- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
sigortamin uzerine $4000.00 dolar odedim. baska yere gidemem cunku sigortam odemez 15-20 bin dolar odemem gerekir. burasi amerika hersey para. adim atmak para burda. nefret ediyorum bu ulkeden ve bu ulkede hasta olmaktan.Allah kolaylık wersın ne dıyımkı cok ılgınc bole yapmaları ımkanınız warsa odedıgın paraya kıyıp baska bı yere gecmen gerekıcek gıbı gozukuo sanırımmmmmm ://
sağol canım gerçekten verilmiş sadakamız varmışsahra_89201; cnm büyük geçmiş olsun Allah korumuş sizi ya , gerçekten insan korkar ,bende çok korkuyorum böyle trafiğe çıktığımızda ve bi koruma içgüdüsü de oluyo bende sanki hızlı gidiyomuşuz yada karşıdan gelen bi araba bize çarpacakmış gibi saçmasapan korkuyorum....
sağol canım gerçekten öyle...geçmiş olsun. trafik bu ne olacağı belli değil. Allah korumuş.
çok sağol canım Allah hepimizi ve tabi bebişlerimizi korusunayyy canım çok geçmiş olsun.allah nazarlardan korusun sizi.
Canım cidden zor bir durum ama herşeyin hayırlısı diye düşün kısmetinde varsa bekler bebeğin.yani 4-4.5 kg olduğunu nerden biliyor burda 4 kg olduğunda risk almıyorlar yırtılma olmasın diye zaten normal olarak 3-3.300 ideal bebek kilosu sende çok kg almadın sanırım.ben 10 günde bir gidiyorum şuan ki kilosu kafa çapı herşeyine tekrar tekrar bakıyor.Allah yardımcın olsun inşallah istedipin gibi olur canım ya.
inşallah canım eşim bugün verecekti sadaka hayır yap bişeyler dedimwuu ALLAH korumus cnm benım sadakanı tazele hemen ınsl karsılık gelmıstır geelcektır de ınslll
ya gerçekten kolda mı sokuyo doktor, açılma olsa yada olmasa kol sokulurmu yaya ben bu konularda çok hassas biriyim ve acayip ödleğim.bazı nedenlerden hamileleik boyunca bir kaç kez alttan muayene oldum.hatta bugünde çatı muayenem vardı.sabah bunu düşünmekten kahvaltıyı zor yaptım ama oraya gidince kendimi rahatlatmaya çalıştım ve çok kasmadım bu sefer çok kolay oldu.tamamen kendini kasmakla ilgili açılma yoksa tamamen sokmuyoki kolunu açılma olursa sokar yani.kendinizi tam olarak serbest bırakmanız imkansız ama en azından biraz serbest bırakın o zaman rahat olur
canim benim kesin bebegin kilosu fazla cunku karnimi gorsen anlarsin zaten kendim kilolu olmadigim icin cok belli oluyor. anormal agir tasiyamiyorum zaten ben fazla olmasindan korkuyorum. 5 kiloda olabilir ama bi ultrasonla bakmiyolar. cok sinirlerim bozuldu. keske hamileligim ilerlemeden turkiyeye gitseydim orda dogum yapsaydim. simdi burda mahkum kaldim.
Yarin sabah atla gel valla, Allah korusun o kadar buyuk bebgi yanlis anlama ama yasinda var riskli degil mi?O kadar para veriyorsun kendisi yoksa baskasi birde yarim agizla cvplar o kadar teknolojik imkanin icinde ultrason kontrolude yapilmiyor a simdi mesela benim doktorum birisi risk gozlemledi senin durumunda olsam hic bir onemi yok yada sen benim durumumda olsan nolucak.Ay valla kafayi yicem gel sarilalim birimiz fazla takipten birimizde hic takipsizlikten muzderabiz saka gibi.Ama her halukarda Turkiyede alternatif ve takip konusunda bizim cok sansli oldugumuzu seninle anladim.Allah yardimcin olsun, hakkimizda hayirlisi
sigortamin uzerine $4000.00 dolar odedim. baska yere gidemem cunku sigortam odemez 15-20 bin dolar odemem gerekir. burasi amerika hersey para. adim atmak para burda. nefret ediyorum bu ulkeden ve bu ulkede hasta olmaktan.
2 yil once bagirsaklarimda problem oldu 8 ay surundurduler teshis koyamadilar 4 ayri doktora gittim bir suru testler birsuru paralar odedim en sonunda hastaligimi google yaparak kendim buldum ve soyledim doktora ilac verdi 1 haftada iyilestim. bu kadar rezalet gormedim hayatimda. nefret ediyorum.
artık bebeğim doğsun istiyorum.gittikçe taşımak ve hareket etmek o kadar zor oluyor ki.birde sürekli evdeyim yapacak birşey yok.o kadar çok sıkıldım ki.doğru dürüst yürüyüşe bile çıkamıyorum.kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.bütün gün evde kitap okuyorum kv ve annem hastaymışım gibi başımda.tek başıma bir yere gitmek çok zor oluyo merak ediyorlar beni.delirmek üzereyim ben galiba(((((
arkaadasım topık olayı nedır bn bıraz fransız kaldım ya
canim benim kesin bebegin kilosu fazla cunku karnimi gorsen anlarsin zaten kendim kilolu olmadigim icin cok belli oluyor. anormal agir tasiyamiyorum zaten ben fazla olmasindan korkuyorum. 5 kiloda olabilir ama bi ultrasonla bakmiyolar. cok sinirlerim bozuldu. keske hamileligim ilerlemeden turkiyeye gitseydim orda dogum yapsaydim. simdi burda mahkum kaldim.
