2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktor uygun bulmuş ama 35. haftaya yeni girecekmişsin. küçük gibi geldi hafta olarak. sonuçta anne karnı gibi olmuyor dışarısı

bilmiyorum canımm banada öyle geliyor.karnımın altına kuşak bagladım yatıyorum 10 gündür böyleyim aslında.erken doguma karşı ignelerde yaptırmıştım.şuan fitile devam ediyorum.şöyle 37 haftayı görebilsem diye dua ediyorum.

Bence panik ve stres yapma. Bebek senin stresinden etkileniyordur. Bize göre küçük gelebilir ama benim iş arkadaşım 6,5 aylıkken doğmuş. Annesi ölecek diye bakmamış babaannesi ilgilenmiş bebekle.Kıyafet olmuyormuş pamuga sarmışlar çocuğu düşün o kadar küçük bir bebek. Bol bol dinlen yorma kendini doktorun sana gerekli bilgileri verecektir. İçini ferah tut.

Çok stres yapma sancılanırsın inşlh. Eşinle korunmalı birlikte olmak pek işe yaramıyor. Önemli olan spermlerin içerisindeki bir madde. Doğumu başlatan oymuş. Bizimki yanaşmıyor korkuyor Bende 41. haftadayım hala tık yok beklemedeyim :26:
canımm biz korunmadan birlikte oluyorduk bi sakıncası var mı acaba?

Allah yardımcın olsun

Allah analı babalı büyütsün canım Allah burdaki doğurmayan herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Yok canım zaten korunmadan birlikte olun diyor doktorlar

perine masajının çok faydası oldugunu bende duydum cok araştırdm ama ben mümkün değil yapamam
ilişkide bile hala rahat değilken ben nasıl normal doğurcam yaaa pufff:18:

aynen canım ya bende de durumla senle aynı,çatı muayenem var ayın 20sinde ama çoooook korkuyorum.:26:

bdamlagozbebegm ve enesibel bebişleriniz çooook güsel maşallahAllah bağışlasın,analı babalı büyüsünler inşallah

amin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren

Allah bağışlasın nazar değmesin. kravat mı o?

evet canım kravatlı tulum öyle kendiliginden yağpışık sonradan takma degil
ben bebişi bi türlü ısıtamadım hastane cıkışının üstüne bide tulumu giydirdim
havalra sıcak olsada onlar üşüyor kızlar hatta örgü yelekte alın valizinize dogumdan cıkınca cok üşüyo bebekler

Gozunanydin darisi basimiza.Cogaltan malt icecegi ama sut bezleri calismadan icersen bu sefer iyice siser.Bildigim kadariyla ilik dus ve masaj ise yariyor.Ama doktora yada saglik ocagina danisabilirsin ordaki saglik gorevlileride birseyler biliyordur.

bende bi örgü yelek bi de örgü hırka alayım yanıma diyorum.titriyorlar mı üşüdüğünü nasıl anlıosun canım? ya hiç çok küçük bebek görmedim de:26:

Kayra ateşim dogdu kizlar...

Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cok ama gecicek insallah
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri

Maşallah bebişlerinize kızlar.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla sorunsuz büyüsünler..

kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...

Allah yardımcınız olsun. Belkı de doğurdunuz artık.. Allah bebişinize güzel günler göstersin size

perine masajının çok faydası oldugunu bende duydum cok araştırdm ama ben mümkün değil yapamam
ilişkide bile hala rahat değilken ben nasıl normal doğurcam yaaa pufff:18:

:18::18::18:ben de çatı muayenesini bile olamadım. ama doktorumun muayene sırasında jel sürdüğünü hatırlamıyorum. acaba bilerek normali hiç düşünmeyelim diye mi zorladı beni.. çok acıyınca bıraktı çatı muayenesini. zaten normal olmaz senin bebek, sezeryana alırız demişti, o zaman çatı muayenesini neden düşündü, yapmaya çalıştı????? gün yaklaştıkça sezeryandan da korkar oldum. psikolojim iyice bozuldu. derdimi paylaşacak kimsem de yok ki offff offff

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah

sizlerle konuşunca inanın içim çok rahat ediyor.gözümde çok küçük gibi ,sanki oda bende hazır degilizz gibi şimdiden annelik iç güdülerimmii başladı nedirr:)) bu kadar inat ediyorsa gelmek için çok güçlü olucak inş.sen ne yaptın agrın varmı _?

