bizim memlekette yazın evler serin olur genelde. biz bir tane sarı yelek koyacağızevet canım kravatlı tulum öyle kendiliginden yağpışık sonradan takma degil
ben bebişi bi türlü ısıtamadım hastane cıkışının üstüne bide tulumu giydirdim
havalra sıcak olsada onlar üşüyor kızlar hatta örgü yelekte alın valizinize dogumdan cıkınca cok üşüyo bebekler
geçmiş olsun. trafik bu ne olacağı belli değil. Allah korumuş.dün kontrolümüz vardı teteelerr oğlum 2750 gr 50 cm olmuş, 20-29 haziran arasında doğar dedi,bol bol yürü dedi, sanırım daha oğlum doğum kanalına girmemiş,14-19 haziran arasında yokmuş izine çıkıyomuşo tarihlerde doğmaz ama acil bişey olursa hangi dr a yönlendireyim dedi,durdu dudu benim doğuracağım zaman izine gidiyor yahuu,inşşLLah oğlum bekler dr amcasınıda bildiğim dr girer doğuma...
dün dr yürü dediya bana bizde akşam eşimle çıkalım sahile yürüyelim dedik, evimiz sahile uzak arabayla gidip yürüyecektik,çıktık anayola girdik sağdan yavaş bir şekile gidiyoruz,birden arkamızdaki kamyon atağa geçti ve bizi sollamaya çalışırken üstümüze doğru gelmeye başladı,eşim önce sola doğru kaçtı ama neredeyse bariyerlere dayandık kamyon haala üstümüze geliyor eşim açtı camları birtaraftan bağırıyor bir taraftan tüm gücüyle kornaya basıyor,kamyoncu sanırım uyumuşki farketmedi bizi,son anda uyanıp çekti kamyonu ama neredeyse biçip geçecekti bizi ben kendimden geçtim resmen,sakin olmaya çalışıyorum ama karnım taş gibi oldu oğlumda kastı kendini galiba ben korktukça,sonra eşim yavaşladı arkadan kamyonun gelmesini bekliyor adamı indirip dövecek öldürecek,ben bir taraftan yalvar yakar boşver tamam oldu biitti diye zor ikna ettim, kamyoncuda gelmedi zaten arkadan durdu sanırım, o da şok olmuştur haliyle,verilmiş sadakamız varmış mübarek gecede Allah yüzümüze baktı,sonra eve geldik ben ne namaz kılabildim ne Kuran okuyabildim öylece yattım Allahım affetsin geceyi hiç deeğerlendiremedim ama napim perişan olmuştum işte böyle olaylı bir gün geçirdim canlar Allah hepimizi özellikle evlatlarımızı her daim korusun
dün kontrolümüz vardı teteelerr oğlum 2750 gr 50 cm olmuş, 20-29 haziran arasında doğar dedi,bol bol yürü dedi, sanırım daha oğlum doğum kanalına girmemiş,14-19 haziran arasında yokmuş izine çıkıyomuşo tarihlerde doğmaz ama acil bişey olursa hangi dr a yönlendireyim dedi,durdu dudu benim doğuracağım zaman izine gidiyor yahuu,inşşLLah oğlum bekler dr amcasınıda bildiğim dr girer doğuma...
