydin canim hayirli ugurlu olsun insallah allah anali babli buyutsun :)))
Insallah canim sen ve acemieri bu gece bitmeden sancilanirsiniz insallahh bebeginizi kucaginiza alirsiniz :)))
Bbir bekleyen arkadas daha vardi yanlis hatirlamadiysam eger insallah o da bebegini kucagina alir bu gece :))
ay sen bugun 3 kisi oldun pknd tugok ve sen ayni seyi yasamisinizz dogum yaklasir demekki hadi bakalim hayirlisi olsun hakinizda insallah evlatlarina sag saglim kavusrsunuz kisa zamanda :))
canim merve evindeymis simdi pc bozuk tamirdeymis hala yapilinca gelecekk insallah en kisa zamanda yapilirr cok özledim ben onu yaacanim 3 ay sonraya ertelenmiss ameliyati doktoru biraz bebegin gelismesini istemis sanirim :)))daha cok kucuk nede olsa :)) insallahh cok cabuk iyilesi verir kizimizz rabbim yardimciisi olsun mervenin ve kizinin :) allah acil sifalar nasip etsin insallahh
eger suyu yesil renkte geliyorsa cok tehlikeli bebek kakasini yapmis olabilirr ama nisan icin ayni sey gecerlimi acaba bilmiyorum( insallah degildir sen bencede hemen doktorunu ara canim
haydı haylrlısı cok gusel bır gecede bunları yasamkk ve dogum yapmakk ohhmıssssssssss ama sende dogum ayonelık bırsey oyk hanus yada oldumu kı sesın cıkmamıs o st den sonraaSelam iyi geceler kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun insallah
Kizlar 2 saattir kızım cok hareketli hic durmuyor ve sancı kazılmalarım var ayağa kalkınca daha da artıyor evde dolaşıyorum bakalım sancılarım artacak mi
allah kolaylık versın ınsl gusel bırgunde dogum yapıcaksınnnkızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
benım dr öle coksukurkıı dogumda oda dua ıle yapıyormus ınsl kı olede olurrr evet bırde gunluk en az 100 tane rabbna atına dua sı ve hz.alı nın kasıdesı celcelutesı dıye bırsey var youtube dan dınleyebılırısnnnkızlar benım doktorum oldukça ınanclı bırı
bismillahirahmanirahim demeden ultrasondan bakmaz
dogumu yaptırırkende hep dua ettıgını söylemişlerdi bana
henuz deneyımlemedım ama
ben dogumu nasıl kolaylastırabılırım egzersız falan mı yapsam dedım öle konusurken meryem suresını okumaya calıs dedı
tavsıye ettı
dun basladım
sızde degerlendırın ıstersenızzzz
öpuyorummm
gırmes ınsl cn n cunku bnm paşamda en son 2800 lereydı dr sımdı dogsa sorunolmaz ınsl dedıı ama vaktını beklmesı en ı sı dedı ınsl gırmes snn bebegındeekzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
benimde öyle akıntım oldu sarı aslında ama çok hafif yeşile de kaçıyor sanki.. bende dün korktum buradaki arkadaşlar da yeşil iyi değil yazmışlar ama sonradan düşündüm öncelikle sümüksü yapışkan bişey su olamaz yani ayrıca devamı da gelmedi.. benim bildiğim yeşil su gibi gelirse tehlikeli.. yine de burda herkes iyi değil yazınca korktum çok gerçi dünden beri oğlumun hareketleri falan iyi hamdolsun.. doktorumu aradım şimdi açmadı döner o bana ama bir an çok korktum yani burda yazılanları okuyunca... sen naptın aradın mı doktorunu..
canım doktorunun dediğini yap bence günün ne önemi var sağlıklı olsun yeter ki..
allah bağışlasın canım ne güzel darısı sağlıkla bize de inşallah...
maasallah subhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm Allah bagıslasın tatlımmmmmkara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
Allah bağışlasınkara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
doktor uygun bulmuş ama 35. haftaya yeni girecekmişsin. küçük gibi geldi hafta olarak. sonuçta anne karnı gibi olmuyor dışarısı35 haftaya giricem .dün kontrolümüz vardı.kızımın kafasıı daha aşagıya inmiş.böyle olunca kilosunu çok iyi ölçemedi 2.670 gr çıktı.rahmimde incelme var.suyum iyi ntsde agrım çıkmadı.1cm açılma hala devam .doktor bu saatten sonra istedigi zaman gelebilir dedi. dün geceden beri kızım inannılmaz hareketleri resmen hareketlerinden çıglıkta atıyorum.yürürsem altıma baskı yapıyorrr canım acıyor. uzanıyorum .sizce dogururmuyum bugünlerde. sanki çok erken ,sanki bitirmem gerekn çok işim var,sankii daha çok küçük gibi geliyor bana
Arkadaşlar çatı kontrolü nasıl oluyor? Bilgi verirmisiniz...
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
kızlar 10 gün sonra doğumum var doktorum normal doğum dedi ama tabi bu normal doğumunda bir tamamen doğal olanı var birde epidurallisi var biraz önce bir akrabam aradı o da yakın zamanda doğum yaptı epiduralle normal doğum yapmış bana da sakın ha epidural yaptırma diyor doğum sonrası çok baş ağrısı,idrar tutama,hareketlerinde dengesizlik oluşmuş.
siz bu konuda ne düşünüyosunuz ben normal doğum yapmak istiyorum normal doğum hakkında bilgisi fikri olan anneler ve anne adayları yorumlarınızı bekliyorum. Bu cuma doktor çatı muayenesi yapcak zaten stresi bastı şimdiden
çok acı ağrı oluyomu ya çatı muayenesinde?nasıl bişey?
Kayra ateşim dogdu kizlar...
canım ben bi seminere katıldım geçen ay anestezi uzmanı anlattı epidural ve spinalin yan etkilerini. senin saydıkların var. herkes yaşamıyormuş ama % 80-90 bu etkilerden en az biri veya birkaçı görülüyormuş...
bence hiç bişey yaptırma nasılsa bi acı çekeceğiz bari doğum sancısı olsun çektiğimiz bebişini kucağına alınca hemen geçiyo nasıl olsa ama diğerlerinin yan etkileri hemen geçmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?