Canım senin için bi deneyin bence rica et durumu izah et benm eşim çatı fln hiçbirşey bilmiyordu mesela anlattım çok korkuyorum ben de çatı muayenesinden çünkü bende benimkinin bi el girebilecek kadar kocaman olduğunu düşünmüyorumdeme canım yaabende işte bundan korkuyorum,ama eşim yanaşmıo hiç bana,sormuştum hatta erkeksin belki dayanmanız biz kadınlar kadar kolay olmaz istersen deneyelim diye.asla dedi.yatakta bile uzak yatıo karnıma vururmuş uyku sersemi falan diye korkuyor kıyamam
Doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum ben de kızlar
o kadar çok ki tek tek alıntı yapmam imkansız
ayrıcakıskandığımı da belirtmek istiyorum
Kv ye geldik biz yine mecburen
bian önce gelrse mirayımız evimize gecicez inşallah hayrlısyla :26:
Biz de uzun süre ara vermiştik
geçenlerde deneyelim dedik
kapanmış sanki orası çok acıdı
Deneyn siz de çatı muayenesinden önce bence
deme canım yaabende işte bundan korkuyorum,ama eşim yanaşmıo hiç bana,sormuştum hatta erkeksin belki dayanmanız biz kadınlar kadar kolay olmaz istersen deneyelim diye.asla dedi.yatakta bile uzak yatıo karnıma vururmuş uyku sersemi falan diye korkuyor kıyamam
Canım senin için bi deneyin bence rica et durumu izah et benm eşim çatı fln hiçbirşey bilmiyordu mesela anlattım çok korkuyorum ben de çatı muayenesinden çünkü bende benimkinin bi el girebilecek kadar kocaman olduğunu düşünmüyorum
ben bu masajı yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum yaa çok tuhafım oraya dokunamıyorum iğreniyorum sankiiyice tuhaflaştım cesaretimi toplayıp bende bir an önce başlamalıyım poffff
bende hep bu kadar durmaz düşüncesi vardı canım
Bide şimdi doğuma kadar kv demdeym muhtemelen mecburen
evime gitmemin tek yolu mirayımızın gelmesi
ama öyle doğumu tetiklicek bişey de yapmıyorum
hayırlı zamanda gelsn inş
biraz daha büyürse içerde daha iyi ele gelir tabi
haklısın canım bi konuşayım eşimle,olmazsa sezeryan ol der ben biliyorum onuCanım senin için bi deneyin bence rica et durumu izah et benm eşim çatı fln hiçbirşey bilmiyordu mesela anlattım çok korkuyorum ben de çatı muayenesinden çünkü bende benimkinin bi el girebilecek kadar kocaman olduğunu düşünmüyorum
Çok hassasmış eşinBazı bayanlarda hamilelik döneminde hormonlar tavan yapıyormuş. Allahtan sende öyle bir durum oluşmamış
Ayy çok güldüm.Hakkatten bir el giriyor ya Doktor neredeyse kolunu bile tövbe tövbeee
ayy evet yaa bide o var abdesti bozarmıki, valla dr a sormaya utanırım yapayımmı diye, birde benim dr çatı muayenesi yapmıyormuş nasıl anlayacakki müsaitmi değilmiBanyodayken dene bence. Ben nedense o masajı yaptıktan sonra çok utanıyorumZaten 2 kere denedim 2 side 30 sn falan anca sürdü. Acıyınca bir dahada yapmadım. Bide abdestimi bozuyormuş gibi geliyor
loverlover kısmetse sen nezaman doğuruyosun :)
haklısın canım bi konuşayım eşimle,olmazsa sezeryan ol der ben biliyorum onu
el-kol mu:18: anaaaaaaaaam
ayy evet yaa bide o var abdesti bozarmıki, valla dr a sormaya utanırım yapayımmı diye, birde benim dr çatı muayenesi yapmıyormuş nasıl anlayacakki müsaitmi değilmi
Korkma ya ben espirisine yazdım. Kedini kasma sakın. Ne kadar gevşersen o kadar rahat olur. Zaten parmağına jel sürüyor hissetmiyorsun bile. Ama leğen kemiklerine dokununca anlıyorsun ki baya derinlere gitmişAbarttıkları kadar ağrımıyor. Ama sen önden eşinle bir antrenman yap
daha önceki 2 hastasıyla konuştum onlara çatı muayenesi yapmamış, banada şu gün olacaksın falan demiyor,dr da hacı pek konuşmaz,sorun olmadıkça herşey iyi der gönderir,ultrason odasındaki ışığı bile açmaz muayene ederken bilgisayarın ultrason tv lerinin ışığı ile muayene eder bi tuhafİlginç neden yapmıyor ki. Son haftaya kadar yapmamasını normal karşılarım ama rahimde yumuşama var mı, rahim ağzı dönmüş mü, açılma var mı nasıl anlayacak ? Koskoca uzman olmuş doktor ondan iyi bilecek değilim gerçi
sağol canım, çok korktum ama şükür ediyorum evimize sağ salim geldikayy canım yaa geçmiş olsun,Allah korumuş,verilmiş sadakanız varmış...
bebişkona da maşallah...
cnm yaa o ne tatlı bir oğlan öyle yaaaa ben onun pipisini yerimamin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren
Ay öyle bir anlatmışsınki o görüntü gözümün önüne geldi bi tuhaf oldum ne kadar tatlılar ve ne kadar bize muhtaçlarcanım elleri yüzü aykları buz gibi oluyo rengi sarımsı oluyor. dudagını tütretiyor flan.bide hapşuuruyo hep
doktor dediki senin karnında 37 derece sıcaklıktaydı sıcak tut dedi
bizde giyidridik hemen bebegin yüzüne hemen renk geldi kırmızılaştı
valla eldiveni bile 2 tanesini üst üste giydirdim
uzun zamandır bu kadar berbat bir gün geçirmemiştim
çok anlatasım var yine size içimi döküp rahatlayasım var ama uzun sürer anlatması
şu an sakinleşmem lazım kendimi çok kötü hissediyorum
sakinleşemezsem kocam geldiğinde hararetli bir kavga bizi bekliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?