dün dr yürü dediya bana bizde akşam eşimle çıkalım sahile yürüyelim dedik, evimiz sahile uzak arabayla gidip yürüyecektik,çıktık anayola girdik sağdan yavaş bir şekile gidiyoruz,birden arkamızdaki kamyon atağa geçti ve bizi sollamaya çalışırken üstümüze doğru gelmeye başladı,eşim önce sola doğru kaçtı ama neredeyse bariyerlere dayandık kamyon haala üstümüze geliyor eşim açtı camları birtaraftan bağırıyor bir taraftan tüm gücüyle kornaya basıyor,kamyoncu sanırım uyumuşki farketmedi bizi,son anda uyanıp çekti kamyonu ama neredeyse biçip geçecekti bizi ben kendimden geçtim resmen,sakin olmaya çalışıyorum ama karnım taş gibi oldu oğlumda kastı kendini galiba ben korktukça,sonra eşim yavaşladı arkadan kamyonun gelmesini bekliyor adamı indirip dövecek öldürecek,ben bir taraftan yalvar yakar boşver tamam oldu biitti diye zor ikna ettim, kamyoncuda gelmedi zaten arkadan durdu sanırım, o da şok olmuştur haliyle,verilmiş sadakamız varmış mübarek gecede Allah yüzümüze baktı,sonra eve geldik ben ne namaz kılabildim ne Kuran okuyabildim öylece yattım Allahım affetsin geceyi hiç deeğerlendiremedim ama napim perişan olmuştum işte böyle olaylı bir gün geçirdim canlar Allah hepimizi özellikle evlatlarımızı her daim korusun
uzun zamandır sabırla bekliyorum. istedim ki hep normal doğum olsun. ama bebek olmuş 4 kilo ve açılma yok. üstelik her geçen gün kilo alıyor. bol dikişli zor bir normal doğummu acaba ? yoksa kolayından bir sezeryan mı ? son yılların sorusu hadi beraber cevaplayalım kızlar
kuru sogan canımm bol yee ınsll ve suuu içmekk ve hosaff yemekkamin saolun kızlar çok teşekkür ederim
şimdi tek sıkıntımız sütüm bi türlü inmedi.
mecbur bebek ac olnca mama verioruz.
şuan gögsümde sızlama var süt bezlerim çaılşmaya başlıormuş yavaş yavaş.
varmı bildiginiz sütü mucivezi şekilde indiren
wuu ALLAH korumus cnm benım sadakanı tazele hemen ınsl karsılık gelmıstır geelcektır de ınsllldün kontrolümüz vardı teteelerr oğlum 2750 gr 50 cm olmuş, 20-29 haziran arasında doğar dedi,bol bol yürü dedi, sanırım daha oğlum doğum kanalına girmemiş,14-19 haziran arasında yokmuş izine çıkıyomuşo tarihlerde doğmaz ama acil bişey olursa hangi dr a yönlendireyim dedi,durdu dudu benim doğuracağım zaman izine gidiyor yahuu,inşşLLah oğlum bekler dr amcasınıda bildiğim dr girer doğuma...
ben olsam normal dogum yapabılrısn dedıyse dr dıkısı göz onuna almam cunku alt tarafıu bır hafta acıcakk ama ezeryannn hem adam gıbı bebeıgnle ılk st lerde ılgın olmayacak hemdee dogru durust kalkamıcaksınnn bence amaaaauzun zamandır sabırla bekliyorum. istedim ki hep normal doğum olsun. ama bebek olmuş 4 kilo ve açılma yok. üstelik her geçen gün kilo alıyor. bol dikişli zor bir normal doğummu acaba ? yoksa kolayından bir sezeryan mı ? son yılların sorusu hadi beraber cevaplayalım kızlar
ınsl ama dr bıse 3 hafta once ılıskı yask dedı bısde normal dogumukolaylastırıdıg ıcn ıstıyorduk ama dr yasak dedı nıye kı neKızlar görüyorum ki çatı muayenesi konusu daha yaptırmayanları baya germiş. ben de biraz korkuyordum açıkçası ama kendimi kasmadım muayene sırasında zaten öle el filan sokma yok 2 ya da 3 parmağını soktu sanırsam o da jel sürdü yani hiç acımadı sonuç olarak. bir de biz hiç ilişkiyi bırakmadık bir sorunumuz olmadığı için. belki bundan dolayı da rahat geçmiş olabilir.
valla bugün şu çatı muayenesi muhabbeti depresyona soktu beni kızlar.biraz daha uzarsa bu muhabbet bende kolayından sezeryana kayıcam herhalde.
doğum yapan arkadaşlara bir sorum var. bu pelvis denen kemik hani şu tüylenmenin olduğu kasık bölgesi çok ağrıyor 2-3 gündür.acaba bebeğin indiğinin mi belirtisidir bu ya da doğum yakın denilebilir mi acaba?
