2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Allah kolaylık wersın ne dıyımkı cok ılgınc bole yapmaları ımkanınız warsa odedıgın paraya kıyıp baska bı yere gecmen gerekıcek gıbı gozukuo sanırımmmmmm ://
sigortamin uzerine $4000.00 dolar odedim. baska yere gidemem cunku sigortam odemez 15-20 bin dolar odemem gerekir. burasi amerika hersey para. adim atmak para burda. nefret ediyorum bu ulkeden ve bu ulkede hasta olmaktan.
2 yil once bagirsaklarimda problem oldu 8 ay surundurduler teshis koyamadilar 4 ayri doktora gittim bir suru testler birsuru paralar odedim en sonunda hastaligimi google yaparak kendim buldum ve soyledim doktora ilac verdi 1 haftada iyilestim. bu kadar rezalet gormedim hayatimda. nefret ediyorum.

sağol canım gerçekten verilmiş sadakamız varmış

canim benim kesin bebegin kilosu fazla cunku karnimi gorsen anlarsin zaten kendim kilolu olmadigim icin cok belli oluyor. anormal agir tasiyamiyorum zaten ben fazla olmasindan korkuyorum. 5 kiloda olabilir ama bi ultrasonla bakmiyolar. cok sinirlerim bozuldu. keske hamileligim ilerlemeden turkiyeye gitseydim orda dogum yapsaydim. simdi burda mahkum kaldim.

ya gerçekten kolda mı sokuyo doktor, açılma olsa yada olmasa kol sokulurmu ya

Yarin sabah atla gel valla, Allah korusun o kadar buyuk bebgi yanlis anlama ama yasinda var riskli degil mi?O kadar para veriyorsun kendisi yoksa baskasi birde yarim agizla cvplar o kadar teknolojik imkanin icinde ultrason kontrolude yapilmiyor a simdi mesela benim doktorum birisi risk gozlemledi senin durumunda olsam hic bir onemi yok yada sen benim durumumda olsan nolucak.Ay valla kafayi yicem gel sarilalim birimiz fazla takipten birimizde hic takipsizlikten muzderabiz saka gibi.Ama her halukarda Turkiyede alternatif ve takip konusunda bizim cok sansli oldugumuzu seninle anladim.Allah yardimcin olsun, hakkimizda hayirlisi

canim benim 15 saat ucakta olmak olmasa kesin gelirdim ama zaten beni ucaga bile almazlar su anda. birde bu sabah cok kotu ruyalar gormustum birileri beni ruyamda esir almislardi esim kurtarmaya calisiyordu kurtaramiyordu. resmen ruyam cikti inanamiyorum.

artık bebeğim doğsun istiyorum.gittikçe taşımak ve hareket etmek o kadar zor oluyor ki.birde sürekli evdeyim yapacak birşey yok.o kadar çok sıkıldım ki.doğru dürüst yürüyüşe bile çıkamıyorum.kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.bütün gün evde kitap okuyorum kv ve annem hastaymışım gibi başımda.tek başıma bir yere gitmek çok zor oluyo merak ediyorlar beni.delirmek üzereyim ben galiba(((((

yok artık ya resmen soygun sankı senın yerıne doguruolar o nedır ole yaaa sanssızsın uzulerek soluorum bızde turkıyede olmanın kıymetını bılmıorz ıste bıde dıolarkı gıtsek yurtdısında dogursak fln fısman ne gerek war al ıste cıkan sıkıntılar ortada Allahım bolca sabır wersın su donemde kolay deıl yasadıgın atlatman ıcın bı an once bebısını kucagına alman gerek umarım saglıklı olursunuz bebısınle baska sıkıntı yasamaman dılegıyle...

bende senın gıbıyım acayıp gergınım bıde ustune hasta oldm bogazlarım acıo burnum cesme gıbı bıde kanda gelıo burnumdan onemlımı bu durum bılmıorm cnm cok sıkkın bı an once dogum olsun ıstıorm erken dogum bıle olsa razıyım yeterkı dogurym artık (((((

Ahh canım artık keşke deme hayırlısı olsun inşallah benimde öyle karnım düşün artık sırt ağrısından duramıyorum ama yarın gircez dr 10 gün önce 2800 dü artık çok kg alsın isteöiyorum zaten.canım hakkında hayırlıısı olur umarım.

Sizin dün yazdığınız bir mesajı okuyunca cevap yazmak istemiştim çünkü durumunuz bana benziyor
Bana da doktor bebeğin iri olduğunu ve hiç kanala inmediğini söyledi ancak son güne kadar bekleyeceğiz çünkü bu bir sezeryan nedeni değil
Bebek son anda dahi kanala girebilirmiş
Hatta dün yine bir doktor arkadaşla görüştüm dediği aynen şu oldu
"bebeğin inmesi zaten %90 sancı ve dolayısıyla doğum başlayınca olur"
Tabi ki iri bebek bir risktir, ayrıca saatlerce sancı çekip bebek inmediği için sezeryan olanlarda oluyor ama sırf bunlara bakıp doktorunuz kestirip atması bana çok makul gelmedi
Bence siz yine başka bir doktora daha gidin
Bana doktor haftaya karar veririz dedi şahsen sezeryan olmalısın dese mutlaka ikinci bir doktorun fikrini de alırım...

bence doğum şeklini kafanda çok fazla büyütme.normal doğumunda sezeryanında hem avantajları hem dezavantajları var sonuçta.doktorunda madem alanında uzman biri bana göre doktoruna güvenmen daha iyi olur diye düşünüyorum.bu saatten sonra başka bir doktora gitmen kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Canım stres yapma zaten son haftana girmişsin hayırlısıyla.Bizdede doplerle ayrıntılı ultrason istedi bu hafta.Kan akımlarına bakacakmış çünkü bebeğim olması gerekenden küçükmüş(şekerden dolayı büyük olmalıymış).Sol ve sağ kasıktan bebeğe giden damarlar ve direkt beyne giden damarlara bakıyorlar bu doplerde.Benim soldaki damarda küçük bi noç dedikleri çentik çıktı.Bu küçük bir sorunmuş.İlerleyen günlerde diğer kasıktaki veya beyne giden damarda sorun olmazsa gebelik sağlıklı tamamlanacakmış.Bu doplerin geçerliliği 1 haftaymış.O yüzden 1 hafta sonra tekrar isticekmiş.Çok uzattım ama benim dr umda kitaptan okur gibi okuyor bana.Her konuşmanın başı literatürde şöle şöle olması gerekiyor diye başlıyor.Banane literatürden benim durumum neyse onun yorumunu yap dimi?! Her bir şey söylediğinde strese giriyordum bende.Artık alıştım türkçesini söyle diyecem az kaldı. Onun için hiiiç kendini sıkma.Mümkünse başka dr a git, başka görüş al.Biri ak derken biri kara diyebiliyor.Yorum farkı çok oluyor.Sezeryan veya normal sonuçta bebişini sağlıkla kucağına alacaksın hiç merak etme.Sonuçta takip ediliyor gebeliğin.Stres yapma yeter.Sürece değil sonuca odaklan.Allah yavrunu sana bağışlasın

Kızlar 3.günün sonunda allaha şükür sütüm indi.
Kuru sogan yedim bolca ve zerine lohusa şerbeti içtim duşumada girdim.
Gögüslerim taş gibi oldu rabbime hamd olsun

aynen aynen yanlızlığa farkında olmadan o kadar çok alışmışım ki insan tuaf oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…