2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii

Allah yardımcın olsun... Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Allah yardımcın olsun ınsallah sag salım kucagına alırsın bebegini.
hersey yolunda gıtsın dıe senın ıcın dua edıcem sımdı ..

Rezene

Rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun. Seni derken yüzünü falan değilde işte rezene doğum yapmış diyolardı hadi hayırlısı

hayra çıksın inşallah. aslında doğursam ne iyi olur ama şimdi sırada siz varken ayıp olur.
şu hastane kapanmadan doğurmayı istiyorum.
biraz daha bekle bakalım. bi ünlü vardı adı aklıma gelmiyor. ilk nefes programına katılmıştı. o 42. haftada suni sancı ile doğum yapmış.
çok şaşırmıştım duyduğumda, risk felan demeden beklemiş yani.
aslına bakarsan benim günüm 37+2 ama bence 4-5 gün ileride. eğer 4-5 gün ileri sayarsam ayın 20 si benim son günüm ama doktorum olabildiğince ileri tarih söyledi ki bu benim için sanki daha iyi. sabırsızlığımı engelliyor sanki

benimde öyle akıntım oldu sarı aslında ama çok hafif yeşile de kaçıyor sanki.. bende dün korktum buradaki arkadaşlar da yeşil iyi değil yazmışlar ama sonradan düşündüm öncelikle sümüksü yapışkan bişey su olamaz yani ayrıca devamı da gelmedi.. benim bildiğim yeşil su gibi gelirse tehlikeli.. yine de burda herkes iyi değil yazınca korktum çok gerçi dünden beri oğlumun hareketleri falan iyi hamdolsun.. doktorumu aradım şimdi açmadı döner o bana ama bir an çok korktum yani burda yazılanları okuyunca... sen naptın aradın mı doktorunu..

canım doktorunun dediğini yap bence günün ne önemi var sağlıklı olsun yeter ki..

Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cok ama gecicek insallah

allah bağışlasın canım ne güzel darısı sağlıkla bize de inşallah...

Allah sağlık versin. bir avazda kurtul inşallah

kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri

Eklentiler

• $292607_10151650171398516_2100012053_n.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
günaydınlar hayırlı sabahlarr bereketlı huzurlu neselı kaydırmalı(tekme kalmadı artık:)gunler dılıyorum herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oglumla kalktık babamızla atıstıkdı ıltıhap sokucumuzu ıctık yattık gerı de st 10 bucuk da uyandık ıkıncı kahvaltımızı haızlradık yedık ıctıkkk sonrada evımızı el vurmuyorduk bır haftadır her yerı sılmeye supurmeye toz almaya gırıstık ıkı odamıs kaldı az dınlnelım dedıkk sıze yazıp o ıslerıde yapıcaz sonrasıkebaba aksam babamız KUR AN okurkenn bısde tutumuzu yaptık bebegımın son valıs eksıklerınıde koydumm bnımde emzırme sutyenı terlık (koydumda kararsınzıım )kaldı valıse koncak cokda muhım dıll cunku hats.sutyen takmak ılk gunerde zor olucak terlıkde parmak arası koydumm yenısını alırsam onu cıkartırımm
yoks ttm dır tum eksıklerımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok sukur sabah aksam paşamı sevıyorum kocıs dıyor yeter ulaa dogsun artıkk tekmelerı ızlemek ıstemıor artıkk kucgaıma alım aha su yanımda yatsın emzırcen zaman sana verırım dıyor dogunca ne yaparız bıılmemmm
hayırlısı oglendede komsuya ramazan ıcın mantı yapcaz ınsll gercı pek oturamıyorum karnımdan ama ne yaparsammmöle ısteeee aksamkı de nısan dıldı kı sancım fılan cıkmadıı

Benim bildiğim yeşil renk hiç iyi değil hemen doktorunu ara.