Yapmayın kızlar ortalama 3 kiloluk bebek doğuracaksınız inşlh. 3 tane parmak neden sizi bu kadar korkutuyor ki
Denilebilir bence hadi hayırlısı sağlıcakla gelsin bebişin
benim ev güney cephe . mecburen açıyorum camları. her yer toz oluyor. bıktım tozdan. iyiki normalde çalışıyorum da gözüm görmüyor. yoksa bu kadar tozu temizleyeceğim diye kafayı yemiştim ben
Kızlar görüyorum ki çatı muayenesi konusu daha yaptırmayanları baya germiş. ben de biraz korkuyordum açıkçası ama kendimi kasmadım muayene sırasında zaten öle el filan sokma yok 2 ya da 3 parmağını soktu sanırsam o da jel sürdü yani hiç acımadı sonuç olarak. bir de biz hiç ilişkiyi bırakmadık bir sorunumuz olmadığı için. belki bundan dolayı da rahat geçmiş olabilir.
Oncelikle herkesin gecmis kandillerini kutluyorum daha onceki mesajlarimda kutlamayi unuttugumu farkettim. Ayrica dogum yapanlarada en kisa zamanda saglik mutluluk diliyorum minisleriyle. Allah hepsini huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.
bana gelince bir hayal kirikligi daha yasadim. bu sabah doktor kontrolum vardi zaten son kontrolumdu doktorun ofisinde. birsuru soru sordum cevap alamadim. sonrada bebegin kilosunu sordum 4 veya 4 bucuk civarinda dedi. ultrason yok muayene yok nasil anladi onuda bilemedim. suyumu falan sordum zaten dogru duzgun bakmadi hersey iyi dedi. sonrada bu aksam carsambaya kadar tatile gidecegini eger haftasonu dogum baslarsa ortaginin dogumu yaptiracagini soylediki ben o adami pek sevmiyorum. cok moralim bozuldu acikcasi artik canim dogum yapmayi hic istemiyor. sporu bile biraktim sinirlerim bozuldu iyice. hic hevesim falan kalmadi. adamin parasinida odedigim icin baska yerede gidemiyorum boyle sap gibi kaldim ortada cok kotuyum. keske turkiyede olsaydim. bu ulkeden ve bu ulkenin doktorlarindan ne kadar nefret ettigimi bilemezsiniz. o kadar kotuyumki elim ayagim tutmuyor resmen. haftaya carsambaya kadar dogmazsa saat sabah 6 da direk hastaneye git orda dogumu baslatacaklar suni sanciyla dedi. hastanede benim icin ogun yatak bile yokmus sabah aramam gerekiyormus yatak varsa gidecekmisim. bu kadar sacma bisey duymadim hayatimda. muhtesem amerikanin muhtesem hastanesinde hastalarina vermeye yataklari yok. ustelik guya amerikadaki unlu ve zenginlerin yazliklarinin oldugu guya olaganustu bir sehirde yasiyorum. ve su halime bakin. Turkiyemin dogusunda bile bu kadar rezalet yoktur diye dusunuyorum.
Oncelikle herkesin gecmis kandillerini kutluyorum daha onceki mesajlarimda kutlamayi unuttugumu farkettim. Ayrica dogum yapanlarada en kisa zamanda saglik mutluluk diliyorum minisleriyle. Allah hepsini huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.