Aynen loverlover akatiliyorum stres olunca kasilma daha cok oluyor tavsiyem gunde en az 3 bardak sut ic ve yerfistigi ye dinlen inaniyorum 37. Haftayi bile goreceksin.Arkadasimin 2 aydir 2 bucuk santim acikli var dogdu dogacak dediler ciger gelistirici bile vurdular suan 38. Haftaya geliyor.Ne olacaksa o olacak sen rahat ol kendine iyi bak insallah duzelir.Tanidigim birisi 33. Haftada dogurdu cocugu masallah suan tosun gibi hic uzme kendini

canım çok teşekkür ederim tavsilyelerin için. ben ilk defa duydum yerfıstıgını çokta severim :))ALLAH razı olsun hepinizden .elimden geleni yapıyorum.gerisi ALLAH a kalmış.umarım bebişlerimiz zamanında saglıklı dogarlar .:))

bende bi örgü yelek bi de örgü hırka alayım yanıma diyorum.titriyorlar mı üşüdüğünü nasıl anlıosun canım? ya hiç çok küçük bebek görmedim de:26:

canım elleri yüzü aykları buz gibi oluyo rengi sarımsı oluyor. dudagını tütretiyor flan.bide hapşuuruyo hep
doktor dediki senin karnında 37 derece sıcaklıktaydı sıcak tut dedi
bizde giyidridik hemen bebegin yüzüne hemen renk geldi kırmızılaştı
valla eldiveni bile 2 tanesini üst üste giydirdim

Yok canım ya ağrım falan yok. Akşam yürüyüşe çıkıp tempolu yürüyeyim diyorum. Belki işe yarar. Bol ceviz badem kuruüzüm sağlıklı kuruyemiş tüket. Rabbim ikinizin yardımcısı olsun. Benim bebişim 2700 gramdı haftasından düşüktü kilosu. O hafta bol ceviz, badem kuru üzüm yedim.Hergün salata ve meyve tükettim. Günde muhakkak 2 bardak süt içtim ama günlük şişe süt. Marketlerde oluyor. Oğluşum 1 haftada 500 gram aldı

Taliaa senin o cok bilmis gorumceler deli etti beni. Dusuncesiz insanlar. 7 yilda bir gel memlekete sonra utanmadan bu teklifi yapsinlar. Kucaginda kucucuk bebe, 2 tane de buyumus bebe, nasil bu kadar vicdansiz bunlar ya Ustelik kadinin hastaligi bulasici. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Insallah esin ezdirmez seni

Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cok ama gecicek insallah
Saglicakla buyut insallah

kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
Bebegini almissindir kucagina. Allah ikinize de saglik sihhat versin

Hergun Fetih ve Meryem okumaya calisiyorum. Yenidunya cok yedim, maydanoz da. Kotu etkileyecegini bilmesem maydanoz sapini kaynatip icicem ama fazla sokturucu etki yapar diye korkuyorum. Spermdeki etken madde bende hic calismiyor sanirim. Ayrica dun 20 dk resmen zayiflama yuruyusu gibi tempolu yurudum, esim ayaklarim agridi dinlenelim diye yalvardi bense sanki daha da zindelestim Vakti gelmeyince olmuyor ne yapsan bos.

kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
Masallah oglusuna annesi. Seni hiz uzmeden dogdu bundan sonra da cok uzmez insallah

Dunden cok umudum vardi dogururum diye ama olmadi nasip degilmis. Havalar da kotulesti. Haziranda gok gurultulu saganak yagis goruyoruz Pazartesi gunesli gorunuyor. Bebegim havalari mi bekliyor, recep ayi bitsin saban gelsin diye mi bekliyor bilemiyorum.

Bugun dogum yapacaklarin Allah yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…