doktor uygun bulmuş ama 35. haftaya yeni girecekmişsin. küçük gibi geldi hafta olarak. sonuçta anne karnı gibi olmuyor dışarısı
bilmiyorum canımm banada öyle geliyor.karnımın altına kuşak bagladım yatıyorum 10 gündür böyleyim aslında.erken doguma karşı ignelerde yaptırmıştım.şuan fitile devam ediyorum.şöyle 37 haftayı görebilsem diye dua ediyorum.
kzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
Allah analı babalı büyütsün canım Allah burdaki doğurmayan herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah[sıze=3]
slm kızlar nasılsınız
biz ogluşumla çok iiyiz
kısaca dogum hikayeme gelince pazartesi sabahı ben suni sancı ile dogum yapmak için gitecektim ama o gece sabaha karşı saat 4 de karnımdaki agrıyla uyandım sanki ishal olcakmışım gibi.tuvalate oturdum ha bire büyük abdestim cıksın diye.neyse gelmio ben biraz ayaklanıorum yine wc ye gidiorum oturuyorum yine bişey yok bu böyle devam etti sabah 7 e kadar.sonra doktoru aradım cabuk gel o bebektir kakan degildir dedi. Doktorda sabah 7 de geldi hastaneye ve alttan baktiki 8 cm acılman var bebegin sacları gözküyor doguruyosun dedi.hemen catala aldı iki kere ıkındım bebek geldi[/sıze]ben ishalmişim diye klazot wc ye otururken allah korusun wc de doguracakmışım n erdeyse
yani çoook kolay bi dogumum oldu rabbim herkese nasip etsin ne yırtıgım oldu nede dikişim rabbim hepinize benim dogumum gibi nasip etsin
bu arada muhammed eren doktor ultrasına girerken 3250 kilosu demişti ama dogunca 2750 cıktı tartıda kilosu
cuma kontrolü var bakalım hayırlısı böbrek büyümesiyle ilgili daha inceleme olmadı cuma bakılcak ne olur dua edin
Çok stres yapma sancılanırsın inşlh. Eşinle korunmalı birlikte olmak pek işe yaramıyor. Önemli olan spermlerin içerisindeki bir madde. Doğumu başlatan oymuş. Bizimki yanaşmıyor korkuyorBende 41. haftadayım hala tık yok beklemedeyim :26:
canımm biz korunmadan birlikte oluyorduk bi sakıncası var mı acaba?
perine masajının çok faydası oldugunu bende duydum cok araştırdm ama ben mümkün değil yapamam
ilişkide bile hala rahat değilken ben nasıl normal doğurcam yaaa pufff:18:
Allah bağışlasınnazar değmesin. kravat mı o?
amin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren
evet canım kravatlı tulum öyle kendiliginden yağpışık sonradan takma degil
ben bebişi bi türlü ısıtamadım hastane cıkışının üstüne bide tulumu giydirdim
havalra sıcak olsada onlar üşüyor kızlar hatta örgü yelekte alın valizinize dogumdan cıkınca cok üşüyo bebekler
Kayra ateşim dogdu kizlar...
Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
perine masajının çok faydası oldugunu bende duydum cok araştırdm ama ben mümkün değil yapamam
ilişkide bile hala rahat değilken ben nasıl normal doğurcam yaaa pufff:18:
kzlar sabah kontrolümüz vardı biliyosunuz ilk bebeğimi kordon sebebiyle kaybettim bundada yavaş yavaş bozulma var dedi kordonda bugün 3 de gel alalım artık dedi bi sorun olmaz 2 900 kilosu yüzde 90 girmez küveze dedi benim için dua edin öptüm hepinizii
Bence panik ve stres yapma. Bebek senin stresinden etkileniyordur. Bize göre küçük gelebilir ama benim iş arkadaşım 6,5 aylıkken doğmuş. Annesi ölecek diye bakmamış babaannesi ilgilenmiş bebekle.Kıyafet olmuyormuş pamuga sarmışlar çocuğu düşün o kadar küçük bir bebek. Bol bol dinlen yorma kendini doktorun sana gerekli bilgileri verecektir. İçini ferah tut.
sizlerle konuşunca inanın içim çok rahat ediyor.gözümde çok küçük gibi ,sanki oda bende hazır degilizz gibişimdiden annelik iç güdülerimmii başladı nedirr:)) bu kadar inat ediyorsa gelmek için çok güçlü olucak inş.sen ne yaptın agrın varmı _?
Aynen loverlover akatiliyorum stres olunca kasilma daha cok oluyor tavsiyem gunde en az 3 bardak sut ic ve yerfistigi ye dinlen inaniyorum 37. Haftayi bile goreceksin.Arkadasimin 2 aydir 2 bucuk santim acikli var dogdu dogacak dediler ciger gelistirici bile vurdular suan 38. Haftaya geliyor.Ne olacaksa o olacak sen rahat ol kendine iyi bak insallah duzelir.Tanidigim birisi 33. Haftada dogurdu cocugu masallah suan tosun gibi hic uzme kendini
bende bi örgü yelek bi de örgü hırka alayım yanıma diyorum.titriyorlar mı üşüdüğünü nasıl anlıosun canım? ya hiç çok küçük bebek görmedim de:26:
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
sizlerle konuşunca inanın içim çok rahat ediyor.gözümde çok küçük gibi ,sanki oda bende hazır degilizz gibişimdiden annelik iç güdülerimmii başladı nedirr:)) bu kadar inat ediyorsa gelmek için çok güçlü olucak inş.sen ne yaptın agrın varmı _?
Saglicakla buyut insallahKizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
Bebegini almissindir kucagina. Allah ikinize de saglik sihhat versinkızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
kızlar sessiz üyelerdenim çok sık giriyorum ama tel.den girdigim için cok yazamiyorum YENİDÜNYA VE MAYDANOZ erken doguma yol açıyor,özellikle yenidünya rahimi incelttiği için sancılar başlıyormuş.ben denemedim çünkü 14 haziranda sezeryan ile doğum olacak.
ben böyle duydum arkadaşlar allah yardımcımız olsun.
kızlar benım doktorum oldukça ınanclı bırı
bismillahirahmanirahim demeden ultrasondan bakmaz
dogumu yaptırırkende hep dua ettıgını söylemişlerdi bana
henuz deneyımlemedım ama
ben dogumu nasıl kolaylastırabılırım egzersız falan mı yapsam dedım öle konusurken meryem suresını okumaya calıs dedı
tavsıye ettı
dun basladım
sızde degerlendırın ıstersenızzzz
öpuyorummm
Çok stres yapma sancılanırsın inşlh. Eşinle korunmalı birlikte olmak pek işe yaramıyor. Önemli olan spermlerin içerisindeki bir madde. Doğumu başlatan oymuş. Bizimki yanaşmıyor korkuyorBende 41. haftadayım hala tık yok beklemedeyim :26:
canımm biz korunmadan birlikte oluyorduk bi sakıncası var mı acaba?
Masallah oglusuna annesi. Seni hiz uzmeden dogdu bundan sonra da cok uzmez insallahkara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?