2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım senin için bi deneyin bence rica et durumu izah et benm eşim çatı fln hiçbirşey bilmiyordu mesela anlattım çok korkuyorum ben de çatı muayenesinden çünkü bende benimkinin bi el girebilecek kadar kocaman olduğunu düşünmüyorum

doğum yapanları valla kıskanıyoruz yaa :)) ama öle kötü kıskançlık değil haa. sizin adınıza mutlu oluyorum resmen insan daha çok hevesleniyor valla. neyse biz geride kalanlar doğurana kadar sizler tecrübelenmiş olacaksınız artık bize akıl verirsiniz :)) doğum yapanların hepsine bebişleriyle sağlıklı ömür nasip etsin rabbim. tabii bizlerede hayırlı doğumlar:))

Üzme kendini. Eşin yine şehir dışına mı çıktı. Yoksa seni yanlız bırakmak mı istemiyor.

Biz de uzun süre ara vermiştik
geçenlerde deneyelim dedik
kapanmış sanki orası çok acıdı
Deneyn siz de çatı muayenesinden önce bence

Bide doğumdan önce denemek lazım Gittikçe zorlaşıyor koca göbekle

Çok hassasmış eşin Bazı bayanlarda hamilelik döneminde hormonlar tavan yapıyormuş. Allahtan sende öyle bir durum oluşmamış

Zeyno
boş biberonla çocuğu kandırırsan akşama gazını çıkarmak için uğraşır durursun. Garibim bol bol hava yutmuştur

Son düzenleme:
Ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahımmmmmmm ya

canım çoookkkk sıkılıyo durup durup sıkıntı basıyo sinirlerim tepemde lohusalık depresyonuna ben şimdiden girdim sanırım.

Ayy çok güldüm. Hakkatten bir el giriyor ya Doktor neredeyse kolunu bile tövbe tövbeee

ben bu masajı yapmaya bi türlü cesaret edemiyorum yaa çok tuhafım oraya dokunamıyorum iğreniyorum sanki iyice tuhaflaştım cesaretimi toplayıp bende bir an önce başlamalıyım poffff

Banyodayken dene bence. Ben nedense o masajı yaptıktan sonra çok utanıyorum Zaten 2 kere denedim 2 side 30 sn falan anca sürdü. Acıyınca bir dahada yapmadım. Bide abdestimi bozuyormuş gibi geliyor

Çok ele gelmesede olur dilca. bunun birde çıkarması var

Çenem düştü yine ne çok konuşasım varr

Son düzenleme:
haklısın canım bi konuşayım eşimle,olmazsa sezeryan ol der ben biliyorum onu

Çok hassasmış eşin Bazı bayanlarda hamilelik döneminde hormonlar tavan yapıyormuş. Allahtan sende öyle bir durum oluşmamış

öyledir eşim sağolsun gerçi benimde işime geldi,hormonlarımda coşmadı şanslıydım açıkçası

Ayy çok güldüm. Hakkatten bir el giriyor ya Doktor neredeyse kolunu bile tövbe tövbeee

el-kol mu:18: anaaaaaaaaam

Banyodayken dene bence. Ben nedense o masajı yaptıktan sonra çok utanıyorum Zaten 2 kere denedim 2 side 30 sn falan anca sürdü. Acıyınca bir dahada yapmadım. Bide abdestimi bozuyormuş gibi geliyor
ayy evet yaa bide o var abdesti bozarmıki, valla dr a sormaya utanırım yapayımmı diye, birde benim dr çatı muayenesi yapmıyormuş nasıl anlayacakki müsaitmi değilmi

loverlover kısmetse sen nezaman doğuruyosun :)

Walla bizimkisinin keyfi yerinde pek doğmaya niyeti yok. Bekliyoz paşayı

haklısın canım bi konuşayım eşimle,olmazsa sezeryan ol der ben biliyorum onu

el-kol mu:18: anaaaaaaaaam

Korkma ya ben espirisine yazdım. Kedini kasma sakın. Ne kadar gevşersen o kadar rahat olur. Zaten parmağına jel sürüyor hissetmiyorsun bile. Ama leğen kemiklerine dokununca anlıyorsun ki baya derinlere gitmiş Abarttıkları kadar ağrımıyor. Ama sen önden eşinle bir antrenman yap

ayy evet yaa bide o var abdesti bozarmıki, valla dr a sormaya utanırım yapayımmı diye, birde benim dr çatı muayenesi yapmıyormuş nasıl anlayacakki müsaitmi değilmi

