2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tamam canım tavsiyelerine uyuyorum ALLAH razı olsun.senin ogluşunua yerim maşallah ona :) çok tempolu yürüme ,birde küvvetin varsa doldur onu ama çok sıcak olmasın.biraz içinde yat uzan .olmazsa hergün duş al.benim dayımın kızı 4 tane dogum yaptı almanyada hepside normal. dogumlarına gitmeden önce hep yaptıgı şeydi ve açılmasını sagladı.sendede işe yarar eminim.dikkat et kendine. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. bir köşesindede bizlerin:)))

canım inciri komposto gibi kaynat hem suyunu hemde posasını tüket herkes bunu çok övüyo bende doğum yapınca kendime yapıcam inş.

ben iki kere çatı muayenesi oldum hiçte korkulacak birşey değil.ilk bayan dr yaptı normal doğuma müsaitsin dedi.birde kendi dr um yaptı o çatala yatırıp yaptı ve bayağı inceledi içini.normal doğumu anca bebek 3500 geçmezse yapabilirsin çatın basık dedi.yani korkacak birşey yok.kontrolden sonra kahverengi bir akıntı geldi kan gibi.çoğunda da oluyormuş haberin olsun..

Bugün nst de bi arkadaş vardı canım
onunda öyle oolmuş
son ayda olabilir bazı gebelerde demiş Dr u
Ne kadar doğru bilmiyorum canım

bence zeytinyağı iyi geliyor gerçekten
ama enfeksiyon da yapabilir dedi benm Dr m canım
Bugün kontrolümüz vardı
enfeksiyon çıktı maalesef
İlaç yazdı
günde iki tane hemen başlıcam
onun dışında herşey normal ama
Kilosu gayet iyi
nst miz iyi 20-30 arası bazen de 30-40 arası seyir eden sancılar.var
çok güzel dedi
çatıya inmemiş mirayımız
henüz gelcek gibi durmuyo dedi bu kadar

canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına

anladım canım sağolasın,dediğin gibi hırka ve yelek mutlaka alayım madem yanıma

ben ilişkide bile çok zorlanıyorum ondan korkuyorum canım.yeni evliydim daha alışmadan hamile de kalınca:26:
zaten hamileliğin 3.ayından sonra hiç ilişkide olmadı eşimle aramızda,korktuk çekindik,içimiz rahat etmedi. şimdi doktora kendimi teslim etmekten o nedenle daha çok çekiniyorum pöfff

canım 0 numara bez oldugunu bile bilmiyordum ben
1 numara çok ideal gibi, bence sen aldıgın 0 numarayı kullan, daha sonra 1 alırsın hemen

evet canım gezdik geldik, bizde taksiyle gittik giderken hiç ağlamadı ama gelirken agladı, bende boş biberonu verdim agzına
boş boş çektii kandırdım yani kendisini
bende çok gerekmedikçe çıkmam sanırım, iyice serpilsin yavruşlarımız

yaa kizlar yari kirki nasil oluyor napiliyor yani ogunu bizde bugun 20 gunluk olduk ne yapmamiz lazim ben ancak kirkini biliyorum annemde öyle kirkinda yapilir biliyor sizler yari kirkinda birsey yapiyorsaniz banada söyleyin :)))

canım inanki yarı kırk olayını bende ilkez duydum,
annemle kaynanam bir tane tesbihe dualar okudular, bebegi yıkadıkları suya attılar o tesbihi, sonra ben eşim kendileri hepimiz yıkandık
sonra bebişin nevresimleri kıyafetleri herşey tekrar makinaya atılıp yıkandı, ertesi günde gezmeye yolladılar bizi, çıkın evden gezin diye
bizde eşimin kuzenine gittik, kuzenide bebişime 1 tane altın taktı, adet böyleymiş
böylece yarı kırkımız uçmuş olmuş
ben annemlerin söyledigi herseye gülüyorum eşimle birlikte dalga geçiyoruz ama yinede hep onlar ne derse o oluyor
adetler yerini buluyor yanii

napalım tatlım, bizim konular degişti,
hazırlıklar bizi sarmıyor artık sizde dogurunda artık gündem coşsunn

ılık bir duş alıp gögüslerine sıcak suyla masaj yap canım mutlaka gelecektir.. geldikten sonrada humana çayı içebilirsin

Riskli bir gebelik mi yaşadın. 5. aya kadar göbek bile pek çıkmıyor siz baya erken bırakmışsınız.

Zeynoo alemsin yabos biberonla Kandırdın hı cocuguu:)
Bu ilk ve son olurr.. az büyüsünler bak; Sulu götürür susuz getirirler adamı bunlar
Canim Biberonla süt mu sagip veriyorsun yoksa mama takviyesi varmı?
Bu arada oglumun sarılığı iyiye gidiyor, 8 olmuş. .dusecek bundan sonra ins..kiloda almış iyi dedi dr..
Sen 10unda gidecektin dimi

Doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum ben de kızlar
o kadar çok ki tek tek alıntı yapmam imkansız
ayrıcakıskandığımı da belirtmek istiyorum
Kv ye geldik biz yine mecburen
bian önce gelrse mirayımız evimize gecicez inşallah hayrlısyla :26:

Üzülme canım yaaa
Kıskanma seninde olurr
Aksam lokumları götürmüşsünn..Miray hanım gelir dedik ama naza çekmiş

Az kaldı sabır canım. .
tek bedende ki son günleriniz artık ,keyfine bak annesi

Biz de uzun süre ara vermiştik
geçenlerde deneyelim dedik
kapanmış sanki orası çok acıdı
Deneyn siz de çatı muayenesinden önce bence

deme canım yaa bende işte bundan korkuyorum,ama eşim yanaşmıo hiç bana,sormuştum hatta erkeksin belki dayanmanız biz kadınlar kadar kolay olmaz istersen deneyelim diye.asla dedi.yatakta bile uzak yatıo karnıma vururmuş uyku sersemi falan diye korkuyor kıyamam

Üzülme canım yaaa
Kıskanma seninde olurr
Aksam lokumları götürmüşsünn..Miray hanım gelir dedik ama naza çekmiş

Az kaldı sabır canım. .
tek bedende ki son günleriniz artık ,keyfine bak annesi
bende hep bu kadar durmaz düşüncesi vardı canım
Bide şimdi doğuma kadar kv demdeym muhtemelen mecburen
evime gitmemin tek yolu mirayımızın gelmesi
ama öyle doğumu tetiklicek bişey de yapmıyorum
hayırlı zamanda gelsn inş
biraz daha büyürse içerde daha iyi ele gelir tabi

ben bu masajı yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum yaa çok tuhafım oraya dokunamıyorum iğreniyorum sanki iyice tuhaflaştım cesaretimi toplayıp bende bir an önce başlamalıyım poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…