bana gelince bir hayal kirikligi daha yasadim. bu sabah doktor kontrolum vardi zaten son kontrolumdu doktorun ofisinde. birsuru soru sordum cevap alamadim. sonrada bebegin kilosunu sordum 4 veya 4 bucuk civarinda dedi. ultrason yok muayene yok nasil anladi onuda bilemedim. suyumu falan sordum zaten dogru duzgun bakmadi hersey iyi dedi. sonrada bu aksam carsambaya kadar tatile gidecegini eger haftasonu dogum baslarsa ortaginin dogumu yaptiracagini soylediki ben o adami pek sevmiyorum. cok moralim bozuldu acikcasi artik canim dogum yapmayi hic istemiyor. sporu bile biraktim sinirlerim bozuldu iyice. hic hevesim falan kalmadi. adamin parasinida odedigim icin baska yerede gidemiyorum boyle sap gibi kaldim ortada cok kotuyum. keske turkiyede olsaydim. bu ulkeden ve bu ulkenin doktorlarindan ne kadar nefret ettigimi bilemezsiniz. o kadar kotuyumki elim ayagim tutmuyor resmen. haftaya carsambaya kadar dogmazsa saat sabah 6 da direk hastaneye git orda dogumu baslatacaklar suni sanciyla dedi. hastanede benim icin ogun yatak bile yokmus sabah aramam gerekiyormus yatak varsa gidecekmisim. bu kadar sacma bisey duymadim hayatimda. muhtesem amerikanin muhtesem hastanesinde hastalarina vermeye yataklari yok. ustelik guya amerikadaki unlu ve zenginlerin yazliklarinin oldugu guya olaganustu bir sehirde yasiyorum. ve su halime bakin. Turkiyemin dogusunda bile bu kadar rezalet yoktur diye dusunuyorum.
haklısın canım bi konuşayım eşimle,olmazsa sezeryan ol der ben biliyorum onu
öyledir eşim sağolsun gerçi benimde işime geldi,hormonlarımda coşmadı şanslıydım açıkçası
el-kol mu:18: anaaaaaaaaam
Suan cok sakin gibi gorunsemde icimden bogurerek aglamak geliyor.Ya bu hamilelik resmen bana eziyet oldu, her doktora gittigimde baska bir risk cikiyor riskli gebelik uzmanina gittigim icin sanslimiyim yoksa gereksiz bir stres altindamiyim hic bilmiyorum.İnanilmaz super bir doktor, her soruma uzun uzun cvp veriyor ama tip diliyle cunku universitede hoca, biraz basite indir benim anlayacagim sekilde.Gercekten cozmeye calismaktan yoruldum, bazen tam anlamasamda heralde soyle demek istedi diye kendime gerizekali gibi hissettigimden hihi anladim falan diyorum.Gina geldi
Gecen gittigimde bebegin kordonunda kontraksiyon gozledi, kontraksiyon nedir arkadas neye sebep olur yok iste kontraksiyon sinirda zart zurt ne ise yariyor ehh tahminen dedim daralma falan neyse bugun nstde ebeye sordum, daralma dedi oh be sunu demiyor arkadas.
Cok uzattim ozur suan cok stresliyim, bugunde beyin akiminda filan sikinti cikti yine anlattiklarindan tahmin ediyorumki bebegin alani cok dar bebekte iri suan stres altinda bebegin hareketlerini gozlemle bir sikinti olursa hemen beni ara dedi, cumartesi tekrar kontrol edicek eger sikintili bir durum gozlerse acilen bile alabilitim dedim ve en gec sali gunu almamiz gerekiyor dedi vede sali gunu saat 11 e ameliyat randevusu aldi.Yani kesin sezeryan
Benim halen umudum vardi normal olacak diye ama suan ihtimal bile yok hatta simdi sancim baslasa bile sezeryan yapacak riskliymis.Bilmiyorum ama guvenemedim bazen cok abartiyor gibi geliyor bu yuzden yarin baska bir doktora daha gorunucem.Bana evet sezeryan olmalisin derse gonlum cok rahat olacak ama yok ya bu cok dusuk bir ihtimal normal dogumu deneyebilirsin derse asil stres o zaman baslayacak ben ne yapicamiyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
canım sonuna gelmişsinhiç başka bi dra gidip kafanı karıştırma.drunun süper olduğunu,riskli gebelik uzmanı olduğunu yazmışsın zaten.güveniyosun da yani.gideceğin dr ondan daha iyi ve gebelik konusunda daha uzmansa ne ala git fikrini al tabi ama eğer değilse kendi drunun dediğini kabullen bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?