İlginç neden yapmıyor ki. Son haftaya kadar yapmamasını normal karşılarım ama rahimde yumuşama var mı, rahim ağzı dönmüş mü, açılma var mı nasıl anlayacak ? Koskoca uzman olmuş doktor ondan iyi bilecek değilim gerçi

hamile olmasam kas gevşetici ve bi de antidepresan içer giderdim çatı muayenesine,kendimi rahat salabilmek için gerçi hamile olmasam çatı muayenesine gerek kalmazdı ki bakalım hayırlısı...sağol canım

dün kontrolümüz vardı teteelerr oğlum 2750 gr 50 cm olmuş, 20-29 haziran arasında doğar dedi,bol bol yürü dedi, sanırım daha oğlum doğum kanalına girmemiş,14-19 haziran arasında yokmuş izine çıkıyomuş o tarihlerde doğmaz ama acil bişey olursa hangi dr a yönlendireyim dedi,durdu dudu benim doğuracağım zaman izine gidiyor yahuu,inşşLLah oğlum bekler dr amcasınıda bildiğim dr girer doğuma...

dün dr yürü dediya bana bizde akşam eşimle çıkalım sahile yürüyelim dedik, evimiz sahile uzak arabayla gidip yürüyecektik,çıktık anayola girdik sağdan yavaş bir şekile gidiyoruz,birden arkamızdaki kamyon atağa geçti ve bizi sollamaya çalışırken üstümüze doğru gelmeye başladı,eşim önce sola doğru kaçtı ama neredeyse bariyerlere dayandık kamyon haala üstümüze geliyor eşim açtı camları birtaraftan bağırıyor bir taraftan tüm gücüyle kornaya basıyor,kamyoncu sanırım uyumuşki farketmedi bizi,son anda uyanıp çekti kamyonu ama neredeyse biçip geçecekti bizi ben kendimden geçtim resmen,sakin olmaya çalışıyorum ama karnım taş gibi oldu oğlumda kastı kendini galiba ben korktukça,sonra eşim yavaşladı arkadan kamyonun gelmesini bekliyor adamı indirip dövecek öldürecek,ben bir taraftan yalvar yakar boşver tamam oldu biitti diye zor ikna ettim, kamyoncuda gelmedi zaten arkadan durdu sanırım, o da şok olmuştur haliyle,verilmiş sadakamız varmış mübarek gecede Allah yüzümüze baktı,sonra eve geldik ben ne namaz kılabildim ne Kuran okuyabildim öylece yattım Allahım affetsin geceyi hiç deeğerlendiremedim ama napim perişan olmuştumişte böyle olaylı bir gün geçirdim canlar Allah hepimizi özellikle evlatlarımızı her daim korusun

uzun zamandır sabırla bekliyorum. istedim ki hep normal doğum olsun. ama bebek olmuş 4 kilo ve açılma yok. üstelik her geçen gün kilo alıyor. bol dikişli zor bir normal doğummu acaba ? yoksa kolayından bir sezeryan mı ? son yılların sorusu hadi beraber cevaplayalım kızlar

uzun zamandır bu kadar berbat bir gün geçirmemiştim
çok anlatasım var yine size içimi döküp rahatlayasım var ama uzun sürer anlatması
şu an sakinleşmem lazım kendimi çok kötü hissediyorum
sakinleşemezsem kocam geldiğinde hararetli bir kavga bizi bekliyor çünkü

daha önceki 2 hastasıyla konuştum onlara çatı muayenesi yapmamış, banada şu gün olacaksın falan demiyor,dr da hacı pek konuşmaz,sorun olmadıkça herşey iyi der gönderir,ultrason odasındaki ışığı bile açmaz muayene ederken bilgisayarın ultrason tv lerinin ışığı ile muayene eder bi tuhaf ama alanındaki en iyi dr, o yüzden ona güveniyorum

cnm yaa o ne tatlı bir oğlan öyle yaaaa ben onun pipisini yerim Allah nazarlardan korusun cnm sütün gelmesini ne sağlıyo yani ilk akışını ne sağlıyo bilmiyorum ama herkesin yazdığı şey sıcak suyla duşta masaj , sen de bi dene cnm inşallah çabucak gelir sütün

Ay öyle bir anlatmışsınki o görüntü gözümün önüne geldi bi tuhaf oldum ne kadar tatlılar ve ne kadar bize muhtaçlar ben çok sulu göz oldum herşeye gözlerim dolup ağlıyorum, off darısı başıma en kısa zamnda ve sizin böyle bilgileri paylaşmanızdan çok memnun oluyorum

sahra_89201; cnm büyük geçmiş olsun Allah korumuş sizi ya , gerçekten insan korkar ,bende çok korkuyorum böyle trafiğe çıktığımızda ve bi koruma içgüdüsü de oluyo bende sanki hızlı gidiyomuşuz yada karşıdan gelen bi araba bize çarpacakmış gibi saçmasapan korkuyorum....

peki cnm sakinleş ve bize anlat içini dök ne oldu kim üzdü seni böyle
kızlar benimde bu 4.gündür evdeyim çok sıkıldım buhran geçiriyorum kv. çok iyi evimi tertemiz yaptı yemeğimi de yapıyo ama insan dışarı çıkacak yürüyüş yapacak arkadaş arıyo kendine dün markete kadar yürüdüm , bugünde gideyim dedim ama bir türlü o enerjiyi bulamıyorum kendimde off tek başına da hiç sarmıyo yürüyüş cnm sıkılıyo yaaa o yüzden de kös kös oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…