ben de yeşil renk iyi değil diye biliyorum

Bana ebe yesil renk genel de bebek kakasini yaptigin da gelir demisti allah korusun korkutmak istemem ama hic durma doktorunu ara ne olur ne olmaz.. Yesil renk gebelikte iyi bilinmiyor

eger suyu yesil renkte geliyorsa cok tehlikeli bebek kakasini yapmis olabilirr ama nisan icin ayni sey gecerlimi acaba bilmiyorum ( insallah degildir sen bencede hemen doktorunu ara canim

haydı haylrlısı cok gusel bır gecede bunları yasamkk ve dogum yapmakk ohhmıssssssssss ama sende dogum ayonelık bırsey oyk hanus yada oldumu kı sesın cıkmamıs o st den sonraa
kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
allah kolaylık versın ınsl gusel bırgunde dogum yapıcaksınnn
benım dr öle coksukurkıı dogumda oda dua ıle yapıyormus ınsl kı olede olurrr evet bırde gunluk en az 100 tane rabbna atına dua sı ve hz.alı nın kasıdesı celcelutesı dıye bırsey var youtube dan dınleyebılırısnnn
gırmes ınsl cn n cunku bnm paşamda en son 2800 lereydı dr sımdı dogsa sorunolmaz ınsl dedıı ama vaktını beklmesı en ı sı dedı ınsl gırmes snn bebegındee

evet arkadaslar dr aradım sızın yorumlardan sonra bayagı bır soru sorduu ve devam edrse gel dedı ama nısan degıl hafıf kanlı olur dedıı kaka yutma olayı dedım yok oda degıl deı bana ıtıhap sokucu yazdıydıı cuma gunuu sanırm ıltıhap yogunlugundan gelıyor ama devam ederse cık gel dediiii:44::44:hayırlısı sımdıdlık yok bakalımm ıste böle sagolun ıı kı varsınızzzzz

35 haftaya giricem .dün kontrolümüz vardı.kızımın kafasıı daha aşagıya inmiş.böyle olunca kilosunu çok iyi ölçemedi 2.670 gr çıktı.rahmimde incelme var.suyum iyi ntsde agrım çıkmadı.1cm açılma hala devam .doktor bu saatten sonra istedigi zaman gelebilir dedi. dün geceden beri kızım inannılmaz hareketleri resmen hareketlerinden çıglıkta atıyorum.yürürsem altıma baskı yapıyorrr canım acıyor. uzanıyorum .sizce dogururmuyum bugünlerde. sanki çok erken ,sanki bitirmem gerekn çok işim var,sankii daha çok küçük gibi geliyor bana

doktor uygun bulmuş ama 35. haftaya yeni girecekmişsin. küçük gibi geldi hafta olarak. sonuçta anne karnı gibi olmuyor dışarısı

Arkadaşlar çatı kontrolü nasıl oluyor? Bilgi verirmisiniz...

korkacak hiç bişey yok tatlım. 10-15 sn sürüyor ve hiç acımıyoo rahat ol yeter. kendini kasma sakın. dr un odasında ki sedyenin altından ayakları koymak için iki tane aparat çıkıyo oraya ayaklarını koyup yatıyosun hemşire hazırlıyo seni zaten üzerini örtüyo sonra dr geliyo eldiven takıp bi jel de kullanarak vajinadan, iki parmağını kullanarak bi kontrol yapıyoo. hiç bişey hissetmedim ben dr um yüzüme bile bakmadı utandırmamak için sanırım çok rahattım...

Allah yardımcın oldun canım. sıkıntısız dertsiz kavuşursun yavruna inşallah...

kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri

çok tatlı yaaa...
ben de oğlumu koklamak istiyorum artıııık

canım ben bi seminere katıldım geçen ay anestezi uzmanı anlattı epidural ve spinalin yan etkilerini. senin saydıkların var. herkes yaşamıyormuş ama % 80-90 bu etkilerden en az biri veya birkaçı görülüyormuş...
bence hiç bişey yaptırma nasılsa bi acı çekeceğiz bari doğum sancısı olsun çektiğimiz bebişini kucağına alınca hemen geçiyo nasıl olsa ama diğerlerinin yan etkileri hemen geçmiyoo

offf işin çok zor canım o çatı muayenesi doğum sancısından beter.bende 15 gün önce doğum yaptım..normal olacaksa sakın epidural yaptırma her halükarda o sancıyı cekiyosun zaten yan etkileride cabasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…