Suan cok sakin gibi gorunsemde icimden bogurerek aglamak geliyor.Ya bu hamilelik resmen bana eziyet oldu, her doktora gittigimde baska bir risk cikiyor riskli gebelik uzmanina gittigim icin sanslimiyim yoksa gereksiz bir stres altindamiyim hic bilmiyorum.İnanilmaz super bir doktor, her soruma uzun uzun cvp veriyor ama tip diliyle cunku universitede hoca, biraz basite indir benim anlayacagim sekilde.Gercekten cozmeye calismaktan yoruldum, bazen tam anlamasamda heralde soyle demek istedi diye kendime gerizekali gibi hissettigimden hihi anladim falan diyorum.Gina geldi
Gecen gittigimde bebegin kordonunda kontraksiyon gozledi, kontraksiyon nedir arkadas neye sebep olur yok iste kontraksiyon sinirda zart zurt ne ise yariyor ehh tahminen dedim daralma falan neyse bugun nstde ebeye sordum, daralma dedi oh be sunu demiyor arkadas.
Cok uzattim ozur suan cok stresliyim, bugunde beyin akiminda filan sikinti cikti yine anlattiklarindan tahmin ediyorumki bebegin alani cok dar bebekte iri suan stres altinda bebegin hareketlerini gozlemle bir sikinti olursa hemen beni ara dedi, cumartesi tekrar kontrol edicek eger sikintili bir durum gozlerse acilen bile alabilitim dedim ve en gec sali gunu almamiz gerekiyor dedi vede sali gunu saat 11 e ameliyat randevusu aldi.Yani kesin sezeryan
Benim halen umudum vardi normal olacak diye ama suan ihtimal bile yok hatta simdi sancim baslasa bile sezeryan yapacak riskliymis.Bilmiyorum ama guvenemedim bazen cok abartiyor gibi geliyor bu yuzden yarin baska bir doktora daha gorunucem.Bana evet sezeryan olmalisin derse gonlum cok rahat olacak ama yok ya bu cok dusuk bir ihtimal normal dogumu deneyebilirsin derse asil stres o zaman baslayacak ben ne yapicamiyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
Suan cok sakin gibi gorunsemde icimden bogurerek aglamak geliyor.Ya bu hamilelik resmen bana eziyet oldu, her doktora gittigimde baska bir risk cikiyor riskli gebelik uzmanina gittigim icin sanslimiyim yoksa gereksiz bir stres altindamiyim hic bilmiyorum.İnanilmaz super bir doktor, her soruma uzun uzun cvp veriyor ama tip diliyle cunku universitede hoca, biraz basite indir benim anlayacagim sekilde.Gercekten cozmeye calismaktan yoruldum, bazen tam anlamasamda heralde soyle demek istedi diye kendime gerizekali gibi hissettigimden hihi anladim falan diyorum.Gina geldi
Gecen gittigimde bebegin kordonunda kontraksiyon gozledi, kontraksiyon nedir arkadas neye sebep olur yok iste kontraksiyon sinirda zart zurt ne ise yariyor ehh tahminen dedim daralma falan neyse bugun nstde ebeye sordum, daralma dedi oh be sunu demiyor arkadas.
Cok uzattim ozur suan cok stresliyim, bugunde beyin akiminda filan sikinti cikti yine anlattiklarindan tahmin ediyorumki bebegin alani cok dar bebekte iri suan stres altinda bebegin hareketlerini gozlemle bir sikinti olursa hemen beni ara dedi, cumartesi tekrar kontrol edicek eger sikintili bir durum gozlerse acilen bile alabilitim dedim ve en gec sali gunu almamiz gerekiyor dedi vede sali gunu saat 11 e ameliyat randevusu aldi.Yani kesin sezeryan
Benim halen umudum vardi normal olacak diye ama suan ihtimal bile yok hatta simdi sancim baslasa bile sezeryan yapacak riskliymis.Bilmiyorum ama guvenemedim bazen cok abartiyor gibi geliyor bu yuzden yarin baska bir doktora daha gorunucem.Bana evet sezeryan olmalisin derse gonlum cok rahat olacak ama yok ya bu cok dusuk bir ihtimal normal dogumu deneyebilirsin derse asil stres o zaman baslayacak ben ne yapicamiyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
ya gerçekten kolda mı sokuyo doktor, açılma olsa yada olmasa kol sokulurmu ya
artık bebeğim doğsun istiyorum.gittikçe taşımak ve hareket etmek o kadar zor oluyor ki.birde sürekli evdeyim yapacak birşey yok.o kadar çok sıkıldım ki.doğru dürüst yürüyüşe bile çıkamıyorum.kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.bütün gün evde kitap okuyorum kv ve annem hastaymışım gibi başımda.tek başıma bir yere gitmek çok zor oluyo merak ediyorlar beni.delirmek üzereyim ben galiba(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?