Yok canım ya ağrım falan yok. Akşam yürüyüşe çıkıp tempolu yürüyeyim diyorum. Belki işe yarar. Bol ceviz badem kuruüzüm sağlıklı kuruyemiş tüket. Rabbim ikinizin yardımcısı olsun. Benim bebişim 2700 gramdı haftasından düşüktü kilosu. O hafta bol ceviz, badem kuru üzüm yedim.Hergün salata ve meyve tükettim. Günde muhakkak 2 bardak süt içtim ama günlük şişe süt. Marketlerde oluyor. Oğluşum 1 haftada 500 gram aldı
amin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren
aynen canım ya bende de durumla senle aynı,çatı muayenem var ayın 20sinde ama çoooook korkuyorum.:26:
bdamlagozbebegm ve enesibel bebişleriniz çooook güsel maşallahAllah bağışlasın,analı babalı büyüsünler inşallah
Bugün nst de bi arkadaş vardı canımkızlar uyuyamadım, dün ve bugün elimin üstünde ve bilek kısmımda aşırı kaşınma var.
kaşıdığımda da kırmızı ve pütür pütür oluyor, sizce neden oluyor olabilir, bu konuda herhangi bir bilgisi olan varmı?
son 2 güne giriyorum, bebekle falan ilgili bişey mi acaba, korkuyorum:18::18:
lütfen yardım
bence zeytinyağı iyi geliyor gerçektenperine masajını üç gündür yarım yamalak da olsa yapmaya çalışıyorum
bugün sanki daha az acıdı gibi
zamanla daha iyi olur inşallah da esner biraz
cumartesi çatı kontrolüm var ona da hazırlık olur hem acımaz belki
canım çatı kontrolü çatal dedikleri koltuk varya ona yatıyorsun .alttan muayene ediyor doktor. ne kadar acılman var ona bakıyor. korkulcak bişeyy yok.
canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başınatekrardan hayırlı kandiller bugun 2 de kızım serrayı normal dogumla kucagıma aldım darısı bekleyen cümle hamişlere Allah dualarını esirgemeyen burdaki tum dostlardan razi olsun kolay bir dogum oldu dualar sayesinde. Allah yar ve yardımcınız olsun Kızım çok tatlı herşeyi unutturdu:)dualarımdasınız
canım elleri yüzü aykları buz gibi oluyo rengi sarımsı oluyor. dudagını tütretiyor flan.bide hapşuuruyo hep
doktor dediki senin karnında 37 derece sıcaklıktaydı sıcak tut dedi
bizde giyidridik hemen bebegin yüzüne hemen renk geldi kırmızılaştı
valla eldiveni bile 2 tanesini üst üste giydirdim
ben iki kere çatı muayenesi oldum hiçte korkulacak birşey değil.ilk bayan dr yaptı normal doğuma müsaitsin dedi.birde kendi dr um yaptı o çatala yatırıp yaptı ve bayağı inceledi içini.normal doğumu anca bebek 3500 geçmezse yapabilirsin çatın basık dedi.yani korkacak birşey yok.kontrolden sonra kahverengi bir akıntı geldi kan gibi.çoğunda da oluyormuş haberin olsun..
ben hastane için ilk 0 numara bez aldım bebek için.yanlış mı aldım.1 numara mı alayım???bir arkadaşım 0 numarayı zaten çok az kullanıyorsun sonra hemen 1 e geçiyorsun demişti.şimdi yazdıklarını görünce yanlış mı aldım diyorum...
Canım 0 numara prematüre için. .üstünde kilo aralığı yazıyordur..2, 5kg altı icin oluyor genelde
Bende 1 numarayla başladım..
Zeynoo bende Bugün 4.paketi açtım. .hala 1 kullanıyoruz..
Ne zaman büyüyecek bu totolar
Demek gezmelere başladınız..yarı kırkı da yapıldı, gezilir artık
Bende ilk defa dün çıktım. .ama evden çıkıp eve gelene kadar agladi yavru. .kendime bişeyler alayım demiştim kıyafet. Vazgectim geri döndük
Bu arada arabaya binincede huzursuz oluyor, kanter içinde kaldım yarım saatte ya..simdilik çıkmayı düşünmüyorum yenidenn
yaa kizlar yari kirki nasil oluyor napiliyor yani ogunu bizde bugun 20 gunluk olduk ne yapmamiz lazim ben ancak kirkini biliyorum annemde öyle kirkinda yapilir biliyor sizler yari kirkinda birsey yapiyorsaniz banada söyleyin :)))
oohh valla siz 40 ınızı konuşun
biz hala nasıl doğurcağımızı
korkmuyorum artık, gel Mirayım gel
valla iyi bakcam sana ya
bakamam diye korkuyosun, anneanne de yok biliyorum
o iyi olsun diye bekliyosun
sen gel annecim ikimiz bekleyelm anneanneyi ya
amin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren
anladım canım sağolasın,dediğin gibi hırka ve yelek mutlaka alayım madem yanıma
ben ilişkide bile çok zorlanıyorum ondan korkuyorum canım.yeni evliydim daha alışmadan hamile de kalınca:26:
zaten hamileliğin 3.ayından sonra hiç ilişkide olmadı eşimle aramızda,korktuk çekindik,içimiz rahat etmedi. şimdi doktora kendimi teslim etmekten o nedenle daha çok çekiniyorum pöfff
canım inanki yarı kırk olayını bende ilkez duydum,
annemle kaynanam bir tane tesbihe dualar okudular, bebegi yıkadıkları suya attılar o tesbihi, sonra ben eşim kendileri hepimiz yıkandık
Riskli bir gebelik mi yaşadın. 5. aya kadar göbek bile pek çıkmıyor siz baya erken bırakmışsınız.
yok canım Allaha şükür öyle bir şey yoktu ama eşimde bende yapamadık,rahatsız olduk
Doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum ben de kızlar
o kadar çok ki tek tek alıntı yapmam imkansız
ayrıcakıskandığımı da belirtmek istiyorum
Kv ye geldik biz yine mecburen
bian önce gelrse mirayımız evimize gecicez inşallah hayrlısyla :26:
Biz de uzun süre ara vermiştik
geçenlerde deneyelim dedik
kapanmış sanki orası çok acıdı
Deneyn siz de çatı muayenesinden önce bence
canım hayırlı olsun inşallah ağrıların çok çabuk geçerKizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cokama gecicek insallah
bende hep bu kadar durmaz düşüncesi vardı canımÜzülme canım yaaa
Kıskanma seninde olurr
Aksam lokumları götürmüşsünn..Miray hanım gelir dedik ama naza çekmiş
Az kaldı sabır canım. .
tek bedende ki son günleriniz artık ,keyfine bak annesi
ben bu masajı yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum yaa çok tuhafım oraya dokunamıyorum iğreniyorum sankiperine masajını üç gündür yarım yamalak da olsa yapmaya çalışıyorum
bugün sanki daha az acıdı gibi
zamanla daha iyi olur inşallah da esner biraz
cumartesi çatı kontrolüm var ona da hazırlık olur hem acımaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?